Buitenland

De grafiek waarvan ze niet willen dat je hem ziet

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderstaande grafiek zal niet worden getoond door de mainstream media, schrijft arts Sebastian Rushworth op zijn website. De grafiek geeft het percentage van de geteste populatie met antilichamen tegen corona in Zweden weer.

grafiek
Beeld: Sebastian Rushworth

Deze grafiek is in een aantal opzichten interessant, aldus Rushworth. Begin juli vorig jaar testte ongeveer 15 procent van de Zweden positief op antilichamen. Na enkele weken begon dat percentage te dalen, wat te verwachten was gezien het zeer lage aantal nieuwe besmettingen op dat moment. Je lichaam blijft na besmetting niet eeuwig antilichamen aanmaken, legt de arts uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Rond het begin van de tweede golf begon het percentage weer te stijgen. Gedurende de herfst en winter bleef het stijgen. In de tweede week van januari had maar liefst 40 procent van de geteste personen in Zweden antilichamen tegen corona.

Trend is onmiskenbaar

Grappig genoeg zijn de media niet happig om hierover te schrijven, zegt Rushworth, die toevoegt dat de cijfers die hij heeft gebruikt voor zijn grafiek grotendeels afkomstig zijn van de Zweedse publieke omroep SVT. Sinds kort is die informatie opeens verdwenen. “Ik vraag me af waarom.”

De arts benadrukt dat de trend onmiskenbaar is. In werkelijkheid ligt het percentage mogelijk nog een stuk hoger omdat mensen die weten dat ze corona hebben gehad zich niet steeds opnieuw laten testen om het te bevestigen. “Deze groep wordt groter en groter naarmate meer mensen corona krijgen.”

Rushworth vertelt dat het aantal mensen dat in Zweedse ziekenhuizen wordt behandeld wegens corona de afgelopen weken scherp is gedaald. Datzelfde geldt voor het aantal positieve tests.

De ‘controversiële’ Zweedse strategie heeft gewerkt

In de Zweedse media wordt er druk over gespeculeerd. “Iedereen lijkt erg verrast. Is thuiswerken de oorzaak? Of het dragen van mondkapjes? Niemand noemt de meest voor de hand liggende verklaring: dat zoveel mensen nu corona hebben gehad en immuniteit hebben opgebouwd dat het virus moeite heeft om nieuwe gastheren te vinden. Met andere woorden: de ‘controversiële’ Zweedse strategie, die gericht was op groepsimmuniteit, heeft gewerkt,” schrijft de arts.

Halverwege januari waren 10.323 Zweden met of door corona overleden. In werkelijkheid ligt dat aantal een stuk lager. Bij slechts 17 procent van de mensen die in verzorgingstehuizen zijn overleden, was corona de primaire doodsoorzaak, zo blijkt uit een recente studie.

Laten we voor nu even aannemen dat het aantal klopt. Als 40 procent van de Zweden corona heeft gehad, kom je uit op een infection fatality rate van 0,25 procent, becijfert Rushworth. Professor John Ioannidis kwam eerder uit op een soortgelijk percentage.

“Dat is de reden waarom de angstzaaiers niet willen dat je de grafiek ziet.”

[Sebastian Rushworth]

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gert
gert
3 jaren geleden

uiteraard, maar Rutte noemt het nog steeds het ”killervirus”

boehoeboehoe, bang maken, angst creëren!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Corona is niet het probleem.

Klaus Schwab (WEF), New World Order, wel.
Sluit hem op.
Inclusief zijn handlangers (zoals Rutte en De Jonge, OMT en RIVM).

Edward
Edward
3 jaren geleden

Dit zegt genoeg:
Verschillende leden van het Outbreak Management Team (OMT) hebben het afgelopen jaar overwogen om af te treden. De wetenschappers die belast waren met het adviseren van het kabinet in de strijd tegen het coronavirus voelden zich onderdruk gezet door politici en dat ze niet zelfstandig konden werken.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Sweden has/had the best strategy unlike all the others. China is going apeshit by introducing anal swabs to test those it considers at high risk of contracting COVID-19! I always knew China was a shithole, now they literally live up to that legacy.

“BEIJING: China has begun using anal swabs to test those it considers at high risk of contracting COVID-19, state TV reported, with social media users and travellers squirming over the invasive procedure which doctors say can be more effective in detecting the virus.”

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/covid-19-china-deploys-anal-swabs-test-coronavirus-14052524

Bottoms up, cheers!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x