Mens en Dier

Baudet legt in 3 minuten uit wat er achter de Grote Reset steekt

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerleden Henk Krol en Thierry Baudet willen een debat met Rutte over Build Back Better, maar dat maakt veel politici erg nerveus. Ze kregen van de meeste partijen geen steun voor het debat. Baudet legde voor de camera van Ongehoord Nederland uit wat er achter Build Back Better steekt.

“Het is een uitvloeisel van wat Klaus Schwab van het World Economic Forum de Great Reset noemt. Er is [volgens hem] een Grote Reset nodig van de wereld, van de wijze waarop wij ons organiseren met z’n allen. En waar het dus heel sterk op lijkt, is dat wereldleiders en politici nu al verregaande plannen aan het maken zijn om tijdens corona een hele grote transformatie van onze economie, samenleving en politiek te realiseren,” zei de FVD-leider.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Waar moeten we dan aan denken? “Veel meer internationalisme of supranationalisme – denk aan de WHO, EU – een veel grotere macht over ons leven, veel meer immigratie, veel meer inclusie en een totale dominantie van onze economie door de duurzaamheidsverhalen.”

Zeer zorgelijk

“You will own nothing, and you will be happy,” zegt het World Economic Forum. Baudet: “Dus privébezit, het kapitalisme, daar willen ze vanaf; vlees eten, daar moeten we vanaf; duurzaamheid; circulaire economie. Het progressieve globalisme is wat onder de term Build Back Better en Great Reset wordt gevat.”

En als Mark Rutte dat zegt, is dat dus een hele duidelijke hint dat hij niet meer die leider is van de klassiek-liberale VVD zoals veel kiezers nog steeds denken. Er is een transformatie geweest: de VVD en het CDA – ‘nu doorpakken’ is eigenlijk een letterlijke vertaling van Build Back Better – zinspelen nu al op die globalistische progressieve politiek van de toekomst. Dat is dus zeer zorgelijk, zeker met de verkiezingen in aantocht, aldus Baudet.

4.7 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
3 jaren geleden

En geen woord van gelogen!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Build Back Better.

Het volk vindt dat geweldig want het volk van de USA heeft erop gestemd.

Bea
Bea
3 jaren geleden

Helemaal mee eens zeg het hard op zodat iedereen het weet

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Goh ,ze zien een debat niet zitten. Ze leggen het natuurlijk liever uit in de msm. Net als die podcast van nrc handelsblad. Echt tenenkrommend dit en totaal geen objectief beeld over dit.

Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x