Binnenland

Meldpunt Vaccinatie gelanceerd: ‘Alle signalen die wij binnenkrijgen, wijzen op een noodsituatie’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De website van het Meldpunt Vaccinatie, een initiatief van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, is online. Bij dit meldpunt kunnen mensen bijwerkingen en overlijdensgevallen melden die zijn opgetreden na vaccinatie met één van de coronavaccins.

“Het meldpunt is opgericht omdat wij ons ernstig zorgen maken over de registratie van bijwerkingen en overlijdensgevallen door het Lareb, de officiële overheidsinstantie die bijwerkingen van medicijnen registreert,” aldus de BPOC2020.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Het aantal meldingen van overlijdensgevallen dat wij ontvangen hebben, ligt ongeveer drie keer zo hoog als bij het Lareb. Bovendien heeft het Lareb nog geen enkele openheid gegeven of er tussen de bij hen geregistreerde meldingen en de vaccinaties een causaal verband is gevonden,” vervolgt de commissie.

Noodsituatie

Het werkelijke aantal meldingen ligt hoger omdat de BPOC2020 nog niet alle melders heeft kunnen bellen. Aan de hand van de meldingen wordt een onderzoeksrapport opgesteld dat de commissie zal gebruiken in een op zeer korte termijn te voeren kort geding tegen het ministerie van Volksgezondheid.

Met het kort geding hoopt de commissie te bereiken dat de vaccinaties onmiddellijk worden geschorst. “Alle signalen die wij binnenkrijgen, wijzen op een noodsituatie,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap.

Agnes Kant, directeur van het Lareb, heeft de BPOC2020 uitgenodigd om op 9 september in gesprek te gaan. Het is voor ons belangrijk dat het Lareb op de hoogte is van de registraties die wij hier hebben ontvangen, aldus Kuit.

Diepgaand onderzoek

Ondertussen gaat het kort geding gewoon door, benadrukt hij. “De BPOC2020 is van mening dat de vaccinatiecampagne onmiddellijk dient te worden geschorst teneinde diepgaand onderzoek naar de vaccins en de eventuele causaliteit tussen de meldingen van overlijden en gezondheidsschade, en de vaccinaties, te kunnen doen.”

Bij het Meldpunt Vaccinatie zijn 1504 overlijdens en 1496 gevallen van ernstige gezondheidsschade na coronavaccinatie gemeld.

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

VACCINAZI MACHT FREI

Hé Dictators & Pathologische Leugenaars Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, Sturmbannführer Ferd Gräppenmacher, Fräulein Sigrid Kaag, Soldat Wübke Eckestra & de Rest van dat Corrupte Elitaire Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraders & Controlled Opposition kom naar beneden dan…Kom uit dat Ivoren Torentje von Rüttler als jullie durven, stelletje Lafaards!
Ga vooral door met me Volk te Onderdrukken & te Vergiftigen…laat jullie Doorgesnoven Praetoriaanse Garde maar met hun knuppels, waterkanonnen, traangas en Knuppels maar vrolijk inhakken op alles wat beweegt…Kinderen, Vrouwen, Bejaarden & andere weerloze Burgers… Gelegitimeerde terreur tegen de Nederlandse bevolking, ga vooral zo door…probeer ze eens onder Dwang af te voeren naar jullie Vakkinazion-Vernichtungslager & blijf vooral Doorprikken…er komt ALTIJD een moment waarop ons geduld Definitief op is & dan Prikken we Keihard terug…dat garandeer ik jullie…Je kunt een Fles Champagne héél lang schudden maar hij zegt een keertje BoOEM!! En als ie gaat, dan gaat ie goed!…jullie Landverradende Elite-Parasieten moeten vooral Niet denken dat jullie Alle Nederlanders zomaar Ongestraft kunnen Controleren, Dicteren, Injecteren & Liquideren…spoedig komen we jullie halen voor een Volksgericht…Alle Landverraders, Parasieten van Troje & Oorlogsmisdadigers zullen hun Verdiende Straf zéker Niet Ontlopen…

Hé AIVD hoeveel debet sta ik nu inmiddels op mijn Social Credit System? Ik mocht al niet meer Vliegen…nu vast & zeker ook niet meer met de Trein…daar mis ik toch helemaal niks aan, want als ik ze al een keertje nodig heb, is er toch altijd weer een bovenleiding gebroken, liggen er blaadjes op het spoor of is er een verward Persoon tegenaan gebotst….dus steek dat Treinkaartje maar lekker op een plek waar de zon niet schijnt…

Met vriendelijke groet, M. Hugens

Goof Ouwens
Goof Ouwens
2 jaren geleden

Idd….alles moet gemeld worden !
Dan wordt het duidelijk, waar ze mee bezig zijn !
“Magere Hein” Hugootje heeft een grote deurmat !
Hij veegt echt alles der onder !
In mijn beleving is Hugo de Jonge medeplichtig aan “het aanbrengen van lichamelijk letsel” en “dood door schuld” !

Annette
Annette
2 jaren geleden

IK denk zelf dat de meldingen bij het BPOC2020 nog maar het topje van de ijsberg zijn.
Dat komt, omdat er (waarschijnlijk) veel mensen zijn gestorven, ná vaccinatie, waarbij het zogenaamde onderliggende lijden als doodsoorzaak is aangemerkt.
Dat zeg ik, omdat er kort geleden in mijn omgeving een wat oudere vrouw, maar tót het moment van vaccinatie, redelijk gezond was. Nadat ze geprikt was, ontstonden er zulke grote problemen (nierfalen, bloedreuma, longontsteking), dat ze uiteindelijk is overleden. Dit allemaal in een tijdsbestek van 5 weken. Rest my case!
Zolang artsen en verpleegkundigen niet massaal de ECHTE informatie over ziekte en overlijden gaan delen, zolang zal het zéér moeilijk zijn om de vinger op de zere plek te leggen.
OF artsen en verpleegkundigen hiertoe bereid zijn…. dat is de grote vraag. Ze zijn (helaas) nog steeds met een lantaarntje te zoeken.

Wim bierman
Wim bierman
2 jaren geleden

Dat mag natuur-lijk niemand weten.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x