Homepagina » Mens en Dier » Ernst Kuipers krijgt stortvloed aan kritiek na uitspraken over ongevaccineerden: ‘Wat een waanzin’
kuipers
Foto: Ernst Kuipers (Erasmus MC CC BY 3.0)

Ernst Kuipers krijgt stortvloed aan kritiek na uitspraken over ongevaccineerden: ‘Wat een waanzin’

Ik denk dat de coronapas goed is. Met het grote aantal mensen dat nog bevattelijk is, is het verstandig om die code nog even vast te houden, zei beddenbaas Ernst Kuipers woensdag bij Jinek. Op de vraag hoelang de pas dan nog nodig zal zijn antwoordde Kuipers: “De hele winter. Tot april of mei bijvoorbeeld.”

Hij zei ook dat de tweedeling wordt veroorzaakt door de mensen die zich niet laten vaccineren. “Alle maatregelen die we nu doen – of het nu gaat om het gebruik van zo’n app, of het testen – die doen we allemaal omdat we nog niet voldoende vaccinatie- en beschermingsgraad hebben,” aldus Kuipers.


“Op het moment dat je richting de 95-97 procent vaccinatiegraad gaat, kun je al die maatregelen gewoon laten,” beweerde hij. “Dan hoeven we niet meer te testen, dan hoef je niet meer te limiteren met hoeveel mensen bij elkaar, dan hoef je geen app meer te gebruiken, niks.”

“Dat doen we alleen maar om te zorgen dat er niet te veel onbeschermde mensen tegelijkertijd besmet raken,” zei Kuipers.

Geen énkele kritische vraag

Hij krijgt op social media een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Ernst Kuipers die pleit voor de coronapas tot het eind van aankomend voorjaar omdat een vaccinatiegraad van 95-97 procent niet is gehaald. En ernstige stigmatisering van ongevaccineerden als gevaar voor de volksgezondheid – ongelofelijk wat een waanzin,” zegt docent en filosoof Raisa Blommestijn.

Gitarist Luc Oggel voegt toe: “Geen énkele kritische vraag van Jinek aan Ernst Kuipers. Die mag gewoon zonder belemmering verkondigen dat de coronapas tot volgend voorjaar moet blijven als niet een vaccinatiegraad van 95-97 (!) procent wordt behaald (waar eerst 70 voldoende was).”

Parallelle wereld

Auteur en spreker Hans van Tellingen constateert dat de hoogleraar in een parallelle wereld leeft. “Hij wil 97 procent van de mensen gevaccineerd, anders blijven er ‘maatregelen’ zoals QR. Heer Kuipers: ga alstublieft wat anders doen dan dit,” schrijft hij.

4.7 110 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
218 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
3 maanden geleden

Is het niet beter dat die gevaarlijke clown werk gaat zoeken bij “De Beddenspecialist” en daar matrassen gaat verkopen of zoiets..

Boink
Boink
3 maanden geleden

Waarom geen Peter Borger of Theo Schetters bij deze trol laten aanschuiven….. een schande dit. Ze komen er niet mee weg!

Els
Els
3 maanden geleden

Ahhhh we moeten eerst dood met z’n allen. Wat n dwaas. Loopjongen van dokter Mengele zeker 😡😡😡

Jan
Jan
3 maanden geleden

Die spuit zijn allemaal in hun hersen gedrongen de media de grootste virus van 2020

x

Check Also

canada

Tot wel 10.000 trucks verwacht bij parlement Canada: ‘Ik heb nog nooit zo’n enorm konvooi gezien’

Vanuit heel Canada zijn truckers onderweg naar ...

kabinet

Kabinet gaat QR-code handhaven terwijl bijna 80% van positief geteste mensen gevaccineerd is

Maandag werd bekend dat het kabinet de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

218
0
We lezen graag je reactie!x