Gezondheid

“Avocado kan worden gebruikt om kanker te verslaan”

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De avocado is in Nederland erg populair. De gezonde vrucht helpt bij afvallen, is goed voor onze spieren en bevat veel gezonde plantaardige vetten, b-vitamines en magnesium. Ons land is na de VS de grootste importeur van avocado’s ter wereld.

Avocado’s blijken ook de sleutel te zijn in de strijd tegen leukemie. Moleculen die uit de vrucht worden gehaald gaan de strijd aan met de stamcellen van acute myeloïde leukemie (AML), waar in de VS alleen al ieder jaar 10.000 mensen aan sterven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit een studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Research blijkt dat de vetachtige stof avocatine B de stamcellen aanvalt, terwijl gezonde cellen worden ontzien. AML is een agressieve vorm van kanker waaraan 90 procent van de 65-plussers die ermee worden gediagnosticeerd zal overlijden.

“De stamcel is de drijvende kracht achter de ziekte,” verklaarde professor Paul Spagnuolo (foto) van de Universiteit van Waterloo in een verklaring. “De stamcel is grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ziekte en om die reden krijgen zoveel patiënten met leukemie een terugval.”

De professor onderzoekt momenteel op welke manieren de moleculen kunnen worden gebruikt voor een geneesmiddel. In Nederland krijgen elk jaar ongeveer 600 mensen AML. De ziekte kan zich op elke leeftijd openbaren, maar komt vaker voor bij volwassenen in de leeftijd vanaf 60 jaar.

[University of Waterloo]

Foto: Light Imaging/University of Waterloo

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sunshine
Sunshine
8 jaren geleden

Tja, goed nieuws daar niet van maar wij blijven steeds in rondjes rennen. Wij zijn niet 1 stofje van het één of het andere nodig, wij zijn dat nodig waar dat stofje inzit! Waarom? Omdat de natuur niet voor niets bepaalde stoffen bij elkaar in een vrucht/groente stopt. Die stoffen zijn elkaar nodig om elkaar te versterken en bijwerkingen te voorkomen of af te zwakken.

Maar goed, iedereen snapt natuurlijk ook dat BigPharma daar weer niets aan kan verdienen dus wat gaan we doen? We gaan stofjes isoleren, als het even kan, chemisch namaken et voila daar komen de bijwerkingen en onvoorziene gevolgen.

Ik word er zo moe van zo langzamerhand.
Kanker kan zich alleen ontwikkelen als er A: te veel gifstoffen in het lichaam zitten die het niet kwijt kan en B: omdat het niet alle voedingsstoffen heeft zodat de cellen goed kunnen functioneren.

Albert Einstein zei het al: ‘We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.’ en dat is precies wat we keer op keer doen.

For good messure gooi ik er de definitie in van het woord waanzin bij:’Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.’
Iemand die de overeenkomst ziet met wat wij doen?

Draco
Draco
8 jaren geleden

Probleem is dat iedere week wel weer een ander stofje zogenaamd kanker verslaat op het manipulerende internet wat gepubliceerd word door weer een zogenaamde wetenschapper. 1 persoon verkondigt iets op het internet. Nieuwssites zoals deze gaan het weer verspreiden. Dan heb je de bezoekers die alles geloven zoals het ook op de televisie gaat en kassa. Alles zit tussen de oren. Ben je geestelijk zwak of heb je angsten dan zal dit zich ook uiten in je lichaam. Mensen moeten eens niet zo laten manipuleren door buitenaf. Neem als voorbeeld het Stevia verhaal. Mensen gingen massaal deze troep nemen zonder te beseffen dat het een geïsoleerde stof is welke de hulpstoffen mist zodat je lichaam er wat mee kan in plaats van de stoffen uit je eigen systeem onttrekken. Zelfde geld voor proteïne/eiwit shakes in de sportwereld. Mensen laten zich maar bedonderen.

Twan
Twan
8 jaren geleden

Tja, als je de verhalen leest is er elke dag wel iets nieuws om kanker te verslaan, wat werkt er eigenlijk niet kan je beter stellen, na de zuurzak, aloe-vera, ghee, CBD, noten, pure chocolade, sole, etc. etc. nu weer avocado….
Je zou bijna zeggen dat kanker makkelijker te genezen is dan een griepje….

hannie
hannie
8 jaren geleden

eerlijk gezegd wordt ik mal van al de dingen die je wel en niet moet eten
enz ,en we worden op alle fronten voorgelogen en bestolen ,,en veel fatsoen is er niet meer ,.
dus wat denk ik ,,,,zalig zijn de arme van geest die niet over al die dingen
nadenken .zoals ik zelf atijd doe ,,,stom natuurlijk ,
ze zeggen je wordt wijzer als je ouder bent ,,ben 83 jaar en heb nog niet geleerd af stand t e nemen van al die nare dingen ,,,,dus wat is wijsheid he .
alle goeds voor jullie .Hannie.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x