Homepagina » Buitenaards » De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen ‘buitenaardse wezens’ zagen landen bij het schoolplein
De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen 'buitenaardse wezens' zagen landen bij het schoolplein

De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen ‘buitenaardse wezens’ zagen landen bij het schoolplein

Eergisteren was het 21 jaar geleden dat meer dan 60 leerlingen van de Ariel School in het noordoosten van Zimbabwe een ‘buitenaards ruimteschip’ zouden hebben zien landen.

Filmmaker Randall Nickerson werkt momenteel aan een film over de bizarre gebeurtenis, die later dit jaar uitkomt. In de film zijn interviews met de leerlingen te zien, die zich alles tot op de dag vandaag nog tot in detail kunnen herinneren.

In de film zijn ook beelden te zien die vlak na het incident zijn gemaakt. De leerlingen vertellen tegen Harvard-psychiater John E. Mack wat ze hadden gezien. Hij concludeerde na interviews met de getuigen dat ze het verhaal niet hadden verzonnen.

De kinderen beschreven het schijfvormige object dat naast de school landde. Twee vreemde wezens zouden de leerlingen daarop hebben benaderd. BBC-correspondent Tim Leach interviewde de leerlingen ook gelijk na de gebeurtenis. De verhalen van de kinderen gaven hem een ‘nieuwe kijk op het leven en het universum’. “Ik zou het voor geen goud hebben willen missen,” zei Leach voor zijn dood.

Dr. Mack (1929-2004) kon rekenen op felle kritiek omdat hij werkte met mensen die aliens zouden hebben gezien. In 1994 liet de Harvard Medical School het werk van Mack onderwerpen aan collegiale toetsing. Na 14 maanden onderzoek liet Harvard in een verklaring weten dat er geen reden was om aan te nemen dat er iets mis was met Macks werk.

Sean Christie van de Afrikaanse Mail & Guardian schreef afgelopen jaar een artikel over de waarneming. Hij schreef: “Lokale astronomen meldden al snel dat het een meteorenzwerm was geweest.”

Een lokale ufoloog, Cynthia Hind, zei echter dat ze tientallen meldingen had verzameld van capsule-achtige vuurballen die werden vergezeld door twee kleinere capsules.

Christie interviewde één van de leerlingen, die anoniem wilde blijven. De leerling vertelde dat de kinderen de objecten tijdens de pauze hadden gezien. Toen ze erover begonnen tegen de leraren, kregen ze te horen dat ze stil moesten zijn en het moesten vergeten. De volgende dag kreeg de school veel verontruste telefoontjes van ouders die wilden weten wat hun kinderen hadden gezien.

Je kunt hier een exclusieve trailer van de film bekijken.


[Epoch Times]Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...