Gezondheid

Het vaccinatiebeleid in Nederland deugt voor geen meter. NVKP-voorzitter heeft een belangrijk advies

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je mag in Nederland niet kritisch zijn over het vaccinatiebeleid. Dat stelt voorzitter van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) Anne-Marie van Raaij-Schouten.

Ze heeft een duidelijke boodschap voor journalisten: “Neem artikelen niet klakkeloos van elkaar over, maar verdiep je in de wetenschappelijke bronnen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Als je dat doet, zul je merken dat er talloze bewijzen zijn voor het feit dat er van alles niet deugt aan het vaccinatiebeleid in Nederland, aldus Van Raaij.

Zoete koek

“Het RIVM, dat het rijksvaccinatieprogramma uitvoert, draait altijd hetzelfde riedeltje af: dat vaccinaties goed, veilig en effectief zijn,” zei ze in gesprek met Villamedia.

“Maar vraag je om bewijzen die deze bewering onderbouwen, dan zijn die er niet,” vervolgde ze.

Van Raaij vraagt zich af waarom ouders en de media alles wat het RIVM beweert voor zoete koek slikken.

Deel van de waarheid

“Het RIVM is puur een uitvoerende instantie die doet wat de overheid dicteert,” merkte ze op. “Het RIVM is niet kritisch, het enige doel wat die organisatie heeft is het halen van een bepaalde vaccinatiegraad.”

Om dat doel te bereiken, geven ze maar een deel van de waarheid prijs, klonk het.

De NVKP-voorzitter vindt dat de waarheid boven tafel moet. “De farmaceutische bedrijven hebben hier een dikke vinger in de pap.”

Afschuwelijke dingen

Ze zei dat de NVKP regelmatig verhalen hoort van ouders over vaccinatieschade. Kinderen met KNO-klachten, verstoringen in hun ontwikkeling en meisjes die na de HPV-vaccinatie bijna niet meer naar school kunnen.

“In het hele land zijn er honderden gezinnen die afschuwelijke dingen hebben meegemaakt,” aldus Van Raaij.

Haar advies aan de media: “Luister eens naar die verhalen en neem ze serieus. Zorg dat ouders gehoord worden.”

[Villamedia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tamara
tamara
5 jaren geleden

eens hier mee onze zoontje verander ook na vaccinaties van een gezond kind naar een kind die achter loopt kwa ontwikkeling vaak ziek altijd moe we kregen een diagnose autisme maar kan me nog steeds niet in vinden maar ja waar kunnen wij hier mee terecht nergens want als hier over zal beginnen krijg je meteen al nee kan niet is veilig maar wat zit er in dat krijg je niet te zien als ouder voor ze prikken ik als ouder heb geen goed gevoel er bij en vertrouw het ook niet meer

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
5 jaren geleden

het probleem is dat de meeste Nederlanders domme dieren zijn zonder enig verstand! Ze kunnen enkel na-apen. Nederland is allang een schurkenstaat.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Het RIVM doet geen enkel onderzoek, de gezondheidsraad evenmin. Ze gaan klakkeloos uit van de door de producenten aangeleverde studies en informatie die verre van onafhankelijk en verre van de werkelijkheid is. Enkel de studies met een uitkomst die hen welgevallig is worden gepubliceerd en de rest wordt achtergehouden, vernietigd of onder het tapijt geschoven. De vos bewaakt het kippenhok !!!

Zo wordt een directe link tussen vaccinatie en wiegendood en autisme verzwegen en ontkend onder het mom van dat het niet wetenschappelijk bewezen is. “Wetenschappelijk niet bewezen” betekent echter niets meer dan : we hebben het niet onderzocht, want veel te link voor negatieve beïnvloeding of het resultaat beviel ons niet dus gaat het de doofpot in. Kinderen doorstaan de kinderziekten waartegen geënt wordt doorgaans probleemloos, maar wel één voor één. Kunnen ze dat niet dan is er al veel meer aan de hand.Het komt nooit voor dat kinderen meerdere ziektes tegelijk voor hun kiezen krijgen. Dat krijgen ze alleen via vaccinatiecocktails te verduren en dat is nagenoeg niet zonder verdere schade te verhapstukken. Vaak zijn kinderen zo sterk dat het onopgemerkt blijft, doch ook in veel gevallen openbaart het zich wel, wat dan weer hardnekkig ontkend wordt door een criminele club die beweert onze gezondheid te behartigen. Maar de waarheid zal hen links en rechts inhalen en in het stof doen bijten.

garriet60
garriet60
5 jaren geleden

er wordt al zo vaak gewaarschuwd dat het vaccineren niet goed is voor get lichaam en toch willen de KOEIEN die nu ??? klagen hun gram halen !! HAD MAAR GELUISTERD was je kind nu niet ziek of misselijk geweest

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x