Homepagina » Mens en Dier » Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)
arts
Foto: Navy Medicine CC0

Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)

Het RIVM meldde dat de prognoses voor het najaar minder goed zijn dan gedacht. Het instituut had het over 5000 IC-opnames en 22.000 ziekenhuisopnames. “Die aantallen kunnen gebeuren,” zei beddenbaas Ernst Kuipers woensdag bij Jinek. Hij voegde toe dat ze niet allemaal tegelijkertijd in het ziekenhuis liggen, maar dat er wel een kans is dat ze er op enig moment komen.

Kuipers zei dat de coronapas moet blijven. “Met het grote aantal mensen dat nog steeds bevattelijk is, is het verstandig om die code nu even vast te houden.” Tot april of mei bijvoorbeeld, zei hij. “Als nu alsnog veel meer mensen zeggen: wij laten ons vaccineren, dan kom je in een andere situatie.”

Daar komen ongelukken van

Hij krijgt kritiek van arts-microbioloog Bert Mulder van het Red Team, een groep onafhankelijke experts. “Een MDL-arts over vaccineren, daar komen ongelukken van. Geen enkel besef van het echte probleem dat onderschatting en afname effectiviteit vaccins heet en framen dat covidpatiënten kankerpatiënten verdringen,” schrijft Mulder op Twitter.

De arts wijst er verder op dat steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Hij voegt daar meteen aan toe dat het nog wel gaat om lage aantallen.

In augustus was het aandeel volledig gevaccineerden bij covidopnames in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, waar Mulder werkt, 29,6 procent. In september steeg het aandeel naar 38,9 procent en deze maand is het al 77,8 procent.

Vraagtekens bij het vaccinatiebeleid

Eerder dit jaar schreef Mulder samen met CWZ-arts Jona Walk in het blad Medisch Contact dat het vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona weinig oplevert. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken, aldus de artsen.

Ze plaatsen daarmee vraagtekens bij het beleid van het kabinet en het RIVM om de hele bevolking te vaccineren om terug te keren naar ‘normaal’.

4.6 92 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wrk
Wrk
3 dagen geleden

Precies, vaccineren is een bodemloze put die de gemeenschap handen vol geld kost, auto immuniteit verstoord, en allerlei complicaties veroorzaakt bij gezonde mensen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 dagen geleden

WoOHoOO!!! 77,8% GEVACCINEERDEN in de Ziekenhuizen! Dat klinkt als WAARHEID IN MIJN OREN!!! Eindelijk komen die cijfers binnen over het aantal Gevaccineerden in de Ziekenhuizen…Ik wist het!!! Geduld is een Schone Zaak…dat gaat één Groot Triage-Festijn worden deze Herfst & Winter…krijgen wij met zijn Allen toch WEER GELIJK!

Juriaan
Juriaan
3 dagen geleden

Zo zie je maar dat iedereen in deze, een dictator kan worden

JoeRi
JoeRi
3 dagen geleden

Ik plaats vraagtekens bij het bestaan van Corona/ COVID-19 & besmettelijkheid 🤧. Eerst maar eens 100% bewijzen dan ben ik ook bereid mee te gaan in wat nu een fabeltje lijkt te zijn, maar ga wel mee in het feit dat de injecties ziekmakend en teneinde zelfs dodelijk kunnen zijn 🏴‍☠️💉☠, wordt nog een fijne winter ! Maar zoals een wijze oude man me gisteren zei op me werk in de ouderenzorg: stapje voor stapje pakken ze net als in mijn jeugd jullie vrijheid af, blijf sterk en laat je niet gek maken, ik stond perplex en voelde me nog niet eerder sinds een kleine 2 jaar zó gesteund 🥰, we zijn het de slachtoffers van toen verschuldigd, dus niet opgeven en de rug recht houden lieve mensen 🔥🇳🇱☘🕊!!

x

Check Also

nos

‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’

Ziekenhuizen moeten zich voorbereiden op een overbelasting ...

protest

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

In allerlei landen gaan mensen massaal de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x