Spiritueel

John Cleese praat met dr. Jim Tucker over reïncarnatie. Deze kinderen zeggen dat ze eerder hebben geleefd

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur en komiek John Cleese sprak onlangs met professor Jim Tucker van de Universiteit van Virginia over kinderen die herinneringen hebben aan vorige levens.

Tucker is kinderpsychiater en directeur van de Division of Perceptual Studies (DoPS) van de Universiteit van Virginia.

Deze afdeling wordt bemenst door wetenschappers die gespecialiseerd zijn in bewustzijn.

2500 gevallen

In onderstaand interview van negen minuten legt dr. Tucker uit hoe het onderzoek naar reïncarnatie zich sinds de jaren zestig heeft ontwikkeld.

Hij heeft inmiddels 2500 gevallen bestudeerd van kinderen die zeggen dat ze in een vorig leven iemand anders zijn geweest.

Tucker noemt een aantal voorbeelden. Zo herinnert een jongen genaamd Ryan zich zeer specifieke details van zijn vorige leven als een man genaamd Marty Martin.

Bekijk het interview hieronder:

[Daily Grail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beftekkel
Beftekkel
2 jaren geleden

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jim_B._Tucker
Als dit klopt zou het de huidige wetenschap op zijn kop zetten. Ik denk niet dat wij het meemaken dat het hoe en waarom duidelijk is.

Goed artikel.

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

het is de fantastische/gruwelijke (maak uw keuze) waarheid en het gaat ook op voor mensen die er niet in geloven

Rob
Rob
2 jaren geleden

Het is niet de mens die eerdere levens heeft gehad. Het is de ziel die incarneert en meerdere levens mee maakt. Als iemand zich een eerder leven herinnert dan is dat de herinnering of ervaring van de ziel die gevoeld wordt. Het bewustzijn van de ziel is altijd in een slaaptoestand geweest. Sinds de zogenoemde nieuwetijdskinderen geboren worden is dat aan het veranderen. Die generaties worden met een wakker bewustzijn geboren. Dan is het niet zo vreemd dat er herinneringen en ervaringen van de ziel tastbaar worden. De mens heeft geen eerdere levens, de ziel heeft meerdere (vele) levens als ervaring. Als het een beetje menselijk uitgelegd wil worden dan moet dat anders gezien worden, omgedraaid, zodat het wat aannemelijker wordt. Elk leven is een ander mens, alleen met dezelfde ziel in het lichaam. Dan mag ook duidelijk zijn wat de dood inhoudt.

Als je tijdens je leven niets over de ziel mee maakt dan wordt het wel duidelijk als het leven voorbij is. In bovenstaand verhaal komt wel weer terug wat zo vaak in berichten weer gegeven wordt: onderzoek door de oude generaties (met een slapend bewustzijn) buiten eigen lichaam doen. Dan ben je niet met je aandacht in eigen lichaam . Dan maak je ook niets tastbaars mee want eigen leven is nog steeds in eigen lichaam. En dan kan ook nooit het bewustzijn ontwaken. Als je die nieuwetijdskinderen wilt kunnen begrijpen dan moet je je eigen ervaringen hebben. Dat geldt trouwens ook voor het gewone leven met een slapend bewustzijn. Eigen ervaring maakt het dat anderen, met dezelfde ervaringen, begrepen kunnen worden. En dan heb je iets van waarde om over te praten. Gesproken over rijkdom: mensen met (heel) veel ervaring zijn de rijkste mensen, niet degenen met kapitalen op hun bankrekening. Die laatsten hebben hun ziel verkocht en maken het leven niet eens mee.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Ik vind Cleese heel leuk als komiek en acteur maar deze man moet je niet deze onderwerpen laten presteren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x