BinnenlandCorona

Niet meer dansen met Janssen: ‘Schandalige en onnodige aanscherping van de coronamaatregelen’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte opende de persconferentie over de aanscherping van de coronamaatregelen met de woorden ‘er is een wolk voor de zon geschoven’. Hij zei: “Als we niets doen, loopt het in snel tempo op.”

De horeca mag alleen open als iedereen een vaste zitplaats heeft en afstand kan bewaren. Dat geldt ook voor evenementen en sportwedstrijden. Clubs en disco’s moeten tot 14 augustus dicht. Andere horeca moet om middernacht dicht.

Rutte zei dat de aanscherpingen nodig zijn ‘om te voorkomen dat zo veel jongeren besmet raken dat toch ook weer ouderen het virus krijgen’. Zijn uitspraken stuiten op veel onbegrip. Bijna niemand begrijpt er nog iets van.

Vreselijk naïef

“Alles natuurlijk weer de schuld van de jongeren,” schrijft jurist Kim Boon. “Diezelfde jongeren die al anderhalf jaar in lockdown zitten om ouderen en risicogroepen te beschermen voor een ziekte waar ze zelf nauwelijks ziek van worden. Lekker makkelijk hè.”

“Daar stond je dan – dolgelukkig met je experimentele gentherapie – omdat je zo vreselijk naïef was om De Jonge te geloven, toen hij loog dat je daarmee je vrijheid terug zou krijgen,” zegt Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Rutte zei ook dat ‘vaccinatie ons van deze besmettingen afhelpt’. Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons reageert: “Maar er werd toch gestuurd op ziekenhuisopnames? Niks aan de hand in de ziekenhuizen. Het is weer één grote vaccinatiepropaganda.”

Schandalig

“Schandalige en onnodige aanscherping van de coronamaatregelen,” stelt Kamerlid Wybren van Haga. “Gebaseerd op testen die geen ‘besmettelijkheid’ kunnen vaststellen. En dat terwijl alle ouderen en kwetsbaren al gevaccineerd zijn. Waarom sturen we niet op IC-bezetting?”

Ook Forum voor Democratie vindt het besluit om de nachthoreca te sluiten ‘schandalig’.


“We gaan al een jaar van lockdown naar lockdown, nu zelfs naar een QR-samenleving met semi-verplichte vaccinaties – niet vanwege een epidemie, maar vanwege ‘de dreiging van een epidemie’. Op deze manier kunnen ze ons land wel voor altijd op slot houden,” aldus de partij.

Deze poppenkast moet gewoon eindigen

“Vaak heb ik een snedige tweet bij zo’n persconferentie. Nu schiet mij niets te binnen, behalve dan dat deze poppenkast gewoon moet eindigen. Er is qua ziekenhuisopnames en overlijdens niets speciaals aan de hand. Als de jeugd niet getest was, al helemaal niet,” verzucht spreker Hans van Tellingen.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
187 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
1 jaar geleden

Hahaha en de kudde sjokt weer voort en als je in de kudde loopt….. loop je ook in de stront!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“‘Schandalige en onnodige aanscherping van de coronamaatregelen’”

Dan had het volk op 17 maart j.l. echt anders moeten stemmen, dus nu niet zeuren. Gij krijgt wat gij heeft gestemd.

Corona-hoax
Corona-hoax
1 jaar geleden

“Nog even volhouden!” DIT IS DE NARCO-STAAT waar we in leven. Politiek doet Sales en Marketing namens pharmafia die via de WHO werken. We worden al bijna 2 jaar gegijzeld door narco-biljonairs en hun mede-eugenitica zoals Bill Gates.

Bij INJEX 35 mag u weer naar evenementen. Mocht u dan niet meer naar een evenement kunnen vanwege alle bijwerkingen van de INJEX dan is dat voor uw eigen risico.

Je zal maar geïnjecteerd zijn en zin in een feestje hebben…….

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

DEMISSIONAIR premier Rutte is in paniek.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

187
0
We lezen graag je reactie!x