Homepagina » Mens en Dier » Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’
baudet
Foto: Thierry Baudet (Forum voor Democratie CC BY 3.0)

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen door te voeren op weg naar een ‘wereldstaat’. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet op NPO Radio 1. Het woord complot vindt hij in dat verband niet gek. “De letterlijke betekenis van het woord complot is gewoon een afspraak die je onderling maakt en die je niet naar buiten toe brengt.”

“Sinds het einde van de Koude Oorlog is er in de westerse wereld een politieke elite ontstaan die toe wil naar een wereldstaat. Corona is als het ware de laatste stap daarin,” zei hij. “En ik ben daartegen.”

We zijn corona ‘aan het opblazen’ met de maatregelen die nu van kracht zijn, wat de mondiale, globalistische elites de kans geeft om door te pakken met hun wereldstaatplannen, aldus Baudet.

Extreem toevallig

Hij vindt het ‘extreem toevallig’ dat het coronavirus is ontstaan in Wuhan, waar ‘het enige biologische wapenslaboratorium van China staat’. “Daar wordt al een paar jaar onderzoek gedaan naar coronavirussen en vleermuizen.”

De FVD-leider voegde toe dat het ‘heel goed zou kunnen’ dat corona uit dat laboratorium komt, maar hij gelooft niet dat het virus bewust de wereld ingeslingerd is.


[NPO Radio 1]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Thierry for president!

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Liever collega Van Haga eigenlijk…

Vitae
Vitae
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Heb je niets beters? Laten we dan maar een monarchie blijven….zucht….

Christina
Christina
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Konigin Maxima woont heel graag de vergaderingen van Klaus Schwab bij…..

Jopie
Jopie
Reactie op  Christina
1 maand geleden

In voorbereiding op de volgende plandemie SPARS genaamd

n1k
n1k
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Ja dat of gewoon “STRAKS”

Jopie
Jopie
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Spars staat gepland in 2025 tot 2028. In 2030 is de wereld klaar om communistisch te worden. Mensen word wakker en voorkom dit. Bekijk de punten van het WEF. O.a. Geen privebezittingen meer, alles word je afgenomen.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  ProAsfalt
23 dagen geleden

Thierry. de groep mensen wordt steeds groter die; het doorhebben wat er achter de coulissen gebeurd……

Frans
Frans
1 maand geleden

Goed gezegd Thierry Baudet het zijn toch altijd die idioten mainstream media van de NPO/Radio1 die de mensen anders willen doen geloven,oprotten met die NPO NOS en die hele mainstream media

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Gelukkig kan zo af en toe iemand van de MSM zijn/haar mond niet houden over de achterbaksheid van diezelfde media (medewerkers).

Fajah Lourens: ‘Tv-wereld zaait angst, maar houdt stiekem borrels’

https://www.mediacourant.nl/2021/03/fajah-lourens-tv-wereld-zaait-angst-maar-houdt-stiekem-borrels/

En gelukkig zijn er ook politieagenten die hun mond niet houden.

“Ik werk niet bij de politie om hard tegen mensen op te treden die normaal menselijk gedrag vertonen”

“Als het hele land zegt: wij gaan weer open en trekken ons eigen plan, dan hebben wij niet de mankracht om daar een einde aan te maken. We gaan natuurlijk niet als idioten op al dat winkelend publiek af of mensen die op een terras een biertje drinken stuk voor stuk bekeuren. Als de massa die opstaat te groot, is dan is het klaar.”

https://nieuws.nl/algemeen/20210301/ik-werk-niet-bij-de-politie-om-hard-tegen-mensen-op-te-treden-die-normaal-menselijk-gedrag-vertonen/

Vitae
Vitae
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Het valt dus wel mee met de msm, als ze dit soort reakties laten zien en horen, toch?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Helaas zal de hele media alles doen om Thierry en het Forum voor Democratie kapot te maken. Elke vergissing zal onder het vergrootglas worden gelegd.
Bij de andere partijen, die deel uit maken van het kartel, wordt elke fout weggelachen of met de mantel der liefde bedekt.
Als Thierry de achternaam van zijn vriendin zou gebruiken zou de wereld te klein zijn.
Andere leiders gebruiken haar meisjesnaam of de naam van hun moeder.
Waarom toch, zijn ze dan niet trots op hun echte naam!
Ze hebben toch niets te verbergen?

Tom
Tom
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Verkiezingen zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest: Of je stemt op FvD of op de andere partijen, het maakt niet uit welke, allemaal onderdeel van het kartel.

Annette
Annette
1 maand geleden

Thierry Baudet heeft volkomen gelijk met wat hij zegt. De hele corona gekte wordt gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Inmiddels zijn een stelletje psychopaten (en dat zijn er te veel om hier op te noemen, maar een paar: onze koning en koningin, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Liliane Ploumen, allemaal leden van de Bilderberg groep), Bill Gates, Klaus Schwab en nog vele anderen, bezig met hun zogenaamde Great Reset. Dat is een ander woord voor een zogenaamde grote opruiming. Wat mij betreft mogen zij beginnen met zichzelf eerst op te ruimen. Maar dat is uiteraard het plan niet. ZIJ willen juist overblijven in een opgeruimde wereld. Jullie begrijpen dat dat een eufemisme is, ga ik verder niet op in.
Gelukkig wordt langzaam maar zeker de bubbel doorgeprikt. Laten wij met z’n allen hopen dat het nog op tijd is.

Arnold
Arnold
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Hopelijk doorzien meer politici en overige Nederlanders de plannen inzake de Great Reset. Ik stem op FvD.

Haggis
Haggis
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Alle politici weten van de plannen omtrent the great reset en voeren ze uit. Jammer ook dat Baudet zegt dat dit nieuwe virus echt bestaat, dat zou veel te gevaarlijk zijn voor de “elite” en al hun aanhangers en uitvoerders

Elfin
Elfin
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Ijdele hoop vrees ik. Ik zie en spreek zoveel blinden om me heen die dit niet (willen) zien, dat ik er wanhopig van word.

Nina
Nina
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Ze wisten het al lang, FVD is de enige die buiten de kennis gehouden werd. Als ze het niet wisten zouden ze via het aangevraagde debat wel zeker willen weten wat de rol van Schwab en het WEF is.

Jopie
Jopie
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Ik stem ook FvD

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik heb het gevoel alsof zij opgeruimd gaan worden.

jannie
jannie
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Jensen.nl had het daar gisteren ook al over .
Hier een foto van de psychopaten gezellig op visite bij Klaus Schwab .
Waaronder Rutte , Maxima en Kaag .

https://wakkeren.nl/tag/den-haag/

Jopie
Jopie
Reactie op  jannie
1 maand geleden

Heb de foto bekeken, hier word je niet goed van.

Nathalie
Nathalie
1 maand geleden

Ik vrees dat Thierry gelijk heeft…vreselijk!!

Lies
Lies
Reactie op  Nathalie
1 maand geleden

Hij heeft gelijk daarom ook de drang voor de vaccinaties, gek toch dat gezonde mensen gedwongen worden om het vaccin te nemen.

Elfin
Elfin
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Nog gekker dat gezonde mensen staan te springen om het vaccin! Ze gaan hun ongeluk tegemoet in de waan hun vrijheid terug te krijgen. En die krijgen ze misschien wel terug maar slechts voor zeer beperkte tijd. Mij niet gezien. Ik blijf ver van welke test en spuit dan ook!

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Over een jaar gaan de gevaccineerden massaal onderuit aan het eerste beste griepje, omdat hun immuun systeem om zeep is…

Elfin
Elfin
Reactie op  Vlrdngr
1 maand geleden

Inderdaad. Dan blijven er in mijn omgeving niet veel over.
Ik ben omringd door believers. Heb mijn best gedaan maar ze willen niet luisteren. Nou, dan maar voelen en daarna nooit meer wat voelen.

MJR
MJR
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Het is gen therapie, en het rukt onze DNA uit elkaar, er is nu meer dan genoeg bewijs dat het totaal geen enkelen zin heeft het te nemen! Dank U wel Thierry Baudet, de waarheid zo mooi te verwoorde! Lieve mensen, stem onze vrijheid terug, STEM FVD!

Poncken
Poncken
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Bronnen voor dat bewijs graag?

MJR
MJR
Reactie op  Poncken
1 maand geleden

OMG, poncken, ga ajb zelf op het Internet rond kijken en wordt wakker! Punt een, ik heb gereageerd op Lies haar reactie, waarom? Het is geen vaccin, het is een gen therapie, hier mee vul ik haar bevindingen alleen maar aan! Ga google, en ga vragen stellen, ik heb in middels dik 40 websites tot mijn beschikking, verspreid over heel de wereld, waaronder de veroorzakers van deze griep-covid waanzin! WEF, WHO, VN, IMF, WTO! Al de andere websites, zoals ninefornews.nl, geven mij al de betrouwbare info om al de puzzel stukjes op de goeie plaats te leggen, om een totaal plaatje te krijgen van het ziekelijke spel wat er gespeeld wordt door de (nieuwe wereld orde?) Thierry Baudet, is met het FVD, de enigste partij die de puzzel stukjes van deze waanzin op de goede plaats gelegd hebben om daarmee naar buiten te durven komen, daar is meer dan karakter en ruggengraat voor nodig, dat gaat om MOED! En geeft aan dat de FVD, hun eigen waarde en verstand hebben behouden, mijn diepste RESPECT VOOR DEZE MENSEN! Ik reageer dus alleen maar op Lies, om dat zeer belangrijke puzzel stukje helder te maken, dat het een gen therapie, en geen vaccin! HET IS EEN (GIF) GENSPUIT!
HET IS GEEN VACCIN!

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Baudet heeft gelijk, het is allemaal vreselijk overdreven. Als er op een andere manier dan de PCR-test werd getest dan was er helemaal geen covid-19 meer. De PCR test is niet geschikt om een diagnose te stellen en dat is dus wel wat er gedaan word en daardoor zitten we nog steeds aan die maatregelen vast.

Karel I
Karel I
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

ALTIJD via bloed laten testen, vooral infecties! En daarna een validatie test vragen. Een PCR test is GEEN test maar een vermenigvuldiger van materiaal. De test zelf test dus helemaal NIKS. Ter vergelijking, vanaf de jaren 90 werden pcr testen ook al gebruikt voor sporen materiaal in criminaliteit onderzoek. Dit bijvoorbeeld om het aangetroffen materiaal (bloed, sperma, haren, vingerafdruk) dusdanig te versterken zodat ze een valide beeld kregen van het DNA materiaal. Het zegt dus NIETS over een infectie of ziekte. Iets waar de uitvinder van de pcr test dus ook al voor waarschuwde.

Elfin
Elfin
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Maar ondertussen wordt de pcr test wel misbruikt om mensen juist ziek te maken. Het is ook geen toeval dat veel mensen hun reuk en smaak kwijt zijn na die test…

vladi
vladi
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

en 20 cycli meer dan de aanbevolen 25 (70%)cycli.
30 cycli (3%)
bijna alle positiven wijzen alleen maar uit dat er rna is gevonden.

ik zeg tribunalen.
ook de msm.

fff

Elfin
Elfin
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Yes!

MJR
MJR
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Grote klasse, dit zou een echte betrouwbare regering direct aan al de medenederlander per brief laten weten!!! Dank je wel Karel I

MJR
MJR
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Waarom de PCR test? Om ons DNA in kaart te brengen! Lieve mensen, waarom Gen therapie? Om ons DNA uit elkaar te tukken! Waar mee kan dat getest worden? JUIST, DE PCR TEST! Dank Karel, hiermee vullen we elkaar aan!

Elfin
Elfin
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Precies. De ggd verzamelt zo ook gegevens. Teken ook geen petities want daarmee gebeurt hetzelfde!

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Hij is tot nu toe de enige die het zegt. Ook Henk Krol heeft e.e.a ter berde gebracht. Het overgrote deel van de politici zwijgt alsof ze zelf niet kunnen of mogen nadenken. Voor mij een ding duidelijk ze zijn er niet voor het volk maar kiezen voor hun eigen hachje en lopen achter de Rutte, de Jonge, Grapperhaus enz aan. En dit voeg er maar even bij:

https://youtu.be/mexgHGJNbG0

Naamloos
Naamloos
1 maand geleden

Ik denk dat Thierry Baudet volkomen gelijk heeft. Waar komen de termen Great Reset en Build Back Better vandaan? Juist, bij de bedenkers van deze zogenaamde “wereldstaat.” En onze politieke leiders denken daarin een belangrijke rol te kunnen vervullen. Volgens o.a. Yuri Bezmenov, een voormalig Russisch dissident, maken ze hierin een catastrofale denkfout. Omdat ze volledig op de hoogte zijn met de ins en outs van deze “wereldstaat”, en dus veel te veel weten, zal er voor hen geen plaats zijn in deze utopische “wereld.”
Bovendien moeten we ook nu rekenen met het feit dat God heerst over hemel en aarde.
In hoeverre zal Hij toestaan dat de mens een greep naar de macht doet; Hij is immers niet alleen Schepper, maar ook Onderhouder van de door Hem geschapen wereld.
De mens wikt, maar God beschikt !!!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Great Reset + Build Back Better = New World Order

Rob
Rob
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Ik blijf het zeggen: Baudet maakt gewoon van het spel deel uit. Ook hij praat alleen maar over de reset en andere zaken. Dat dat gaande is is voor veel mensen allang bekend. In die zin dus niets nieuws. Het punt met de politiek is dat ze overal eindeloos over door blijven zagen. Intussen gaat voor het volk alles steeds meer achteruit: voedsel op tafel, dak boven je hoofd, kinderen met problemen, jongeren die zelfmoord plegen enz. AL DAT GEOUWEHOER in de hele politiek verandert NOOIT IETS. Ze komen niet met oplossingen, NIEMAND in de politiek. Dus ook Baudet niet want die praat ook alleen maar over de reset enz. Wij komen NOOIT vooruit door politici. Al sinds na de oorlog is onze welvaart door inflatie en belasting langzaamaan steeds meer beperkt.Die welvaart is naar de top, de elite, weggesluisd want het is HUN systeem. Baudet verandert daar ook niets aan. Dat hij nu [raat over de reset heeft weinig waarde want het was al bekend bij velen voordat hij er over begon. En degenen die er niet mee bekend zijn zijn voornamelijk degenen die braaf de orders opvolgen en zaken als de reset volledig ontkennen. Een deel wist het al, een ander deel verwerpt het. Bij elkaar is het dus weinig zinvol om daar in de politiek endeloos over te ouwehoeren. Het is tijd winnen want intussen gaat de hele sloop gewoon door. Het houdt pas op als het volk stopt met gehoor geven aan autoriteit, als het volk stopt op die manier het spel mee te spelen. En daar heb je juist geen politici voor nodig.

vladi
vladi
Reactie op  Rob
1 maand geleden

ik vertrouw hem ook niet,Pim hebben ze voor veel minder kapot geschoten.

fff

Rob
Rob
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Ja precies. Pim had het ook over wat er gaande was en werd daarom omgebracht. Baudet praat nu over veel verder gaande zaken en die loopt gewoon rond. Dan kan het niet anders zijn dan dat hij daar juist op is geselecteerd. Wilders werd veroordeeld voor nog ‘minder’. Daarom zeg ik steeds dat Baudet erbij hoort, als gecontroleerde oppositie wel te verstaan. Intussen worden de noodzakelijke behoeften voor steeds meer mensen minder en minder en geen politicus die het daar over heeft, ook Baudet niet.

Ertje
Ertje
Reactie op  Rob
1 maand geleden

hoe moet het volk dit stoppen dan? door niet meer te gaan testen? door alles tegelijk open te gooien? hoe dan?

Eus
Eus
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Dat dachten ze in de Gulag ook, Hij was zeker even op vakantie toen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Onze God heeft de regering in handen van satan gegeven, en tot een zekere grens kan satan beslissen.
Ook heeft hij voorspeld , dat in de eindtijd er een vreselijke verdrukking zal komen, waarin 2/3 v/d mensheid omkomt.
Eze_5:12 Een derde deel van u zal van de pestilentie sterven, en zal door honger in het midden van u te niet worden; en een derde deel zal in het zwaard vallen rondom u;

mar
mar
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

In Jezus Naam Amen.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

Diana (45) uit Zwolle doet niet aan mondkapjes en 1,5 meter: ‘Deze crisis laat zien hoe machtverslaafd onze overheid is’

“Ik zie het zelfs als een mogelijkheid dat het virus hiervoor uitgevonden is, óm die macht te grijpen, onze levens te beheersen. Dat het een wereldwijd plan is, waarin onze premier Mark Rutte alleen maar een marionet is. Ik denk dat hij goed betaald wordt om angst te zaaien. Door wie? Door mensen en organisaties met nog meer macht.”

https://www.destentor.nl/zwolle/diana-45-uit-zwolle-doet-niet-aan-mondkapjes-en-1-5-meter-deze-crisis-laat-zien-hoe-machtverslaafd-onze-overheid-is~a8ac96ea/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2FAqN96fAmLx%3Famp%3D1

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Het is een geconstrueerd virus en het typische is dat Bill Gates dit al zag aankomen. Naar het idee van velen inderdaad een plandemie. Ook toeval dat
viruspaspoorten al in de planning stonden.
Het WEF en Bilderbergcircuit achter de tralies en berechten!

Arnold
Arnold
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Het WEF en Bilderbergcircuit achter de tralies en berechten!
En gauw!!!

Eus
Eus
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Bill Gates wil graag helpen met zijn gezondheidszorg, zo kan hij de wereldbevolking 10 tot 15% lager laten uitkomen zegt hij, begrijp je?

vladi
vladi
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

niet alleen filantroop maar ook nog eens helderziende.
in de dwangbuis met hem.

fff

Weetniet
Weetniet
1 maand geleden

Zolang er mensen zijn bestaan complotten al. Een ieder die dit doorziet mag zichzelf terecht een ‘complotdenker’ noemen. Dit zijn de mensen die tenminste wakker zijn en op hun onderbuikgevoel vertrouwen. Helaas zijn er teveel slaapkoppen die alles maar geloven zonder zelf logisch na te denken. Dat zijn de echte ‘wappies’. Die NWO komt er niet. Het plan is op zich geniaal bedacht, maar de uitvoering is zeer amateuristisch. Ze hebben het al zo vaak geprobeerd (oorlogen, ziektes, etc) en telkens komen ze weer bedrogen uit. Denken ze nou werkelijk dat de mensheid zich zomaar naar de afgrond laat leiden?

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Weetniet
1 maand geleden

Gelukkig is dit in WOI en WOII mislukt. Daar
staken de zelfde takken van industrie achter (documentaires o.a dr Rath) en nu is het wat
ernstiger met de puppet Rutte. Als dit wefmonster mondiaal met succes is bestreden, dan hoef je geen groot ziener te zijn met het beeld van een heel cicuit van de mindere ‘goden’ op de electrische stoel.
Zullen de opperbazen hieraan ontsnappen,
dat is de grote vraag?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Weetniet
1 maand geleden

Valt ook op defensie budget tegenwoordig velen malen lager is dan de zorg, terwijl het geld niet aan personeel (verpleegkundige/doktoren) wordt uutgegeven. In de 29 en 20e eeuw lagen die defensie budgetten extreem veel hoger dan die voor gezondheid. Toen wilde de nwo werelddominantie bereiken door oorlogen. Nu zijn de budgetten van gezondheid vele malen hoger dan die van defensie en wil men via de angst voor ziekte dominantie bereiken. Ter vergelijk NL anno 2020 defensie 7 miljard, zorg (incl zorg bejaarden/zkh) 100 miljard euro. Echter dat bedrag was in 1999 nog geen 35 miljard gulden!!!! Personeelscapaciteit is met 20 jr omlaag gegaan. Dus het super budget gaat niet naar handen. Maar naar wat wel? Big pharma…. de nieuwe oorlogsindustrie.

Arminius
Arminius
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Zeer goed opgemerkt en beschreven!!!

Elfin
Elfin
Reactie op  Weetniet
1 maand geleden

Nou, als ik alleen al naar Nederland kijk ziet het er verdomd triest uit en zie ik zeker wel een mensheid die met open ogen de afgrond inloopt.

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

114
0
We lezen graag je reactie!x