Homepagina » Buitenland » De grafiek waarvan ze niet willen dat je hem ziet
grafiek

De grafiek waarvan ze niet willen dat je hem ziet

Onderstaande grafiek zal niet worden getoond door de mainstream media, schrijft arts Sebastian Rushworth op zijn website. De grafiek geeft het percentage van de geteste populatie met antilichamen tegen corona in Zweden weer.

grafiek

Beeld: Sebastian Rushworth

Deze grafiek is in een aantal opzichten interessant, aldus Rushworth. Begin juli vorig jaar testte ongeveer 15 procent van de Zweden positief op antilichamen. Na enkele weken begon dat percentage te dalen, wat te verwachten was gezien het zeer lage aantal nieuwe besmettingen op dat moment. Je lichaam blijft na besmetting niet eeuwig antilichamen aanmaken, legt de arts uit.

Rond het begin van de tweede golf begon het percentage weer te stijgen. Gedurende de herfst en winter bleef het stijgen. In de tweede week van januari had maar liefst 40 procent van de geteste personen in Zweden antilichamen tegen corona.

Trend is onmiskenbaar

Grappig genoeg zijn de media niet happig om hierover te schrijven, zegt Rushworth, die toevoegt dat de cijfers die hij heeft gebruikt voor zijn grafiek grotendeels afkomstig zijn van de Zweedse publieke omroep SVT. Sinds kort is die informatie opeens verdwenen. “Ik vraag me af waarom.”

De arts benadrukt dat de trend onmiskenbaar is. In werkelijkheid ligt het percentage mogelijk nog een stuk hoger omdat mensen die weten dat ze corona hebben gehad zich niet steeds opnieuw laten testen om het te bevestigen. “Deze groep wordt groter en groter naarmate meer mensen corona krijgen.”

Rushworth vertelt dat het aantal mensen dat in Zweedse ziekenhuizen wordt behandeld wegens corona de afgelopen weken scherp is gedaald. Datzelfde geldt voor het aantal positieve tests.

De ‘controversiële’ Zweedse strategie heeft gewerkt

In de Zweedse media wordt er druk over gespeculeerd. “Iedereen lijkt erg verrast. Is thuiswerken de oorzaak? Of het dragen van mondkapjes? Niemand noemt de meest voor de hand liggende verklaring: dat zoveel mensen nu corona hebben gehad en immuniteit hebben opgebouwd dat het virus moeite heeft om nieuwe gastheren te vinden. Met andere woorden: de ‘controversiële’ Zweedse strategie, die gericht was op groepsimmuniteit, heeft gewerkt,” schrijft de arts.

Halverwege januari waren 10.323 Zweden met of door corona overleden. In werkelijkheid ligt dat aantal een stuk lager. Bij slechts 17 procent van de mensen die in verzorgingstehuizen zijn overleden, was corona de primaire doodsoorzaak, zo blijkt uit een recente studie.

Laten we voor nu even aannemen dat het aantal klopt. Als 40 procent van de Zweden corona heeft gehad, kom je uit op een infection fatality rate van 0,25 procent, becijfert Rushworth. Professor John Ioannidis kwam eerder uit op een soortgelijk percentage.

“Dat is de reden waarom de angstzaaiers niet willen dat je de grafiek ziet.”

[Sebastian Rushworth]
4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gert
gert
2 maanden geleden

uiteraard, maar Rutte noemt het nog steeds het ”killervirus”

boehoeboehoe, bang maken, angst creëren!

Simon
Simon
Reactie op  gert
2 maanden geleden

”Killervaccin” is een nauwkeurigere term, maar die zal nooit uit de mond van Rutte komen. Alle vaccin doden komen door de onderliggende ziekten, alle corona doden komen niet door de onderliggende ziekten.

Rob
Rob
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Mensen hebben altijd met onderliggende ziekten en aandoeningen geleefd. Dan worden ze gevaccineerd en vervolgens gaan ze dood.

In ons land schijnen bijna 10 miljoen mensen met chronische aandoeningen of ziekten te maken te hebben. De farmaceutische troep lijkt daar (juist) de oorzaak van te zijn in plaats van dat het iets verbetert. Maar ja, aan een gezond mens valt niets te verdienen dus houden ze de mensen ziek. Daarmee heeft onze volledige zorgsector niets met gezondheid te maken.

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Kennis van mij moest bloedprikken, hartproblemen gehad, hij is niet al te snugger, dus of hij nu wel of niet nuchter is geprikt geen flauw idee, maar suiker was iets te hoog. 6. Meneer krijgt deze week al een extra pilletje erbij voor het te hoge suikergehalte, want hij zal wel diabetes hebben en hij slikt ze braaf ook nog.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 maanden geleden

Corona is niet het probleem.

Klaus Schwab (WEF), New World Order, wel.
Sluit hem op.
Inclusief zijn handlangers (zoals Rutte en De Jonge, OMT en RIVM).

Ertje
Ertje
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

nou precies, weg met die man, hij is veel te oud om zich met deze dingen bezig te houden, hij zou er goed aan doen om meer van zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen te genieten(als hij die heeft). Wat wil hij bereiken met zijn WEF? Denkt hij het eeuwige leven te hebben?

Judith
Judith
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Ik vraag me nou steeds af of alle Schwab-volgers, waaronder Rutte en ons koningshuis, strakjes ook bezitloos
willen zijn en derhalve dan ook gelukkig zijn.

Dubito
Dubito
Reactie op  Judith
2 maanden geleden

De Koning krijgt zijn uitkering in staafjes goud maandelijks per drone aangeleverd.

jtprf
jtprf
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

niet alleen staafjes goud

Eus
Eus
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

‘s Lands best betaalde uitkeringstrekker. En hij laat letterlijk iedereen in zijn koninkrijk vallen als een baksteen. Weg ermee, die opvreters.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Judith
2 maanden geleden

Nee, voor hen geldt dat niet.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

En de reguliere media

Dubito
Dubito
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

Dit kan niet genoeg benadrukt, iedere keer weer bij artikelen over het virus. Allemaal prachtig, die statistieken en onthullende gegevens over dat het allemaal meevalt en we er snel weer uit zullen zijn: allemaal waar maar irrelevant. De NWO-agenda moet worden afgewerkt, en als dat met het virus niet meer zo goed gaat dan bedenken ze wel weer een klimaatcrisis, energiecrisis, schuldencrisis of een UFO (dat staat allemaal in de steigers) – maakt niet uit, als het volk maar bang blijft en zich laat onderdrukken.
Nog even, en we kunnen de eerste klimaatlockdown tegemoet zien.

En nu gauw een min-duimpje hieronder: je stelt me teleur, duimelot, als ik dat ereteken niet ontvang. Toe dan! Yes….click!

paul dino
paul dino
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

Laten we Bill Gates niet vergeten!!!

Edward
Edward
2 maanden geleden

Dit zegt genoeg:
Verschillende leden van het Outbreak Management Team (OMT) hebben het afgelopen jaar overwogen om af te treden. De wetenschappers die belast waren met het adviseren van het kabinet in de strijd tegen het coronavirus voelden zich onderdruk gezet door politici en dat ze niet zelfstandig konden werken.

Alex
Alex
2 maanden geleden

Sweden has/had the best strategy unlike all the others. China is going apeshit by introducing anal swabs to test those it considers at high risk of contracting COVID-19! I always knew China was a shithole, now they literally live up to that legacy.

“BEIJING: China has begun using anal swabs to test those it considers at high risk of contracting COVID-19, state TV reported, with social media users and travellers squirming over the invasive procedure which doctors say can be more effective in detecting the virus.”

https://www.channelnewsasia.com/news/asia/covid-19-china-deploys-anal-swabs-test-coronavirus-14052524

Bottoms up, cheers!

truthandcourage
truthandcourage
Reactie op  Alex
2 maanden geleden

@Alex

Agree with your comments.
It’s a respiratory virus.
How on earth can it now be in your rear end?
As the Chinese health minister said, it’s another way to increase the number of “infections”.

Ertje
Ertje
2 maanden geleden

het is hier in Nederland niet het kabinet dat aan de touwtjes trekt maar het RIVM en het OMT want naar het advies van die twee luistert het kabinet! Tunnelvisie heet dat, toch?

maar
maar
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Nee hoor, de touwtjes lopen nog veel verder door.

truthandcourage
truthandcourage
Reactie op  maar
2 maanden geleden

Precies. Touwtjes gaan veeeel verder, internationaal playbook van WEF en Schwab wordt gevolgd door Rutte en de Jonge, en bijna alle westerse landen. De taalgebruik is opmerkelijk, en dezelfde. De zogenamde “maatregelen ” zijn ook volgens dit playbook from Schwab. In 2019 WEF zatten Rutte, maxima, willem alexandra etc etc notities te schrijven, en luisterd naar de intructies van Schwab in prive meeting met hem.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 maanden geleden

Stonden wij heel vroeger niet in het ergste geval niet met die hooivorken voor de deur wat je ook wel es ziet in films
Om iemand het gezag naar buiten te sleuren en te berechten en soms op te hangen vermoorden
Omdat het volk er genoeg van had door terreur, tirannie,onderdrukking,ec
Ik vraag me af hoe we dat nu zouden moeten doen?
Het is ongelooflijk om te zien hoe lam geslagen de bevolking dit allemaal gadelaat,ondergaat
En vervolgens met voldoende man en muis hier wat aan gaat doen
Ze rollen deze negatieve agenda zo geraffineerd uit over de bevolking,wereld
Dat nazi Duitsland jaloers zou zijn
Ik denk dat zyclon b van de nazi’s die eigenlijk nooit zijn weggegaan nu wereldwijd de verplichte vaccinaties zijn En natuurlijk de extreme maatregelen
Je ziet nu al door berichten (niet op de mainstream) dat mensen er van alles van krijgen en zelfs doodgaan

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Rutte zal niet eerder stoppen met zijn criminele agenda, totdat hij gedwongen wordt en/of gearresteerd wordt.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Petrus
2 maanden geleden

idd Petrus, daar zyn we allemaal ongerust over! Verder wil ik Robin bedanken voor deze info nogmaals……

t de v
t de v
2 maanden geleden

Deze grafiek komt een rutte en de jonge zeer slecht uit van daar dat wij deze moeten ontberen .Als zijn handlangers dit gebruiken en niet het geen hij verordend .VERLIEST HIJ GEHEID ZIJN GELOOF WAARDIGHEID .Dan zijn de zogenaamde daad krachtige beslissingen niets waard en onnodig en heeft de verkiezings strategie zoals nu door hem opgezet is als zijnde de Mp met een handelend optreden en een goede oplossing biedend voor de bestrijding van het virus . Dan gaat hij af als een gieter want dan blijkt dat vele beslissingen onnodig en desastreus blijken Dan word hetgeen wat nu al de kop op steekt bewaarheid en zal hij zich moeten verantwoorden voor zijn afbraak beleid met evenzo vele slachtoffers.Nee dan geen vierde termijn.

Lawke
Lawke
2 maanden geleden

Dit is het waard om te checken op YT:

‘This is how they get the numbers’

MrJacktemplar

100% zeker dat het in haast elk land zo verloopt. Groeten!

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Lawke
2 maanden geleden

Ze zijn in elk land 5G aan het uitrollen.
Er komen steeds meer actieve zendmasten bij, deze zijn geplaatst in de 1e, 2e en straks 3e ‘golf’

TheTruth
TheTruth
2 maanden geleden

Cijfers manipuleren door de PCR test te frauderen omzo cijfers te doen lijken te verhogen, waardoor het de hoge cijfers leugens zijn om nog meer angst aan te zaaien.

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x