BinnenlandCorona

Wat zit er achter de coronacrisis? De 5 meest gelezen artikelen in 2020

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het jaar 2020 verliep voor de meesten heel anders dan verwacht. In maart dit jaar ging het land op slot in verband met de coronacrisis. Al snel besloten de grotendeels gelijkgeschakelde media één lijn te volgen: die van de overheid. Het beleid van de regering en de adviezen van het RIVM veranderden nogal eens, met als gevolg dat veel mensen geen idee hadden waar ze aan toe waren.

Omdat de media maar heel mondjesmaat ruimte boden aan critici, gingen mensen elders op zoek naar informatie. Er waren namelijk ook veel deskundigen – artsen, professoren, wetenschappers – die zich uitspraken tégen de coronamaatregelen, maar die gecensureerd werden. NineForNews gaf hen wel een podium. Het gevolg was een massale instroom van nieuwe lezers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Corona domineerde het nieuws en dat zal komend jaar waarschijnlijk niet anders zijn, aangezien men begin januari wil gaan vaccineren tegen Covid-19. Daarnaast duurt de lockdown in ieder geval tot 19 januari. Het is nog maar de vraag of er tegen die tijd versoepelingen worden aangekondigd.

Jullie waren het afgelopen jaar erg benieuwd naar de andere kant van het verhaal, die in de media onderbelicht blijft. Jullie wilden graag weten wat kritische artsen te vertellen hadden en wat er achter de coronacrisis zit. En jullie wilden ook graag weten of er al middelen voorhanden waren die tegen corona zouden kunnen helpen.

Hieronder zie je de top 5 van meest gelezen artikelen in het afgelopen jaar. Het meest gelezen artikel is – ondanks de Orwelliaanse censuur – bijna een miljoen keer gelezen. De redactie van NineForNews wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig en vooral gezond 2021 toe! Gaan we terug naar normaal? Of legt Rutte weer een lockdown op?

  1. Huisarts schudt mensen wakker: ‘Dit zit er achter de coronacrisis’

In de Duitse stad Oldenburg werd begin dit jaar wekenlang iedere zaterdag gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Ook huisarts Katrin Korb deed mee aan het protest. Ze is naar eigen zeggen woedend omdat men angst gebruikt om controle uit te oefenen. “Daar teert het gezondheidssysteem op,” zei de arts tijdens haar speech. Ze voegde toe dat geld en macht hierbij een rol spelen. Korb uitte ook kritiek op de farmaceutische industrie en de artsenlobby.

  1. Vitamine C succesvol ingezet tegen coronavirus. ‘Al na 2 dagen genezen’

Een medisch team van een ziekenhuis van de Jiaotong University in China heeft vitamine C succesvol ingezet tegen het coronavirus. In een persverklaring op de website van het ziekenhuis schreef het team dat patiënten hoge doses van de vitamine kregen toegediend. Kritieke patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen, moeten zo snel mogelijk een behandeling met vitamine C krijgen, adviseerden de medici.

  1. Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’

Huisarts Rob Elens uit Limburg zei begin dit jaar een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

  1. Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld

Het nieuwe coronavirus is mogelijk afkomstig uit een laboratorium in Wuhan dat gelinkt is aan een geheim Chinees programma gericht op biologische oorlogvoering, zei een Israëlische deskundige. Dany Shoham, een voormalige Israëlische inlichtingenofficier die gespecialiseerd is in biologische oorlogvoering, zei dat het instituut is gelinkt aan een geheim Chinees wapenprogramma. “Bepaalde laboratoria binnen het instituut houden zich waarschijnlijk bezig met Chinese biowapens,” zei hij tegen de Washington Times.

  1. Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media deden aan damage control na de publicatie van een vernietigend rapport vanuit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken over corona. In dat rapport staat onder meer dat: het gevaar van Covid-19 overschat is, mensen die sterven door corona aan het eind van hun leven waren, er wereldwijd zo’n 250.000 coronadoden zijn, terwijl er gedurende de griepgolf van 2017/18 1,5 miljoen doden vielen, corona geen groter gevaar vormt dan veel andere virussen, dit een vals alarm was en de overheid tijdens de coronacrisis één van de grootste producenten van nepnieuws is gebleken.

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
3 jaren geleden

We worden van alle kanten bedrogen, het meest door de politiek. Er zitten meer stoffen in dat vaccin die niet deugen. Ik laat me niet vaccineren, ongeacht wat er gaat gebeuren.

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Helaas maar die lock-down eindigt niet op 19 januari. Hugo zegt in de msm dat we versoepelingen kunnen verwachten medio half februari en dit voor de mensen die gevaccineerd zijn. De redenatie zo liet hij weten dat dan mensen hun tweede vaccin gehad hebben. Nee ,we worden natuurlijk zo lang mogelijk aan het lijntje gehouden. Ook zal die weer over dat testen dan weer zeiken en met z’n testpas.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Happy New Year Ninefornews.

salvar
salvar
3 jaren geleden

Wat zit er achter de coronacrisis?bullshit

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x