UFO

Baron Baretzky: start onderzoek naar nepvideo’s van UFO’s

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Baron Baretzky van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA wil een onderzoek naar nepvideo’s van UFO’s die op internet worden geplaatst door een kartel dat opereert vanuit Zuid-Korea en Duitsland.

De organisatie maakt misbruik van de internetvrijheid door consumenten onwaarheden en desinformatie te voeden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Baretzky is het een serieuze kwestie en zijn de afgelopen maanden diverse malen nepvideo’s van het kartel uit Zuid-Korea boven komen drijven. Hij benadrukt dat transparantie op alle mogelijke niveaus noodzakelijk is omdat UFO’s echt zijn. De praktijken moeten volgens Baretzky worden onderzocht omdat onschuldige mensen op deze manier onnodig in de angst schieten en in paniek raken.

Opschonen

Hij waarschuwde internetaanbieders de video’s vooraf onder de loep te nemen omdat ze zich schuldig zouden kunnen maken aan een misdrijf indien ze willens en wetens nepvideo’s hosten. Dergelijke vergrijpen vallen in vrijwel ieder land ter wereld en zeker in de Europese Unie onder de anti-terrorismewet, aldus Baretzky.

In Europa is het verboden om nepvideo’s te plaatsen met als doel er geld aan te verdienen of angst te verspreiden.

Volgens een internetpeiling geloven bijna één miljard mensen wereldwijd in UFO’s of dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens. Baretzky roept niet-EU-staten op deel te nemen aan het opschonen van het internet zodat onze kinderen en onderzoekers niet langer worden blootgesteld aan de propaganda en onjuiste informatie. Verschillende autoriteiten zijn al een onderzoek gestart.

Bloeddiamanten

Baron Baretzky heeft zich gedurende zijn carrière met name ingezet in de bestrijding van de winning van ‘bloeddiamanten’, diamanten die afkomstig zijn uit conflictgebieden in Afrika om rebellengroepen te financieren.

De Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney kreeg tot 25 miljoen dollar op een avond tijdens een diner met handelaars in bloeddiamanten uit Tel Aviv.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
opa
opa
11 jaren geleden

Lees ik het goed ?
BloedDiamanten ?
Handelaren in Tel Aviv ?

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

Wat is echt en wat is nep?
Per definitie ga ik er vanuit dat alles nep is. De gefilmde ufo’s zijn namelijk altijd zeer wazig en daar komt nog bij dat er geen één ooit geland is. Het gedoe bij Roswell wat een Amerikaans experiment, dat een vervolg was van de nazi-ufo, de ‘Haunebu’.

Fred
Fred
11 jaren geleden

Hebben jullie nou een bloedhekel aan alles wat Israëlisch is of zo? het lijkt er namelijk wel op. Wat mij ook zo opvalt is dat alles wat Islamitisch is enorm wordt opgehemeld, ja de Islam, dat is geluk, vrede en liefde….

Evolva
Evolva
11 jaren geleden

tja dat zo’n filmkes bestaan weet iedereen (wellicht zijn de meeste filmkes + foto’s online fake). Maar dat neem niet weg dat ze (buitenaards) hier zijn. Maar mja we leven in een maatschappij waar leugens en bedrog primeren 🙁

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x