Homepagina » Buitenland » Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)
pentagon
Foto: The National Guard CC BY 2.0

Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme. Dat blijkt uit onderzoek van de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva. De bacteriën en virussen die zij onderzoeken, kunnen worden gebruikt als biologisch wapen.

Eenheid A1266 van het Pentagon en lokale wetenschappers hebben in 13 regio’s in Kazachstan 40.000 teken verzameld. Daaruit hebben ze 4 virussen en bacteriën geïsoleerd: tekenencefalitis, Krim-Congo-hemorragische koorts, Rickettsia en Coxiella burnettii, de verwekker van Q-koorts.

De virussen en bacteriën kunnen via aerosolen, kleine druppeltjes, worden verspreid en zodoende fungeren als biowapen.

Coronavirus

Waarom in Kazachstan? Dat land grenst aan de belangrijkste rivalen van de Verenigde Staten: Rusland en China. Gaytandzhieva ontdekte dat het Pentagon in deze voormalige Sovjetrepubliek meer dan 300 miljoen dollar heeft geïnvesteerd in twee biolaboratoria. Het gaat om het Central Reference Laboratory (CRL) in Almaty en het Research Institute for Biological Safety Problems (RIBSP) in Otar.

Het Amerikaanse leger startte het programma in Kazachstan in 2008. Het Pentagon doet er vooral onderzoek naar de pest, maar ook naar miltvuur, tularemie en het coronavirus. De pestbacterie, de verwekker van de pest, is in het verleden door meerdere landen ontwikkeld als wapen.

Het Pentagon heeft biolaboratoria in maar liefst 25 landen.

Lees hier het uitgebreide artikel van Dilyana Gaytandzhieva.

Bekijk haar filmpje hieronder:


[Armswatch]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Koddebeier schreef:

  Dat vuile tuig zal het nooit leren !
  Het is te hopen dat dat soort “onderzoekers” er zelf aan dood gaan !

  14 likes
 • jenne aakster schreef:

  Nu mijn conclusie is, de CIA heeft de 66 over de wereld verspreide Labaratoriums in handen, er liggen er 6 binnen 500 KM grens van Rusland, de Pharmaseutische USA Maffia industrie werkt nauw samen met de CIA, zoals alles in de USA verweven is, eigenlijk zijn het criminele organisaties, ze moorden en doen waar ze zin in hebben, allemaal om die grote viese ondemocratische geldmachine overeind te houden, om zich verrijken !

  13 likes
 • Louise schreef:

  Nou sorry jongens maar dat is al jaren bekend en iedereen weet het van elkaar….
  Allemaal theater, dat China verzuipt hoor je dan weer niemand over…..

  8 likes
 • Jack Burton schreef:

  Na heel erg lang ijsberen en filosoferen, denk ik dat ik weet wat één van de uitkomsten van het…Amazing!!!…globale Pentagon onderzoek zal zijn…

  Let wel: “China is verantwoordelijk voor het…Amazing!!!…killer virus en heeft hulp gehad van Rusland in de productie van deze…Amazing!!!…weapons of mass destruction…”

  Een…Amazing!!!…goeie dag gewenst verder!

  7 likes
  • mikkie schreef:

   Voor het geval… mocht je ziekte(s) krijgen die de `reguliere geneeskunde` niet kan `genezen`, probeer dan biophotonentherapie. Helaas zijn er nog steeds maar erg weinig therapeuten in NL.

   6 likes
   • jenne aakster schreef:

    U kunt ook aan Hemeopathie, en Gemmotherapie denken, ik ben nu 84 en mijn Ega ook en wij verzorgen ons met de natuur geneeskunde, duurt langer maar geneest en geen bijwerkingen, groet !

    5 likes
 • GeenNL schreef:

  Zo, zo, onderzoek doen naar virussen als biowapen? Het feit dat virussen niet bestaan, dat onderzoek hebben de idioten, de stinkende amoeben overgeslagen? Het onderzoek naar de fake maanlanding, de moord op Kennedy, the 9/11 inside job en leugens rond weapons of mass destruction en proxy oorlogen wereldwijd, de Rothschild, Rockefeller en Bilderberg agenda’s met hun moorddadige praktijken hebben de Pentagon/CIA/FBI enz. loopjongens en -meisjes, die ‘slechts’ in opdracht van hun meesters moorden uitvoeren, overgeslagen?

  5 likes
 • vladi schreef:

  hier was bill gates al bang voor.
  bio terrorisme.
  maar eerst pandemie2 voorspelde hij.

  fff

  5 likes
 • John Doe schreef:

  Het Pentagon zegt, tsja ze hebben zeker weer personeel nodig (soldaten aka jongeren met weinig uitzicht op werk na de corona scam) dus het oorlog getrommel en propaganda is weer begonnen.
  Misschien moeten ze het ook eens hebben over verarmd uranium dat gebruikt is in verschillende landen en dat zware misvorming heeft veroorzaakt bij mensen.
  En alle illegale oorlogen en bombardementen – en ze hebben zelf zeker alleen maar knuffel roosjes in de kweek bij Fort *x* of Fort *y* en al die geheime basis in de US.
  Het Pentagon doet alleen maar onderzoek als ze er een oorlog uit kunnen slepen en hun eigen zakken kunnen vullen, alles in de naam van vrijheid en democratie natuurlijk.

  https://popularresistance.org/us-has-killed-more-than-20-million-in-37-nations-since-wwii/

  Laten we ons bevrijden van het oorlogs Virus.

  https://www.youtube.com/watch?v=VMi9pHdir7c

  3 likes
  • jenne aakster schreef:

   Ja dank U, John Doe het is zo’n vreselijk land, dat het haast niet te geloven is, slecht heel slecht tot in het dieps van zijn kern, en hun tentakels kun je overal op deze planeet vinden, heb absoluut geen ideé of dit nog ooit veranderd, of het uberhaupt nog wel te veranderen is !

   6 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >