Homepagina » UFO » UFO-spotters zeggen vreemde schepen te hebben gevonden bij oppervlak van de zon
UFO-spotters zeggen vreemde schepen te hebben gevonden bij oppervlak van de zon

UFO-spotters zeggen vreemde schepen te hebben gevonden bij oppervlak van de zon

Volgens een Marsonderzoeker bepalen UFO’s hoeveel zonlicht en warmte onze planeet ontvangt. De ufoloog heeft op foto’s van de zonnesatelliet SOHO naar eigen zeggen UFO’s bij het oppervlak van de zon gespot, zo schrijft de Britse Daily Mail.

Russische wetenschappers zouden ‘zes tot zeven jaar geleden’ iets soortgelijks hebben gezien. “Mensen hebben recht op de waarheid die door NASA verborgen wordt gehouden,” schrijft Myunhauzen onder een video op zijn YouTube-kanaal. In het filmpje zijn foto’s van vreemde groene objecten te zien bij de zon.

“Ongeveer zes à zeven jaar las ik in een nieuwsbericht dat twee Russische wetenschappers hadden ontdekt dat er meerdere UFO’s rond de zon draaiden, 24 uur per dag, iedere dag,” schrijft Scott Waring op zijn website. “Ze zeiden dat de UFO’s plotseling scherpe bochten maakten zonder af te remmen.”

Hij legde uit dat het nieuwsartikel over de ontdekking ‘lang geleden is verdwenen’ van het internet, aldus de Daily Mail.

“Ze draaien rond onze zon. Joost mag weten wat ze doen,” schreef hij. “Het is mogelijk dat ze de zon beheersen om de temperatuur op aarde stabiel te houden of ze onttrekken een zeldzaam zwaar element aan de zon.”

[MailOnline]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. En dit nemen mensen serieus? 🙂

  23 likes
  • Niet iedereen kan ik je vertellen 😉

   17 likes
   • Vreemd verhaal en ook ik kan dit niet serieus nemen, kunnen die vliegende voorwerpen dan zo dichtbij de zon komen, hoe warm is het daar, lijkt mij onmogelijk en wat doen ze daar dan verder, volgende onderwerp graag!!!

    11 likes
    • Nooit de serie stargate Universe gezien, waarbij het ruimteschip ook even ging bij tanken aan/op een ster.
     Zelfs hedendaags is die techniek perfect toepasbaar, we hebben zelfs het materiaal er voor, die bestand zijn tegen temperaturen van miljoenen c.

     Dus identiteiten die al een paar honderden, duizenden, laat staan miljoenen jaren langer/verder zijn ontwikkeld dan de huidige/nietige mens, zijn helemaal perfect instaat om sterren te gebruiken als energie bron/tank station.

     Ik ga nu niet zeggen dat die stipjes ruimte tuigen zijn die even komen tanken of wat dan ook, maar kom niet af dat het onmogelijk zou zijn, omdat de temperatuur te hoog zou zijn.

     De corona van onze ster heeft een temperatuur van een paar miljoen graden C, deze temperatuur word voornamelijk veroorzaakt door de magnetische werking van onze ster en is makkelijk te omzeilen…door een magnetisch veld.
     Het oppervlakte van onze ster daarentegen, heeft dan weer een temperatuur van amper een 6000 c en dat noemen we dan weer plasma…….dat ook weer kan opgevangen worden en samengehouden worden door….een magnetisch veld (denk hierbij maar aan die plasma reactor in Duitsland, wat je kunt vergelijken met een mini kunst/zon.

     8 likes
     • Maar het zijn niet alleen ufo’s wat er aan bijzonders in de lucht te zien is.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3459998/The-phoenix-rises-Northern-Li

      We houden deze voorlopig maar op storingen.
      Kosmische straling of puindeeltjes. Wie het weet mag het zeggen.
      Camerafouten of interne reflexie is bij deze video uitgesloten want het northern light is een fenomeen dat door veel mensen met eigen ogen gezien is.

      0 likes
     • Bedankt voor uw info, ik wist daar niet van en heb dank zij uw bericht weer wat meer kennis, soms is de informatie te moeilijk voor mijzelf en daar schaam ik mij niet voor, Dan Burich legt dingen uit over anti gravity en het reizen door de ruimte en ook dit info is voor mij te hoog gegrepen maar zelfs de aller slimste personen gaat dit te ver boven de pet!

      0 likes
    • Wie zegt dat het voor die objecten te heet is? Zitten we niet te beperkt te denken als je er van uitgaat dat alles in het universum is zoals hier?
     Ik heb horen zeggen dat ze ISON met een nuke in drie stukken geschoten hebben, maar laten hoge enerieen/hoog ontwikkelde entiteiten, whatever, iets wat onze pet te boven gaat, zich wel afschieten door door hebzucht gedreven psychisch gestoorde mannen die zich de hele wereld toe eigenen?
     Het idee alleen al dat die spiritueel in de luier liggende idioten überhaupt iets in het universum te vertellen hebben!

     7 likes
    • Er ligt ook nog een foto die achtergelaten is door de Astonouten , het schijnt ook 200 graden celcis te zijn op de Maan overdag. Dus ook te warm .
     Laat je niets wijsmaken van outer space.

     0 likes
   • Ik neem het anders wel serieus, bij volle maan op 24 januari heb ik iets dergelijk uit de volle maan zien schieten. En bij BP earthwatch youtubes gezien met objecten die tanken uit de zon en wegvliegen. Zo vreemd is het dus ook weer niet.
    Zijn we I Son vergeten?

    13 likes
  • Een paar foto’s met vage stipjes, wat net zo goed van de zon af kan komen, overtuigend bewijs hoor….!

   11 likes
 2. het kan gewoon niet zo zijn en daarom is het ook niet zo is een slecht argument

  7 likes
 3. En ik ben Sinterklaas, nou goed.

  9 likes
 4. Dit soort storingen kunnen door heel veel oorzaken in de beelden ontstaan: transmissiestoringen; kosmische straling; puindeeltjes; camerafouten; interne reflecties… Hoe die effecten er uit zien en hoe ze ontstaan wordt hier uitgelegd: http://stereo.gsfc.nasa.gov/artifacts/artifacts.shtml

  9 likes
 5. Ja..alleen om de aarde te beschermen, zo belangrijk zijn wij..de zon beschijnt miljoenen andere planeten maar die buitenaardse wezens regulieren de zonnewarmte alleen voor de aarde, de rest is niet belangrijk en die informatie heeft ie natuurlijk van die buitenaardse wezens….pfffffffffffffff

  0 likes
 6. Schumacher style, alleen rij ik zonder te remmen, hoor in mn hoofd nu wel honderde stemmen.

  Die ufo’s maken scherpe bochten zonder te remmen haha. Serieus mn hele humeur is positief gestemd na het lezen van dit artikel.

  En ja wel logisch, welke optie zou je kiezen als je om de zon racet. Keihard scheuren anders verband je je reet of maakt het niet uit want je Brand toch daar.

  Maar ja ik zou ze adviseren om te de handrem te gebruiken en te driften bij de bochten

  5 likes
 7. De zon heeft een diameter van rond de 1.400.000 km. Een paar van die “ruimteschepen” moeten dus tussen de 500 en 1000 km lang zijn

  5 likes
 8. Ze (UFO’s) redden de mensheid en de Aarde vanaf de Zon.

  2 likes
 9. Sterren die achter de zon staan?

  2 likes
 10. InterContinentalMaster

  Dit heb ik vaker gelezen/gezien op andere sites en foras maar dit zijn naar mijn mening ruimteschepen. Wat ze daar doen (teven ronde objecten) is dus de grote vraag. Als je na gaat hoe groot dit soort objecten zijn dan kom je in de buurt net zo groot als de Aarde.

  2 likes
 11. En de koelvloeistof halen ze van de aarde. Ufo-fenomeen is hiermee verklaard…

  1 likes
 12. wat het ook is, wat het ook n i e t is.. laat het ZIJN !
  werkelijk alles wil de mens verklaart hebben, nou dat gaat echt niet werken, en de wetenschap neem ik ook met een korreltje magnesium!
  we moeten helemaal niets geloven van wat het oog niet zelf heeft gezien, time 2 wake up!!
  alles wat wij als vreemd ervaren is onze angst voor het onbekende en het onbekende is simpel HET ZIJN
  meer niet en niets minder
  zoals de wind waait.. dacht vroeger dat dit kwam door de blaadjes aan de boom..

  1 likes
 13. Voor Flardinga : We hebben niet allemaal dezelfde kennis ik denk dat die van hun ver en ver vooruit is ! Want ze pakken energie van de zon !! Dat kunnen wij niet denk na ….. Wij zijn nog steeds de kinderen en hun zijn de volwassenen ! Zo moet je het zien ! Ze willen ons helpen maar regeringen laten het niet toe en……er is een vrije wil dat beseffen zij wij niet wij zijn zoooooooooo dom !!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.