Homepagina » Buitenaards » Astronaut: “Aliens uit aangrenzend universum brengen nulpuntenergie naar de aarde”
Astronaut: "Aliens uit aangrenzend universum brengen nulpuntenergie naar de aarde"

Astronaut: “Aliens uit aangrenzend universum brengen nulpuntenergie naar de aarde”

Op de klokkenluiderswebsite WikiLeaks staan e-mails die door astronaut Edgar Mitchell zijn verstuurd aan John Podesta, campagnemanager van Hillary Clinton en oud-topadviseur van president Obama.

Mitchell, de zesde man op de maan, zei met Podesta te willen spreken over buitenaards contact en nulpuntenergie. De astronaut, die begin dit jaar overleed, zei het ook te willen hebben over de wapenwedloop in de ruimte.

“De niet-gewelddadige aliens uit het aangrenzende universum helpen ons om nulpuntenergie naar de aarde te brengen,” zei dr. Mitchell. “Zij tolereren geen enkele vorm van militair geweld op aarde of in de ruimte.”

Verdrag

“Ik heb in Genève een ontmoeting gehad met de Amerikaanse ambassadeur Pamela Hamamoto, een jeugdvriend van Obama, waar ik haar kort heb geïnformeerd over nulpuntenergie,” schreef hij. “Ik denk dat we haar kunnen noemen als vertrouwenspersoon in onze presentatie voor president Obama.”

Hij merkte op dat hij samen met Carol Rosin, die jarenlang samenwerkte met raketgeleerde Wernher von Braun, heeft gewerkt aan een verdrag dat wapens in de ruimte verboden moet maken.

Mitchell gaf aan dat hij ook zijn collega Terri Mansfield erbij wilde hebben, om Podesta te informeren over de informatie die het Vaticaan heeft over aliens.

Meer dan hoog tijd

Podesta zei eerder dat het ‘meer dan hoog tijd is om ernstig onderzoek te doen naar wat er is – out there’. Hij wil dat alle Amerikaanse onderzoeken naar UFO’s worden gepubliceerd. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid,” zei hij.

Mitchell, die deel uitmaakte van de Apollo 14-missie, zei vorig jaar dat vredelievende aliens op aarde een atoomoorlog tussen de VS en Rusland hebben voorkomen. Ze vlogen met hun UFO’s over Amerikaanse raketbases en maakten vaak de raketten onklaar, aldus de astronaut.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Oooohhhh wat word ik hier toch moe van, A nog nooit een spiritueel persoon gehoord die behalve in de geest een Alien letterlijk is tegen gekomen… B deze verhalen gaan altyd over oorlog,,en andere negatieve zaken en C halloooo er is toch heus een atoombom op Japan terecht gekomen,of waren er toen nog geen aliens?…. note, natuurlijk bestaan er andere wezens op andere planeten en neem maar van mij aan dat ze zich zorgen maken over over onze manier van leven,we staan onderaan de ladder spiritueel gezien,en het lijkt wel of we steeds dwazer worden……als ieder mens nou eens zich spiritueel zou ontwikkelen,dan had je dit dwaze wereldwijde idioterie niet, de mens zakt weg in zn eigen egoïstische/materialistische eigenbelang, en het maar vreemd vinden dat we ziek worden…….opletten lieve mensen je hebt t zelf in de hand…..

  61 likes
  • Thomas schreef:

   Vele Et schepen heb ik al mogen zien voorbij komen gewoon met mijn eigen ogen van ver af en dichtbij. Ze hebben een complete vloot met diverse objecten speciaal gemaakt voor de aarde.
   Diegenen dia aan de touwtjes trekken doen alles eraan om hun aanwezigheid te verhullen en hun kwaardaardig te doen lijken. Ze benaderen vele individuen en wanneer de mens weer wat wijzer mag worden zal ook de rest mogen kennis maken.

   22 likes
   • frans schreef:

    Ja Thomas, mee eens.!
    Ik denk en hoop dat ze zullen ingrijpen in de late herfst, (op een natte, mistige en koude novemberdag, dit jaar als de climax komt..
    In Europa is nu een campagne begonnen, door Merkel, om de bombardementen te stoppen op Aleppo , Ze heeft Spanje, Denemarken, al bereid gevonden zich samen te spannen tegen de Russen. En dat terwijl Heel Europa de Vs blijft steunen met de inzet van IS. Al het nieuws is vol van Ruslandhaat! Terwijl DE VS illegaal in het Arabisch gebied is. Je hoeft niet pro Russisch te zijn om TEGEN het VS-geweld te zijn middels IS.
    Want de Russen krijgen natuurlijk de schuld.?! Evenals de schuld van De MH17 die neer kwam met VS-EU-hulp.
    IK hoop toch echt op vrede.

    35 likes
  • erik schreef:

   Beste Louise, voordat je je moe maakt; probeer je eerst te verdiepen in deze materie……Voor meer info op je A, B en C, raad ik je aan om de boeken van G. Aartsen, C. Vermeeren, G. Adamski en anderen (Bv B. Creme – De Bundeling van de Krachten van Licht) te lezen. Tenminste ik ga ervan uit dat je een serieuze onderzoekster bent. Met je overige opmerkingen ben ik ‘t totaal eens! We hebben ‘t zelf in de hand! En ja, ‘t zou mooi zijn als iedereen zich spiritueel zou ontwikkelen, maar zover is de grote massa, jammer genoeg, nog niet. Maar met geduld, liefde en respect voor anderen, zullen de ontwaakten ‘t voortouw moeten nemen en proberen een voorbeeld zijn van hoe ‘t wel kan. groetjes, Erik

   25 likes
   • Christusbewustzijn schreef:

    Benjamin Creme maakt deel uit van de Loges ( Share International ) van de linkerhand van het Oosten . Zij willen voorbijgaan aan de Christus en stellen een te vroege ( of ) valse Maitreya ervoor in de plaats .

    2 likes
    • erik schreef:

     Beste Bewustzijn,
     Als je zijn informatie eens onbevooroordeeld zou lezen, zou je erachter komen dat zijn info vanuit diepe wijsheid komt. Hoe kan je iemand veroordelen die alleen maar liefde, broederschap en samendelen verkondigd? Deze waardevolle informatie die in de lijn ligt met de info van Blavatsky en A. Bailey, ook wel genoemd de “wijsheid van de oude lering”. Ouder dan alle religies en waarin alle goede en nuttige informatie van alle tegenwoordige religies samenkomt! Een onuitputtelijke bron aan informatie!! groetjes, Erik

     4 likes
     • Christusbewustzijn schreef:

      De leringen op zichzelf bevatten wel de waarheid zoals de theosofie , maar de theosofen zelf ware erg luciferisch geinspireerd en zochten naar een persoon die Christus zou moeten voorstellen (vervangen ) , een Maitryea , op een luciferische basis . De ware betekenis van de Christus ,daar gingen zij gewoon aan voorbij , geinspireerd door Lucifer , Leadbeater dacht dat krishnamurti de nieuwe Messia was enz .. kna gevaarlij kzjn zoiets ,the Ster van het Oosten , Share international etc alles luciferisch .

      2 likes
     • Faith schreef:

      Trollen moeten trollen eric, dus Benjamin Creme is volgens kalki/christusbewustzijn, achterbaks msm sarcasme van de laagste soort, is ook van satan.
      Verwarring zaaien werkt hier een stuk moeilijker dan op radio en televisie. Hier kunnen helderder geesten de gehersenspoelde warhoofden er zo uit plukken en iets terug zeggen. Iets wat op radio en tv niet kan.
      Ze waren het zo gewend geen tegenspraak te krijgen, dus hadden ze gelijk, dachten ze, dat ze er hoogmoedig van werden.

      2 likes
     • erik schreef:

      Oeps, moet natuurlijk zijn: De Leringen van de Oude Wijsheid.

      0 likes
  • Wim schreef:

   Misschien moet je een andere platform gaan zoeken.

   17 likes
  • alfred schreef:

   Goed zo Louise. Eindelijk een reactie ten positieve. Als onze oudere broeders en zusters het gewild hadden waren wij allang verdampt. Zij hebben echter een niveau bereikt wat ver boven ons staat. Zij zijn evolutietechnisch veel verder dan wij. Als wij ons voor hen openstellen zullen zij zich aan on manifesteren. Laten wij van hen leren en niet dezelfde fout maken als Mars indertijd deed met alle ellende van dien
   Zij waken al eeuwen over ons.
   Het wordt tijd dat wij onze ogen openen en onze aandacht richten op het positieve en realiseren op wat voor een prachtige wereld wij leven. Maak contact met onze moeder Aarde Gaia.
   Probeer een brug te slaan tussen alle volkeren op deze wereld en realiseer je hoe nietig wij zijn. Microben op een stofje in het heelal met een enorme grote waffel. Leer bescheiden te zijn en vind de meester in je hart en zo kunnen wij in contact komen met onze oudere broeders en zusters in de Kosmos wat het oude Griekse woord is voor sieraad.
   In deze evolutiefase zijn wij in staat als wij dat werkelijk willen om met Gaia een prachtige en vredevolle
   wereldperiode in te gaan en verder te ontwikkelen.
   Stop met alle complottheorieën . Ik word hier onder hand doodziek van. Laten wij ons richten op het Licht in plaats van het duister.
   Dit is mijn reactie op jouw verhaal
   Alfred

   12 likes
  • Eva schreef:

   @ Louise
   Goed commentaar……..
   Ken je de voordrachten van John Lamb Lash? Hij legt uit – aan de hand van de Nag Hammadi teksten – hoe de mensheid in deze beroerde toestand is terechtgekomen.
   Vooral zijn interview met Lisa Harrison op YT is mooi, alhoewel ook mind stretching.

   3 likes
   • Faith schreef:

    Louise, ik begrijp je, het is het zuigende karakter van die loze kreten en vervolgens onder een ander naam weer iets anders beweren. Het heeft iets psychopatisch.
    Misleiden is een vak van gemaakt. Dat verwacht een normaal mens niet.
    Normaal signaleer ik het en stoort het me niet maar Benjamin Creme aan satanisten linken ging me even te ver. Verder mag hij rustig verder gaan met een niet te stuiten drang onder verschillende namen hier reacties te plaatsen.

    1 likes
  • frans schreef:

   Nee, pas in de jaren ’60 kwamen aliens naar de aarde om ons te waarschuwen.

   0 likes
  • Ik schreef:

   Ze mochten zich (toen nog ) niet mengen in aardse aangelenheden d.w.z de wet van non interference. En heb je weleens van Corey Goode gehoord of van Randy Cramer,Simon Parkes Alex Colliër? Om maar een paar te noemen. misschien toch maar wat lezen of beluisteren

   2 likes
 • Louise schreef:

  Lieve mensen nog een paar tips waar je gelukkig van kunt worden? Ga eens een weekje naar IJsland…”..jaja koud, maar je voelt echt dat je in het heelal bent vooral s’avonds met al die prachtige sterren,nog meer geluk als je het noorderlicht ziet….. en als je wilt weten hoehet leven in elkaar zit,kijk eens de vele prachtige filmpjes over China en hun geschiedenis taoisme,boeddhisme en India met de oude veda’s, daar ligt de spirituele wijs heid die duizenden jaren oud is…… alles beter dan tv kijken,er is echt nog een andere wereld…….. En tja Amerika is terminaal,alle financiën gebruikt voor oorlogs voering,moet je eens kijken naar de infrastructuur daar,…..en helaas Europa slaapt ,hier denkt iedereen dat alles vanzelf opgelost wordt…… Namaste en ik gun iedereen een lieve alien met een energie bolletje……

  13 likes
  • Elise49 schreef:

   Afgelopen zomer in mijn tuin sterren zitten kijken. Kleine beer/grote beer enz. Ook hoogvliegende objecten(witte puntjes) gezien. Steeds dezelfde route vliegend. Vallende sterren gezien.
   Overdag loop ik met mijn hond en zie dan veel beweging in natuur. Ook gewoon in de straat.(bosjes/planten/bloemen/kleine dieren enz.))Geen dag is hetzelfde, ook al loop je dezelfde route.
   Je hoeft dus niet ver weg te gaan om mooie dingen te zien. Dat gevoel(1 met natuur) kun je ook dichtbij krijgen.

   11 likes
 • Jaya schreef:

  Wë moeten gaan coöpereren met aliens

  16 likes
 • Predator schreef:

  Niet 1 maar vele ET schepen heeft Thomas al mogen zien.Van ver af en dichtbij…
  Heeft Thomas daar ook fotootjes van?.
  Vast niet he Thomas….
  Sweet dreams

  6 likes
  • Faith schreef:

   Kan goed zijn dat Thomas schepen heeft gezien, toen ik ooit eens een schip zag wilde ik daar geen fractie van missen. Dat was het laatste wat in mij opkwam, een foto nemen.
   Photon belt zie je ook niet en toch is ie er, bewezen.
   Het zou hetzelfde als Planet X, Nibiru, of Maitreya, Jezus of Christus energie of de Galactisch Federatie kunnen zijn, wat jij wil.
   Dat we het met onze 3D ogen niet kunnen zien wil niet zeggen dat het er niet is.
   Het heeft met energieen te maken. Zelfde hoge frequentie, zelfde tijd, verschillende namen, maar een en hetzelfde.

   5 likes
 • mario schreef:

  nulpunt energie nou dan mogen ze wel opschieten anders is het niet meer nodig.
  6,5miljard mensen willen geen oorlog en toch komt die eraan of je wil of niet.
  het is toch belachelijk dat een handvol idioten de dienst uitmaken of wo3 komt of niet.

  misschien grijpen de aliens in maar, ik ben bang van niet.

  8 likes
 • IndianaJones schreef:

  Nu het op de server van Clinton staat is het nieuws maar hij verkondigde ditzelfde verhaal al sinds hij terug is van de maan. Ik vind dat die aliens er wel heel lang over doen om ons die nulpuntenergie te geven en dat niet tolereren van geweld op aarde kan ik, om begrijpelijke redenen, ook niet echt serieus nemen.

  6 likes
 • Zeven zusters schreef:

  Wat de mensen elkaar onderling aandoen op aarde zal een buitenaardse beschaving waarschijnlijk worst zijn,zij zullen zich niet inmengen in aardse aangelegenheden maar zodra de aarde in gevaar komt zullen ze ingrijpen maar van mij mogen ze ook in aardse aangelegenheden ingrijpen hoor,graag zelfs!!

  5 likes
 • Kukumatz schreef:

  Predator, hoe zwak is jou commentaar op een bericht. Als je het niet eens bent onderbouw je reactie maar brand iemand niet af op deze manier. Begrijp je nu waarom het een heibel in de gehele wereld is! Wat IK niet zie is er NIET? Standaard begrip bij wetenschappers. Jammer.

  5 likes
 • Ron schreef:

  Het vertrouwen in de mensheid heb ik al lang verloren, van mij mogen aliens (als ze hier zijn) ingrijpen.

  Maar dat zal niet gebeuren, een derde wereldoorlog helaas wel.

  4 likes
 • erik schreef:

  Zoals ik ‘t begrepen heb uit de boeken van G. Aartsen, c. Vermeer en B. Creme; De mensheid is geestelijk nog niet volwassen genoeg om een energie als de Nulpuntenergie veilig te kunnen gebruiken. (De gasten die de touwtjes in handen hebben, zouden er natuurlijk weer misbruik van gaan maken!!)En ingrijpen op onze Aarde kunnen en mogen ze niet. Dit heeft met Universele Wetten te maken die geen inbreuk mogen maken op de Vrije Wil van de Mens. Wij hebben deze ellende veroorzaakt en we zullen ‘t ook zelf moeten oplossen, anders leren we niks, als onze ruimtevrienden het voor ons zouden doen! En dat is natuurlijk de reden dat we hier zijn; leren!! Maar waar ze kunnen helpen, binnen de Wet, helpen ze al. Bv Radioaktieve straling neutraliseren op niveau’s die voor ons en onze wetenschappers nog onbekend zijn! (De Etherische niveau’s) Boven de 3 aan ons bekende stoffelijke toestanden, gas, water en vast, zijn er nog 4 stoffelijke niveau’s die wij met onze beperkte zintuigen (nog) niet kunnen waarnemen. Datgene waar ze in CERN zo wanhopig naar op zoek zijn!! De ongeziene stof die de hele ruimte vult. De wetenschap noemt ‘t donkere materie. groetjes, Erik

  3 likes
 • Christusbewustzijn schreef:

  Nulpuntsenergie ? Scheppen uit het niets kan de mens slechts bereiken wanneer hij over de hele wereld tot tot Christusbewustzijn zal gekomen zijn . Nulpuntsenergie is wat de Ouden uit Atlantis kenden als levensether , het scheppen vanuit de goddelijke levensether. Toen kon ook de mens nog mits de hulp der goden ook toveren uit het niets dmv de krachten van aarde , water lucht en vuur , en de elementenwezens ,want zij deden hun werk, hielpen de mens . Doch de onderaardse krachten wonnen het en kregen de overhand , de Zonen van Belial , het Beest werden sterken en slopen binnen temidden van de zonen van Eén . Zondvloed , chaos … en opnieuw Regenboog . Vallen en opstaan .
  Niemand anders dan degene die rechtsreeks uit de Levensether kwam toonde de mens hoe hij kon scheppen uit het Niets ; de Enige zoon ,Christus, de goddelijke mensenzoon onder de mensen . Hij alleen toonde aan de mens hoe het moest : De Opstanding uit het Niets .

  http://www.science20.com/make_love_not_war/blog/ufos_causing_problems_large_hadron_collider_lhc-84972

  Wetenschappers in de CERN zullen slechts in hun zoektocht naar de zwarte materie de spookgestalten en ufos van de Ahriman vinden, want hij is degene die de materie laat ontstaan , dat is zijn werk samen met Lucifer , de hoogmoedige drager van het (valse) licht .
  http://www.science20.com/make_love_not_war/blog/ufos_causing_problems_large_hadron_collider_lhc-84972

  1 likes
  • Frits schreef:

   Om de nog sterkere en vernietigende krachten van Asuras en Sorat niet te vergeten….

   1 likes
   • Michaël schreef:

    Het grootste gevaar wat in deze tijd dreigt is wanneer de band van het ik met het lichaam verloren geraakt . Zijn inderdaad de Soratdemonen of de ik-splitsers , deze meest vernietigende zijn heden al reeds werkzaam door incorporaties van asurawezens ( soort bezetenheid) in mensenzielen , zijn te zien in losgeslagen mensenzielen die hun wakker ik-bewustzijn daardoor tijdelijk kwijt zijn geraakt , je ziet het nu elke dag op tv als er plotsklaps met messen of hakbijlen gezwaaid en gestoken wordt , en wordt dan verdoezeld door zo een uitleg ,als ‘hij was ineens geradicaliseerd , of was psyschisch niet in orde of had problemen en pakte medicijnen meestal antidepressiemiddelen .. oh ja die medicijnen komen steeds maar overal weer naar boven .

    1 likes
  • Michaël schreef:

   http://www.science20.com/make_love_not_war/blog/ufos_causing_problems_large_hadron_collider_lhc-84972

   Nou wel leuk dat ze eens een koekje van eigen deeg kregen voorgeschoteld daar , wie gaat nou GOD gaan zoeken in particles , ha ha …ooh jaaah de duisternis herbergt nog grootsere verasssingen !

   0 likes
 • erik schreef:

  Beste Faith en Christusbewustzijn,
  Ik zie jullie hier strooien met achterhaalde begrippen zoals; Satan & Lucifer en C.Bewustzijn heeft ‘t nog over Jezus als de enige zoon Gods!! Sorry, maar voor mij zijn dat gevaarlijke, fundamentalistische gedachten!!! Ik weet niet of jullie ‘t al gemerkt hebben, maar de hel, die is er al….hier op Aarde, door ons geschapen, en niet door een satan of Lucifer!!! En wat Benjamin Creme en de Theosofie betreft: Aan de vruchten herken je de boom! Peace & Love, Erik

  0 likes
  • Christusbewustzijn schreef:

   Beste erik ,
   Van mij mag jij best denken/geloven in wat je wil hoor . Ik ga ervan uit dat alles te zijner tijde op het/jouw pad komt ,en komt het niet dan is t gewoon dat men er nog niet voor klaar is . Wat ik wel voel bij het lezen van ‘Wie is Benjamin Creme ‘ dat hij sterk onder dwingende gedachten van zijn Meester staat en alles opvolgt ,wijst op ernstig gebrek aan zelfdenken en eigen vrije wil . Nu weet ik dat Meesters van Harmonie en Liefde vaak ook soms voor trawanten spelen van Ahriman of Lucifer of een paar gevallen archonten , en Christus verwarren met de voorspelde MaitreyaBoedhha behoort tot de ergste dwalingen ooit ; overigens een goede vraag , waarom zou Christus voor de tweede maal in een fysiek lichaam moeten wederkeren, immers hij is er al eens geweest en is gestorven voor de gehele mensheid ??
   gr van het Christusbewustzijn

   2 likes
 • Kevin schreef:

  Vreemd he. Een aangrenzend universum… waar houdt het ene op, waar begint het andere.

  1 likes
 • Faith schreef:

  Goedkoop om te zeggen make love not war, nadat complete volkeren hun land uitgejaagd zijn, onderweg sterven van de honger, kinderen verdwijnen en dan zien hoe decadent satanisten leven.
  Zoiets hoor je van te voren te bedenken.

  1 likes
 • Pietersen schreef:

  Het is twijfelachtig of deze astronaut werkelijk op de maan is geweest. Alles wijst erop dat het in een studio is nagebootst en dat zou mij niets verbazen. De aliens zijn overigens ook de gevallen engelen of nakroost van hun tijd op de aarde. Er is niets nieuws onder de zon.

  1 likes
 • Faith schreef:

  Wel eens van channelen gehoord, Christusbewustzijn?

  1 likes
  • Christusbewustzijn schreef:

   Beste Faith ,

   Dat was goed voor in de tijd van Blavatsky, niet dat zij allemaal onwaarheden vertelde .. verre van daar vandaag is er iets anders voor in de plaats , nl een wakker bewustzijn ontwikkelen om te weerstaan aan de verleidingen van Asura Mara , Satan alias Ahriman .

   0 likes
 • Faith schreef:

  En waarom zou Christus niet wederkeren als Hij de mogelijkheid daartoe heeft?

  1 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Als men logica op zijn voorgrond heeft is dit een logische stap dus niets nieuws of vreemds.

  0 likes
 • Faith schreef:

  Maar natuurlijk heeft de anti Benjamin Creme beweging een boekje uitgegeven met wat er allemaal niet klopt aan hem. Mensen als Benjamin horen nu eenmaal gedebunked te worden. Ik had het kunnen weten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >