Buitenland

Kijken: Farage veegt de vloer aan met hypocriete Europarlementariërs

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl op het Malieveld in Den Haag enkele duizenden mensen demonstreerden tegen de Amerikaanse president Donald Trump, veegde Nigel Farage in Brussel de vloer aan met de hypocriete Europarlementariërs.

De gebeurtenissen in de VS van de afgelopen weken zijn ongetwijfeld een schok geweest voor jullie, stak hij van wal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Iemand die zich verkiesbaar stelde werd verkozen tot president en maakte binnen een week duidelijk dat hij zich aan zijn verkiezingsbeloftes zal houden,” aldus Farage. “We noemen dit ook wel democratie.”

Grote schok

Dit in tegenstelling tot de Europese Unie, waar ongekozen commissarissen zoals [Federica] Mogherini als enigen het recht hebben om beleidsvoorstellen in te dienen, ging hij verder.

“Het zal dus een grote schok voor jullie zijn dat een leider doet waarvoor hij verkozen is,” klonk het.

Ondertussen hield Labour-parlementslid Seb Dance een blad omhoog met de tekst He’s lying to you (waar de media alleen maar aandacht voor hadden).

Feiten

“Laten we gewoon eens kijken naar de feiten,” zei Farage. Het inreisverbod voor moslims geldt voor zeven landen die door zijn voorganger Obama waren aangewezen als risicolanden.

Obama heeft de regels ten aanzien van die zeven landen al flink aangescherpt en Trump heeft nu 90 dagen uitgetrokken om die regels nog eens tegen het licht te houden.

“Waar waren jullie toen Obama in 2011 zes maanden lang geen Irakezen toeliet?” vroeg Farage aan Guy Verhofstadt en alle andere Europarlementariërs.

Geen kritiek

“Waarom hoor ik hier geen kritiek op Saoedi-Arabië, Koeweit en Bahrein, die weigeren ook maar één vluchteling uit Syrië op te nemen?” vervolgde hij.

De voormalig UKIP-leider drong er bij zijn collega’s op aan Trump uit te nodigen in het parlement.

Anti-democratische fanatici

“We beweren allemaal dat we democraten zijn,” zei hij. “Nu hebben we een kans om dat te bewijzen.”

Volgens Farage is een ‘open dialoog met de nieuwe machtigste man ter wereld’ nodig en zijn parlementsleden ‘anti-democratische fanatici’ als ze het idee verwerpen.

[H/t EuroscepticsNL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
7 jaren geleden

Dit is weer een mooie aanwijzing dat rattenvanger Trump niks anders is als gecontroleerde oppositie net zoals Farage en Wilders wiens partijen heimelijk gefinancierd worden door daar hebben we hem alweer Gorge Soros dezelfde boef die zogenaamd achter H Clinton stond zodat ‘good’ guy Trump als anti establishment er uit ziet en de NWO in gang kan zetten.

Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
7 jaren geleden

Hij is zelf een hypocriet vind ik. Hij gaat voor Brexit en dan laat hij de anderen de puinhoop opruimen en dan verdient hij doodleuk nog een stevig loon als Europarlemntslid er bovenop.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Ouch… Zo te zien en horen komt de boodschap van Nigel Farage hard aan in het Europarlement en ik geef hem geen ongelijk. Ik zie nou ook hoe ondemocratisch het Brusselse broeinest samenhangt. Krijg ook sterk de indruk dat het merendeel wat er zit niet eens goed beseft waaraan ze begonnen zijn. Plannen hebben klaarliggen om allerlei problemen van de lidstaten op te lossen.

Ja demoniseren van andere landen daar zijn ze goed in waarbij de mainstream media een grote propagandistische rol speelt. Daarnaast smeekt Juncker al tijden om een groot EU leger maar dat lijkt me zeer onverantwoord. Je moet kinderen ook niet je portefeuille afgeven, absolute macht toekennen of ze met vuurwapens laat spelen. Daar krijg je ongelukken van en deze patiënten zijn niet eens gekozen door welke Euro burger maar ook. Ze werden daar van binnenuit geplaatst dankzij allerlei netwerken die op zich al de moeite waard zijn om te onderzoeken op hun democratische gehalte.

trackback
Farage veegt de vloer aan met hypocriete Europarlementariërs – In de hemel is wél bier !
7 jaren geleden

[…] “Iemand die zich verkiesbaar stelde werd verkozen tot president en maakte binnen een week duidelijk dat hij zich aan zijn verkiezingsbeloftes zal houden,” aldus Farage. “We noemen dit ook wel democratie.” Lees verder […]

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x