UFO

Aliens zijn al 4000 keer op aarde geland. Steven Greer onthult in tv-interview waarom men dit geheim wil houden

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het UFO-onderwerp ligt verscholen onder een mantel van geheimhouding en dat heeft te maken met de technologie waarop deze vliegende voorwerpen zijn gebaseerd. Dat heeft Steven Greer gezegd op RT America.

De financiële kartels eisten vanaf de jaren vijftig dat alle informatie over dit onderwerp geheim zou blijven, omdat ze niet wilden dat mensen erachter zouden komen dat we al heel lang zonder olie en gas kunnen, aldus Greer.

“Het heeft weinig te maken met groene of grijze mannetjes,” zei hij tegen voormalig gouverneur Jesse Ventura. “Het heeft alles te maken met machtsmisbruik.”

Geheimen

Als mensen ontdekken dat we niet alleen zijn zal dat de financiële kartels biljoenen kosten omdat wetenschappers dan gelijk de vraag gaan stellen hoe de aliens hier naartoe zijn gereisd.

Met andere woorden: als naar buiten komt dat UFO’s geen olie of gas nodig hebben stort het systeem van de petrodollar in elkaar en loopt de elite honderden triljoenen aan olie-inkomsten mis.

Greer merkte op dat het leger deze geheimen naar buiten wil brengen, maar dat de inlichtingendiensten en grote corporaties hier een stokje voor steken.

4000 gedocumenteerde gevallen

Op de vraag hoe diep dit gaat antwoordde hij dat zelfs de president, stafchefs en CIA-directeur geen toegang hebben tot de geheime UFO-projecten binnen de Amerikaanse overheid.

Volgens dr. Greer zijn er minstens 4000 gedocumenteerde gevallen waarbij UFO’s op het aardoppervlak zijn geland.

Maar waarom lees je dit dan niet op de voorpagina van alle kranten? “De media zijn onderdeel van het probleem.”

Bekijk het hele interview hieronder:

Foto: YouTube/RT America

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Dr. Steven Greer…….is gewoon een shill!!!!!
Hij is al 25 jaar bezig met een en ander “naar buiten” te brengen. Daarbij zegt hij zelf dat hij op zeer hoog niveau kennissen heeft waarmee hij regelmatig contact heeft en waarvan hij bepaalde zeer “top secret” info krijgt.

I.v.m. dit laatste is hij al meerdere malen ontmaskerd omdat hij zaken naar voren bracht en dingen zei die hij van bepaalde hooggeplaatste regeringsbeambten cq militairen welke achteraf NIET zo bleken te zijn en dit soms in het openbaar, o.a. bij een presentatie van een van zijn boeken als ik me niet vergis.

Snel weer vergeten deze SHILL!!!

Gladiator

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

O god…. Hoop voor de aliens dat ze meer van de mensheid weten als “De heer Steven Greer”.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Wat dacht je van de kolencentrales en gevaarlijke kerncentrales, die kunnen dan ook worden opgedoekt. De elite zijn misdadigers en moeten plaatsmaken voor een elite die er werkelijk voor de mensheid is. Aliens en mensen moeten gaan samenwerken.

andré
andré
4 jaren geleden

Stropdassen en mooie vrouwen op TV ! kunnen we zeker wantrouwen…..
Maar het zelfde verhaal door iemand met geiten wollen sokken en een lange baard brengt ook geen geloofwaardigheid …
Dus wat te denken van dit verhaal ? één ding is zeker (mijn visie uiteraard) we zijn niet alleen en niet zonder observatie…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x