Mens en Dier

Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het RIVM meldde dat de prognoses voor het najaar minder goed zijn dan gedacht. Het instituut had het over 5000 IC-opnames en 22.000 ziekenhuisopnames. “Die aantallen kunnen gebeuren,” zei beddenbaas Ernst Kuipers woensdag bij Jinek. Hij voegde toe dat ze niet allemaal tegelijkertijd in het ziekenhuis liggen, maar dat er wel een kans is dat ze er op enig moment komen.

Kuipers zei dat de coronapas moet blijven. “Met het grote aantal mensen dat nog steeds bevattelijk is, is het verstandig om die code nu even vast te houden.” Tot april of mei bijvoorbeeld, zei hij. “Als nu alsnog veel meer mensen zeggen: wij laten ons vaccineren, dan kom je in een andere situatie.”

Daar komen ongelukken van

Hij krijgt kritiek van arts-microbioloog Bert Mulder van het Red Team, een groep onafhankelijke experts. “Een MDL-arts over vaccineren, daar komen ongelukken van. Geen enkel besef van het echte probleem dat onderschatting en afname effectiviteit vaccins heet en framen dat covidpatiënten kankerpatiënten verdringen,” schrijft Mulder op Twitter.

De arts wijst er verder op dat steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Hij voegt daar meteen aan toe dat het nog wel gaat om lage aantallen.

In augustus was het aandeel volledig gevaccineerden bij covidopnames in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, waar Mulder werkt, 29,6 procent. In september steeg het aandeel naar 38,9 procent en deze maand is het al 77,8 procent.

Vraagtekens bij het vaccinatiebeleid

Eerder dit jaar schreef Mulder samen met CWZ-arts Jona Walk in het blad Medisch Contact dat het vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona weinig oplevert. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken, aldus de artsen.

Ze plaatsen daarmee vraagtekens bij het beleid van het kabinet en het RIVM om de hele bevolking te vaccineren om terug te keren naar ‘normaal’.

4.5 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wrk
Wrk
1 jaar geleden

Precies, vaccineren is een bodemloze put die de gemeenschap handen vol geld kost, auto immuniteit verstoord, en allerlei complicaties veroorzaakt bij gezonde mensen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

WoOHoOO!!! 77,8% GEVACCINEERDEN in de Ziekenhuizen! Dat klinkt als WAARHEID IN MIJN OREN!!! Eindelijk komen die cijfers binnen over het aantal Gevaccineerden in de Ziekenhuizen…Ik wist het!!! Geduld is een Schone Zaak…dat gaat één Groot Triage-Festijn worden deze Herfst & Winter…krijgen wij met zijn Allen toch WEER GELIJK!

Juriaan
Juriaan
1 jaar geleden

Zo zie je maar dat iedereen in deze, een dictator kan worden

JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

Ik plaats vraagtekens bij het bestaan van Corona/ COVID-19 & besmettelijkheid ?. Eerst maar eens 100% bewijzen dan ben ik ook bereid mee te gaan in wat nu een fabeltje lijkt te zijn, maar ga wel mee in het feit dat de injecties ziekmakend en teneinde zelfs dodelijk kunnen zijn ?‍☠️?☠, wordt nog een fijne winter ! Maar zoals een wijze oude man me gisteren zei op me werk in de ouderenzorg: stapje voor stapje pakken ze net als in mijn jeugd jullie vrijheid af, blijf sterk en laat je niet gek maken, ik stond perplex en voelde me nog niet eerder sinds een kleine 2 jaar zó gesteund ?, we zijn het de slachtoffers van toen verschuldigd, dus niet opgeven en de rug recht houden lieve mensen ???☘?!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x