Bewustzijn

Meisje wist tijdens bijna-doodervaring alles over het universum. Dit gebeurde er nog meer

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jong meisje werd tijdens een bijna-doodervaring naar eigen zeggen onderdeel van het universum en zag hoe het verleden, heden en de toekomst naast elkaar bestaan.

Toen Mache vijf jaar oud was kreeg ze hoge koorts. Haar moeder liet haar opnemen in het ziekenhuis omdat ze toevallen begon te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Mache, die nu in de veertig is, zei dat ze zich erg moe voelde en dat haar ziekte alleen maar erger werd. Toch voelde het tegelijkertijd alsof de pijn verdween.

Echo

Op dit punt begon ze ruimte en tijd te overstijgen, alsof ze onderdeel was van het universum.

“De geluiden in de kamer hadden plotseling een echo,” schreef ze voor de Near Death Experience Research Foundation. “Ik wilde mijn ogen sluiten, dus dat deed ik vervolgens ook.”

“Toen ik mijn ogen weer opende voelde het alsof ik onderdeel van alles en iedereen was,” vervolgde ze. “Ik zweefde naar boven en kon andere ziekenhuiskamers zien.”

Hetzelfde moment

“Ik ving gesprekken op terwijl ik boven het ziekenhuis uit steeg,” zei Mache. “Ik maakte een reis door de tijd en zag gebeurtenissen die in mijn korte leven hadden plaatsgevonden.”

“Ik voelde me vredig,” aldus de vrouw. “Er was geen verleden, heden of toekomst. Alles gebeurde op hetzelfde moment.”

“Ik voelde me één met de wereld,” klonk het.

Licht

Ze voegde toe dat ze ‘alles over het universum’ wist. “Ik begreep hoe we met elkaar verbonden zijn. Ik had geen vragen meer.”

Ze zag een prachtig licht en wilde het aanraken, maar werd plotseling weer haar lichaam in getrokken.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Precies zo´n ervaring had ik ook tijdens een weekje in het ziekenhuis toen ik drie jaar. Nu ik veertig ben, kan ik me dat ook vrij goed herinneren en dat gevoel nog oproepen.

Furious Anger
Furious Anger
5 jaren geleden

Of een kwestie van aandacht zoeken!!!

c.w.j.saathoff
c.w.j.saathoff
5 jaren geleden

het is misschien een aciviteit in de hersenen
14 jaar geleden kwam ik thuis van een vergadering kwam thuis zetten de tv aan en ging een bakje koffie zetten het journaal om 1600 uur begon ik ging zitten en toen zag ik dat de kleur van de tv overging in een helder melk wit ik voelde mij opstaan van de bank en keek achterom en ik zag mij nog zitten op de bank
ik liep net of ik zweefde naar dat helder wit licht toe
tot dat ik beland was in een kinderzaal van een ziekenhuis vol ouderwetse hoge kinderledikantjes
ik keek er in en zag een baby liggen met een verband om het hoofd en het leek toen of ik door de ogen van deze baby keek naar een persoon in een duits leger uniform en nog een keer in een doktersjas had een bril op wat leek op prins bernard en toen hoorde ik mij schreeuwen om een ziekenauto en zag dat ik aan belde bij de buurvrouw om een ziekenauto en toen voelde ik in mijn binnenste een harde bons en zat op de bank met de poes op mijn schoot en de filter van de koffie was net doorgelopen

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Haar organen zaten nog wel in haar lichaam? In NL hadden ze geoogst kunnen worden, schijndood, bijna dood of in coma is het moment om organen te roven bij wet.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x