BuitenlandCorona

14-jarig meisje sterft na coronavaccin, maakt 5 dagen voor haar dood indringende video

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Sara Jessica Blattner, een 14-jarig Israëlisch-Amerikaans meisje, overleed op 12 oktober in haar slaap aan een hartaanval. Vijf maanden daarvoor had ze het coronavaccin van Pfizer gekregen.

Haar ouders hebben zich drie maanden na haar dood uitgesproken en roepen mensen met klem op om hun kinderen niet te laten vaccineren. In hun geval was het een grote ‘fout’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Blattner werd toen ze negen maanden oud was gediagnosticeerd met kanker. De afgelopen 11 jaar was ze kankervrij, zo blijkt uit een bericht dat ze in 2020 op Twitter plaatste.

Hartproblemen

Volgens een Facebookbericht heeft haar moeder Ilana haar laten vaccineren vanwege haar onderliggende aandoening. Een week na het vaccin kon het meisje niet staan of lopen. Een arts gaf toe dat het een neurologisch probleem was als gevolg van het vaccin en zei dat het vanzelf weer over zou gaan.

Enkele dagen voor haar dood klaagde het meisje over hartproblemen. Artsen zeggen dat ze waarschijnlijk een hartaanval heeft gehad.

De pijn is ondraaglijk

Haar vader schreef vrijdag onder de video die ze vijf dagen voor haar dood heeft gemaakt en die afgelopen maand op YouTube is geplaatst: “Zij was onze prachtige engel. Vol ambitie, passie en liefde. Ze had haar hele leven voor zich. De pijn is ondraaglijk.” Hij zei verder dat we mensen onder de 24 niet moeten vaccineren.

Bekijk hieronder de hele video:

[The Gateway Pundit]

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De verantwoordelijken zullen allen lang, zeer lang, de bak in worden gesleurd door de perfect afgerichte Nederlandse politiehonden.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

je zal als ouders maar toestemming hebben gegeven voor dat gif. ik ben zeer verdrietig dat er mensen zijn die dat hun medemensen aandoen.

Hanswolt
Hanswolt
2 jaren geleden

Wanneer stopt dit, wordt hier erg verdrietig van , heb zelf ook een dochter van 14. Misdadigers die dit uitgerold hebben mogen hun straf niet ontlopen.

Elise
Elise
2 jaren geleden

En ondertussen propageert de paus dat stellen een baby moeten nemen ipv een hond. Hij vindt ze egoïstisch.
Wil hij meer baby’s opofferen aan moloch?

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x