Homepagina » Het Complot » FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool
FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool

FBI: Niemand gedood tijdens schietpartij op Sandy Hook-basisschool

De FBI heeft onlangs misdaadstatistieken vrijgegeven waaruit blijkt dat in het jaar 2012 geen moorden zijn gepleegd in Newtown in de staat Connecticut. Dat is opvallend aangezien het dorp Sandy Hook in de gemeente op 14 december 2012 de locatie was van het bloedbad op de Sandy Hook-basisschool. Media meldden die dag dat de 20-jarige Adam Lanza de basisschool was binnengedrongen en 20 leerlingen en zes leerkrachten had gedood.

Professor James Tracy van de Florida State University stelde kort na de aanslag dat het bloedbad een psychologische operatie was om de Amerikanen bang te maken. Journalist Ben Swann claimde op zijn YouTube-kanaal dat Adam Lanza niet de enige schutter was. Anderen spraken van vier daders.

Het onderzoek naar de schietpartij kreeg eerder dit jaar een vreemde wending toen veiligheidsadviseur Wolfgang Halbig werd bedreigd door rechercheurs nadat hij melding had gemaakt van onjuistheden in het onderzoek. Halbig is van mening dat de schietpartij in scène is gezet.

Halbig vroeg zich openlijk af waarom er na de schietpartij geen traumahelikopters werden ingezet en waarom ambulancepersoneel het gebouw niet mocht betreden om levens te redden.

Ter vergelijking zijn in de plaats Aurora, waar op 20 juli 2012 een schietpartij plaatsvond in de bioscoop Century 16, in totaal 29 moorden gepleegd. In de statistieken van de FBI worden de slachtoffers die de 24-jarige James Holmes maakte tijdens de première van de film ‘The Dark Knights Rises’ wel meegerekend.

[Infowars]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Een gevalletje van niet verder kijken dan je neus lang is. Of een gevalletje van bronnen niet controleren.
  De FBI baseert hun getallen op de Uniform Crime Reports van verschillende staten.

  zo ook de Uniform Crime Report van Connecticut en als je deze inkijkt (kan je bij de link hieronder doen) staat het even wat duidelijker..

  http://www.dpsdata.ct.gov/dps/ucr/data/2012/Crime%20In%20Connecticut%20COMPLETE%202012.pdf

  Op pagina 245 staat het duidelijk aangegeven

  Bij de tabel van de stad Newtown staat achter het kopje murder het aantal op 0, echter staat er een 3tje bij het kopje murder (zie link) Als je onder de tabel kijkt zie je achter het drietje staan “Does NOT include 27 victims of New town mass shooting (see State Police Misc)”

  http://uploadenfoto.nl/pictures/047d8853948656ba59eec5994ac5ea16.jpg

  25 likes
 2. Veel van de mensen die jij vrije onafhankelijke denkers noemt halen hun informatie van de alternatieve media en deze is net zo onbetrouwbaar als de MSM (dan ben ik nog mild). Of ze trekken hun conclusies aan de hand van versneld afgespeelde filmpjes met een benny hill muziekje eronder.. Dat jij het filmpje verkiest boven het feit dat dit artikel onzin is zegt mij genoeg..

  Dit artikel is n goed voorbeeld. Van de week verscheen deze voor het eerst en nu is hij al wereldwijd verspreid over de alternatieve media zonder dat ook maar iemand even verder heeft gekeken. Als men dat wel had gedaan, had men binnen de 10 minuten kunnen zien dat het artikel niet klopt.. Maar wss is het belangrijker om de vrije onafhankelijke denker wat op de mouw te spelden..

  3 likes
  • Vrije onafhankelijk denkers zijn vrije onafhankelijke denkers geworden op het moment dat de realiteit die ons van buitenaf opgelegd werd, niet meer strookte met hun intuitie, fingerspitzengefuhl, of hoe je het ook noemen wilt. Een soort onzichtbare antenne die bij sensitieve mensen/rebellen/dwarsliggers automatisch ingebouwd is en geleverd bij de geboorte. Dat is iets wat die zoete meelopers en brave slaven aan alle kanten missen dus snappen ze daar ook geet jota van.

   3 likes
   • Oke, dus als een bericht wel strookt met je fingerspitzengefuhl (je ingebouwde antenne) is het de waarheid ook al slaat het bericht nergens op en is het gebaseerd op misinformatie.. Bij de meeste, zoals jullie ze noemen, onafhankelijke denkers is de realiteitszin compleet verdwenen en maakt het niet eens meer uit wat er in het bericht staat zo lang als het bericht maar afwijkt van de MSM.

    Tussen de vrije onafhankelijke denkers en meelopers/slaven heb je ook nog een groep. Deze groep zijn de realisten en deze willen graag weten waar een atikel vandaan komt, waar is het artikel op gebaseerd, wat zijn de daadwerkelijk bronnen etc etc.. Deze mensen nemen zowel de MSM en Alternatieve media niet direct als waarheid aan..

    5 likes
    • @Roy

     Het komt volgens mij maar zelden voor dat de zogenaamde complotdenkers zeggen dat ze de waarheid of keiharde bewijzen hebben.

     In het geval van bijv. 9/11 zijn er genoeg geoutilleerde en onderlegde experts en vakmensen die met twijfels en bewijzen lijnrecht staan tegenover andere experts en wordt het touwtrekken tot het bittere eind en al helemaal als de overheid en politiek niet de moeite neemt eens open kaart te spelen en duidelijk naar buiten te treden met zaken waarover twijfels bestaan.

     Er is tussen de ruis en rommel van veel alternatieve berichtgeving ook genoeg te vinden van weldenkende mensen die twijfelen en zich oprecht afvragen of het nieuws wat men leest en voorgeschoteld krijgt van de msm ook werkelijk waar is. Internet heeft er voor gezorgd dat niet alles zomaar voor waar wordt aangenomen. Waar vroeger al het nieuws van de mainstream media simpel voor waar werd aangenomen is dat tegenwoordig wel even anders en ligt al het nieuws onder een vergrootglas. Het establishment zelf zal ook voldoende desinformatie of troep op het internet gooien om het alternatieve nieuws onderuit te halen en te ridiculiseren.

     Het zou toch wel heel raar zijn om zonder nadenken al het alternatieve nieuws voor waar te nemen. Er zijn twijfels, er zijn vragen en er zijn mensen die willen begrijpen wat er zich op en achter het toneel allemaal afspeelt.

     Je zult maar weinig mensen vinden die beweren volledig overtuigd te zijn van het alternatieve nieuws en hun zogenaamde bewijzen. Men zal altijd een slag om de arm willen houden net als bij het mainstream nieuws is niet alles een leugen, of moet ik zeggen niet alles is waar? Welke van de twee klinkt beter?

     1 likes
     • “Je zult maar weinig mensen vinden die beweren volledig overtuigd te zijn van het alternatieve nieuws en hun zogenaamde bewijzen. Men zal altijd een slag om de arm willen houden net als bij het mainstream nieuws is niet alles een leugen, of moet ik zeggen niet alles is waar? Welke van de twee klinkt beter? ”

      En hier heb je het dus mis. Ik loop hier al wat langer mee. En op het moment dat er om bewijzen wordt gevraagd of goede bronnen (bijvoorbeeld over chemtrails, MH17, etc etc..) gaat het al mis .. De “bronnen” en bewijzen die vervolgens gegeven worden verwijzen naar de alternatieve media of naar sites van complotdenkers.. Maar oke, dat zou geen ramp zijn als de informatie correct is, maar dan lees ik zo’n artikel en kijk naar de daadwerkelijke bron of naar de claims die gemaakt worden en dan blijkt dat het toch net wat anders ligt (zie bijv. dit artikel). Vervolgens wijs je deze mensen er op en gaan de oogkleppen op.. “onze bronnen kloppen wel” en ik en andere worden vervolgens weggezet als een troll, shill, overheidsagent, slaaf, meeloper en nog vele andere dingen..

      Ik durf te beweren dat wij juist degene zijn die wakkerder zijn dan vele alternatieve media lezers die beweren dat ze wakkere vrije onafhankelijke denkers zijn

      3 likes
    • @Roy

     Probeer je nu jezelf te overtuigen? ….Bronnen? Bewijzen? Er zijn geen concrete bronnen er zijn geen harde bewijzen, nog niet direct. Maar er zijn wel heel veel mensen die met gezond en weldenkend verstand kijken naar zaken die als waarheid worden voorgeschoteld door de gevestigde media waar men grote vraagtekens bijzet.

     We worden gestroomlijnd in de richting van een bepaald denken en nergens wordt er gezegd dat er bewijzen zijn die hard kunnen maken wat de werkelijke waarheid is. Sandy Hook en als zovele andere voorvallen daar worden vragen over gesteld, het wordt in twijfel getrokken en hoe absurd men deze vragen ook vindt het zijn vragen waar maar geen goed antwoord op komt. Als ik kijk naar alternatieve berichten dan zijn er genoeg die te absurd en te ver gezocht zijn, maar dat betekent nog niet dat alle vragen die men stelt en twijfels die worden geuit daarmee aan de kant geschoven kunnen worden.

     Het spitten gaat gewoon verder en er zal ooit vanzelf eens van komen dat of de complotters totaal op de bek gaan of de gevestigde media finaal onderuit gaan. Laat de overheid en de gevestigde media daar beginnen waar het allemaal is begonnen, namelijk met 9/11. Zoveel vragen, zoveel onduidelijkheden, maar wel een oorverdovende stilte van het grote machtige gezag om al die verdraaide onwaarheden eens en voor altijd de wereld uit te helpen. Beginnen we eens met het grote fantoom Bin Laden de suikerpatiënt die leefde in de sprookjes grotten van Tora Bora. Waar zijn deze huizen hoge grotten uitgegraven met blote handen gevuld met vrachtwagens en modernste apparatuur. gebleven? http://www.youtube.com/watch?v=FGhGHxw0mSo

     Verder zou ik zeggen, laat de complotters hun complot beleven, want als het allemaal bullshit is wat ze verkondigen waar maken zovelen zich dan druk om, geniet van al die onzin en lach erom zou ik zeggen, lachen is gezond.

     En laten alle brave, gehorige slaven nu maar fijn naar de gevestigde media met HUN harde bewijzen luisteren, vele weldenkende mensen met schijnbaar beter ontwikkelde intuïtie en verstand kijken liever nog even deurtje verder. Kijken en vergelijken kan nooit kwaad.

     0 likes
     • “Probeer je nu jezelf te overtuigen? ….Bronnen? Bewijzen? Er zijn geen concrete bronnen er zijn geen harde bewijzen, nog niet direct.”

      Ik dacht dat ik toch een aardig concrete bron had gegeven om dit artikel te ontkrachten..

      “en nergens wordt er gezegd dat er bewijzen zijn die hard kunnen maken wat de werkelijke waarheid is.”

      Bij 90% van de alternatieve media wordt gezegd dat er bewijzen zijn die hard kunnen maken dat het fake is, ik noem even zogenaamde dummies, acteurs, scripts etc etc.. Dat het geen concrete bewijzen blijken te zijn is dan weer een ander verhaal 🙂

      “geniet van al die onzin en lach erom zou ik zeggen, lachen is gezond. ”

      Dat doe ik zeker, elke keer weer 🙂

      2 likes
   • @Faith

    Ik had het niet beter kunnen omschrijven. Helder en duidelijk geformuleerd!

    0 likes
    • Jij ook bedankt ISS voor de heldere uiteenzetting over dat er maar weinig mensen zijn die alles op alternatieve sites als zoete koek slikken. * Roy het staat als een paal boven water dat de dark cabal de MH17 naar beneden heeft gehaald. Zoals ze ook Sandy Hook in scene hebben gezet en Twin Towers met building 7 (!) door hen naar beneden is gehaald. Kijk ook nog eens naar de 7 video van Christine Lagarde van januari dit jaar. Dit mens zou ondervraagd moeten worden en een nadere uitleg wat ze nou precies zei, in heldere taal graag deze keer. Dat vind jij toch ook op zijn minst vreemd dat ze in geen velden of wegen meer te verkennen is? Ze gaan slordig worden, de grote jongens. Vraag is dan ook hoe lang jij het nog geheel zonder argwaan voor ze opneemt. Je bent wel een doorzetter, dat siert je dan wel weer. Jammer van die oogkleppen.

     0 likes
     • Ik vind het bewonderenswaardig hoe makkelijk jullie overtuigd worden dat er iets een false flag operatie is..

      Ik heb de video van Christine Lagarde gezien en ook wat er meteen omheen wordt verzonnen door complotters, maar gelukkig wordt dat niet als zoete koek geslikt, stel je voor. Had ik al gezegd dat ik me blijf verbazen. 🙂

      Hoe kom je er trouwens bij dat Christine Lagarde nergens meer te vinden is?? Je kan zelf ook vriendjes met haar worden op facebook, dan kan je het haar zelf vragen..

      Dit vind ik ook mooi aan de ene kant zeg je ..
      “Jij ook bedankt ISS voor de heldere uiteenzetting over dat er maar weinig mensen zijn die alles op alternatieve sites als zoete koek slikken.”

      en vervolgens zeg je..

      “het staat als een paal boven water dat de dark cabal de MH17 naar beneden heeft gehaald. Zoals ze ook Sandy Hook in scene hebben gezet en Twin Towers met building 7 (!) door hen naar beneden is gehaald”

      Daar spreek je jezelf meteen tegen… Of heb je al die bewijzen niet bij de alternatieve media gevonden? En heb jij daar ook de bronnen van gecontroleerd?

      Ik weet 99.9% zeker dat jullie dit artikel ook hadden geloofd als ik het niet genuanceerd had. Of durf jij daadwerkelijk te beweren dat jij “net als ik” ook de bron zou checken en het niet als zoete koek geslikt zou hebben.. Ik denk dat dit op de stapel van de “vele bewijzen” van de Sandy Hook Hoax was beland.

      Ik heb bijna spijt dat ik als eerst gereageerd heb, ik had eigenlijk eerst jullie reacties moeten afwachten.. Leermomentje voor de volgende keer..

      Wat de oogkleppen betreft, daar kan ik alleen maar om gniffelen, ik weet wel beter…

      2 likes
 3. 1 – First they ignore you,
  2 – then they laugh at you,
  3 – then they fight you,
  4 – then you win.

  De rebellen, dwarsliggers, onderzoekers, speurders en waarheidszoekers die zitten nu ergens tussen 2 en 3. Er zit dus duidelijk progressie in het geheel.

  In het schoolgebouw van Sandy Hook was net een nieuw camera- en beveiligingssysteem geïnstalleerd, de beveiliging moest voorkomen dat mensen zomaar het gebouw binnen konden lopen. De vraag is waar de camerabeelden zijn gebleven van die dag. Er is wel een politievideo van na de drama http://www.youtube.com/watch?v=wvnZBVe4950 Geen bloed? Geen kogelgaten?

  2 likes
  • “In het schoolgebouw van Sandy Hook was net een nieuw camera- en beveiligingssysteem geïnstalleerd, de beveiliging moest voorkomen dat mensen zomaar het gebouw binnen konden lopen. De vraag is waar de camerabeelden zijn gebleven van die dag. Er is wel een politievideo van na de drama http://www.youtube.com/watch?v=wvnZBVe4950 Geen bloed? Geen kogelgaten? ”

   Moet je wel volledig zijn. In de brief welke is verzonden naar de ouders waar het in staat over het beveiligingssysteem staat “there will be” oftewel er zal komen en niet “er is”. Maar laten we er van uit gaan dat het systeem er wel was. Dat wilt nog niet zeggen dat ook alles wordt opgenomen. De camera was er alleen om de identiteit van degene voor de deur te verifiëren (zoals in de desbetreffende brief staat). Zelf heb ik ook zo’n camera voor mn deur geplaatst en deze neemt ook niet op.
   Of kan jij aantonen dat er wel een video is opgenomen? Dit lijkt me hoogstonwaarschijnlijk..

   Verder vind ik het knap dat je conclusies trekt uit een “vrijgegeven” politie video waarvan je een overview ziet van enkele seconden, waar je overigens niet eens de complete ruimtes ziet.

   2 likes
   • in de diverse filmpjes op You Tube kom je telkens dezelfde crisisacteurs tegen. Waarom faken als iets echt is. Nee 9/11, Sandy Hook, Boston, Ferguson, allemaal geregiseerd. Waarom Oprah als Ferguson inwoonster inzetten?

    2 likes
    • Als jij echt denkt dat het Oprah met haar moeder is in dat filmpje over de Michael Brown shooting zit er toch ergens iets niet lekker..

     ISS zegt net “Het komt volgens mij maar zelden voor dat de zogenaamde complotdenkers zeggen dat ze de waarheid of keiharde bewijzen hebben.”

     en dan kom jij met deze geweldige opmerking…

     3 likes
     • Nu raak ik je kwijt, ben je het wel of niet met IIS eens?.. een post eerder zeg je..

      “Jij ook bedankt ISS voor de heldere uiteenzetting over dat er maar weinig mensen zijn die alles op alternatieve sites als zoete koek slikken. ”

      maar ondertussen zeg je dat je het niet helemaal met hem eens?..

      Ik vind het echt zo knap dat jij al zeker weet dat het een occulte boodschap was van Christine Lagarde (gelukkig slikt men niet alles van de alternatieve media als zoete koek).

      Maar oké. laat ik het spelletje meespelen. Vertel mij dan eens wat er op 20-07-2014 gebeurt is dan?

      En je hebt me geen antwoord gegeven op mn vraag hoe jij er bij komt dat Christine Lagarde geen velden of wegen meer te verkennen is?

      1 likes
     • @M.B.

      “Dan geloof jij toch gewoon de gevestigde media met haar bronnen (dezelfde mensen, persbureaus, ea). Ook prima ! ”

      Weer eentje die mn berichten niet leest…
      Ik heb eerder gezegd dat ik zowel de MSM en de alternatieve media niet direct voor de waarheid aan neem, maar ja, als jij denkt van wel is het ook goed.. Het verklaart wel waarom mensen zo snel geloven wat de alternatieve media verspreid. Je leest wat je wilt lezen.

      En Toch wel raar dat iedereen telkens terugvalt op 9-11 (toch echt een ander onderwerp), misschien omdat men denkt dat het de enige bewezen false flag is.. Maar ja, daar zijn de meningen ook over verdeeld..

      1 likes
     • @ Roy het betreft het volgende filmpje van 08:49
      Verder weet ik niet of het klopt met alle acteurs, die ken ik niet, maar deze vond ik toch wel geslaagd.
      http://youtu.be/W2yFmgK4Loc

      1 likes
     • Dat ben ik niet helemaal met ISS eens Roy. En was ISS niet de elite? Ik weet het niet meer. Maar als Dijsselbloem Christine Lagarde op een romantisch uur belt en lekker geanimeerd en uiterst charmant en met humor een afspraak met haar kan maken in een of andere chique bar of hotellounche, en hij streelt haar na een x aantal wijntjes over haar hand en hij zou vragen naar die speech uit januari, weet ik toch echt zeker dat ik er niet naast zat.

      0 likes
     • Dan geloof jij toch gewoon de gevestigde media met haar bronnen (dezelfde mensen, persbureaus, ea). Ook prima !

      Maar bewijzen worden geleverd door ingenieurs, mensen die kennis hebben van oorbiometrie, demomitie-experts, ea. Iets wegzetten als ‘complottheorie’ is wat simpel. Alsof de officiele lezing van bv 9-11 geen complottheorie is.

      0 likes
     • je hebt het filmpje dus niet gezien merk ik. Maar als je iets leuk wilt zien check dan eens Randomshots174. Beter kan je het gewoon niet verwoorden.

      0 likes
     • Welke filmpje heb je het over Dennis…..Hier had Faith het over als ik het goed heb en ja, die heb ik gezien..

      http://www.youtube.com/watch?v=QYmViPTndxw

      Ver jij mij dan eens wat er 20-07 gebeurt is Dennis?

      Randomshots174 hebben ook van die leuke dingen. Mensen die andere kleren dragen… Waarom lopen de agenten over de plek waar bloed ligt? Echt hoe ver kan je het zoeken.. Nee, je gaat eerst markers plaatsen bij een plas bloed voordat je een gebied veilig gaat stellen.. OMG.. En wat ik al eerder zei de beelden in de school zijn beperkt en je kan never nooit weten hoe het er daar binnen verder uit zag. Je ziet maar een overview van een paar seconden. Als er beelden door de hele school waren geweest met close ups had je een punt gehad. Maar ja, als jij dat genoeg bewijs vindt moet je dat zelf weten :).

      De Hele Hoax “theorie” is tot dusver nog een theorie en geen feit..

      0 likes
  • Die gaan ze, net als Christine Lagarde, niet meer vinden.

   0 likes
 4. Even een aantekening bij mijn vorige commentaar. De vraag wat kan ik doen om in een hogere vibratie te komen is eigenlijk: NIETS.
  Laat jouw bewustzijn en hogere bewustzijn Zelf het werk doen, je wordt vanzelf naar die hoger vibratie geleidt.
  Laat je dus niks wijsmaken of bang maken dat je van alles moet doen om hoger in vibratie te komen.
  Een van de grootste geheimen aller tijden is het jezelf toestaan van alles te laten gebeuren zonder zelf wat te doen.
  Dat is de echte vrijheid ervaren vanuit onvoorwaardelijke liefde. Vrijheid van angst,
  Vrijheid is ook niet iets wat jij krijgt, vrijheid is een bewustzijn. Vrijheid komt vanuit jezelf.
  Vrijheid is wat je bent, niet iets wat je krijgt of verdient.
  Dit is heel belangrijk om te beseffen.

  Pas ook op voor UFO onthullingen vanuit bepaalde organisaties, de echte UFO onthulling komt vanuit jouw zelf.
  De illuminati heeft namelijk een agenda op plan die de ontwaking van de mensheid probeert naar hun hand te zetten, let op wat je leest en hoort, filter het met je hart, niet met je hoofd.

  8 likes
 5. De illuminati gebruikt eigenlijk 2 eenvoudige manieren om de mensheid te beroven van hun eigen hogere ontwikkeling en dat is :
  1. Angst rond jouw bewustzijn te scheppen.
  2. Jouw gedachtes in de toekomst te brengen (er is namelijk alleen maar Nu).

  Zeer doeltreffend is het dus als ze jouw in het Nu bang maken en tegelijkertijd voor de toekomst ook angst scheppen.
  En ze hoeven het niet individueel te doen, ze pakken collectieve groepen mensen waarbij ze zich bewust zijn dat er een collectief bewustzijn is. Dat is de 51% graadmeting, namelijk zodra 51% van de wereldbevolking in een angstgreep zit moet de rest van de mensheid zich er aan schikken! maar zodra het collectieve bewustzijn een liefdevolle 51% graadmeting geeft dan past de realiteit zich daarop aan.
  En dat is wat er nu gaat gebeuren met de grote collectieve ontwakening, namelijk dat hoe meer mensen wakker worden in hun bewustzijn en een hogere vibratie aannemen, hoe sneller de wereldwijde ontwakening gaat, totdat het boven de 51% komt en dan is het einde oefening van de oude garde en kan de mensheid zich welkom heten in een nieuwe beeldschone en liefdevolle realiteit vol vrijheid.
  Dit is allemaal beschikbaar voor diegene die hun vibratie weten aan te passen en dat doe je ten eerste door liefde te scheppen vanuit jouw eigen bewustzijn, naar jezelf en wetende dat je verbonden bent met alles en iedereen. Die buurman waar jij een hekel aan hebt is in feite dus een deel van jezelf. Door die hekel om te toveren in liefde naar jezelf en je buurman verhoog jij jouw vibratie. ( dit is maar een voorbeeld).
  Als men dat niet wil als mens, is dat ook prima, er is tenslotte oneindigheid maar iedereen gaat op een gegeven moment over.
  Net zoals op school, de eerste klas leerlingen doen er logischerwijs nog wat langer over naar de diploma uitreiking maar uiteindelijk slaagt iedereen.

  7 likes
 6. Zag er in ieder geval allemaal wel erg serieus uit….

  http://www.youtube.com/watch?v=BFR4qvjUb-0

  1 likes
  • Wat bewijst dat filmpje dan?

   2 likes
   • @Roy

    Het filmpje bewijst net zoveel als een vod papier of een statistiek, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor het filmpje.

    Overigens, wat heet bewijzen, men kan van alles laten zien en van daaruit zal de betrachter zijn conclusies trekken en er mee doen wat ie wil. Je hebt ze die vreten als makke schapen de mainstream uit de hand en je hebt ze die trekken zelf conclusies en laten zich door niemand iets dicteren of wijsmaken, meestal zijn dat mensen met onafhankelijk werkend verstand en objectieve inzicht. Je hebt nu eenmaal zoete meelopers en brave slaven en je hebt vrije en onafhankelijke denkers en hardcore dwarsliggers, vroeger noemden ze een dergelijk persoon nog wel eens een outlaw of rebel. Dit zijn meestal de mensen die risico’s nemen, zelfstandig zijn en daar durven gaan waar het grote gros halt maakt en braaf voor de baas en meester knikken. Slaven zijn meestal in dienst van de overheid of daaraan gelieerd, ze eten zeg maar goed mee uit de staatsruif ten koste van anderen.

    3 likes
 7. (vrijwel) alle schietpartijen bleken in scene gezet. Acteurs, zgn drills, etc. Maar dat zag je ook bijv. bij oorlog Libie, video’s van Bin Laden, getuigeverklaringen van 9-11, marathon Boston, etc. Dus niet meer te serieus nemen.

  4 likes
 8. Een groot Hollywood. Hahahaha, leven we toch in een soort van Matrix ?
  Wilde altijd al in een film spelen , wist ik veel dat ik daar al zat…….. Lollig… of toch niet ?

  3 likes
 9. @ Roy Je hebt gelijk dat was een stomme fout, ik noemde IIS per ongeluk ISS, verwarrend ook, maar nogmaals sorry IIS. En fijn dat ik vriendjes kan worden met Christine Lagarde opp Facebook. Je gelooft toch niet echt dat zij je persoonlijk antwoord zit te geven hè? hahahaha!!! Maar wie weet, ik vertrouw dit soort dingen niet en zit dan ook niet op Facebook. Ik zou trouwens niet weten hoe ik erop moet komen zo dom ben ik dan ook wel weer. Ja en ik bedank IIS voor de heldere uiteenzetting omdat er veel op alternatieve sites niet klopt maar dit duidelijk wel. Zoals wel meer dingen. Je ziet toch zelf hoeveel getuigen van 9-11 dit laten zien? Heb je het onafhankelijke architectenfilmpje ook al gezien? En heb je Christine Lagarde ergens op een congres, een persconferencie of andere belangrijke gelegenheid gezien? Niet dat ik het nieuws volg maar het lijkt mij dat daar dan wel enige ruchtbaarheid aan gegeven zou worden in de alternatieve media. Die willen allemaal een verklaring.

  1 likes
  • “omdat er veel op alternatieve sites niet klopt maar dit duidelijk wel”

   Oh ja, heb je mijn eerste reactie gezien, daar wordt meteen al duidelijk dat dit artikel dus NIET klopt..

   “En heb je Christine Lagarde ergens op een congres, een persconferencie of andere belangrijke gelegenheid gezien?”

   12 en 13 september sprak ze op de World Assembly for Women in Tokyo.. Dus het antwoord is ja

   “en je het onafhankelijke architectenfilmpje ook al gezien?”

   Wordt weer 9-11 er bij gehaald, maar goed. Ja deze heb ik gezien en daar zitten ook nog wel wat haken en ogen aan.

   Maar heel onafhankelijk zijn ze niet hoor die “onafhankelijke” architecten site.. Richard Gage (de oprichter) verdienent +- een half miljoen per jaar met de website, waarvan hij 85.000 opstrijkt. Ik weet het niet hoor.. Klinkt meer als een slimme ondernemer..

   Waarom word de rest van het geld gestoken in reclamedoeleinden en productie van bijvoorbeeld DVD’s welke ze weer kunnen verkopen en wordt het geld niet gestoken in daadwerkelijk onderzoek? Een voorheen lid van A&E (die wel een goed onderzoek wilde, maar die er geen geld voor kreeg van Richard Gage) heeft daar zo zn eigen ideeën over…

   1 likes
 10. T Roy an Horse wat laat jij je in de kaart lezen om Sandy hoax te verdedigen want de rest zul je wel bestudeerd hebben , ga een ander voor gek zetten.

  2 likes
 11. Geloof alles wat de Media en de Regering vertelt, alles is okee. Sandy Hook is een grote Show, compleet mislukt. Echter men kan natuurlijk niet zeggen dat het toch fake is, dan is het hek van de dam. ( wel handig voor schapen)

  1 likes
 12. Video of a real shooting at a Brazil school:…..chaos, video opnames binnenzijde school, verwarde moeders, gewonde kinderen, kogelgaten…. http://www.youtube.com/watch?v=1HzwjT9R-Mg en deze http://www.youtube.com/watch?v=Galpn_Uts6w

  Beautiful Rant By Adam Curry About How Fake the Sandy Hook Shooting Is, The No Agenda Show
  http://www.youtube.com/watch?v=VW8tVWtrQeM

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

journalist

George Soros zit achter FBI-complot tegen Trump en misbruik van de FISA. Journalist doet beangstigende onthullingen

Glenn Beck besprak met journalist Bill O’Reilly ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.