Mens en Dier

Emile Ratelband noemt 76.000 ondernemers die dit jaar zijn gestopt ‘losers’ en ‘zwakkelingen’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Donderdag werd bekend dat in de eerste helft van dit jaar maar liefst 76.000 bedrijven zijn opgeheven. Volgens het CBS is dat het hoogste aantal van de afgelopen 15 jaar.

Er zijn vooral veel webwinkels, adviesbureaus, financiële holdings en bouwbedrijven gestopt. Sommige bedrijven hebben tijdens de coronacrisis zoveel schulden opgebouwd dat het aflossen daarvan onmogelijk lijkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Dan waren dat ook geen ondernemers

Toen data-analist Daniël van der Tuin hiervan gewag maakte op Twitter, reageerde Emile Ratelband als volgt: “Dan waren dat natuurlijk ook geen ondernemers! Gewoon mensjes die bij de eerste windvlaag omvallen! Losers noemen we deze zwakkelingen!”

Collega-data-analist Cees van den Bos zegt over Ratelband: “Deze clown volgde Daniël van der Tuin niet, maar parachuteert plots in zijn tijdlijn met een opmerking die qua stommiteit en onrede alle voorstellingsvermogen te buiten gaat.”

Denktank Desinformatie

Van den Bos vraagt zich af of Ratelband door de Denktank Desinformatie op missie is gestuurd om het sentiment op de socials te sturen.

Uit Wob-documenten die eerder zijn vrijgegeven, blijkt dat het kabinet deze denktank heeft ingezet op social media om critici te bestrijden. In de denktank zitten ‘experts’ die ‘desinformatie’ moeten tegengaan.


4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
1 jaar geleden

Klap van de molen gehad. Verre familie van Don Quichotte ??? Nu zitten er ook al tandwieltjes los in die grijze massa, dat ratelt maar onzin uit. Tsjakaaa waar is de dwangbuis.

Bob Marley
Bob Marley
1 jaar geleden

Tneekka🤮 om te kosten die man….

Annette
Annette
1 jaar geleden

Weten jullie wie IK een loser vind? Antwoord: Emile Ratelband.

WAT een ongelooflijke smerige streek om mensen nog eens een flinke trap na te geven.

En HOE komt dit allemaal? Doordat heel veel mensen totaal geen empathisch vermogen meer hebben.

Ik kan mij goed voorstellen, dat er veel mensen bij zullen zijn, die werkelijk met pijn in hun hart de stekker uit hun bedrijf hebben moeten trekken.

Dan zou die Emile Ratelband (noem ik in gedachten nu ook RATELSLANG) eerder het verschrikkelijk voor al die mensen moeten vinden, dat ze hun, hoogstwaarschijnlijk jaren geleden, DROOM, moeten opgeven.

Maar zoals in dit verhaal al duidelijk wordt, wordt Emile Ratelband gebruikt door het establishment om te zorgen voor nóg meer verdeling in de maatschappij.

En dat ondernemers bij het eerste vlaagje wind zouden omvallen: totale BULLSHIT natuurlijk. Voor iedereen, die het proces de afgelopen, nu méér dan twee jaar, heeft gevolgd, is dáár natuurlijk geen sprake van.

Die steunpakketten van de overheid waren natuurlijk ook alleen maar een wassen neus. Die moesten allemaal terugbetaald worden.

IS die Emile Ratelband nu zo’n sukkel of zeer geraffineerd? Weet hij überhaupt van dat walgelijke plan af, waarin staat dat praktisch het hele MKB moet worden geëlimineerd?

Het zijn heus niet alleen de boeren, die plaats moeten maken voor miljoenen gelukszoekers vanuit de hele wereld, maar IEDERE bedrijfstak.

Even off topic:

Vanochtend las ik even een klein stukje wat betreft dat eten van insecten.
Daarin werd duidelijk, dat het HIER gaat om het zoveelste bio-wapen.
Ik had daar kort geleden ook al iets over geschreven. En dat werd hier weer bevestigd.
Niet verwonderlijk natuurlijk, want anders hadden ze dit natuurlijk, mits ze goede bedoelingen hadden, al zestig jaar geleden uit de kast getrokken.

Duidelijk is, dat een MENS en de meeste dieren, uitgezonderd de vogels, GEEN insecten kunnen eten.

PUNT UIT!!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Gelukkig is het tamelijk moeilijk om een mafklapper als mieke serieus te nemen.
Ga maar na: Als je patat laat verkopen door onderbetaalde studenten vanuit een zevendehandse, afgekeurde zeecontainer ben je zelf ook niet zo’n geweldige ondernemer. En patat verkoopt toch wel…..

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x