Buitenland

Australische regio voert strengste vaccinatieregels ter wereld in: geen prik, 5000 dollar boete

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel werknemers uit de Australische regio Noordelijk Territorium moeten voor 12 november hun eerste coronaprik halen en voor 24 december hun tweede dosis. Dat heeft eerste minister Michael Gunner woensdag aangekondigd tijdens een persconferentie.

Werknemers die zich niet laten vaccineren voor de deadline moeten thuisblijven en riskeren bovendien een boete van 5000 dollar.


Je moet het vaccin halen als je op je werk in contact komt met kwetsbare mensen, als het besmettingsrisico op je werk hoog is en als je onderhoud verricht aan essentiële infrastructuur of werkzaam bent in de logistieke branche, zei Gunner.

Het Noordelijk Territorium voert hiermee de strengste vaccinatieregels ter wereld in.

Medische dictatuur

“Zeg nog eens dat dit geen medische dictatuur is,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. Politiek econoom Kees van der Pijl voegt toe: “Ons plan om hier met satire op te antwoorden is ter ziele. De fascisten zijn los en Australië en Nieuw-Zeeland voeren uit wat hier nog achter de hand wordt gehouden.”

4.7 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Mengele zou zijn vingers erbij aflikken.

Australië is één grote concentratiekamp geworden met alle bijbehorende verschrikkingen.

Tom
Tom
1 jaar geleden

Binnenkort: geen vaccin?: Doodstraf! We doen dit voor de volksgezondheid.

OmaD
OmaD
1 jaar geleden

Wat is er toch mis met de bovenkamers van die mensen c.q. imbecielen. Ergo dat mensen al en masse die prikken hebben gehaald. Niet/nooit gelezen dat het nog steeds een proef is. Nee, hebben eelt op de knietjes van het kruipen in angst voor dictatoriale overheid.

Locke
Locke
1 jaar geleden

Van een kaal kip valt niks te plukken, waar de terreur vanaf komt moge nu toch globaal wel langzaam duidelijk worden. De rekening voor die Politiekers en bankiers begint hoog op te lopen, privé komen die allemaal de aangerichte schade te vergoeden. Hier is geen ontkomen aan. Zelfs de domste die ze gebruiken in hun plan zoals Antifa en BLM beginnen de duivels door te krijgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x