Gezondheid

Bill Maher haalt fel uit naar Monsanto: “Meedogenloos, slechtste bedrijf ter wereld”

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een interview met MauiNow.com feliciteerde Bill Maher actievoerders op het eiland Maui met de overwinning tegen biotech-reus Monsanto. Het landbouwbedrijf was van plan op het eiland genetisch gemodificeerde gewassen te verbouwen, maar daar hebben de bewoners een stokje voor gestoken.

Op 4 november stemden de bewoners tegen proeven met ggo’s (genetisch gemodificeerde organismen) op het eiland. “Dat is fantastisch,” reageerde Maher. “Ik ben jaloers. Enkele jaren geleden probeerden we ook zoiets in Californië. Toen ging het om het labelen van ggo’s. Geeft ons de informatie en label de producten, zodat we zelf een keuze kunnen maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Een bedrijf als Monsanto, dat een leger aan lobbyisten heeft, overtuigde de mensen ervan dat ze meer zouden gaan betalen in de supermarkt,” zei Maher. “Dat was achterbaks en oneerlijk, maar het werkte en mensen stemden tegen.”

“Maar net als met medicinale cannabis en het homohuwelijk duurt het even voordat mensen gewend zijn aan het idee,” ging hij verder. “Ze zullen hieraan wennen en wij zullen slagen.”

“Monsanto is in mijn ogen het slechtste bedrijf ter wereld,” zei de presentator van ‘Real Time’. “Dat zegt wel iets in een wereld waarin ExxonMobil, farmaceutische bedrijven, defensiebedrijven en allerlei andere handelaren in dood en verderf actief zijn.”

“Monsanto is meedogenloos. Het zijn de Scientologisten in de bedrijfswereld. Ik maak me ernstig zorgen over Monsanto,” besloot hij.

[RawStory]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eeelke
Eeelke
9 jaren geleden

Heel grappig die lobbyist van Monsanto: Maar net als met medicinale cannabis en het homohuwelijk duurt het even voordat mensen gewend zijn aan het idee,” ging hij verder. “Ze zullen hieraan wennen en wij zullen slagen.”
Of was het Maher die dat zei

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ik vind het altijd een beetje dubbel met Bill Maher want aan de ene kant werkt hij op een zeer verruimde manier mee aan de bewustzijnsverhoging van zijn publiek en aan de andere kant werkt hij mee aan de illuminat agenda door overal polariteit te zaaien.
Ik heb nooit een idee aan welke kant hij nou precies staat. Dat hij nu wat over Monsanto zegt, is best gewaagt want zijn bazen beheren ook net zo hard Monsanto. Ik stel me daarom wel de vraag of er niet meer achter zit!? Ik denk namelijk dat die illuminat onderling een strijd met elkaar hebben, dualisme is natuurlijk de enige taal die ze verstaan. Allicht werkt Monsanto in hun agenda toch niet tot voldoende resultaat en is het hun manier van iets weer afbreken. En zetten ze hun eigen middelen zoals de media in, want ALLE presentatoren, filmsterren en de rest van de tv celebraties hebben een contract waarin ze aan de illuminati moeten gehoorzamen, allemaal.
En dat is prima, we hoeven het alleen te observeren. The birds are watching!

Daan
Daan
9 jaren geleden

En gelijk heeft ie! Weg met die Monsanto!

rop
rop
9 jaren geleden

Een nieuw product of gewas of iets nieuws is proberen met manipulaties van het product om deze aan de bevolking te verkopen , ze zullen dan ook de meedogenloosheid niet schuwen om hun zin te verwezenlijken van het product, of het nu voor honderd procent betrouwbaar is maakt niet uit dat kunnen ze nooit voor honderd procent aantonen , wel hebben ze natuurlijk het product in dat geval een gewas onderzocht op betrouwbaarheid , deze zullen nooit voor honderd procent zuiver zijn, de meet methode wijken altijd af van wat werkelijk waar is , dus er komt een bijsluiter bij met bijwerkingen net als met medicijnen die in vertrouwen word geslikt om dat de dokter het aanbeveelt als een product die betrouwbaar is, inderdaad er zijn genoeg handelaren in dood en verderf zoals hierboven beschreven , dat er genoeg middelen zijn om het leven wat aangenamer te maken is logische , maar klakkeloos zomaar iets aannemen zonder dat men zelf verder kijkt is van het zotte , alles dient men zelf te onderzoeken op betrouwbaarheid is het onduidelijk niet aan beginnen of de consequentie nemen maar daar hebben bedrijven niks mee zij willen handel, of het werkelijk de mensheid dient zal in de praktijk bewezen moeten worden door te produceren men heeft voor en tegenstanders dat zal ook wel zo blijven want deze veranderen pas werkelijk of het product juist is of niet.. als een product een tegenstander heeft en ondervind moet het de tegenstander tegemoet komen met tegen bewijzen , zijn deze honderd procent zuiver zal men ook geen tegenstander vinden en zal het product betrouwbaar zijn want het heeft geen tegenstanders, Dus er is dan wat aan de Hand om te worden onder zocht ..als een onbetrouwbaar product.. en daar zijn er genoeg van, producten met bijwerkingen, bedrijven gaan over de lijken van mensen heen , het zijn ook daarom medeloosheid bedrijven die in vele soorten voorkomen …waarin de mens als proefdier word gezien. Hun product is belangrijker.. en de mens ach eentje meer of minder is niet van belang. net als in het defensie waarin de soldaten als marionetten worden gebruikt als een product voor een oorlog , daarin gebruikt men dan een psychologische aard van misleidingen in woorden om een doel te bereiken en te schoren en daar mag doden om vallen ,, als het doel maar bereikt word.
zo gaan bedrijven te werk en hun medeloosheid is echt niet een mededogen die de mensheid dient maar frustreert..

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x