BuitenlandCorona

Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme. Dat blijkt uit onderzoek van de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva. De bacteriën en virussen die zij onderzoeken, kunnen worden gebruikt als biologisch wapen.

Eenheid A1266 van het Pentagon en lokale wetenschappers hebben in 13 regio’s in Kazachstan 40.000 teken verzameld. Daaruit hebben ze 4 virussen en bacteriën geïsoleerd: tekenencefalitis, Krim-Congo-hemorragische koorts, Rickettsia en Coxiella burnettii, de verwekker van Q-koorts.

De virussen en bacteriën kunnen via aerosolen, kleine druppeltjes, worden verspreid en zodoende fungeren als biowapen.

Coronavirus

Waarom in Kazachstan? Dat land grenst aan de belangrijkste rivalen van de Verenigde Staten: Rusland en China. Gaytandzhieva ontdekte dat het Pentagon in deze voormalige Sovjetrepubliek meer dan 300 miljoen dollar heeft geïnvesteerd in twee biolaboratoria. Het gaat om het Central Reference Laboratory (CRL) in Almaty en het Research Institute for Biological Safety Problems (RIBSP) in Otar.

Het Amerikaanse leger startte het programma in Kazachstan in 2008. Het Pentagon doet er vooral onderzoek naar de pest, maar ook naar miltvuur, tularemie en het coronavirus. De pestbacterie, de verwekker van de pest, is in het verleden door meerdere landen ontwikkeld als wapen.

Het Pentagon heeft biolaboratoria in maar liefst 25 landen.

Lees hier het uitgebreide artikel van Dilyana Gaytandzhieva.

Bekijk haar filmpje hieronder:


[Armswatch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Burton
Jack Burton
1 jaar geleden

Na heel erg lang ijsberen en filosoferen, denk ik dat ik weet wat één van de uitkomsten van het…Amazing!!!…globale Pentagon onderzoek zal zijn…

Let wel: “China is verantwoordelijk voor het…Amazing!!!…killer virus en heeft hulp gehad van Rusland in de productie van deze…Amazing!!!…weapons of mass destruction…”

Een…Amazing!!!…goeie dag gewenst verder!

Louise
Louise
1 jaar geleden

Nou sorry jongens maar dat is al jaren bekend en iedereen weet het van elkaar….
Allemaal theater, dat China verzuipt hoor je dan weer niemand over…..

Koddebeier
Koddebeier
1 jaar geleden

Dat vuile tuig zal het nooit leren !
Het is te hopen dat dat soort “onderzoekers” er zelf aan dood gaan !

jenne aakster
jenne aakster
1 jaar geleden

Nu mijn conclusie is, de CIA heeft de 66 over de wereld verspreide Labaratoriums in handen, er liggen er 6 binnen 500 KM grens van Rusland, de Pharmaseutische USA Maffia industrie werkt nauw samen met de CIA, zoals alles in de USA verweven is, eigenlijk zijn het criminele organisaties, ze moorden en doen waar ze zin in hebben, allemaal om die grote viese ondemocratische geldmachine overeind te houden, om zich verrijken !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x