Homepagina » UFO » Ex-topfunctionarissen komen met grootse onthullingen over UFO’s. Is disclosure nabij?
Ex-topfunctionarissen komen met grootse onthullingen over UFO's. Is disclosure nabij?

Ex-topfunctionarissen komen met grootse onthullingen over UFO’s. Is disclosure nabij?

Diverse hooggeplaatste wetenschappers en voormalige overheidsfunctionarissen hebben zich aangesloten bij het onderzoekscentrum voor buitenaards leven dat onlangs is opgericht door oud-gitarist van poppunkband Blink 182 Tom DeLonge.

“Wij zijn ervan overtuigd dat er ontdekkingen binnen ons bereik liggen, die een revolutie zullen betekenen voor onze menselijke ervaring,” zei DeLonge.

De gitarist is van oordeel dat we al veel verder hadden kunnen staan, ware het niet dat de overheersende ideologie en bureaucratische beknotting altijd al de publieke interesse in de grenzen van de wetenschap en het begrip van deze fenomenen hebben verstrikt.

Echt bestaat

Het nieuwe platform voor UFO-disclosure gaat ‘To the Stars Academy of Arts & Science’ heten.

Eén van de meest prominente functionarissen is Luis Elizondo, een hooggeplaatste inlichtingenofficier die afgelopen week afzwaaide bij het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Bijna 10 jaar lang runde Elizondo een overheidsprogramma dat gericht is op UFO’s. Hij zei: “Ik ben erachter gekomen dat dit fenomeen echt bestaat.”

Nooit eerder vertoonde beelden

“Wij gaan nog nooit eerder vertoonde beelden van Amerikaanse overheidssystemen vrijgeven,” vervolgde hij.

“Geen wazige amateurfoto’s, maar echte data en echte video’s,” aldus Elizondo.

Een ander lid van het onderzoekscentrum is Chris Mellon, plaatsvervangend onderminister van Defensie onder Clinton en Bush, die zich al geregeld heeft uitgesproken over UFO’s.

Ontsnappen

Mellon onthulde dat het Amerikaanse oorlogsschip USS Nimitz op 14 november 2004 werd geconfronteerd met een UFO.

“Het schip bevond zich voor de kust van San Diego toen een ongeïdentificeerd vliegtuig naderde,” zei hij. “Het had geen transponder en reageerde niet op radio-oproepen.”

Er werden twee F-18’s ingezet om het object te onderscheppen. De piloten zeiden dat het witte object geen vleugels of uitlaat had en circa 12 meter lang was.

Toen de F-18’s het object naderden, leek het de natuurkundige wetten aan zijn laars te lappen, aldus Mellon. Het veranderde van positie en wist met gemak te ontsnappen aan de straaljagers.

Na te maken

Hij zei persoonlijk met de piloten te hebben gesproken. “Dit is duidelijk geen experimenteel Amerikaans vliegtuig,” zei hij.

Ook Steve Justice, die jaren voor vliegtuigbouwer Lockheed Martin werkte, en dr. Hal Puthoff, die diverse geheime CIA-programma’s overzag, maken deel uit van het team van DeLonge.

Deze mensen gaan niet alleen werken aan disclosure, maar ook proberen om de UFO-technologie na te maken.

Bekijk de presentatie hieronder:

Foto: YouTube/To The Stars

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Dan kan eindelijk die demoon van een democratie verďwijnen.

  7 likes
 • Justin schreef:

  De friet wordt voorgebakken,. kan nooit lang meer duren, ze kunnen er niet meer omheen.

  13 likes
  • Jeff schreef:

   het zit ‘m meer in de mayonaise! disclosure via een rock band? Shake it babe!

   7 likes
   • Faya schreef:

    Het gaat om openminded mensen, vrije geesten, waar ze {intuitief} contact mee maken, mensen die er klaar voor zijn en contact willen.
    Hoe meer de mensen zich wat in het hoofd hebben laten leggen door studie, msm etc, systematisch ingeprogrammeerde mensen dus, hoe minder kans op contact, want ze dringen zich niet op.
    ET’s schijnen trouwens dol op rockers te zijn, bij de Peppers lieten ze zich duidelijk zien.
    Vrije geesten, open minded.
    Kijk wat er links en rechts naast het podium staat, en kijk rond de 10e minuut wat Anthony Kiedis zag.

    https://www.youtube.com/watch?v=nk5YtLYcH74

    En natuurlijk zullen debunkers er weer iets anders van maken maar die zijn niet belangrijk, spoedig valt dit niet meer te ontkennen.

    3 likes
  • Faya schreef:

   Wat we met de zwakkeren onder ons doen?
   Er zullen geen zwakkeren meer zijn met de nieuwe technologieen.
   Ziektes verdwijnen.
   De ongeneeslijke geestelijk zwakkeren, die denken dat de planeet van hen is en 2/3e van de mensheid graag uitgestorven ziet, zullen de behandeling krijgen die ze die 2/3 van de mensheid gunden, da’s makkelijk, hoeft niet meer over worden nagedacht.
   Daar kun jij je dus wel iets bij voorstellen wat daarmee gebeurd.

   0 likes
 • Lauke schreef:

  disclosure nabij? het is een melkfabriek geworden , de ware aap komt niet uit de mouw en trouwens deze mensen vragen weer UW geld

  7 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ Lauke

   Er inderdaad een hele industrie gebouwd rondom “truth finding”; maar op zich heb ik er geen moeite mee als mensen er wat aan verdienen. Mensen zoals Dr. Carmer Boulter en Linda moulton Howe maken kosten om hun onderzoeken te doen, en men zal toch ook hun rekeningen moeten betalen; dus op zich heb ik er niet zoveel problemen me als men er iets aan wilt verdienen. Het nadeel is wel doordat er een hele industrie om heen zit dat het moeilijker word om onderscheid te maken wat wel legit is en wat niet. Persoonlijk richt ik mij voornamelijk op de mensen die:

   – Al actief waren voor het digitale tijdperk.

   – Wetenschappers/journalisten die ook fysiek afreizen naar locaties voor onderzoek.

   – Wetenschappers/journalisten hetgeen wat ze verkondigen ook enig sinds kunnen staven met documentatie/bewijzen. “Extraordinary claims require extraordinary evidence”

   – Wetenschappers/journalisten die geen geld aannemen van overheden, multinationals, bepaalde denktanks, bepaalde universiteiten en banken. Ook kijk ik naar welke uitgeverij iets uitgeeft.

   – Wetenschappers/journalisten die in staat zijn om hun politieke, religieuze voorkeuren en patriottistische gevoelens (zoveel mogelijk) buiten hun onderzoeken/bevindingen te houden. Ook in staat zijn om hun eigen ras en nationaliteit/land te bekritiseren.

   – Wetenschappers/journalisten die bereid zijn om ook hun ongelijk toe te geven wanneer ze een fout hebben gemaakt.

   – Hoe ze zichzelf vermarkten.

   – Met kritiek kunnen omgaan en collega´s ook wat gunnen. Binnen de “truth movement” zijn er vandaag de dag ook heel wat ego´s actief die alleen in hun eigen werk geloven.

   Natuurlijk is dit geen 100% waterdicht systeem, maar aan de hand van bovenstaande criteria probeer ik te bepalen welke wetenschappens/journalisten de moeite waard zijn om tijd/geld aan te besteden

   5 likes
 • lezertje schreef:

  Disclosure? Aan de hand van video’s en zo? Dat gaat geen indruk maken hoor, zodra er een-of-andere Jodocus zegt dat het vervalste beelden zijn en ze na gaat maken slaat de twijfel over de echtheid bij de gehersenspoelden toch weer toe! Disclosure zou het pas zijn als er een buitenaards ruimteschip tijdens een of andere groot bezochte manifestatie zou landen, en de aliens zouden uitstappen, bijv. tijdens de super-bowl in de V.S. Dán heb je een disclosure. En als ze er inderdaad zijn, en de bezoekers zijn ‘hoger’ ontwikkeld, dan is dat klaarblijkelijk alleen maar technisch en niet ethisch. Waarom zouden ze andere zulk een bedrog als er gaande is tolereren?

  6 likes
  • Havana schreef:

   waarom altijd maar in de VS ?? Tot nu toe heeft de VS alles doodgezwegen , laat ze maar ergens anders landen

   5 likes
  • koendevriendt schreef:

   juist! ze staan moreel niet ver! al landen ze tijdens de inauguratie van een president, de meerderheid is mentaal zo zwak dat ze doen alsof ze het niet zien! de meerderheid van de mensen zijn tuig, dat is de laatste jaren wel bewezen.

   0 likes
 • Loki schreef:

  Hahaha disclosure. De mensheid heeft al tientallen keren een disclosure gehad, alleen de hedendaagse mensheid wordt op alle manieren bedrogen door bureaucratische oorlogszuchtige psychopaten die het voor zichzelf willen houden.

  9 likes
 • Derek schreef:

  ”Diverse hooggeplaatste wetenschappers en voormalige overheidsfunctionarissen”

  Dit zegt genoeg voor een komende false flag ”nep invasie” om de mensheid volledig in te pakken.

  Ze (de makke schapen) zullen het slikken als zoete koek ben ik bang voor. Wij staan er straks alleen voor dus de enige optie is als een guerrilla tezamen strijden!

  Be prepared brothers and sisters

  6 likes
 • Cas schreef:

  Het klinkt bijna eng, als ik terug kijk naar de laatste maanden en opsomming maak:

  Nasa zoekt een nieuwe planetaire adviseur.
  Nasa bevestigd planet nine
  Esa komt met een ongekende presentatie onthulling.

  En nu start de meest gesloten overheidsinstantie een campagne met mensen over de hele wereld om met zoveel mogelijk ideeën te komen om een ongekende verandering betreft UFO’S in te voeren voor nieuwe ideeën om een betere samenleving ten aanzien van UFO’S en de mensheid te creëren?

  Iets boterd hier niet ?

  2 likes
 • Titel zegt het al, ex topfunctionarissen. Zijn schijnbaar toe aan wat geld en doen dat op deze manier.

  6 likes
 • Furious Anger schreef:

  koffie staat klaar als ze komen!!

  3 likes
 • Arthura schreef:

  Look out for false flag disclosure

  https://www.youtube.com/watch?v=DDSVcD1iEwA

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >