Buitenaards

Vier astronauten onderworpen aan ‘leugendetectortest’. Zagen zij echt buitenaards leven?

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende Amerikaanse astronauten hebben uitspraken gedaan over buitenaards leven. De verklaringen van vier van hen zijn onderworpen aan een leugendetectortest. En wat blijkt? Ze zijn met vlag en simpel geslaagd.

Volgens experts zijn de ondervraagden er 100 procent van overtuigd dat ze tijdens hun ruimtemissies tekenen van buitenaards leven hebben gezien of ervaren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Astronauten Buzz Aldrin, Al Worden, Edgar Mitchell en Gordon Cooper deden mee aan de test, die onder meer werd uitgevoerd op basis van stemanalyses.

L-vorm

Aldrin heeft gezegd dat hij tijdens zijn missie naar de maan een ruimteschip heeft waargenomen.

“Er was daar iets wat dichtbij genoeg was om te kunnen zien,” zei hij. “Het had een beetje een L-vorm.”

Later zei hij tijdens een vraag- en antwoordsessie dat het waarschijnlijk de reflectie van de zon op één van de panelen was.

“Maar omdat we niet helemaal zeker zijn wat het is, kun je in principe spreken van een ongeïdentificeerd object,” zei hij.

Buitenaardse wezens

Worden beweerde zelfs dat hij echte buitenaardse wezens heeft gezien.

Voor de verklaringen van de inmiddels overleden Mitchell en Cooper, die claimden UFO’s te hebben gezien, werden oude geluidsopnames geanalyseerd.

Er is ook kritiek op het onderzoek. Volgens critici behoort de technologie die is gebruikt, de computer voice stress analyzer (CVSA), tot de pseudowetenschap.

[NPO Radio 1, HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik kan zo een boek schrijven over diverse vormen van buitenaards leven…….zie dat al m’n hele leven, maar er is nog nooit iemand in een voertuig aangekomen , echt niets gezien, alleen op energetisch niveau……. daarbij sluit ik niks uit………Maar voor mij is het de kracht van de energetische gedachten………zo is er iemand en zo verdwijnen ze weer in het niks………. wel komen ze met een boodschap en klets ik soms in de ruimte………..

rob
rob
5 jaren geleden

De onzin viert hoogtij wat betreft buitenaards leven bij vele die er zo graag in willen geloven in groene mannetje in vliegende voorwerpen met verschillende vormen die worden vermeld wat zullen straks vele teleur gesteld zijn als het allemaal gewoon nep is om mensen er gewoon mee te vermaken alleen kleine kinderen geloven in sprookjes maar er zijn ook grote kinderen die graag in een ander sprookje geloven ,, de kerstman ,sinterklaas roodkapje en nog veel meer van die sprookjes die ja ook door volwassen mensen aan kinderen worden me gedeeld, schijnbaar zijn ze nog onvolwassen niet volgroeid ze hebben een ander sprookje nodig een ander iets om in te geloven..wat kan fantasie toch mooi zijn en waar of niet waar sprookjes doen het goed bij vele [grote]kinderen en ze vinden het nog spannend ook en als je zegt dat het niet waar is worden ze nog boos ook en zeggen ze gewoon ik geloof er wel in en komen ze met een eigen verzinsels om het toch aannemelijk te maken omdat ze zo graag willen geloven ,hun eigen fantasie in groene paarse oranje of roden mannetjes erin..er zit bij sommige te veel fictie in hun verstand komt waarschijnlijk door als men teveel naar die onzin films sint fiction kijkt ga je ze Echt zien vliegen.

tigron
tigron
5 jaren geleden

Beste Rob,

Je bent met jouw reactie aanmatigend bezig tegen mensen die een mening hebben over buitenaardsen.
Er zijn tegenwoordig diverse onderzoeken gedaan die aantonen dat er buitenaardse beschavingen bestaan of dat redelijk aannemelijk maken.
Er zijn vele mensen die openstaan voor dingen die voor anderen moeilijk te bevatten zijn.
Ikzelf houd rekening met de mogelijkheden van zaken die vooralsnog moeilijk te begrijpen zijn.
Het is bijna arrogant om te denken dat wij mensen alleen zijn in het universum.
Dat jij niet open staat voor dergelijke zaken is jouw goed recht, maar ga andere zienswijze niet op ’n denigrerende manier weg zetten alsof ze gek zijn of belachelijk maken.
Jouw comment zegt meer over jou dan wat jij te zeggen hebt over anderen.

StefanZ
StefanZ
5 jaren geleden

Rod,
En wat zal je straks op je neus kijken, als het allemaal waar blijkt te zijn.
Het is makkelijk anderen belachelijk te maken over onderwerpen waar je zelf niets van begrijpt.
Het is bijzonder naief om zo te reageren, wanneer er een heleboel mensen iets anders beweren.
Net zoals een kijker naar een enge filml, die de hele tijd grapjes probeert te maken, om te verhullen dat hij zelf als de dood is..

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x