Homepagina » Mens en Dier » Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’
baudet
Foto: Thierry Baudet (Forum voor Democratie CC BY 3.0)

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen door te voeren op weg naar een ‘wereldstaat’. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet op NPO Radio 1. Het woord complot vindt hij in dat verband niet gek. “De letterlijke betekenis van het woord complot is gewoon een afspraak die je onderling maakt en die je niet naar buiten toe brengt.”

“Sinds het einde van de Koude Oorlog is er in de westerse wereld een politieke elite ontstaan die toe wil naar een wereldstaat. Corona is als het ware de laatste stap daarin,” zei hij. “En ik ben daartegen.”

We zijn corona ‘aan het opblazen’ met de maatregelen die nu van kracht zijn, wat de mondiale, globalistische elites de kans geeft om door te pakken met hun wereldstaatplannen, aldus Baudet.

Extreem toevallig

Hij vindt het ‘extreem toevallig’ dat het coronavirus is ontstaan in Wuhan, waar ‘het enige biologische wapenslaboratorium van China staat’. “Daar wordt al een paar jaar onderzoek gedaan naar coronavirussen en vleermuizen.”

De FVD-leider voegde toe dat het ‘heel goed zou kunnen’ dat corona uit dat laboratorium komt, maar hij gelooft niet dat het virus bewust de wereld ingeslingerd is.


[NPO Radio 1]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Thierry for president!

Frans
Frans
7 maanden geleden

Goed gezegd Thierry Baudet het zijn toch altijd die idioten mainstream media van de NPO/Radio1 die de mensen anders willen doen geloven,oprotten met die NPO NOS en die hele mainstream media

Annette
Annette
7 maanden geleden

Thierry Baudet heeft volkomen gelijk met wat hij zegt. De hele corona gekte wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Inmiddels zijn een stelletje psychopaten (en dat zijn er te veel om hier op te noemen, maar een paar: onze koning en koningin, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Liliane Ploumen, allemaal leden van de Bilderberg groep), Bill Gates, Klaus Schwab en nog vele anderen, bezig met hun zogenaamde Great Reset. Dat is een ander woord voor een zogenaamde grote opruiming. Wat mij betreft mogen zij beginnen met zichzelf eerst op te ruimen. Maar dat is uiteraard het plan niet. ZIJ willen juist overblijven in een opgeruimde wereld. Jullie begrijpen dat dat een eufemisme is, ga ik verder niet op in.
Gelukkig wordt langzaam maar zeker de bubbel doorgeprikt. Laten wij met z’n allen hopen dat het nog op tijd is.

Nathalie
Nathalie
7 maanden geleden

Ik vrees dat Thierry gelijk heeft…vreselijk!!

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

114
0
We lezen graag je reactie!x