Mens en DierCoronaGreat Reset

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te gast in het programma ‘Uitgelicht!’ van Family7. De Jonge beantwoordde onder andere vragen over het coronavaccin.

Iemand vroeg aan de minister: “Kunt u mij verzekeren dat mijn kinderen van in de 20 straks geen vruchtbaarheidsproblemen hebben?”

“Ja,” antwoordde De Jonge resoluut. “Dat is één van de vele misinformatie/desinformatie-acties die ondernomen wordt. Christenen die hebben religieuze argumenten. Ik respecteer die, hoezeer ik ze ook niet begrijp. Wat ik ook wel zie is dat christenen dat type argumenten vermengen met allerlei misinformatie/desinformatie die rondgaat op het internet.”

“Dit is één van die desinformatieverhalen die ik veel hoor. Voor heel veel jonge vrouwen, voor heel veel meisjes is dit een reden om niet te willen kiezen voor vaccinatie. We weten gewoon dat het evident onzin is. Het is onzin dat het iets zou doen met je vruchtbaarheid,” beweerde De Jonge.

Graag wetenschappelijke onderbouwing

Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada zei in een radio-interview dat het spike-eiwit zich na de coronavaccinatie ophoopt in weefsel, vooral de milt, het beenmerg, de bijnieren en ook in de eierstokken.

Vooral dat laatste baart professor Bridle zorgen. Hij vraagt zich af of we jonge mensen op deze manier onvruchtbaar maken. “We hebben een grote fout gemaakt,” zei hij.

In een filmpje dat De Jonge enkele dagen geleden op social media plaatste, beweert een GGD-arts dat coronavaccinaties geen invloed hebben op de vruchtbaarheid. Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters reageerde sceptisch op dat filmpje. “Graag wetenschappelijke onderbouwing voor de uitspraak dat vaccinatie geen effect op de vruchtbaarheid heeft. Dan praten we verder,” schreef hij eronder.

Klaus Schwab

De minister kreeg in ‘Uitgelicht!’ ook de vraag of het vaccinatiebeleid en het coronapasbeleid zijn voortgekomen uit ideeën die de directeur van het World Economic Forum, Klaus Schwab, naar voren bracht.

“Nee, ook dit is echt een nepnieuwsverhaal,” antwoordde De Jonge. “Ik weet dat het zelfs onder christenen rondgaat. Ik vind het eigenlijk heel verdrietig. Als christen heb je toch geen nepnieuws nodig om je geloof te belijden.”

Presentator Riekelt Pasterkamp verwees naar de preek van dominee Paul Visser over de Great Reset. Die zei: “Er kunnen ontwikkelingen zijn waardoor je wordt uitgesloten.” Voor christenen is dat soms wel zichtbaar, aldus Pasterkamp.

“Juist niet,” zei De Jonge hoofdschuddend. “Juist niet.”

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Hugo de Jonge is niet in zijn eerste leugen gestikt. Als dat WEL was gebeurd, dan hadden wij al lang een andere demissionaire minister van Volksgezondheid gehad. Toch?
Je hoeft toch waarachtig niet gestudeerd te hebben om hier zonder meer dwars doorheen te prikken.

HOE kan dit wanproduct in vredesnaam met droge ogen beweren, dat de “vaccinatie” geen invloed heeft op de vruchtbaarheid?
Antwoord: Dat KAN hij niet, omdat daarvoor simpelweg de gegevens niet beschikbaar zijn. Daarvoor is deze hele prikcampagne nog veel te kort om daar de juiste conclusies uit te trekken.

Hugo heeft het ook maar steeds over desinformatie en leugens, die worden rondgestrooid.
Dat zie IK heel anders. De NPO nodigt alleen mensen uit als Marion Koopmans en Ab Osterhaus, nota bene dierenartsen en daarbij een diploma virologie, die ons wel even vertellen wat goed voor ons is.
Wij weten inmiddels met z’n allen wat dat ons gebracht heeft. Een bak ellende!
Er zijn genoeg artsen en wetenschappers, die een heel andere visie hebben, maar die worden geweerd. Waarom? De waarheid mag niet boven tafel komen.

Om werkelijk eerlijke cijfers te produceren over wat het “vaccin” daadwerkelijk doet met de vruchtbaarheid, daarvoor moet je zeker de gegevens verzamelen van minimaal een jaar of drie. Dan kan je zeggen of het wel of geen invloed heeft.
Gezien de verhalen uit het buitenland: méér miskramen en vroeggeboortes dan OOIT. Dat is dus al een duidelijk verhaal wat die troep in je lichaam doet.

En de grootste leugen is natuurlijk de opmerking, dat het WEF hier niets mee te maken heeft. Kom nou? En jij denkt zeker dat wij dat geloven?
Dat zullen alleen die mensen geloven, die de afgelopen anderhalf jaar onder een steen hebben gelegen.

Het zogenaamde Lockstep Plan wordt precies gevolgd. Iedereen die dit gelezen heeft, weet wat ik bedoel.

Wij zitten met z’n allen op dit moment in de allergrootste storm, die ooit over ons land heeft geraasd. Dit keer is het geen vreemde mogendheid (of eigenlijk wel, het WEF) die ons land is binnengevallen, maar onze EIGEN demissionaire regering.
Bij deze wil ik ALLE mensen, die hiervoor gestemd hebben, nog hartelijk bedanken.
Ik weet natuurlijk heus wel, dat er met stembiljetten is “gespeeld”, maar dat doet niets af aan het feit, dat er TE veel mensen hiervoor gekozen hebben.

Voor diegene, die mij erop wees, dat ik wat meer alinea’s moest gebruiken…. Ik hoop dat het nu wat gemakkelijker leesbaar is.

Stephan
Stephan
9 maanden geleden

Iedereen weet ondertussen dat alles wat de Jünge zegt juist omgekeerd kan worden. Ik zal deze persoon, al vraag ik me echt af of hij wel een mens is, dan ook nooit meer serieus nemen. Net zoals het gehele demissionaire kabinet.

Ed Kas
Ed Kas
9 maanden geleden

Kan die mand nu niet eens zijn mond houden….

Ed Kas
Ed Kas
9 maanden geleden

Kan die man nu niet eens zijn mond houden…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

191
0
We lezen graag je reactie!x