BuitenlandCorona

14-jarig meisje sterft na coronavaccin, maakt 5 dagen voor haar dood indringende video

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Sara Jessica Blattner, een 14-jarig Israëlisch-Amerikaans meisje, overleed op 12 oktober in haar slaap aan een hartaanval. Vijf maanden daarvoor had ze het coronavaccin van Pfizer gekregen.

Haar ouders hebben zich drie maanden na haar dood uitgesproken en roepen mensen met klem op om hun kinderen niet te laten vaccineren. In hun geval was het een grote ‘fout’.

Blattner werd toen ze negen maanden oud was gediagnosticeerd met kanker. De afgelopen 11 jaar was ze kankervrij, zo blijkt uit een bericht dat ze in 2020 op Twitter plaatste.

Hartproblemen

Volgens een Facebookbericht heeft haar moeder Ilana haar laten vaccineren vanwege haar onderliggende aandoening. Een week na het vaccin kon het meisje niet staan of lopen. Een arts gaf toe dat het een neurologisch probleem was als gevolg van het vaccin en zei dat het vanzelf weer over zou gaan.

Enkele dagen voor haar dood klaagde het meisje over hartproblemen. Artsen zeggen dat ze waarschijnlijk een hartaanval heeft gehad.

De pijn is ondraaglijk

Haar vader schreef vrijdag onder de video die ze vijf dagen voor haar dood heeft gemaakt en die afgelopen maand op YouTube is geplaatst: “Zij was onze prachtige engel. Vol ambitie, passie en liefde. Ze had haar hele leven voor zich. De pijn is ondraaglijk.” Hij zei verder dat we mensen onder de 24 niet moeten vaccineren.

Bekijk hieronder de hele video:

[The Gateway Pundit]

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

De verantwoordelijken zullen allen lang, zeer lang, de bak in worden gesleurd door de perfect afgerichte Nederlandse politiehonden.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

je zal als ouders maar toestemming hebben gegeven voor dat gif. ik ben zeer verdrietig dat er mensen zijn die dat hun medemensen aandoen.

Hanswolt
Hanswolt
1 jaar geleden

Wanneer stopt dit, wordt hier erg verdrietig van , heb zelf ook een dochter van 14. Misdadigers die dit uitgerold hebben mogen hun straf niet ontlopen.

Elise
Elise
1 jaar geleden

En ondertussen propageert de paus dat stellen een baby moeten nemen ipv een hond. Hij vindt ze egoïstisch.
Wil hij meer baby’s opofferen aan moloch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x