Mens en DierCorona

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen door te voeren op weg naar een ‘wereldstaat’. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet op NPO Radio 1. Het woord complot vindt hij in dat verband niet gek. “De letterlijke betekenis van het woord complot is gewoon een afspraak die je onderling maakt en die je niet naar buiten toe brengt.”

“Sinds het einde van de Koude Oorlog is er in de westerse wereld een politieke elite ontstaan die toe wil naar een wereldstaat. Corona is als het ware de laatste stap daarin,” zei hij. “En ik ben daartegen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

We zijn corona ‘aan het opblazen’ met de maatregelen die nu van kracht zijn, wat de mondiale, globalistische elites de kans geeft om door te pakken met hun wereldstaatplannen, aldus Baudet.

Extreem toevallig

Hij vindt het ‘extreem toevallig’ dat het coronavirus is ontstaan in Wuhan, waar ‘het enige biologische wapenslaboratorium van China staat’. “Daar wordt al een paar jaar onderzoek gedaan naar coronavirussen en vleermuizen.”

De FVD-leider voegde toe dat het ‘heel goed zou kunnen’ dat corona uit dat laboratorium komt, maar hij gelooft niet dat het virus bewust de wereld ingeslingerd is.


[NPO Radio 1]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Thierry for president!

Frans
Frans
3 jaren geleden

Goed gezegd Thierry Baudet het zijn toch altijd die idioten mainstream media van de NPO/Radio1 die de mensen anders willen doen geloven,oprotten met die NPO NOS en die hele mainstream media

Annette
Annette
3 jaren geleden

Thierry Baudet heeft volkomen gelijk met wat hij zegt. De hele corona gekte wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Inmiddels zijn een stelletje psychopaten (en dat zijn er te veel om hier op te noemen, maar een paar: onze koning en koningin, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Liliane Ploumen, allemaal leden van de Bilderberg groep), Bill Gates, Klaus Schwab en nog vele anderen, bezig met hun zogenaamde Great Reset. Dat is een ander woord voor een zogenaamde grote opruiming. Wat mij betreft mogen zij beginnen met zichzelf eerst op te ruimen. Maar dat is uiteraard het plan niet. ZIJ willen juist overblijven in een opgeruimde wereld. Jullie begrijpen dat dat een eufemisme is, ga ik verder niet op in.
Gelukkig wordt langzaam maar zeker de bubbel doorgeprikt. Laten wij met z’n allen hopen dat het nog op tijd is.

Nathalie
Nathalie
3 jaren geleden

Ik vrees dat Thierry gelijk heeft…vreselijk!!

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x