Homepagina » Het Complot » FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool
FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool

FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool

De FBI heeft onlangs misdaadstatistieken vrijgegeven waaruit blijkt dat in het jaar 2012 geen moorden zijn gepleegd in Newtown in de staat Connecticut. Dat is opvallend aangezien het dorp Sandy Hook in de gemeente op 14 december 2012 de locatie was van het bloedbad op de Sandy Hook-basisschool. Media meldden die dag dat de 20-jarige Adam Lanza de basisschool was binnengedrongen en 20 leerlingen en zes leerkrachten had gedood.

Professor James Tracy van de Florida State University stelde kort na de aanslag dat het bloedbad een psychologische operatie was om de Amerikanen bang te maken. Journalist Ben Swann claimde op zijn YouTube-kanaal dat Adam Lanza niet de enige schutter was. Anderen spraken van vier daders.

Het onderzoek naar de schietpartij kreeg eerder dit jaar een vreemde wending toen veiligheidsadviseur Wolfgang Halbig werd bedreigd door rechercheurs nadat hij melding had gemaakt van onjuistheden in het onderzoek. Halbig is van mening dat de schietpartij in scène is gezet.

Halbig vroeg zich openlijk af waarom er na de schietpartij geen traumahelikopters werden ingezet en waarom ambulancepersoneel het gebouw niet mocht betreden om levens te redden.

Ter vergelijking zijn in de plaats Aurora, waar op 20 juli 2012 een schietpartij plaatsvond in de bioscoop Century 16, in totaal 29 moorden gepleegd. In de statistieken van de FBI worden de slachtoffers die de 24-jarige James Holmes maakte tijdens de première van de film ‘The Dark Knights Rises’ wel meegerekend.

[Infowars]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
7 jaren geleden

Een gevalletje van niet verder kijken dan je neus lang is. Of een gevalletje van bronnen niet controleren.
De FBI baseert hun getallen op de Uniform Crime Reports van verschillende staten.

zo ook de Uniform Crime Report van Connecticut en als je deze inkijkt (kan je bij de link hieronder doen) staat het even wat duidelijker..

http://www.dpsdata.ct.gov/dps/ucr/data/2012/Crime%20In%20Connecticut%20COMPLETE%202012.pdf

Op pagina 245 staat het duidelijk aangegeven

Bij de tabel van de stad Newtown staat achter het kopje murder het aantal op 0, echter staat er een 3tje bij het kopje murder (zie link) Als je onder de tabel kijkt zie je achter het drietje staan “Does NOT include 27 victims of New town mass shooting (see State Police Misc)”

http://uploadenfoto.nl/pictures/047d8853948656ba59eec5994ac5ea16.jpg

IIS
IIS
7 jaren geleden

Zag er in ieder geval allemaal wel erg serieus uit….

http://www.youtube.com/watch?v=BFR4qvjUb-0

m.b
m.b
7 jaren geleden

(vrijwel) alle schietpartijen bleken in scene gezet. Acteurs, zgn drills, etc. Maar dat zag je ook bijv. bij oorlog Libie, video’s van Bin Laden, getuigeverklaringen van 9-11, marathon Boston, etc. Dus niet meer te serieus nemen.

Old Mason 33
Old Mason 33
7 jaren geleden

De illuminati gebruikt eigenlijk 2 eenvoudige manieren om de mensheid te beroven van hun eigen hogere ontwikkeling en dat is :
1. Angst rond jouw bewustzijn te scheppen.
2. Jouw gedachtes in de toekomst te brengen (er is namelijk alleen maar Nu).

Zeer doeltreffend is het dus als ze jouw in het Nu bang maken en tegelijkertijd voor de toekomst ook angst scheppen.
En ze hoeven het niet individueel te doen, ze pakken collectieve groepen mensen waarbij ze zich bewust zijn dat er een collectief bewustzijn is. Dat is de 51% graadmeting, namelijk zodra 51% van de wereldbevolking in een angstgreep zit moet de rest van de mensheid zich er aan schikken! maar zodra het collectieve bewustzijn een liefdevolle 51% graadmeting geeft dan past de realiteit zich daarop aan.
En dat is wat er nu gaat gebeuren met de grote collectieve ontwakening, namelijk dat hoe meer mensen wakker worden in hun bewustzijn en een hogere vibratie aannemen, hoe sneller de wereldwijde ontwakening gaat, totdat het boven de 51% komt en dan is het einde oefening van de oude garde en kan de mensheid zich welkom heten in een nieuwe beeldschone en liefdevolle realiteit vol vrijheid.
Dit is allemaal beschikbaar voor diegene die hun vibratie weten aan te passen en dat doe je ten eerste door liefde te scheppen vanuit jouw eigen bewustzijn, naar jezelf en wetende dat je verbonden bent met alles en iedereen. Die buurman waar jij een hekel aan hebt is in feite dus een deel van jezelf. Door die hekel om te toveren in liefde naar jezelf en je buurman verhoog jij jouw vibratie. ( dit is maar een voorbeeld).
Als men dat niet wil als mens, is dat ook prima, er is tenslotte oneindigheid maar iedereen gaat op een gegeven moment over.
Net zoals op school, de eerste klas leerlingen doen er logischerwijs nog wat langer over naar de diploma uitreiking maar uiteindelijk slaagt iedereen.

x

Check Also

journalist

Congreslid linkt ‘zelfmoord’ van journalist aan ‘Clinton-misdaadsyndicaat’

De dood van journalist Christopher Sign kan ...

journalist

Journalist die verhaal naar buiten bracht over geheime ontmoeting Bill Clinton in 2016 dood gevonden

De journalist die schreef over een geheime ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x