Homepagina » Buitenland » Baphomet is gearriveerd. Onthulling van duivelsbeeld bij Amerikaans overheidsgebouw zorgt voor veel ophef
Baphomet is gearriveerd. Onthulling van duivelsbeeld bij Amerikaans overheidsgebouw zorgt voor veel ophef

Baphomet is gearriveerd. Onthulling van duivelsbeeld bij Amerikaans overheidsgebouw zorgt voor veel ophef

Duivelsaanbidders hebben bij een overheidsgebouw in de Amerikaanse staat Arkansas een groot standbeeld van Baphomet onthuld.

De Satanische Tempel organiseerde buiten het Capitool in Little Rock een protest tegen een monument met de tien geboden dat eveneens bij het overheidsgebouw staat.

Satanisten zijn van mening dat ook zij het recht hebben op een standbeeld van hun gevleugelde afgod met bokkenhoofd, een vrouwenlichaam en hoeven.

Eigen beeld

De actievoerders willen dat het monument wordt verwijderd of dat het vergezeld wordt van hun eigen beeld.

Het monument met de tien geboden is volgens hen een religieus symbool, en ‘dat gaat in tegen de scheiding van kerk en staat’.

Stilletjes

In mei stapte de Amerikaanse Burgerrechtenbeweging naar de rechter om het monument te laten verwijderen omdat het in strijd zou zijn met het eerste amendement, dat godsdienstvrijheid voor iedereen garandeert.

Het monument van de tien geboden werd vorig jaar stilletjes opgericht. Een dag na plaatsing werd het al omver gereden, waarna het werd voorzien van betonnen omheiningen.

[Independent]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Godallemachtig , wat een ongelofelijke achterlijke leeghoofden is de mensheid toch geworden, en dan ook die selfie’s en er moet natuurlijk foto’s van gemaakt worden, ik heb er geen worden meer voor….Niburu kom maar, we moeten maar opnieuw beginnen met de mensheid , dwazen ……..

  65 likes
 2. Als je wilt zien wat er in je leeft, is het heel interessanter om te kijken wat dit beeld in je oproept.

  Als je niet wilt zien wat er in je leeft dan veroordeel je het beeld.
  De wereld gaat ten onder aan hoe wij oordelen en reageren op denkbeelden.
  De hele dag door bepalen je denkbeelden je handelen
  Daarom is zo,n standbeeld zoals hier getoond zo krachtig.

  Omdat je niet kan kijken naar wat het in je oproept, bepaalt het je gemoedstoestand, je gedachten en het trikkert je overlevingspatronen en van daaruit reageer je.
  Dat geeft al aan dat je niet vrij bent.
  En daar komt nog bij, dat waar je niet naar kijkt, dat neemt je onbewust over.

  Ook de satanisten zijn niet vrij, want zij geven waarde aan wat dit beeld oproept en gaan zo ook aan zichzelf voorbij.

  Dit beeld laat ook iets zien over hoe het christendom ons gescheiden heeft van ons lichaam.
  Het beeld is een sater en dat is een natuurwezen, dat zeer zinnelijk is. Het is gevleugeld, dat geeft aan dat het astraal is. Het symbool van de slangen staat voor heling en de kundalini stroom. En de ster op het voorhoofd geeft de integratie van het goddelijke in het lichamelijke aan(verlichting)

  Praktisch iedereen schaamt zich voor zijn lichaam. Maar ons lichaam is de poort naar bevrijding. Wie diep in zijn lichaam zakt, voelt de eenheid er van. En dat is nu net wat we zoeken.

  Zou je je zelf bevrijden van gedachten door naar binnen te gaan, in je lichaam te leven en dicht bij je zelf te zijn, dan ben je niet te beïnvloeden. Je bent vredig, jezelf, spontaan, licht en je reageert niet meer, maar je participeert. Je nijging om psychologische behoeftes te vervullen vallen weg en je stroomt over van liefde.

  35 likes
 3. @allen,

  Ik vind het eigenlijk te gek voor woorden hoe sommige mensen op dit soort onzinnigheid reageren.

  Jezus aan het kruis genageld zag er zeker geweldig uit…..en dan staat nog wel in het o.t. ergens vermeld als ik me niet vergis dat MEN geen beeld mag maken van God cq Jezus, correct me if I’m wrong!!!

  Beelden en wat dies meer zei intimideren mij geenszins!!

  Wat ik veel bedreigender vind is een Roverheid welke steeds machtiger wordt en welke zich steeds meer rechten toe eigent welke ons, de gewone mensen, beperkt in onze vrijheden en ons dagelijks dingen/zaken door onze strot duwt welke WIJ, de MENSEN van in ons geval Nederland, NIET WILLEN, en daar hoor ik niemand over.

  Misschien vandaar wel af en toe zoiets stoms als een beeld, geheel in het kader van “geef ze brood en spelen” !!

  Please People, THINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  26 likes
 4. @ weg met ons….
  Satan of God of soms beide……was het maar een statement , waar ik oprecht nog van kan schrikken is de onnozele onwetendheid van de mens, ik denk als je aan die mensen vraagt, wat betekent dat beeld nou voor u, dat een enkeling roept geweldig die satan en dan spuien ze gelijk hun ongenoegen over alles ….Verreweg de meeste vinden een selfie en zichzelf zo geweldig, dat als ze verzuipen nog proberen een selfie te maken……

  11 likes
  • @Louise

   Mensen hebben, uiteraard, zelf te weten wat ze doen met hun leven of lijf (zolang ze daarmee anderen niet lastig vallen), een satansbeeld of satanaanbidding complenteert vooral de stigmata’s (tatoeages), waarmee men zo trots als een pauw koketeert. Ik zie het als tekenen van een zogenaamde vrijheid is een teken van domheid en gevangenheid in de massa meegaan en daar bij willen horen.

   Religie van god of satan is een club waarin men gelooft een eigen identiteit te vinden. De massa heeft echter geen identiteit, de massa is als een leger die ingezet kan worden ten behoeve van de macht. De god-/allah-/yaweh-/satanreligie is één en hetzelfde in hun soort en dienen als een gouden kalf wat het domme gepeupel mag aanbidden. Het kan trouwens van alles zijn wat de mens aanbid dan wel verafgood. Te idioot voor woorden, ik noem het gwn blindheid.

   6 likes
   • @wegmetons

    inderdaad, pure mindcontrole van die elite!

    Gekke alleen dat die bible belt niet opstaat en dat beeld opblaast zeer raar en goh een paar honderd jaar geleden bij de inquisitie was satan not done werd men barbaars op industriële schaal omgebracht in de SM kamers van de “gezanten van god” of levend verbrand, vandaag aanbid dat vaticaan lucifer *sarcasme modus* vandaag hoor je dat vaticaan niet nope, nu zitten zij allen druk in pedo carrières en de enige zorg van de paus is vergiffenis voor zijn pedofieltjes… hier lees maar

    o n v o o r s t e l b a a r
    de demonen van satan zitten op de troon vaticaan

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/paus-franciscus-vraagt-vergiffenis-voor-kindermisbruik-binnen-katholieke-kerk~a88b56e4/

    1 likes
    • @Marduk’s Revenge

     Zij die honderden jaren beweerden god/allah/yaweh te dienen deden/doen precies het tegenovergestelde en dienen satan. Nu kun je satan in de tegenwoordige tijd weer zien als hwat ooit het goede was. God blijkt nu dus satan en satan bleek god te zijn. Beetje verwarrend misschien, maar is een heel simpele uitleg van een tijd waarin feitelijk god het masker van satan die honderden jaren de meute bij de neus nam. De EO is bijv. ook zo’n judas club, net als het CDA enz. Geldt ook voor alle landen met dergelijke omroepen en partijen van god…..satan!

     1 likes
     • inderdaad alles is omgedraaid.
      Weet niet waarom maar soms denk ik dat zelfs die Satan ergens gevangen zit, kan er niet aan doen maar heb zoveel achter de kiezen en ervaringen met bepaalde dingen dat ik 98% overtuigd ben dat zelfs die demonische krachten “geslaafd” zijn door die rothschilds is de enige verklaring bijna voor de macht wat die rothschilds hebben

      Zelfs aan Satan moeten die rothschilds geen rekenschap geven, 400j hebben zij deze macht…
      Sorry evil does not work that way…. kan niet dat je immuun bent zoals die rothschilds zijn aan Occulte Macht..
      Je betaalt ALTIJD de prijs maar die zionisten niet???

      4 likes
     • Corr…het masker was/is die….

      1 likes
 5. Is god satan of satan god, of beide?

  Als deze mensen een statement willen maken hadden ze dit beeld beter voor de deur van de FED bank kunnen plaatsen, daar spelen de zionisten graag voor god en satan en beschikken over mensenlevens, over oorlog en dood, over alles wat ons aangaat.

  Ze willen scheiding van kerk en staat? Dan ook gelijk scheiding van zionisme en staat. Maar daar zijn ze te dom of te laf voor om daar een statement voor te maken de helden van deze kermisattractie?

  16 likes
  • weg met ons
   20 augustus 2018 11:31 at 11:31

   Is god satan of satan god, of beide?
   In het Joods/Christelijke/Islam geloof is er maar één almachtige God, en die is allesomvattend.
   Dus ook verrot, slecht, duivels,lief voor kindertjes en de roverheid.

   4 likes
 6. De wereld wordt gedomineerd door satanisten. Tot voor kort trachten zij dat nog te verhullen. De arrogantie is hen klaarblijkelijk naar het hoofd gestegen te denken dat ze er inmiddels openlijk voor uit kunnen komen. Hoogmoed komt voor de val, zo is altijd nog gebleken. Uiteindelijk, als de meeste zielen op aarde dat eisen zal baphomet moeten wijken en zal het goede zegevieren. We zullen hem niet tolereren.

  14 likes
  • Waarom willen mensen nu niet dat woord “ALLESOMVATTEND” begrijpen. God is enig en allesomvattend!
   Joods/christen/Islam.

   Dus als er ander goden worden aanbeden, heeft God, dit zelf gecreëerd! Goed en slecht, God heeft het gecreëerd!

   Je kunt er maar op één manier onderuit, door niet in God en zg. aanhang te geloven. Blijft over, de mensheid zelf is verrot.

   1 likes
 7. schrikbarend confronterend, die …..ster erin
  Zou het dan tóch waar zijn?! Europa_The last Battle – op YouTube

  10 likes
 8. Wat in America gebeurt , gebeurt met enige vertraging uiteindelijk ook in Nederland. De wereld wordt steeds gekker. Dit is de upsidedown. Inplaats van in goede dingen gaan mensen in slechte dingen geloven. Huidig! Satanisme is een steppingstone naar pedofilie en minachting voor het leven. Nu dus verheerlijkt in Arkansas… we weten allemaal welke Demon in ‘little rock’ leeft Don’t be fooled!

  10 likes
 9. Goden bestaan niet.
  Geen god, allah of de duivel.
  Allemaal verzinsels.
  Begrijp niet dat de moderne mens nog in die verhaaltjes gelooft…

  4 likes
  • haha de moderne mens

   de moderne mens hangt het geld aan en onderdrukt, sorry hoor maar als u dat nog niet ziet, bent u verblind.

   4 likes
   • Hoe het dan ook is.
    God bestaat niet evenals de andere goden.
    Zou toch denken dat mensen daar niet meer in geloven
    Wel makkelijk natuurlijk, zo’n geloof, maar ook erg dom…

    1 likes
    • Ik lees uit je woorden dat je God ziet als een door mensen bedachte vorm.
     Als je die vormen nu eens helemaal los laat en je zoekt in je eigen geest met meditatie of gewoon dagdromen, kun je op een dag tot hele andere conclusies komen.
     Kijk eens rond in de natuur, naar de sterren en bedenk, God is allesomvattend. Heeft niets met goed en kwaad te maken.

     0 likes
 10. tis niet te geloven,moet niet gekker worden

  8 likes
 11. Dit beeld roept bij mij helemaal niks op!

  8 likes
 12. Wat een onzin lees ik hier!

  Ten eerste Was Jezus in mensvorm, die door ierdereen destijds gezien werd, dus daar kan je dan ook gewoon een Beeltenis van maken

  God is door niemand nog gezien ( schijnt door Mozes een stukje van achterkant?)

  En Satan is echt niet goed ofzo.

  Prima om bij jezelf te blijven en in het nu, maar daar past God prima bij
  En Satan toch wat minder denk ik omdat die er niet echt voor de mensheid is
  vriendje Mamon is op dit moment denk ik erg machtig, want iedereen gaat voor geld ( ook al is dat schuld in werkelijkheid). Ja ook die vrije geest, yogamensjes zijn niet los te krijgen van het geld,
  is niks mis mee hoor. Maar vertel me niet dat u zo vrij bent.

  Leven zo als Jezus de opper altruïst, kunnen er maar weinige. Maar dat hoeft ook niet.
  Probeer het maar een beetje en erken Hem en de Vader, dat bent u al lekker bezig

  5 likes
  • “Wat een onzin lees ik hier!”. Ik zou zeggen Johan: “Wat een on-tie-ge-lijk-e onzin!”
   Dat krijg je met ongelovige, niet-wedergeboren, godloze ik-gerichte mindsets die nooit echt de Bijbel (dwz het NT) met hun hart en zonder arrogante vooringenomenheid hebben gelezen, en over Zijn Ware Liefde hebben gemediteerd! Amen.

   2 likes
 13. Als ik mij niet vergis is Arkansas het thuishonk van de Clintons.
  God bestaat niet en zo ook Satan,Baphomet en de duivel niet. Allemaal bedenksel van het religie systeem om de mens een makkelijk antwoord te kunnen geven, en waar nodig mensen aan te sporen om iets goeds/kwaads te doen.
  Het besluit is voor de verantwoording van het individu en niet de groep waar ze denken aan toe te behoren. Velen staan hier niet bij stil, veelal omdat men het te druk heeft met TV en smartphones en dus geen tijd hebben om ‘na te denken’, als ze het woord nadenken overigens nog wel kennen. En dus krijg deze toestanden zoals boven vermeld.

  6 likes
 14. We leven in de Eeuw van Christus, de Eeuw van het kleur bekennen, deze is na de 2e WO begonnen, en…
  er is enkel een Vader van Liefde. Al het andere is door de mens verzonnen enz. enz.
  Zie http://www.rulof.org

  3 likes
  • wow!

   De Vader, de Zoon en de Heilige Geest…..
   in de Grond, het zout…
   de Middelaar…het hart…
   en de Maria van Magdala, liefde kwaliteit….de 13e discipel!!
   Leef in de Geest, in ademend bestaan….zonder hebzucht, haat, wrokgedachten en wat dies meer zij…
   Oftewel, kom tot Zelfrealisatie…wees stil….wees Vrede in het Hart…

   namaste

   1 likes
 15. Het word tijd dat de hindoe goden de orde weer herstellen zoals duizenden jaren geleden

  2 likes
 16. Om nog even bij t religieuze te blijven , in de Standaard .be staat een stuk over mormonen die in opdracht van God geen mormoon meer genoemd mogen worden… de Televaag heeft beelden van knielende moslims in mekka……..
  Kan ik wel roepen er bestaat geen God behalve welke je zelf creeert of voor het gemak aanhangt……
  Maar @ Gladiator waar denk jij nou waar die overheid uit bestaat?
  En waarom is het zo’n zooi in de wereld…juist omdat ze allemaal wel ergens iets aanhangen of geloven..
  En als de mensheid beschreven in de laatste alinea van zevenenergie zou zijn of zich zo zou ontwikkelen , dan hadden we een heel andere wereld……

  3 likes
 17. Wat een debielen en vernietigers van de mensheid, als ze zo door gaan dan moeten de Vishnu-aliens Yahweh zien te beschermen voor hun duivelse aanvallen, anders is Yahweh ook al genoodzaakt de mensheid telepathies te vernietigen.

  2 likes
 18. Neem onderstaande maar letterlijk

  Ik geloof er niets van
  Ik heb niets nodig
  Ik heb mijzelf

  Ik heb medelijden, met de wereld

  2 likes
 19. Gaat deze site over alternatief nieuws of over meditaties elkaar het “ware geloof” op te dringen?
  Wie zegt dit beeld niet symbool staat voor de verdorvenheid van de aansturende groep, de elite en politici zoals dit ook al zichtbaar is op de Amerikaanse dollar die ook vol symboliek staat? zoals het masonieke alziend oog? Rayoflight zit mijns inziens niet ver van de waarheid af. Een regering die dit oogluikend toestaat heeft wat te verbergen.

  2 likes
  • Sommigen misschien, ‘opdringen’. Maar alleen de Heilige Geest ‘overtuigt de WERELD van zonde’, zegt Jezus Joh14. Gelovigen GETUIGEN slechts, niet overtuigen en spelen geen Heilige Geest. Als het goed is tenminste. Dat wil niet zeggen dat de ware wedergeboren gelovige zich niet verzet tegen de leugen, en corrigeert! Zelfs als martelaarschap daaruit volgt. Bewijst de gescupiedenis al duizenden jaren, en nog steeds. Amen.

   0 likes
 20. De wereld is demonisch,de satan heerst, een wereld vol van verval, hoogmoedige mensen,die geen Schepper hebben, hun vader is de satan, aan het einde van hun leven zal de rekening komen, en dat zal schrikken zijn, wat ze dan gaan ondervinden met hun eeuwige vader satan.Hoogmoed over zichzelf,er hoeft maar iets te gebeuren, en ze vallen diep.blijf in je hoogmoed,je voldoet aan al de eisen die satan stelt aan de mens,satan weet wel beter Wie hem verslagen heeft aan dat Kruis,waarom is de wereld zo angstig van het Kruis,dat het verbannen is in scholen, duivels zijn als de dood van dat Kruis van God.

  2 likes
 21. en dat te bedenken beste mensen, dat satan niet eens echt bestaat, hij bestaat alleen in de creatie van de mens zelf, de mens creëerd zijn eigen kwaad.

  0 likes
 22. Immers ‘getuigen’ is in het NT Grieks: ‘Martur’, ook vandaar. Je ‘getuigt’ van je eigen dood, ikgerichtheid, in Christus dood en opstanding. Hallelujah!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ik heb de duivel ontmoet. Model dat getuigde over satanische rituelen op seksfeestjes Berlusconi sterft mysterieuze dood

Ik heb de duivel ontmoet. Model dat getuigde over satanische rituelen op seksfeestjes Berlusconi sterft mysterieuze dood

In Italië is een onderzoek geopend naar ...

Een klein, intelligent clubje extreme psychopaten beïnvloedt elk aspect van jouw leven. Zo gaan zij te werk

Een klein, intelligent clubje extreme psychopaten beïnvloedt elk aspect van jouw leven. Zo gaan zij te werk

Vlak voordat spreker David Icke op het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.