Homepagina » UFO » Aliens zijn al 4000 keer op aarde geland. Steven Greer onthult in tv-interview waarom men dit geheim wil houden
Aliens zijn al 4000 keer op aarde geland. Steven Greer onthult in tv-interview waarom men dit geheim wil houden

Aliens zijn al 4000 keer op aarde geland. Steven Greer onthult in tv-interview waarom men dit geheim wil houden

Het UFO-onderwerp ligt verscholen onder een mantel van geheimhouding en dat heeft te maken met de technologie waarop deze vliegende voorwerpen zijn gebaseerd. Dat heeft Steven Greer gezegd op RT America.

De financiële kartels eisten vanaf de jaren vijftig dat alle informatie over dit onderwerp geheim zou blijven, omdat ze niet wilden dat mensen erachter zouden komen dat we al heel lang zonder olie en gas kunnen, aldus Greer.

“Het heeft weinig te maken met groene of grijze mannetjes,” zei hij tegen voormalig gouverneur Jesse Ventura. “Het heeft alles te maken met machtsmisbruik.”

Geheimen

Als mensen ontdekken dat we niet alleen zijn zal dat de financiële kartels biljoenen kosten omdat wetenschappers dan gelijk de vraag gaan stellen hoe de aliens hier naartoe zijn gereisd.

Met andere woorden: als naar buiten komt dat UFO’s geen olie of gas nodig hebben stort het systeem van de petrodollar in elkaar en loopt de elite honderden triljoenen aan olie-inkomsten mis.

Greer merkte op dat het leger deze geheimen naar buiten wil brengen, maar dat de inlichtingendiensten en grote corporaties hier een stokje voor steken.

4000 gedocumenteerde gevallen

Op de vraag hoe diep dit gaat antwoordde hij dat zelfs de president, stafchefs en CIA-directeur geen toegang hebben tot de geheime UFO-projecten binnen de Amerikaanse overheid.

Volgens dr. Greer zijn er minstens 4000 gedocumenteerde gevallen waarbij UFO’s op het aardoppervlak zijn geland.

Maar waarom lees je dit dan niet op de voorpagina van alle kranten? “De media zijn onderdeel van het probleem.”

Bekijk het hele interview hieronder:

Foto: YouTube/RT America

[RT America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Wat dacht je van de kolencentrales en gevaarlijke kerncentrales, die kunnen dan ook worden opgedoekt. De elite zijn misdadigers en moeten plaatsmaken voor een elite die er werkelijk voor de mensheid is. Aliens en mensen moeten gaan samenwerken.

  22 likes
  • vladi schreef:

   wat zeg je nou precies,als je er voor iemand bent dan ben je een elite?
   het volk heeft eliten nodig?

   wij zijn de elite,het volk.

   fff

   11 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Elite staat voor inteelt, pedofilie, satanisme, corruptie, bedrog, oorlog, moord en doodslag…

    23 likes
    • Mike schreef:

     Misschien moeten we het toch een beetje nuanceren, het verhaal dat er alleen maar negatieve elite bestaat. Als dat werkelijk zo was, zouden we hier al lang niet meer zijn. Er is wel degelijk weerstand van positieve bloedlijnen tegen de Cabal.

     Niet alle aristocratische families hebben zich aangesloten bij de Cabal. Een aantal verzetten zich al eeuwen tegen de negatieve bloedlijnen. De Medici’s zijn misschien wel de bekendste positieve bloedlijn. De renaissance hebben wij mede aan hen te danken. Er zijn meer positieve bloedlijnen die vanuit de achtergrond dag in dag uit druk zijn om een tegenwicht te bieden aan de negatieve Cabal. Dit doen ze in samenwerking met positieve tempeliersgroepen.

     De positieve elite zijn een groot deel van hun kapitaal verloren in de afgelopen twee eeuwen. De Romanov’s in Rusland en de White Dragon Society in Azië zijn nog twee voorbeelden van positieve elitaire dynastiën. Zij schijnen ook betrokken te zijn bij het oprichten van een nieuw rechtvaardiger financiëel systeem. Het is echt te complex om ze allemaal over één kam te scheren. Laten we niet onderschatten wat er allemaal gaande is.

     bron: http://2012portal.blogspot.nl/search?q=white+nobility

     13 likes
     • Mike schreef:

      @Caesar Lion Cachet

      Het stomste van alles is nog dat wij ons er keer op keer in mee laten slepen: de strijd die de elite met elkaar voert om hun macht te vergroten. Wij van het volk zijn minstens net zo schuldig aan alle narigheid die wij door de eeuwen heen hebben gezien.

      Klagen, denken in termen van vergelding, denken in termen van het zweverige “licht en liefde” lossen niks op. Opstaan voor jezelf en je naasten wel. Pak de telefoon, schrijf een brief, vraag een gesprek aan. Alleen concrete constructieve actie zou misschien iets kunnen veranderen. Alle het andere is verspilde energie.

      5 likes
     • Caesar Lion Cachet schreef:

      LS…

      Catharina de dochter van Satan !? In de geest van er waren ook goede Nazi ! Het is maar net wie de geschiedenis schrijft maar de rode lijn blijft !

      4 likes
     • piet snot schreef:

      Nuanceren ? Nee trolletje het is wat het is daar hoef je niet politiek correct over te doen.

      4 likes
 • Gladiator schreef:

  Dr. Steven Greer…….is gewoon een shill!!!!!
  Hij is al 25 jaar bezig met een en ander “naar buiten” te brengen. Daarbij zegt hij zelf dat hij op zeer hoog niveau kennissen heeft waarmee hij regelmatig contact heeft en waarvan hij bepaalde zeer “top secret” info krijgt.

  I.v.m. dit laatste is hij al meerdere malen ontmaskerd omdat hij zaken naar voren bracht en dingen zei die hij van bepaalde hooggeplaatste regeringsbeambten cq militairen welke achteraf NIET zo bleken te zijn en dit soms in het openbaar, o.a. bij een presentatie van een van zijn boeken als ik me niet vergis.

  Snel weer vergeten deze SHILL!!!

  Gladiator

  12 likes
 • Rikk schreef:

  O god…. Hoop voor de aliens dat ze meer van de mensheid weten als “De heer Steven Greer”.

  14 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  is het ergens aan te nemen dat aliens geen mensen zijn vice versa.. is AI straks niet de alien die de mensheid van de aarde af zal werken.. zuiver dat deze constateer dat, dat de vijand is voor het voortbestaan van die AI en de aarde..
  waarbij de AI de denkende mens steeds de stap voor zal zijn..
  hoe vaak zal dat al hebben plaatsgevonden in het onmetelijke universum..
  hoever laat de schepper dit toe..
  zijn wij al geen AI..! wat is dan de AI die wij gecreëerd hebben.. of zijn wij proeftuin voor AI van ?
  kom ik toch op de kip en het ei en de stelling is het eerste ei gemaakt of gelegd..

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes.

  1 likes
  • johan schreef:

   Er is geen begin en geen eind in het universum! het is multi dimensionaal van nature altijd geweest en zal altijd zo zijn. AI, kip en het ei waren beide al aanwezig in het universum. alles is energie ingepakt in dimensies we ervaren nu de dimensie materie 3D uiteindelijk wij mensen zijn multi dimensionaal van nature. AI niet. Wij mensen staan aan de top van de piramide wij zijn de echte leiders van dit universum en dat is ook gelijk de reden vanwaar we zo erg worden tegengewerkt in alle aspecten van het leven dagelijks houdt men ons zoet, dom leugens verspreiden zodat we niet achter deze waarheid komen. ieder van ons is multi dimensionaal van nature. Ieder van ons in een ander dimensie is als het ware een uniek universum. geen 1 die hetzelfde is. Uniek nog een reden waar de duister zo bang voor je is.
   De plek waar de duister bang voor je is ligt diep in je hart waar jouw unieke aspect van jezelf ligt altijd geweest en zal altijd zo zijn.

   6 likes
   • :adrianus-johannes. schreef:

    hai johan,

    mooi wat je schrijft, heb wel een vraag hier “mensen staan aan de top van de piramide” en hier “dagelijks houdt men ons zoet, dom leugens verspreiden zodat we niet achter deze waarheid komen” wie zijn deze men (niet de elite dat zijn ook mensen) is de piramide wel de juiste verbeelding over men.. ?
    van een begin en een eind kan je alleen spreken wanneer ze gezien zijn. wanneer je dit nog niet kan zien zegt niks over of dit er wel of niet is meen jij dit dan aan ?..
    dan merken we ook dat vanuit hogere dimensies er steeds uitstapjes zijn naar ons de lagere dimensie, johan kan jij uitleggen hoe jij in de lagere dimensie komt of is 3D de laagste?.. daarnaast kan ik nog steeds fysiek niet door de andere mens! als deze een dimensie is..
    dan licht en duister zonder elkaar bestaan zij niet neem ying en yang er is in energie altijd evenwicht wanneer er te weinig is van het ene gaat het andere er naar op zoek..
    van uit dit standpunt kan je naar de mensen met en zonder ziel kijken dat heeft niks met licht en duister te maken.. een ziel kan aan en uit staan of een opdracht hebben..
    er zijn nog wel meer vragen maar hier laat ik het bij..
    ik wil niet doen wat ieder altijd doet en dan weer krijg wat je kreeg.. voorgekouwd..

    2 likes
 • Jaya schreef:

  Greer zou wel meer waardering verdienen, hij is 1 van de weinige die zich hard maakt voor disclosure.

  9 likes
 • andré schreef:

  Stropdassen en mooie vrouwen op TV ! kunnen we zeker wantrouwen…..
  Maar het zelfde verhaal door iemand met geiten wollen sokken en een lange baard brengt ook geen geloofwaardigheid …
  Dus wat te denken van dit verhaal ? één ding is zeker (mijn visie uiteraard) we zijn niet alleen en niet zonder observatie…

  6 likes
 • Yeup schreef:

  Steven Greer zou ook een perpetuum mobile ontwikkeld hebben? Hoor je ook nix meer van. Ben wel een beetje klaar met dit soort van querulanten. Next!

  6 likes
 • Fredrik schreef:

  Wie is nou toch die elite?! Hebben we het over elite atleten? Elite schaatsers zoals Sven Kramer? Elite kickboksers zoals Rico Verhoeven? Elite hockeysters zoals Ellen Hoog?

  Het valt me op dat iedereen het woord ‘elite’ maar gebruikt maar dat er niemand is die er de pols nou precies op kan leggen. Vervolgens verwijzen naar satanisten, de illuminati, vrijmetselaars en de Rothschilds voldoet hier niet. Het is noemenswaardig dat iedereen hun informatie van bronnen haalt die hun informatie van weer andere bronnen hebben, en die bronnen wéér van andere bronnen. Het eindeloze napraten van andere mensen. Maar nooit is er iemand die echt met specifieke informatie over de brug kan komen.

  Monkey see, monkey do.

  2 likes
 • leon*** schreef:

  en hele tijd geleden heb ik een filmpje gezien op youtube over een ufo crash in rusland.
  nu wou ik dat terug kijken maar inmiddels staan er meerdere op.
  en kan ik het zo 123 niet terug vinden het hele complete stuk wat ik precies zocht, dat was het volgende
  een groen mannetje en ik denk dat het een kind allien is.
  waarom omdat er een stukje verder een pop lag,van meneer de uil.
  en dat is toch wel typisch iets nederlands volgens wikipedia gestart in 1968.
  en die crash was schijnbaar in 1969 of was dit geen crash en is het uit de lucht geschoten.
  en waarom lag die pop daar van meneer de uil,heeft er misschien een oplettende kijker dit ook gezien.
  en wat was de preciese datum van die crash.
  zouden we dit in verband kunnen brengen met mh17 rood wit blauw als je begrijpt wat ik bedoel.

  2 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LSt ..

  Het volk is een typische elite kwalificatie. Meeslepen is weer een aanname die nergens op slaat. Er zijn mensen die kijken, zien, denken en voelen. Wat we ook zien, is dat de Cabal van Koningshuizen, presidentiële, satanische Khazaren bloedlijnen bagger sch#ten en dat Trump misschien niet gek is ! Wat de media en trollen ook proberen: De waarheid komt boven water.

  2 likes
 • Begin schreef:

  Wat willen mensen nu? Willen ze door de ruimte reizen of willen ze verlost zijn van al hun hebberigheden? Voor het eerste kun je de hulp van Aliens gebruiken, voor het tweede heb je ze niet nodig.
  En wat willen de Aliens? Dat mensen door de ruimte gaan reizen of dat mensen verlossing bereiken?
  Het is duidelijk dat Aliens zelf niet verlost zijn. Immers, ze hebben de behoefte nog om te zwerven, behoefte aan avontuur.

  2 likes
 • Ricardose schreef:

  Ze zijn geland na het opstijgen elders van de aarde. De buitenaardsen zijn binnenaardsen. niets minder dan wat er was in de tijd van Henoch en Noach. Deze lieden komen een keer weer in zicht volgens openbaring “als in de tijd van Noach” Vreedzaam lijkt het maar als de maskers afgaan, dan wordt het anders.

  1 likes
 • Christgalactic schreef:

  En Steven heeft de landingen goed geteld!? Er waren er geen 3999!

  Namaste

  0 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  bedenk ook dat als men laat zien dat er echt aliens zijn de mensen elkaar niet meer zullen verdelen maar verbinden om het onbekende te gemoed te gaan..

  0 likes
 • Martmars schreef:

  Als die buitenaardsen zo slim zijn dan hebben ze een paradijs van een planeet en gaan echt niet op zoek naar ellende, zoals de mensheid, om hun tijd te vullen.

  0 likes
 • flardinga schreef:

  Heb die grote documentaire van hem net bekeken en het is zeer interessant en hij durft de macht aan te pakken, die veel dingen tegen houden zoals leven met de duurzamere technologie die de mensheid al lang onder de knie heeft door die contacten met die bewoners van buiten onze planeet, maar zoals met alles je vind het geloofwaardig of niet, ik wel in ieder geval, fijn dat miljoenen personen op deze aarde het nu kunnen bekijken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >