Homepagina » UFO » Baron Baretzky: start onderzoek naar nepvideo’s van UFO’s
Baretzky: onderzoek nepvideo's van UFO's

Baron Baretzky: start onderzoek naar nepvideo’s van UFO’s

Baron Baretzky van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA wil een onderzoek naar nepvideo’s van UFO’s die op internet worden geplaatst door een kartel dat opereert vanuit Zuid-Korea en Duitsland.

De organisatie maakt misbruik van de internetvrijheid door consumenten onwaarheden en desinformatie te voeden.

Volgens Baretzky is het een serieuze kwestie en zijn de afgelopen maanden diverse malen nepvideo’s van het kartel uit Zuid-Korea boven komen drijven. Hij benadrukt dat transparantie op alle mogelijke niveaus noodzakelijk is omdat UFO’s echt zijn. De praktijken moeten volgens Baretzky worden onderzocht omdat onschuldige mensen op deze manier onnodig in de angst schieten en in paniek raken.

Opschonen

Hij waarschuwde internetaanbieders de video’s vooraf onder de loep te nemen omdat ze zich schuldig zouden kunnen maken aan een misdrijf indien ze willens en wetens nepvideo’s hosten. Dergelijke vergrijpen vallen in vrijwel ieder land ter wereld en zeker in de Europese Unie onder de anti-terrorismewet, aldus Baretzky.

In Europa is het verboden om nepvideo’s te plaatsen met als doel er geld aan te verdienen of angst te verspreiden.

Volgens een internetpeiling geloven bijna één miljard mensen wereldwijd in UFO’s of dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens. Baretzky roept niet-EU-staten op deel te nemen aan het opschonen van het internet zodat onze kinderen en onderzoekers niet langer worden blootgesteld aan de propaganda en onjuiste informatie. Verschillende autoriteiten zijn al een onderzoek gestart.

Bloeddiamanten

Baron Baretzky heeft zich gedurende zijn carrière met name ingezet in de bestrijding van de winning van ‘bloeddiamanten’, diamanten die afkomstig zijn uit conflictgebieden in Afrika om rebellengroepen te financieren.

De Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney kreeg tot 25 miljoen dollar op een avond tijdens een diner met handelaars in bloeddiamanten uit Tel Aviv.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Lees ik het goed ?
  BloedDiamanten ?
  Handelaren in Tel Aviv ?

  0 likes
 2. Wat is echt en wat is nep?
  Per definitie ga ik er vanuit dat alles nep is. De gefilmde ufo’s zijn namelijk altijd zeer wazig en daar komt nog bij dat er geen één ooit geland is. Het gedoe bij Roswell wat een Amerikaans experiment, dat een vervolg was van de nazi-ufo, de ‘Haunebu’.

  0 likes
 3. Hebben jullie nou een bloedhekel aan alles wat Israëlisch is of zo? het lijkt er namelijk wel op. Wat mij ook zo opvalt is dat alles wat Islamitisch is enorm wordt opgehemeld, ja de Islam, dat is geluk, vrede en liefde….

  0 likes
 4. tja dat zo’n filmkes bestaan weet iedereen (wellicht zijn de meeste filmkes + foto’s online fake). Maar dat neem niet weg dat ze (buitenaards) hier zijn. Maar mja we leven in een maatschappij waar leugens en bedrog primeren 🙁

  0 likes
 5. Exopolitiek: Vlaanderen Antwerpen
  nepvideo’s UFO’s die op internet dr een kartels die opereren in ZKorea, Duitsland,UK,VSA,Rusia,China enz ieder met eigen reden.De organisaties maken misbruik van de internetvrijheid door consumenten met ufo-onwaarheden en ufo-desinformatie te informeren… Wie verdient eraan!!!! onschuldige mensen op onnodig in de angst en paniek te brengen.Zijn schuldig aan cybercrim’s met voorbedachte rade. Misdaden in vrijwel ieder land zeker Eurozone de anti-terrorismewet. Zowel de Navo en VSA hoeven elkaar publiekelijk in te lichten tegen over de bevolking, dit zijn onze (experimentele)(defensie) ruimtetuigen in elkaars luchtruimten zonder schade te berokenen aan de volksgezondheid en privaateigendommen van particulieren, bedrijven en overheden.Feiten bewijzen andere zaken van misbruiken..Dit heeft niets te maken met bedrijfsspionage,wat een twijfelachtig bondgenootschap op rug van de beslastingbetalers en investeringsvertrouwen aanwakkeren…vb chemtrails.

  0 likes
 6. Nee maar weer uit die hoek? Het houdt niet op. 9/11,Fukushima,Iran, bloeddiamanten, OS2012 (?)en wat nog meer allemaal. Schijnbaar denken de verantwoordelijken in Israel dat we toch niets in de gaten hebben en andere geheime diensten achterlijk zijn.

  Vinden ze het gek dat de arabische landen om hen heen en dat is natuurlijk niet goed te praten, willen wegvagen. Hierbij lijden de goede weer onder de slechte.
  Nu maar hopen dat alles op zijn pootjes blijft.

  0 likes
 7. Mmm, een artikel dat twee kanten uit kan. Ergens begrijp ik de baron wel, en dat er iets aan die fake berichten gedaan zou moeten worden. Maar wie gaat dan bepalen welke berichten nep zijn en welke niet? Als dit, geholpen door dit eigenlijk pracht excuus, door de overheid gedaan gaat worden, dan weet je wel wat er gebeurt….
  De volgende poging/stap tot algehele censuur van het internet.
  Dus tja, lastig. Moet je de man gelijk geven of moet hij zich gewoon nergens mee bemoeien. Het laaste heeft toch echter mijn voorkeur.

  0 likes
 8. 850.ooo meldingen hoorde ik is ergens in een docu…ff uit me hoofd he!!!geregistreerde denk ik…

  1 is genoeg ,dat er een hoop nep is no doubt!

  als een paal bove water is voor mij dat die ENE dus wel degelijk bestaat.waarom anders hele kartels opzetten als het niks is>??

  nee het is meer voor de disbelivers die nep films/disinfo om straks hun final “Alien Attack” (hologrammen)card geloofwaardiger te kunne uitspelen.

  en de wel gelovers te verwarren mochten ze iemand overhalen.

  2 in 1

  dat is meer the elite’s M.O

  kijk dit… 2 terug….aandacht afleider dit artikel??
  http://nation.foxnews.com/obamas-twitter-followers/2012/08/24/report-70-obama-s-twitter-followers-are-fake

  0 likes
 9. [quote name=”opa”]Lees ik het goed ?
  BloedDiamanten ?
  Handelaren in Tel Aviv ?[/quote]

  cia/Al-CIA’da bewaakt en verbouwd en imports and deals afgaan drugs om alles te finaancieren

  miste nog…

  ze gaan ervanuit dat U stom bent en dit niet leest of ziet….of iets in die trent.

  0 likes
 10. hallo allemaal deze baron weet heel goed van wie alle diamanten en diamant mijnen zijn deze zijn van Beershet zal deze Beers een worst wezen wat er allemaal gebeurd in Afrika en deze Beers is ook betrokken bij de Ilumintie aan deze Beers handen kleeft bloed daarom heten ze ook bloed diamanten in Amsterdam Antwerpen liggen ook de bloed diamanten de joden hebben in Antwerpen een winkel straat met diamant winkels en dan bedoel ik die Joden met zo,n lange krul en hoed het gewone Joodse volk weet niet eens wat er allemaal afspeelt en je kunt het ze dan ook niets kwalijk nemen alles hangt aan elkaar bij de EliteWaar om deze baron dat niet aan de grote klok hangt en ergens begrijp ik het wel bang om gedood te worden.

  0 likes
 11. Makkelijk onderzoek want alle Ufootjes zijn nep.

  0 likes
 12. hoi allemaal er is al een tijdje een conflikt in Afrika in 2 mijnen met name Platina mijnen er zijn alveel mensen daar vermoord de 2 mijnen zijn slaags met elkaar geraakt de mijnen schijnen in Britse handen te zijn ik kan niet achterhalen wie, de ene mijn is NUM en de andere AMCu wel weet ik dat David Morgen het Platina koopt je kunt zelfs via internet abonnee worden op zijn nieuwsbrief de ene mijnwerkers willen loonsverhoging zelfs aan de Afrikaanse Platina kleeft bloed.

  0 likes
 13. [quote name=”Knaagdier”]Makkelijk onderzoek want alle Ufootjes zijn nep.[/quote]
  ho ho niet zo vlug ik heb ze met mijn eigen ogen gezien met mijn buurtjes s,avonds en overdag overdag de cilinder vormen s,avonds kon ik de vorm niet onder scheiden wel hele grote lichten rood blauw wit ken jij een vliegtig of helicopter die stil kan hangen en dan een stukje verder zweeft zonder motor geluid?nee het waren geen Thaise lampionnenik moet je daarom ook teleur stellen ze bestaan wel degelijk

  0 likes
 14. [quote name=”legaal”][quote name=”Knaagdier”]Makkelijk onderzoek want alle Ufootjes zijn nep.[/quote]
  ho ho niet zo vlug ik heb ze met mijn eigen ogen gezien met mijn buurtjes s,avonds en overdag overdag de cilinder vormen s,avonds kon ik de vorm niet onder scheiden wel hele grote lichten rood blauw wit ken jij een vliegtig of helicopter die stil kan hangen en dan een stukje verder zweeft zonder motor geluid?nee het waren geen Thaise lampionnenik moet je daarom ook teleur stellen ze bestaan wel degelijk[/quote]

  Iedereen blijkt opeens overal ufo’s te zien. Iedereen behalve ik.

  0 likes
 15. [quote name=”Westbound”][quote name=”legaal”][quote name=”Knaagdier”]Makkelijk onderzoek want alle Ufootjes zijn nep.[/quote]
  ho ho niet zo vlug ik heb ze met mijn eigen ogen gezien met mijn buurtjes s,avonds en overdag overdag de cilinder vormen s,avonds kon ik de vorm niet onder scheiden wel hele grote lichten rood blauw wit ken jij een vliegtig of helicopter die stil kan hangen en dan een stukje verder zweeft zonder motor geluid?nee het waren geen Thaise lampionnenik moet je daarom ook teleur stellen ze bestaan wel degelijk[/quote]

  Iedereen blijkt opeens overal ufo’s te zien. Iedereen behalve ik.[/quote]

  Ik sluit me bij je aan.
  Al bijna 40 jaar zoek ik de hemel af naar overklaarbare objecten.
  Ik heb al wat uurtjes zitten staren naar de nachtelijke hemel. Mede vanwege mijn belangstelling voor de (nachtelijke) sterrenhemel.
  Nog nooit heb ik een object gezien waarvan ik naderhand echt de overtuiging had dat het een ufo was.

  0 likes
 16. Nooit verwacht toch gezien.
  Overkomt je denk ik of nooit of 1x in je leven, ik vond het mega bijzonder om mee te mogen maken danwel te zien!
  Overkomt je niet zomaar 1,2,3.
  Hoe graag men ook wil.
  Geen eis, geen wensen, niets, zorgt ervoor dat je ze wel of niet zult waarnemen dus mopper niet als het niet zo is.

  0 likes
 17. @knaagdier
  jij bent ook nep!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...

coronavirus

‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’

Het coronavirus begint zich steeds sneller over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.