Mens en DierCorona

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen door te voeren op weg naar een ‘wereldstaat’. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet op NPO Radio 1. Het woord complot vindt hij in dat verband niet gek. “De letterlijke betekenis van het woord complot is gewoon een afspraak die je onderling maakt en die je niet naar buiten toe brengt.”

“Sinds het einde van de Koude Oorlog is er in de westerse wereld een politieke elite ontstaan die toe wil naar een wereldstaat. Corona is als het ware de laatste stap daarin,” zei hij. “En ik ben daartegen.”

We zijn corona ‘aan het opblazen’ met de maatregelen die nu van kracht zijn, wat de mondiale, globalistische elites de kans geeft om door te pakken met hun wereldstaatplannen, aldus Baudet.

Extreem toevallig

Hij vindt het ‘extreem toevallig’ dat het coronavirus is ontstaan in Wuhan, waar ‘het enige biologische wapenslaboratorium van China staat’. “Daar wordt al een paar jaar onderzoek gedaan naar coronavirussen en vleermuizen.”

De FVD-leider voegde toe dat het ‘heel goed zou kunnen’ dat corona uit dat laboratorium komt, maar hij gelooft niet dat het virus bewust de wereld ingeslingerd is.


[NPO Radio 1]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Thierry for president!

Frans
Frans
1 jaar geleden

Goed gezegd Thierry Baudet het zijn toch altijd die idioten mainstream media van de NPO/Radio1 die de mensen anders willen doen geloven,oprotten met die NPO NOS en die hele mainstream media

Annette
Annette
1 jaar geleden

Thierry Baudet heeft volkomen gelijk met wat hij zegt. De hele corona gekte wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Inmiddels zijn een stelletje psychopaten (en dat zijn er te veel om hier op te noemen, maar een paar: onze koning en koningin, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Liliane Ploumen, allemaal leden van de Bilderberg groep), Bill Gates, Klaus Schwab en nog vele anderen, bezig met hun zogenaamde Great Reset. Dat is een ander woord voor een zogenaamde grote opruiming. Wat mij betreft mogen zij beginnen met zichzelf eerst op te ruimen. Maar dat is uiteraard het plan niet. ZIJ willen juist overblijven in een opgeruimde wereld. Jullie begrijpen dat dat een eufemisme is, ga ik verder niet op in.
Gelukkig wordt langzaam maar zeker de bubbel doorgeprikt. Laten wij met z’n allen hopen dat het nog op tijd is.

Nathalie
Nathalie
1 jaar geleden

Ik vrees dat Thierry gelijk heeft…vreselijk!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x