Binnenland

Journaalkaper Tarik Z. wilde Nederlanders wijzen op ‘grootschalige manipulatie door de NOS’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journaalkaper Tarik Z. heeft in de rechtszaal een verklaring afgelegd. Hij wilde naar eigen zeggen het Nederlandse volk wijzen op de grootschalige manipulatie door de NOS.

De 20-jarige Z. geeft toe dat hij mensen heeft bedreigd, maar ontkent gijzeling. Hij verklaarde dat hij de beveiliger bij zich hield in de studio om te voorkomen dat er een arrestatieteam schietend zou binnenstormen. Hij realiseert zich wel dat het beangstigend moet zijn geweest voor de beveiliger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Monetaire systeem

In de rechtbank van Lelystad vertelde Z. rustig en weloverwogen hoe en waarom hij tot zijn daad is gekomen. Hij wilde het Nederlandse volk waarschuwen voor ‘de fundamenten van het huidige monetaire systeem’. Volgens hem worden ‘de inhumane gevolgen’ daarvan door de media in de doofpot gestopt.

Z. wilde mensen ook wijzen op ‘de grootschalige manipulatie door de NOS’. Het achtuurjournaal vond hij een goede keuze omdat dat de plek is waar volgens hem zoveel leugens worden verteld. Hij koos voor een live-uitzending omdat hij bang was voor censuur van de mediabedrijven. Hij zei dat hij vanuit hackerskringen ‘harde feiten over manipulatie door de NOS’ kreeg.

“De NOS beheert het glasvezelnetwerk van het Mediapark en kan dataverkeer afluisteren en manipuleren,” zei hij. “En dat gebeurt ook. De NOS laat dataverkeer selectief door naar andere omroepen.”

“Informatie ligt ook bij anderen”

Het blijkt dat Tarik Z. zijn daad goed heeft voorbereid. Ook had hij zich netjes aangekleed omdat zijn boodschap dan beter zou overkomen. Z. wordt verdacht van gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit.

Hij zei niet nog zo’n actie te zullen ondernemen. Maar hij kan niet garanderen dat de informatie die hij heeft niet uitlekt. “Het ligt ook bij anderen.”

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joke1
joke1
8 jaren geleden

Ik denk dat ze hem laten opnemen zodat de “comploters” massaal als niet normaal worden weggezet door de rest van NL.

Silber eye
Silber eye
8 jaren geleden

De grote mediaspelers in Nederland manipuleren allemaal zij allen voeren elke opdracht komende van onze overheid/politburo naadloos uit, zij weten dat als zij dit niet doen evenzo eindigen als onze klokkenluiders te beginnen met het stopzetten van subsidies belasting voordelen en onder de tafelafspraken en gelden.

Tarik is een held hij stak zijn kop boven het maaiveld uit, menige burger heeft weet van alles maar is te laf openlijk zijn gram te uiten bang voor de represailles van de overheid.
De Grieken hebben groot gelijk dat zij zich verzetten tegen het monetair systeem van de EU de EU doet alsof alleen uitverkoren lidstaten recht hebben om te corrumperen.

J@n
J@n
8 jaren geleden

de grootschalige manipulatie door de NOS…..wie neemt NOS nog serieus dan?

Paul
Paul
8 jaren geleden

Hij heeft de klok horen luiden, jammer dat ie niet weet waar de klepel hangt.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x