Buitenaards

Astronaut: “Aliens uit aangrenzend universum brengen nulpuntenergie naar de aarde”

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de klokkenluiderswebsite WikiLeaks staan e-mails die door astronaut Edgar Mitchell zijn verstuurd aan John Podesta, campagnemanager van Hillary Clinton en oud-topadviseur van president Obama.

Mitchell, de zesde man op de maan, zei met Podesta te willen spreken over buitenaards contact en nulpuntenergie. De astronaut, die begin dit jaar overleed, zei het ook te willen hebben over de wapenwedloop in de ruimte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De niet-gewelddadige aliens uit het aangrenzende universum helpen ons om nulpuntenergie naar de aarde te brengen,” zei dr. Mitchell. “Zij tolereren geen enkele vorm van militair geweld op aarde of in de ruimte.”

Verdrag

“Ik heb in Genève een ontmoeting gehad met de Amerikaanse ambassadeur Pamela Hamamoto, een jeugdvriend van Obama, waar ik haar kort heb geïnformeerd over nulpuntenergie,” schreef hij. “Ik denk dat we haar kunnen noemen als vertrouwenspersoon in onze presentatie voor president Obama.”

Hij merkte op dat hij samen met Carol Rosin, die jarenlang samenwerkte met raketgeleerde Wernher von Braun, heeft gewerkt aan een verdrag dat wapens in de ruimte verboden moet maken.

Mitchell gaf aan dat hij ook zijn collega Terri Mansfield erbij wilde hebben, om Podesta te informeren over de informatie die het Vaticaan heeft over aliens.

Meer dan hoog tijd

Podesta zei eerder dat het ‘meer dan hoog tijd is om ernstig onderzoek te doen naar wat er is – out there’. Hij wil dat alle Amerikaanse onderzoeken naar UFO’s worden gepubliceerd. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid,” zei hij.

Mitchell, die deel uitmaakte van de Apollo 14-missie, zei vorig jaar dat vredelievende aliens op aarde een atoomoorlog tussen de VS en Rusland hebben voorkomen. Ze vlogen met hun UFO’s over Amerikaanse raketbases en maakten vaak de raketten onklaar, aldus de astronaut.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Wë moeten gaan coöpereren met aliens

Louise
Louise
7 jaren geleden

Oooohhhh wat word ik hier toch moe van, A nog nooit een spiritueel persoon gehoord die behalve in de geest een Alien letterlijk is tegen gekomen… B deze verhalen gaan altyd over oorlog,,en andere negatieve zaken en C halloooo er is toch heus een atoombom op Japan terecht gekomen,of waren er toen nog geen aliens?…. note, natuurlijk bestaan er andere wezens op andere planeten en neem maar van mij aan dat ze zich zorgen maken over over onze manier van leven,we staan onderaan de ladder spiritueel gezien,en het lijkt wel of we steeds dwazer worden……als ieder mens nou eens zich spiritueel zou ontwikkelen,dan had je dit dwaze wereldwijde idioterie niet, de mens zakt weg in zn eigen egoïstische/materialistische eigenbelang, en het maar vreemd vinden dat we ziek worden…….opletten lieve mensen je hebt t zelf in de hand…..

mario
mario
7 jaren geleden

nulpunt energie nou dan mogen ze wel opschieten anders is het niet meer nodig.
6,5miljard mensen willen geen oorlog en toch komt die eraan of je wil of niet.
het is toch belachelijk dat een handvol idioten de dienst uitmaken of wo3 komt of niet.

misschien grijpen de aliens in maar, ik ben bang van niet.

IndianaJones
IndianaJones
7 jaren geleden

Nu het op de server van Clinton staat is het nieuws maar hij verkondigde ditzelfde verhaal al sinds hij terug is van de maan. Ik vind dat die aliens er wel heel lang over doen om ons die nulpuntenergie te geven en dat niet tolereren van geweld op aarde kan ik, om begrijpelijke redenen, ook niet echt serieus nemen.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x