CoronaBuitenland

Israël publiceert sterftecijfers en die zien er niet goed uit

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Israël heeft de sterftecijfers tot en met juli dit jaar gepubliceerd. Die schetsen op zijn zachtst gezegd een niet al te rooskleurig beeld.

Dr. Eli David heeft ze in een tabel gezet. Wat meteen opvalt, is dat de sterfte in het pandemiejaar 2020 nauwelijks hoger ligt in vergelijking met voorgaande jaren. In 2017 bedroeg de sterfte tot en met juli 26.921, in 2018 26.262, in 2019 27.564 en in 2020 27.647.

Waar gaan mensen massaal aan dood?

In het jaar waarin de ‘levensgevaarlijke pandemie’ rondwaarde zonder dat er een vaccin voorhanden was, stierven er tot en met juli 83 mensen meer dan het jaar ervoor.

Sinds vorig jaar loopt het sterftecijfer ineens flink op. In 2021 zijn er tot en met juli 29.580 mensen overleden. En dit jaar zijn dat er al 31.631.


“Waar gaan mensen massaal aan dood? Klimaatverandering?” vraagt dr. David.

Voormalig New York Times-journalist Alex Berenson wijst erop dat er geen land is dat mRNA-coronavaccins nog eerder of agressiever pushte dan Israël. Twee jaar later ligt de sterfte in 2022 in alle maanden hoger dan in welk jaar dan ook sinds 2017. Berenson becijferde dat het sterftecijfer 15 procent boven het gemiddelde ligt.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mariposa-7
Mariposa-7
3 maanden geleden

Maarrrrrr komt dit ook in de msm??

Marietje
Marietje
3 maanden geleden

Graag de bron van deze cijfers. Niet alleen de tweet….
Als we geen bronvermelding hebben, staan we niet sterk om deze cijfers te gebruiken in ons betoog…

John
John
3 maanden geleden

Hardlopers zijn doodlopers. Maar dat weten we nu onderhand wel. En….het is geen VACCIN. Hou op met dat woord.

Jojo
Jojo
3 maanden geleden

Doe nou maar niet zo verbaasd joh sukkel je kan toch zien dat die lui plat gespoten zijn met ’n genocideprik! Voorheen was er niks bijzonders aan de hand. Na het prikken ging het fout. En kappen met dat vragen waardoor het zou kunnen komen. De geprikte zijn op voorhand vermoord.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x