Homepagina » Gezondheid » Het vaccinatiebeleid in Nederland deugt voor geen meter. NVKP-voorzitter heeft een belangrijk advies
Het vaccinatiebeleid in Nederland deugt voor geen meter. NVKP-voorzitter heeft een belangrijk advies

Het vaccinatiebeleid in Nederland deugt voor geen meter. NVKP-voorzitter heeft een belangrijk advies

Je mag in Nederland niet kritisch zijn over het vaccinatiebeleid. Dat stelt voorzitter van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) Anne-Marie van Raaij-Schouten.

Ze heeft een duidelijke boodschap voor journalisten: “Neem artikelen niet klakkeloos van elkaar over, maar verdiep je in de wetenschappelijke bronnen.”

Als je dat doet, zul je merken dat er talloze bewijzen zijn voor het feit dat er van alles niet deugt aan het vaccinatiebeleid in Nederland, aldus Van Raaij.

Zoete koek

“Het RIVM, dat het rijksvaccinatieprogramma uitvoert, draait altijd hetzelfde riedeltje af: dat vaccinaties goed, veilig en effectief zijn,” zei ze in gesprek met Villamedia.

“Maar vraag je om bewijzen die deze bewering onderbouwen, dan zijn die er niet,” vervolgde ze.

Van Raaij vraagt zich af waarom ouders en de media alles wat het RIVM beweert voor zoete koek slikken.

Deel van de waarheid

“Het RIVM is puur een uitvoerende instantie die doet wat de overheid dicteert,” merkte ze op. “Het RIVM is niet kritisch, het enige doel wat die organisatie heeft is het halen van een bepaalde vaccinatiegraad.”

Om dat doel te bereiken, geven ze maar een deel van de waarheid prijs, klonk het.

De NVKP-voorzitter vindt dat de waarheid boven tafel moet. “De farmaceutische bedrijven hebben hier een dikke vinger in de pap.”

Afschuwelijke dingen

Ze zei dat de NVKP regelmatig verhalen hoort van ouders over vaccinatieschade. Kinderen met KNO-klachten, verstoringen in hun ontwikkeling en meisjes die na de HPV-vaccinatie bijna niet meer naar school kunnen.

“In het hele land zijn er honderden gezinnen die afschuwelijke dingen hebben meegemaakt,” aldus Van Raaij.

Haar advies aan de media: “Luister eens naar die verhalen en neem ze serieus. Zorg dat ouders gehoord worden.”

[Villamedia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. New research has shown that a common childhood vaccination given to pregnant women does not put their children at any increased risk of autism.
  https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2018/08/13/tdap-vaccine-given-to-pregnant-women-did-not-increase-risk-of-autism-in-children-study-says/?noredirect=on&utm_term=.0d026e11ed5b

  26 likes
  • Dus?
   Wat wil je duidelijk maken?

   2 likes
   • Het zoveelste gedegen onderzoek dat geen causatie kan vinden van autisme met vaccinatie.

    12 likes
    • Maar dat dit verband er niet is wisten we al toch?

     2 likes
     • [ Want dan zou je als gevaccineerde je geen zorgen meer hoeven maken. ]
      Die mythe blijft maar herhaald worden door antiprikkers, trap er niet in!

      Even wat feiten:
      – Jonge baby’s kunnen nog niet tegen alle kinderziektes worden ingeënt
      – Soms hebben kinderen een aandoening waardoor ze niet kunnen worden ingeënt
      – In circa 5% van de inentingen slaat de vaccinatie niet aan. Welke kinderen dat zijn weten we natuurlijk niet.

      Het is dus wetenschappelijk verklaarbaar om bang te zijn voor ongevaccineerde kinderen.

      5 likes
     • [ Nagenoeg elke 50 plusser is ook ingeent tegen mazelen. ]

      Waar haal jij je gegevens vandaan? Als je telkens zo fulmineert tegen vaccinaties moet je je zaakjes op orde hebben en weten dat mazelenvaccinaties pas in 1976 begonnen… 42 jaar geleden! Voor die tijd kreeg elk kind de mazelen, dus vrijwel elke 50 plusser heeft de mazelen gehad en is niet gevaccineerd.

      [ En je nichtjes die het ondanks de entingen zo goed doen ]
      Nee, DANKZIJ. “Een moeder voelt dat”.

      [ Bovendien heb je geen referentiekader met de situatie zonder enting. ]
      Jawel, de 50 plussers! En er komen steeds meer hoogbegaafden terwijl het aantal vaccinaties per kind is toegenomen, dus…

      5 likes
     • In circa 5% van de inentingen slaat de vaccinatie niet aan. Welke kinderen dat zijn weten we natuurlijk niet.

      In dat geval weet je ook niet of het maar 5% is waar het niet werkt. Sterker nog niet zelden laait de ziekte enorm op na een vaccinatiecampagne zoals in Oekraïne :

      De vaccinatiegraad in Oekraïne, was de afgelopen jaren, met 31% in 2016, de laagste van heel Europa. En rara, toch was er geen sprake van een noemenswaardig aantal mazelen-gevallen. De afgelopen jaren was er een tekort aan mazelen-vaccins in Oekraïne, waardoor deze vaccinatiegraad zo laag was. Maar in 2017 kwamen er voldoende vaccins beschikbaar voor een ‘inhaalcampagne’ en werd 90% van de kinderen in Oekraïne het BMR-vaccin (bof-mazelen-rode hond) toegediend.

      En wat gebeurde er..? Dátgene wat op zo veel plaatsen elders in de wereld al is gebeurd..! Sindsdien is er in Oekraïne een explosie van mazelen-gevallen geweest. De teller is inmiddels de 12.000 al ruim gepasseerd! Waarom negeren de reguliere media deze heftige mazelen-uitbraak in Oekraïne? Wij hopen dat veel mensen dit artikel tot aan het einde zullen lezen, want het zet werkelijk alles op zijn kop.

      Bron : https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-mazelenvaccin-bestrijder-of-veroorzaker/

      Steeds meer stemmen gaan er op, tegen het vaccineren. Keihard wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties zouden helpen is er gewoon niet, terwijl er volop bewijs is, dat veel ziekten verdwenen zouden zijn, ook wanneer er helemaal niet gevaccineerd zou zijn.. Zie hier de beroemde grafiek van de mazelensterfte in de VS, de afgelopen 100 jaar. De mazelen is bijna volledig verdwenen, en dan pas begint de ‘vaccinatiecampagne tegen de mazelen’.. En wanneer dan ook nog eens blijkt dat zelfs DUBBEL TEGEN MAZELEN GEVACCINEERDEN TOCH mazelen krijgen en daarmee andere mensen aansteken, dan is het vragen om een verplicht mazelenvaccinatie werkelijk een schandalig kortzichtige daad..
      Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de ‘opmars’ van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..

      bron : https://www.wanttoknow.nl/nieuws/berlijn-mazelenepidemie-bij-gevaccineerden/

      En dan, in Italië doet zich een merkwaardig fenomeen voor. Eén parlementair orgaan stelt vaccineren verplicht. En een ander parlementair orgaan stelt dat vaccins zonder enige twijfel verantwoordelijk zijn voor ernstige vaccinatieschade bij militairen. Het betreft dezelfde vaccins die verplicht gesteld zijn voor kinderen. Hoe valt dit te rijmen? De hiernavolgende tekst is een vertaling van een artikel dat is gepubliceerd op de Italiaanse website voor vrije vaccinatiekeuze COMILVA (coordinamento del movimento Italiano per la libertà delle vaccinazioni)

      Hoe vaak ontstaan er ernstige bijwerkingen na een vaccinatie?
      Er wordt vaak gezegd dat vaccinaties zelden tot ernstige bijwerkingen leiden. Helaas wordt deze verklaring door de wetenschap niet ondersteund. In een recente studie in Ontario is vastgesteld dat vaccinaties daadwerkelijk leiden tot een noodbezoek aan de arts bij 1 op 168 kinderen, na hun 12 maanden vaccinatie, en voor 1 op de 730 kinderen na hun vaccinaties als zij 18 maanden jong zijn. Wanneer het risico voor een eerste hulp bezoek na vaccinaties bij baby’s zo aantoonbaar hoog is, moet vaccinatie een keuze blijven voor de ouders, die begrijpelijk onwillig zijn om dit onmiddellijke risico te nemen om hun kinderen te beschermen tegen ziekten die over het algemeen mild zijn of waaraan hun kinderen nooit blootgesteld zullen worden.

      bron https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/ongevaccineerde-kinderen-geen-bedreiging/

      En tot slot : als een mens ziek wordt is dat nagenoeg altijd het gevolg van een tekort aan hygiëne en/of essentiële voedingsstoffen, vitamines, mineralen of bouwstoffen van welke aard dan ook. Ook kan een mentale of psychische disbalans ten grondslag liggen of een combinatie wellicht. Maar een mens wordt nooit ziek door een gebrek aan één of ander chemisch heksenbrouwsel uit één of ander duister laboratorium. Alles wat wij nodig hebben is in de natuur voor handen, de rest is nep en gevaarlijk bovendien.

      4 likes
     • [ De mazelen is bijna volledig verdwenen ]

      Elke persoon die die overduidelijke leugen herhaalt maakt daarmee zijn hele betoog in een klap waardeloos. Elke 50-plusser kan je vertellen dat hij/zij de mazelen heeft gehad. Allemaal.

      Straks komen mijn nichtjes langs die zich na de vaccinaties opmerkelijk sterk ontwikkeld hebben. Eén is kampioen judo en de ander heeft al twee klassen overgeslagen. Ik zeg tegen mijn schoonzus dat dat niks met vaccinaties te maken heeft, maar zij zegt “een moeder voelt dat gewoon. En ik kan zo een paar gelijksoortige gevallen in mijn omgeving opnoemen”. Tja…

      3 likes
     • [Het mazelenvaccin is in 1963 geintroduceerd. ]

      Ik leef onder een Nederlandse steen, en jij?
      Jij baseert je misschien op Amerikaanse antiprikker sites, waar het vaccin tegen mazelen in 1963 werd geïntroduceerd, of ben je daar opgegroeid? Hier was het echt pas in 1976.
      Zelfs Guido “wanttoknow” zegt dat.

      Dus geen onzin verkopen over vijftigplussers graag.

      https://storify.com/services/proxy/2/II7jKeDjyqMJInalYuptuA/https/pbs.twimg.com/media/Dj-m4OaX4AAU6vt.jpg:large

      3 likes
     • Oooh @berend, dat wisten we al ? Hoe zeker weten we dat eigenlijk ?
      Net zo zeker als we vroeger dachten te weten dat asbest volkomen veilig was ? Dat sigaretten geen kwaad konden ? Dat DDT volstrekt ongevaarlijk was ? Dat kwik vullingen echt niet gevaarlijk zijn ? Dat glyfosaat gerust in bestrijdingsmiddelen mag zitten ? Hoe goed kunnen we die zogenaamde wetenschappers nou eigenlijk vertrouwen ? Terwijl er zo overweldigend veel aanwijzingen zijn dat vaccinaties niet veilig zijn en al helemaal niet effectief. Want dan zou je als gevaccineerde je geen zorgen meer hoeven maken. Maar op de een of andere schimmige manier moeten we die troep allemaal ingespoten krijgen, anders werkt het niet. Dus wat denk jij nou helemaal te weten ?

      2 likes
     • Nagenoeg elke 50 plusser is ook ingeent tegen mazelen. Hoe kan dat dan ? En je nichtjes die het ondanks de entingen zo goed doen, dat is best mogelijk. Ieder mens is verschillend, net zoals niet iedereen kanker krijgt maar velen wel. Bovendien heb je geen referentiekader met de situatie zonder enting. Dan waren het misschien wel Einsteintjes in de dop gebleken.

      1 likes
     • In 1976 begonnen met vaccineren ? Onder welke steen kom jij uitgekropen ? Ik ben de zestig gepasserd en heb tot mijn spijt, evenals al mijn klasgenootjes destijds alle vaccinaties gehad. Ik zie die griezeks nog het schoolplein oprijden mwt hun smerige vaccins. Ik moet toen al gevoeld hebben dat het niet klopte, want het zinde me niets, en dat is zacht uitgedrukt. En toen ik op moest draven voor mijn dienstpkicht begon het hele cirkus opnieuw. Dus geen onzin verkopen over vijftigplussers graag.

      0 likes
     • Het mazelenvaccin is in 1963 geintroduceerd. Toen was ik zes jaar oud. Dus dat ik die op de lagere school kreeg, tesamen met alle andere leerlingen klopt als een bus.

      0 likes
    • Er komt vanzelf een tijd dat helemaal niemand die zogenaamd gedegen onderzoeken nog serieus neemt. Smerige nietsontziende leugenaars zijn het.

     3 likes
     • ‘Smerige nietsontziende leugenaars zijn het.’

      Bij gebrek aan argumenten ga je maar lopen schelden. Zowel jij als Van Raaij hebben niet de kennis in huis om het al dan niet schadelijk zijn van vaccinaties te kunnen beoordelen. Jullie gaan af op je onderbuik en negeren daarbij de keihard aantoonbare feiten. Het Dunning-Krüger effect in praktijk.

      6 likes
     • Haha, het Dunning-Krüger effect. Jij denkt ik heb iets gevonden in de medische encyclopedie en dat ga ik gelijk eens ergens op plakken. Ik heb genoeg gezien, gelezen en gehoord over vaccinaties. Er is geen enkel hard bewijs dat ze effectief noch dat ze veilig zijn, behalve van door producenten of door hun ingehuurde onderzoekers aangeleverde studies. Onafhankelijke onderzoekers komen steevast uit op andere uitkomsten, die vervolgens doodgezwegen of geridiculiseerd worden. Weggezet als gevaarlijke complotdenker of mafkees. Dat gaat een tijdje goed, totdat mensen dat door krijgen, doordat de ellendige gevolgen van vaccinatie niet meer te ontkennen valt.

      3 likes
  • ‘chemisch heksenbrouwsel uit één of ander duister laboratorium.’

   Het is wel duidelijk dat je geen idee hebt van wat er in ontwikkeling laboratoria gebeurt dus is het eng en associeer je het met heksenbrouwsel en duister. Daarbij nog een handje geholpen door niet bijster slimme soortgenootjes in de echokamer die wanttoknow heet. Zo komen de indianenverhalen de wereld wel in.

   13 likes
   • Zo komen de indianenverhalen de wereld wel in.

    Ware het niet dat indianen van vroeger uit oprechte natuurvolken zijn die in vrede, harmonie en gezondheid leefden met de natuur totdat de westerse “beschaving” haar inbreng opdrong en de ellende, ziekte, oorlogen en leugens voor hen begonnen. indianenverhalen zijn dus waarschijnlijk in essentie zo verkeerd nog niet.
    Behalve dan dat de westerse “beschaving”weer een negatieve lading heeft weten toe te kennen aan de term.

    1 likes
    • [ indianen van vroeger uit oprechte natuurvolken zijn die in vrede, harmonie en gezondheid leefden met de natuur ]

     Die jaren ’70 mythe is allang doorgeprikt.

     “The first myth they explode is that of the “natural” Indian who lived in harmony with nature-unlike the greedy Europeans who conquered the continent. Instead, the authors unveil evidence of communal economies that engaged in large-scale burning to “clear” forests and also to kill game. “Controlled” burns by the Indians often got out of control, and without modern firefighting equipment, flashed through forests, destroying everything in their path. Deer, beaver, and birds of all sorts were already on a trajectory to extinction in some areas, because over and above the hunting done by Indians, natural predators and disasters thinned herds. Isenberg wonders whether the North American bison herd was already falling below replacement levels before white hunters arrived.”

     https://fee.org/articles/buffaloed-the-myth-and-reality-of-bison-in-america/

     8 likes
     • Bosbranden is maar één aspect dat uit de hand liep. Herinner je nog dat de native Americans honderden bisons de klif over joegen en er maar een paar echt gebruikten voor vlees en huiden? Dat kwam omdat ze plots over paarden beschikten, daarvóór moesten ze te voet met pijl en boog en stenen jagen. Of dat ze soort papegaaien fokten enkel en alleen voor de veren?

      Maar ga rustig door met je idealisering van zogenaamde “natuurvolken”. In wezen zijn het gewoon voortwoekerende organismen die alleen het eigenbelang voor ogen hebben. Zoals wij nu ook.

      2 likes
     • Ben afgelopen 2 jaar op rij naar Canada geweest. Bosbranden komen daar elk jaar voor. Zijn geen enkel probleem en de natuur herstelt zich dan ook in rap tempo. Bosbranden zijn daar zelfs nodig om de natuur in balans te houden. Rotte appels zullen ook bij indianen vertegenwoordigd zijn maar nooit in de percentages als in de westerse cultuur welke puur gebaseerd is op list en bedrog. Onenigheid werd beslecht in relatief eerlijke gevechten met primitieve wapens, Als je een ander benadeelde om er zelf flink beter van te worden werd dat niet geaccepteerd door de gemeenschap, totdat wij kwamen met drank, ziektes, bommen en granaten. Als wij de medemens te slim af zijn, kunnen aftroeven en ons abnormaal kunnen verrijken over andermans rug dwingt dat nog steeds bij de meesten respect af. Men staart zich hier nog steeds blind op patserige rijkdom, de sukkels. Ik heb meer wijsheden gehoord van Indian chiefs dan van welke president in het westen dan ook. En ja, de levensverwachting was misschien lager, maar de levensomstandigheden waren dan ook een ietsje anders. Snikhete zomers en bar koude winters in slechts een tipi en alleen de wilde natuur om van te leven. Ik geef het je te doen. Daar komt levenswijsheid en doorzettingsvermogen bij kijken, daar kunnen wij alleen maar over fantaseren maar zeker niet neerbuigend over doen. Dat hebben die mensen duizenden en duizenden jaren gepresteerd, totdat wij hen dachten het een en ander te moeten bijbrengen. En zie wat er van geworden is. Een volk wat leeft in reservaten, met de ziel onder de arm, beroofd en berooid van al hun trots en identiteit, met een absurd hoog percentage zelfdodingen. Nee wij weten hoe het moet. Wij zijn geciviliseerd, zogezegd. Veel beter en vooral slimmer dan de “wilden”. Maar zoals ik al eerder schreef : slimheid heeft niets maar dan ook niets met wijsheid te maken. Wijsheid is Goddelijk en dient iedereen, slimheid is van ons en van de duivel en gaat altijd ten koste van een ander.

      1 likes
     • .Quote : Herinner je nog dat de native Americans honderden bisons de klif over joegen en er maar een paar echt gebruikten voor vlees en huiden? Dat kwam omdat ze plots over paarden beschikten, daarvóór moesten ze te voet met pijl en boog en stenen jagen.

      Ja, toevallig heb ik een jaar geleden een plek mogen bezoeken in Canada met de naam Buffalo-head-smashed-in. Een plek in de Rocky mountains met een hoge zeer steile klif. Daar hebben Indianen die leefden op de aangrenzende eindeloze steppes, en volgens onderzoekers minstens 6000 jaar volledig afhankelijk waren van de Bisonjacht. De plek, welke inmiddels verheven is tot wereldcultuurerfgoed, is inderdaad gebruikt om bisons af te jagen om de barre winter die dan weer voor de deur stond te overleven. Maar heb je weleens geprobeerd een bison te doden met een pijl en boog ? Of een speer ? En bisons over een klif jagen ging echt niet zo eenvoudig met een paar gillende indianen op een paar paarden. Die zouden vermorzeld worden door een woeste kudde bisons, of ze veranderen van richting, daar kwam wel wat meer bij kijken. Maar dat besef je kennelijk alleen als je daar geweest bent. Als je de complete verhalen en beelden (oude tekeningen) mag zien en horen, als je de imposante plek hebt mogen aanschouwen. Al het vlees, de huiden en een deel van de beenderen werd overigens gebruikt. Het werd geconserveerd, gedroogd en verdeeld over de stammen. Het compleet uitroeien van de bisons komt overigens geheel op het conto van de kolonisten. En als de indianen zich al te buiten gingen was dat met wapens, attributen en ideeën waar zij zelf nooit over zouden kunnen beschikken. De zogenaamde indianen willen overigens ook niet meer zo genoemd worden, zij geven de voorkeur aan aboriginals of nativs. De naam indianen stamt af van een domme fout van Columbus die dacht in India te zijn toen hij voor het eerst voet aan wal zette in Amerika en de oorspronkelijke bewoners gelijk trakteerde op een verkeerde naam. Over arrogantie gesproken, nadat hij zijn fout ontdekte was hij te beroerd om de naam nog te veranderen. Terecht dat ze niet langer geassocieerd willen met de fout van die sukkel. Afijn, wat een domme vooroordelen gonzen er toch rond in de wereld van mensen die er zich geen seconde ooit in verdiept hebben.

      https://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/36724-de-bizon-vrijwel-uitgestorven.html

      0 likes
    • ‘oprechte natuurvolken zijn die in vrede, harmonie en gezondheid leefden’

     In over geromantiseerde indianenverhalen ja. Echter, de feiten leren dat indianen elkaar ook gewoon de hersens insloegen als het zo uitkwam. Dat ze gemiddeld slechts een jaar of 50 werden zegt genoeg over de kwaliteit van hun gezondheidszorg.

     Ga eens feitenonderzoek doen in plaats van je te beroepen op fantasieën.

     4 likes
   • Klopt, als we inderdaad allemaal precies wisten wat ze in die laboratoria uitspoken, was het zo afgelopen met de vaccinaties. Dat wil niemand in zijn lijf gespoten krijgen.

    1 likes
 2. Het RIVM doet geen enkel onderzoek, de gezondheidsraad evenmin. Ze gaan klakkeloos uit van de door de producenten aangeleverde studies en informatie die verre van onafhankelijk en verre van de werkelijkheid is. Enkel de studies met een uitkomst die hen welgevallig is worden gepubliceerd en de rest wordt achtergehouden, vernietigd of onder het tapijt geschoven. De vos bewaakt het kippenhok !!!

  Zo wordt een directe link tussen vaccinatie en wiegendood en autisme verzwegen en ontkend onder het mom van dat het niet wetenschappelijk bewezen is. “Wetenschappelijk niet bewezen” betekent echter niets meer dan : we hebben het niet onderzocht, want veel te link voor negatieve beïnvloeding of het resultaat beviel ons niet dus gaat het de doofpot in. Kinderen doorstaan de kinderziekten waartegen geënt wordt doorgaans probleemloos, maar wel één voor één. Kunnen ze dat niet dan is er al veel meer aan de hand.Het komt nooit voor dat kinderen meerdere ziektes tegelijk voor hun kiezen krijgen. Dat krijgen ze alleen via vaccinatiecocktails te verduren en dat is nagenoeg niet zonder verdere schade te verhapstukken. Vaak zijn kinderen zo sterk dat het onopgemerkt blijft, doch ook in veel gevallen openbaart het zich wel, wat dan weer hardnekkig ontkend wordt door een criminele club die beweert onze gezondheid te behartigen. Maar de waarheid zal hen links en rechts inhalen en in het stof doen bijten.

  29 likes
 3. eens hier mee onze zoontje verander ook na vaccinaties van een gezond kind naar een kind die achter loopt kwa ontwikkeling vaak ziek altijd moe we kregen een diagnose autisme maar kan me nog steeds niet in vinden maar ja waar kunnen wij hier mee terecht nergens want als hier over zal beginnen krijg je meteen al nee kan niet is veilig maar wat zit er in dat krijg je niet te zien als ouder voor ze prikken ik als ouder heb geen goed gevoel er bij en vertrouw het ook niet meer

  7 likes
  • @tamara, je zou CEASE therapie kunnen proberen. (Google daarop) Er zijn goede resultaten mee gboekt en het kan duidelijkheid scheppen wat te doen met vaccinaties in de toekomst. Succes en sterkte.

   3 likes
 4. het probleem is dat de meeste Nederlanders domme dieren zijn zonder enig verstand! Ze kunnen enkel na-apen. Nederland is allang een schurkenstaat.

  9 likes
 5. Toen osterhaus minister Klink voor een slordige half miljard waardeloze vaccinatie verkocht en dit feestje vierde met een fles whisky geloofde ik totaal niet meer in de oprechtheid van het rivm en de staat?

  7 likes
 6. Onze samenbeleving is zo danig ingericht dat je eigenlijk helemaal geen vrijheid hebt om zelf te beslissen.
  Ga je in verweer dan stuit je op een onnoemelijke tegenwerking en procedures waar de honden geen brood van lusten, rechtsbijstand bestaat niet meer gerechtelijke procedures moet jezelf betalen.
  Heb het te doen met de gezinnen welke hun kids niet willen onderwerpen aan de zogenaamde zorginstellingen, zij worden veelal afgeserveerd als zijnde religieuze fanatici. absurt!
  Waarom de overheid zijn populatie aan burgers wil omzetten in een autistische burgerij is mij een raadsel, de topambtenaren weten toch dat de mensheid niet meer kan functioneren dus ook geen belasting meer oplevert, op korte termijn wordt er veel cente geint via de zorg polissen maar daarna is er niets meer.
  Dat je de rekeningen van de zorgverlener niet in mag zien dan alleen via moeielijke procedures waarvan je, je moet bedenken dat de betrouwbaarheid van deze rekeningen welke je dan uiteindelijk te zien krijgt uiterst discutabel zullen zijn, niet voor niets zijn deze gegevens moeilijk met vage bedoelingen te krijgen.

  6 likes
 7. er wordt al zo vaak gewaarschuwd dat het vaccineren niet goed is voor get lichaam en toch willen de KOEIEN die nu ??? klagen hun gram halen !! HAD MAAR GELUISTERD was je kind nu niet ziek of misselijk geweest

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

testen

Testen van vaccins in Afrika gaat soms behoorlijk mis, waarschuwt politicoloog

Het coronavaccin dat minister Hugo de Jonge ...

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...