Homepagina » Natuur en Milieu » Ze praat onzin! Tv-presentator legt uit waarom de wereldreddende missie van Greta Thunberg onzinnige klimaat-zeitgeist is
Ze praat onzin! Tv-presentator legt uit waarom de wereldreddende missie van Greta Thunberg onzinnige klimaat-zeitgeist is
Foto: Anders Hellberg CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Ze praat onzin! Tv-presentator legt uit waarom de wereldreddende missie van Greta Thunberg onzinnige klimaat-zeitgeist is

De jonge klimaatactiviste Greta Thunberg zeilde onder luid gejuich de haven van New York binnen. De Zweedse tiener begon haar reis in Groot-Brittannië en stak in 13 dagen de Atlantische Oceaan over.

Thunberg werd in New York ontvangen met een vloog van 17 zeilboten.

Ze is het gezicht geworden van het klimaatprotest. “Het is een kind, ze praat onzin!” reageerde Sky News-presentator Chris Kenny. “Ze weet weinig en doet nog minder. Ze zou op school moeten zitten.”

Precies

Thunberg heeft een jaar vrij genomen van school om haar boodschap aan de andere kant van de oceaan te verkondigen.

Ze vertelt de klimaatalarmisten precies wat zij willen horen, vervolgde Kenny.

Deze maand staan er wereldwijde klimaatprotesten op het programma. Kinderen worden door hun ouders aangemoedigd te spijbelen en de straat op te gaan voor het klimaat.

Totaal gestoord

“Dit is de onzinnige klimaat-zeitgeist van onze tijd,” benadrukte Kenny.

Volgens hem is de klimaatbeweging totaal gestoord.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jopie schreef:

  En wat ik eigenlijk nog treuriger vind , is dat onze schooljeugd ( waar onder mijn kleinkinderen ) op school al angst aan wordt gepraat , dat CO2 schadelijk is . Dat een jongetje van 11 jaar mij verteld dat de mensen de aarde vernielen ! Het is om te janken 😭😭

  33 likes
  • Matt schreef:

   Jopie, wat nog veel erger is dat is dat die ene jongen van 11 helemaal gelijk heeft. Alleen zijn motieven kloppen niet want wat weet nu een jongen van 11 over zware milieu vervuiling door de grootindustrie, chemtrails, pesticiden die zoveel gespoten worden op landbouwgronden dat op zowat alles wat je eet er glyfosaat op zit en het gevolg daarvan is dat de bijen en vele andere insecten dood gaan. En wij zitten met een hoop ziektes . Vertel hem ook dat zonder CO² er geen groen op aarde is. Planten leven op CO². Wij ademen zuurstof in en ademen CO²uit.
   Vertel dat die jongen en laat hem daar maar eens over nadenken en nog beter, laat het hem vragen aan zijn schoolmeester om zo een discussie op te starten en het verschil te leren tussen milieu en klimaat. Laat dan die jongen van 11 wel deze en nog andere sites als voorbeeld noemen zodat die schoolmeester wel MOET afwijken van zijn voorgeprogrammeerde praatje en luisteren naar andere meningen. Maak hem ook duidelijk dat hij straks diep in de schulden zit als hij die milieu propaganda blijft geloven.
   Het ene hebben wijzelf in de hand het andere niet.

   35 likes
   • peter schreef:

    ik hoop dat deze jongen over enkele jaren op de middelbare school het onderwerp fotosynthese behandeld krijgt.
    met het huidige geindoctrineerde ,linkse docenten soort heb ik mijn twijfels
    overigens keurig uitgelegd , Matt.

    4 likes
   • elisabethje schreef:

    Matt, zeer goed en eenvoudig uitgedrukt: milieu en klimaat, dat is degelijk wel een verschil!
    Het klimaat gaan beheersen door een groene economie op basis van elektriciteit zal het milieu maar weinig sparen, zolang al de rest gewoon doorgaat.

    3 likes
 • Jopie schreef:

  Het is eigenlijk bijzonder treurig dat dit autistische meisje wordt misbruikt om een niet bestaand klimaatprobleem in stand te houden en nog verder uit te vergroten ! Degenen die het meest verdienen aan deze hoax zitten hier achter!

  32 likes
 • Eksegese schreef:

  Totale waanzin, dat is het zeker.

  25 likes
 • Arwijn schreef:

  “F*ck you Greta!” is een populaire auto sticker zo hoor ik.

  15 likes
 • Erde schreef:

  Op het filmpje in New York was te zien dat zij angstig was en beefde. Dat arme kind staat op instorten. Door haar stoornis is zij erg bang voor menigten en harde geluiden zoals gejoel en geklap. Dit meisje wordt uitgeleefd en misbruikt voor propaganda en financieel gewin. Het is pure kindermishandeling! De volwassenen die haar explioteren zouden gestraft moeten worden en haar ouders uit de ouderlijke macht gezet moeten worden. Zij is pas groen 16 jaar! Een kind nog! Die heeft haar mening nog niet gevormd en is nog lang niet volwassen. En nu word zij door de ene kant op handen gedragen en door de andere kant uitgespuugd. Het is gewoon heel erg en in en in triest wat dat meisje overkomt. Ik vind het werkelijk zum kotzen! Wat een wereld!!!

  Arwijn, denk hier eens even over na alsjeblieft voor dat je dingen naar haar roept. Ze is gewoon een ontzettend arm en misbruikt kind. Rot volwassenen!

  9 likes
 • Earthaxis schreef:

  Geen klimaatprobleem? Geen milieuprobleem? Geen schadelijke uitstoot? Nou zet dan lekker even je lippen 5 minuten om de uitlaat van je draaiende auto.

  Je hebt de klimaatactivisten,
  Je hebt de anti-klimaatactivisten,
  En je hebt mensen zoals ik, de anti-anti-klimaatactivisten.

  Word nou toch eens wakker Jan met de pet.
  Zeggen dat er geen klimaat/milieuproblemen zijn is een stelling vanuit een economisch oogpunt en belang. Oftewel: Banken. Groot-Industrie. Elite. Laat je niet trollen, laat je niet voor hun karretje spannen. Het is ook onze Aarde..

  7 likes
 • elisabethje schreef:

  Dat dit duidelijk een programma is dat herhaaldelijk in ons brein moet worden gestompt en geaccepteerd als ‘waar’, is wel duidelijk. Het feit alleen al dat ze hiervoor kinderen gebruiken, om ons iets duidelijk te maken, terwijl kinderen nooit of te nimmer ook maar iets te zeggen hadden in deze wereld!?!

  2 likes
 • Derk schreef:

  Dat blaag heeft is een echte borderliner, heeft extreem veel aandacht nodig, en iedereen blijft dat ook geven.

  2 likes
 • Bosdokter schreef:

  Misschien is het niet zo zwart/wit als sommige websites ons willen laten denken…
  Het narratief is verkeerd, “We maken de aarde kapot”…
  Who cares…??? De aarde redt zich wel..

  Misschien moeten we er wat aan doen, alleen al om onze leefomgeving gezond te houden.
  Of willen we wonen in steden zoals Beijing, waar je de lucht amper kan zien door alle SMOG.

  En dat gezeik dat een kind dit niet hoort te doen is te dom voor woorden. Kids moeten leven op de planeet die wij voor ze achterlaten….

  Maar ja, links gebruikt dit tegen rechts, rechts gebruikt dat tegen links, en ondertussen zijn we allemaal de lul…

  1 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >