Homepagina » Buitenaards » De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen ‘buitenaardse wezens’ zagen landen bij het schoolplein
De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen 'buitenaardse wezens' zagen landen bij het schoolplein

De dag dat tientallen Zimbabwaanse kinderen ‘buitenaardse wezens’ zagen landen bij het schoolplein

Eergisteren was het 21 jaar geleden dat meer dan 60 leerlingen van de Ariel School in het noordoosten van Zimbabwe een ‘buitenaards ruimteschip’ zouden hebben zien landen.

Filmmaker Randall Nickerson werkt momenteel aan een film over de bizarre gebeurtenis, die later dit jaar uitkomt. In de film zijn interviews met de leerlingen te zien, die zich alles tot op de dag vandaag nog tot in detail kunnen herinneren.

In de film zijn ook beelden te zien die vlak na het incident zijn gemaakt. De leerlingen vertellen tegen Harvard-psychiater John E. Mack wat ze hadden gezien. Hij concludeerde na interviews met de getuigen dat ze het verhaal niet hadden verzonnen.

De kinderen beschreven het schijfvormige object dat naast de school landde. Twee vreemde wezens zouden de leerlingen daarop hebben benaderd. BBC-correspondent Tim Leach interviewde de leerlingen ook gelijk na de gebeurtenis. De verhalen van de kinderen gaven hem een ‘nieuwe kijk op het leven en het universum’. “Ik zou het voor geen goud hebben willen missen,” zei Leach voor zijn dood.

Dr. Mack (1929-2004) kon rekenen op felle kritiek omdat hij werkte met mensen die aliens zouden hebben gezien. In 1994 liet de Harvard Medical School het werk van Mack onderwerpen aan collegiale toetsing. Na 14 maanden onderzoek liet Harvard in een verklaring weten dat er geen reden was om aan te nemen dat er iets mis was met Macks werk.

Sean Christie van de Afrikaanse Mail & Guardian schreef afgelopen jaar een artikel over de waarneming. Hij schreef: “Lokale astronomen meldden al snel dat het een meteorenzwerm was geweest.”

Een lokale ufoloog, Cynthia Hind, zei echter dat ze tientallen meldingen had verzameld van capsule-achtige vuurballen die werden vergezeld door twee kleinere capsules.

Christie interviewde één van de leerlingen, die anoniem wilde blijven. De leerling vertelde dat de kinderen de objecten tijdens de pauze hadden gezien. Toen ze erover begonnen tegen de leraren, kregen ze te horen dat ze stil moesten zijn en het moesten vergeten. De volgende dag kreeg de school veel verontruste telefoontjes van ouders die wilden weten wat hun kinderen hadden gezien.

Je kunt hier een exclusieve trailer van de film bekijken.


[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

wales

Wales: 87% van de ziekenhuispatiënten met corona is gevaccineerd

Uit gegevens die zijn gepubliceerd in Wales ...

corona

Zelfs de mainstream media stellen nu grote vragen over de coronaprikken

Het Amerikaanse oud-congreslid Ron Paul laat in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x