Homepagina » Spiritueel » John Cleese praat met dr. Jim Tucker over reïncarnatie. Deze kinderen zeggen dat ze eerder hebben geleefd
John Cleese praat met dr. Jim Tucker over reïncarnatie. Deze kinderen zeggen dat ze eerder hebben geleefd

John Cleese praat met dr. Jim Tucker over reïncarnatie. Deze kinderen zeggen dat ze eerder hebben geleefd

Acteur en komiek John Cleese sprak onlangs met professor Jim Tucker van de Universiteit van Virginia over kinderen die herinneringen hebben aan vorige levens.

Tucker is kinderpsychiater en directeur van de Division of Perceptual Studies (DoPS) van de Universiteit van Virginia.

Deze afdeling wordt bemenst door wetenschappers die gespecialiseerd zijn in bewustzijn.

2500 gevallen

In onderstaand interview van negen minuten legt dr. Tucker uit hoe het onderzoek naar reïncarnatie zich sinds de jaren zestig heeft ontwikkeld.

Hij heeft inmiddels 2500 gevallen bestudeerd van kinderen die zeggen dat ze in een vorig leven iemand anders zijn geweest.

Tucker noemt een aantal voorbeelden. Zo herinnert een jongen genaamd Ryan zich zeer specifieke details van zijn vorige leven als een man genaamd Marty Martin.

Bekijk het interview hieronder:

[Daily Grail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Beftekkel schreef:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jim_B._Tucker
  Als dit klopt zou het de huidige wetenschap op zijn kop zetten. Ik denk niet dat wij het meemaken dat het hoe en waarom duidelijk is.

  Goed artikel.

  1 likes
  • KaAsLijF schreef:

   Beftekkel: iedereen maakt het op een keer mee. Dat staat vast !!

   1 likes
   • Solida schreef:

    Niet iedere ziel incarneert…

    1 likes
    • Maarten V schreef:

     Mijn ziel zal wellicht gedoemd zijn om uit te doven. Want ik ben een sceptische ziel met een droge kijk op de wereld.

     Ach. Het is tegelijkertijd ook een opluchting. Stel je voor dat ik gereïncarneerd wordt als een fout mens of als een fanatieke gelovige die met oogkleppen naar de wereld kijkt. Nee. Dat zie ik niet zitten hoor.

     Het leven nu is mooi en verloopt vlotjes. Ik ben best wel tevreden. Voor mij is dit voldoende.

     Wat ik daar buiten wel vaststel is dat de mens als maar extremer en tegenstrijdiger wordt, in België bijvoorbeeld heeft zowat 1/4 van de Vlamingen op extreem rechts gestemd.
     Amerika met hun Trumptoestanden. Het Midden-Oosten en hun terreur. De Armoede in Afrika en ook in vele andere onderdrukte landen. China het land waar privacy ver te zoeken is. Rusland met cyberoorlog tegen het Westen door het misbruik te maken van het algoritme van de sociale media en via deze weg desinformatie te verspreiden.

     Nope. Ik zie het echt niet zitten om opnieuw ergens geboren te worden. Dank je wel.
     Laat mij maar in vrede sterven, zeg maar.

     7 likes
     • Marc schreef:

      @Maarten V: als je denkt dat 1/4 vd belgen extreem rechts hebben gestemd dan ja hoop ik ook dat iemand zoals jou nooit terugkomt. Ik ben belg en heb ook op VB gestemd, mijn vrouw is marokkaans en moslim en heeft ook op VB gestemd, dit heeft niets met extreem rechts te maken zoals de media iedereen wil laten geloven. Enkel onwetende mensen die domweg de media geloven denken dat VB een extreem rechtse partij is!

      4 likes
     • Solida schreef:

      Nix mis mee om in 5D weer mijn oogjes te openen, maar hier in 3D had ik het ook wel al gezien voordat ik volwassen werd…

      0 likes
 • wolfje schreef:

  het is de fantastische/gruwelijke (maak uw keuze) waarheid en het gaat ook op voor mensen die er niet in geloven

  2 likes
 • Rob schreef:

  Het is niet de mens die eerdere levens heeft gehad. Het is de ziel die incarneert en meerdere levens mee maakt. Als iemand zich een eerder leven herinnert dan is dat de herinnering of ervaring van de ziel die gevoeld wordt. Het bewustzijn van de ziel is altijd in een slaaptoestand geweest. Sinds de zogenoemde nieuwetijdskinderen geboren worden is dat aan het veranderen. Die generaties worden met een wakker bewustzijn geboren. Dan is het niet zo vreemd dat er herinneringen en ervaringen van de ziel tastbaar worden. De mens heeft geen eerdere levens, de ziel heeft meerdere (vele) levens als ervaring. Als het een beetje menselijk uitgelegd wil worden dan moet dat anders gezien worden, omgedraaid, zodat het wat aannemelijker wordt. Elk leven is een ander mens, alleen met dezelfde ziel in het lichaam. Dan mag ook duidelijk zijn wat de dood inhoudt.

  Als je tijdens je leven niets over de ziel mee maakt dan wordt het wel duidelijk als het leven voorbij is. In bovenstaand verhaal komt wel weer terug wat zo vaak in berichten weer gegeven wordt: onderzoek door de oude generaties (met een slapend bewustzijn) buiten eigen lichaam doen. Dan ben je niet met je aandacht in eigen lichaam . Dan maak je ook niets tastbaars mee want eigen leven is nog steeds in eigen lichaam. En dan kan ook nooit het bewustzijn ontwaken. Als je die nieuwetijdskinderen wilt kunnen begrijpen dan moet je je eigen ervaringen hebben. Dat geldt trouwens ook voor het gewone leven met een slapend bewustzijn. Eigen ervaring maakt het dat anderen, met dezelfde ervaringen, begrepen kunnen worden. En dan heb je iets van waarde om over te praten. Gesproken over rijkdom: mensen met (heel) veel ervaring zijn de rijkste mensen, niet degenen met kapitalen op hun bankrekening. Die laatsten hebben hun ziel verkocht en maken het leven niet eens mee.

  2 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik vind Cleese heel leuk als komiek en acteur maar deze man moet je niet deze onderwerpen laten presteren.

  1 likes
 • x

  Check Also

  betogers

  ‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer

  Een politiechef uit de Amerikaanse staat Virginia ...

  Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

  >