BuitenlandCorona

Kijk: Voetballer (ex-Panathinaikos) zakt op het veld in elkaar na hartaanval

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Een voetballer van een Qatarese club is zaterdag tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt als gevolg van een hartaanval. Dat heeft zijn club laten weten.

Op beelden van de wedstrijd tussen de clubs Al Wakra en Al Rayyan is te zien dat speler Othman Coulibaly op de grond valt en begint te stuiptrekken. Hij speelde voorheen voor Panathinaikos.


De Qatars Stars League, de nationale voetbalcompetitie van Qatar, liet in een verklaring weten dat Coulibaly een hartaanval heeft gehad en medische zorg krijgt. De wedstrijd werd stilgelegd en zal op een later moment worden hervat.

Dit is het zoveelste voorbeeld van een topsporter die in elkaar zakt op het veld. Enkele dagen geleden overleed een 25-jarige voetballer uit Guatemala tijdens de training. Hij klaagde over ademhalingsproblemen.

[Infowars]

4.9 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
4 maanden geleden

Hoeveel doden moeten er vallen voordat men eens in de gaten krijgt dat er genocide wordt gepleegd.

Bert
Bert
4 maanden geleden

Gezonde personen allemaal die stuiptrekkend nu ter aarde storten met een hartaanval , is er nu niemand in de hele a wereld die zich afvraagt hoe dat in godsnaam allemaal kan of zou het toch iets met die prikken van doen hebben.

Josta
Josta
4 maanden geleden

Wordt nu langzaam de vogelgriepkaart uitgespeeld. Volgens de msm is een persoon in GB besmet geraakt met het virus. Wellicht dat zij gaan aanvoeren dat de mRNA-vaccins ook werken tegen het vogelgriepvirus. In dat geval ligt een rechtvaardiging om de prikjes verplicht te gaan stellen, nog meer voor de hand.

Mikkel
Mikkel
4 maanden geleden

Misschien is hier een soort bingospel aan te koppelen… Ook leuk voor het WK?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x