Homepagina » Mens en Dier » Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’
baudet
Foto: Frank Plitt CC BY 3.0 DE

Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar over FvD hebben ze onzinverhalen over ‘buitenlandse inmenging’, stelt de partij. Voorman Thierry Baudet zegt: “Overspannen gedoe over zogenaamde ‘steun’ van de Amerikanen. Eerst waren het toch de Russen? Allemaal niets van waar natuurlijk. Trouwens wel benieuwd wanneer de media eens gaan vragen naar de werkelijk bestaande steun die linkse clubs achter de schermen van Soros ontvangen!”

In de Kamer confronteerde hij D66-minister Kaag met inmenging die wel heeft plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld het penthouse dat aan oud-fractieleider Pechtold werd gegeven in ruil voor steun aan het CETA-verdrag. Volgens minister Kaag was dit ‘framing’ en heeft Pechtold ‘op het juiste moment al specifiek uitleg gegeven’.

Vervolgens stelde Baudet haar een vraag over miljardair George Soros. “Wat vindt de minister ervan dat hij per jaar meer dan 5 miljoen investeert in links-activistische clubs in Nederland?” Daarop antwoordde Kaag: “George Soros is een bekend filantroop. Die heeft zich via zijn Open Society en andere goede doelen ingezet voor democratie. Dat hoef je niet meer links of rechts te noemen, het gaat om mensenrechten en organisaties die juist in landen opereren waar ze onderdrukt worden en waar steun op belangrijke momenten ontzettend relevant is geweest. Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van de heer Soros.”

Hoe verzint ze het!

Kamerlid Bram van Ojik (GroenLinks) zei ‘heel blij’ te zijn dat Kaag het in haar beantwoording opnam voor Soros.

“Kom vooral niet aan de heilige linkse held George Soros want dat is een ‘filantroop’ die aan ‘goede doelen’ geeft en zich inzet voor ‘democratie’,” reageert Leon van Galen sarcastisch. Percolator voegt toe: “Goed zo! Baudet stelt terecht een vraag over Soros, die de democratie van Nederland vanuit het buitenland ondermijnt met eenzijdige jaarlijkse steun van miljoenen euro’s aan linkse organisaties. Maar de deugers van D66 en GroenLinks willen geen kwaad woord over hem horen.”

“De kille, zeer berekenende Sigrid Al Kak noemt Soros een filantroop die ‘goede’ dingen voor ‘goede doelen’ doet! Hoe verzint ze het!” twittert Janny.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
3 maanden geleden

Ach we wisten het al lang dat de hele linkse kliek corrupt is, dat moeten ze zelf weten, maar dat ze ons land aan vuile viese manipuleur als Soros verkopen voor een beetje smerige poen, nee dat moeten we niet tolloreren, Pechtold behoord in het gevang, en al die zich om laten kopen ook, en we gaan daar voor zorgen, bij de volgende verkiezingen !

Martin
Martin
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

Ja helemaal mee eens ik zag eens een filmpje van Soros waarin hij zelf zei dat zijn enige doel was geld te verdienen en dat hij zich niet druk kon maken over eventuele consiquenties door zijn handelen.
Ik geloof dat er ook wel miljardairs zijn met een goed hart maar die Soros is een echte snake. Hij schijnt oorspronkelijk uit Hongarije te komen.

koddebeier
koddebeier
Reactie op  Martin
3 maanden geleden

Dat klopt, en hij mag Hongarije niet meer in !!
Kan je nagaan. Hij is daar ongewenst persoon.

Petra
Petra
Reactie op  koddebeier
3 maanden geleden

Tja, zo dom is die Orban nog niet….

rebel&girl
rebel&girl
Reactie op  koddebeier
3 maanden geleden

Volgens mij zijn er nog wat landen waar ie niet in mag ik dacht ook Rusland niet. Gates is ook persona non grata in een aantal landen.

Chantal
Chantal
3 maanden geleden

De man die de Britse pond liet duikelen dus hadden de mensen minder te besteden. Dat ging zo hij leende het Britse pond en verkocht het dan en zo verder zodat het steeds lager stond toen het laag genoeg stond kocht hij de ponden en gaf ze terug aan de leender. Google short selling.

Deed ook wat met de eerste cryptovaluta van David Chaum nadat die geflopt was.
Ja BTC was niet de eerste de meeste Btc fans weten dat niet eens.
Google David Chaum.

Er zijn mensen die gewoon teveel geld hebben en dit gebruiken om hun agenda door te drukken. Er zou een maximum vermogen moeten zijn of een restrictie wanneer een vermogen een bepaald bedrag te boven komt is het verboden politieke invloed uit te oefenen.

Rob
Rob
Reactie op  Chantal
3 maanden geleden

Het is nogal lastig om een maximum vermogen in te stellen als het hele banken systeem eigendom is van de Cabal en hun puppets zich daaraan ook tegoed kunnen doen. Zolang ze allemaal deel uit maken van de agenda kunnen ze onbeperkt hun gang gaan. Zodra ze tegen werken zouden ze uitgeschakeld kunnen worden. Het hele financiële systeem is een machtsmiddel van de top elite. Wil er iets veranderen dan zou er dus een ander systeem moeten komen die niemands bezit is.

Tony
Tony
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Het financieel monetaire stelsel is door de elite in het leven geroepen. Het doel was om er voor te zorgen dat mensen schulden bleven hebben en op deze manier verplichtingen hebben, maar tegelijkertijd wordt daar het monetaire systeem mee in stand gehouden.

Wanneer niemand schulden meer zou hebben, zouden veel zaken uit ons leven verdwijnen. Banken, verzekeringsmaatschappijen en waarschijnlijk een heel ander belastingsysteem.

Clara
Clara
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

De amerikaanse president is echt bezig met zo’n verandering. De fed is nu losgeweekt van het wereld kartel en is onderdeel van de treasure. DJT gebruikt tijdelijk nog het systeem van fiat printing om de economie draaiend te houden ‘for the people’ maar hij is druk bezig met een koppeling aan de goudstandaard. Infeite het omgekeerde wat de (deep)State deed in 1971. Het nieuwe systeem wordt ‘the people’s economy’.

Perry
Perry
3 maanden geleden

https://www.youtube.com/watch?v=JiTIidwoOY8&t=3s

9 jaar geleden al lyrics over… Nieuw virus komt er een vaccinatie aan van het hetzelfde bedrijf dat je de angst aanpraat Check op 1.58 min

Joris
Joris
3 maanden geleden

Sigrid Kaag zit in het managementteam van het Global Preparedness Monitoring Board
(GPMB)?

Maakt de COVID-19 uitbraak en lockdown deel uit van een training en simulatie- oefening van de WHO en de Verenigde Naties?

Volgens de onderstaande documentaire is deze operatie beschreven in het ‘Global Preparedness Monitoring Board’s (GPMB) Annual 2019 Report’.

In de film wordt uitgelegd wat het het International Health Regulations Treaty van 2005 inhoudt. Dit verdrag is door 194 landen ondertekend. Het doel is een ‘Global Government’ – onder leiding van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de Global Preparedeness Monitoring Board.

https://stichtingvaccinvrij.nl/sigrid-kaag/

Tony
Tony
Reactie op  Joris
3 maanden geleden

Zijn er dan ook precies 194 landen waar de Coronamaatregelen zijn doorgevoerd?

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 maanden geleden

Helder en duidelijk waar de gecontroleerde politici o.a. hun kronkels vandaan hebben.

Bilderberg group is daarvan een alles omvattend voorbeeld, daar waar Soros slechts één van is.

Zij zijn het die de prijs uitreikten aan de beneficiant van de Soros stichting, hij die doorgesnoven, ten tijde van -hun- vreselijke killer virus en -hun- lockdown zich met duizenden verlichte geesten en een pistolen Halsema op de Dam verzamelden, onder luid applaus opriep om onschuldigen in het gezicht te trappen, het is één van de kleinere kenmerken van wat deze filantroop, de politiek en demonstranten onder “goed en vrede” verstaan. En anders maar ‘gewoon’ je “bek houden!”…. Iets in de trant van “Maul halten und “Arbeit macht frei”? Of anders wel een kogel van misdadig en anarchistisch links?

Sé Paratist
Sé Paratist
3 maanden geleden

Jammer dat Jenne het niet helemaal snapt..
Waar Soros links sponsort, krijgt Wilders een groot deel van de financiën uit de zelfde hoek. Namelijk van de Rothschilds.

De reden dat beide kanten gefinancierd worden is om het volk tegen elkaar op te zetten.. Een oude truc.
Jammer dat de meeste mensen (ook hier) daar in mee gaan zonder dat eigenlijk zelf te beseffen.

DDS De Dagelijkse Standaard is ook een mooi voorbeeld van een rechts geluid dat gedoogd wordt, en dus waarschijnlijk ook gefinancierd wordt uit kring Soros/Rothschild/ander tuig.

Oh ja.. Trump bijvoorbeeld… ben blij dat hij en niet Hillary Clinton, marionetten van de wapenindustrie, nu in witte huis zit, maar hij is net zo fout als Rutte Soros Rothschilds en de rest….
Bij zijn dreigende faillissement jaren geleden is hij er financieel bovenopgeholpen door de dan. Rothschild..

Terug komen op het stuk en de reactie van Jenne..
Laat je niet voor de gek houden.. je niet manipuleren en blijf vooral goed nadenken en verbanden leggen….

Elise
Elise
Reactie op  Sé Paratist
3 maanden geleden

Helemaal goed. Zeg ik hier al jaren. Ook Poetin etc. hoort bij de club. Ga nog een stapje verder. Het begin van de geschiedenis(oudheid), daar eindigt het ook weer mee. Alles is gepland/gestuurd.
Vraag blijft: Hoe doorbreek je dit? Waarom/waarvoor doet men dit? Waarom al die technologie? Waarvoor al die satellieten(die zien alles)? De mens heeft dit allemaal niet nodig. Sterker nog: het vernietigt de mens/leven/natuur.
Tenzij er iets is wat de aarde zelf bedreigd. Ik bedoel iets van buitenaf. Dan begrijp ik die wereldregering nog wel. Maar goed, dan nog hoef je de mens niet zo te onderdrukken/opruimen. En als er teveel mensen zijn, waarom heeft men dan al die eeuwen via het geloof gepredikt, dat men maar veel moest voortplanten. En waarom mensheid redden met medicatie/ivf etc.? De natuurlijke balans had men in stand moeten houden.
Er klopt gewoon iets niet.
Een virus gebruiken om dingen door te duwen/veranderen, tja waarvoor dan? Als de meerderheid toch die agenda heeft ondertekend, dan had je toch gewoon een nieuw tastbaar geldsysteem kunnen opzetten bv.
Ik begrijp gewoon niet, waarom over alles zo moeilijk gedaan wordt. Ben gewoon open/eerlijk. Volgens mij bereik je daar veel meer mee. En karma, daar krijgt iedereen mee te maken. Dus….Het kan anders. Moet je wel willen.

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Touché van Baudet. Wel jammer dat het merendeel van de FVD geen idee heeft wie Soros is.

Paula van den elsen
Paula van den elsen
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Nou ik weet wel wie soros is, klopt hoor dikwijls wie is dat

Ron Swart
Ron Swart
3 maanden geleden

Soros heeft tijdens WOII in Hongarije zijn (joodse) familieleden verraden voor ‘n paar rotcenten.
Hij was de initiator van The Elder waarbij staatslieden-in-ruste zich inzetten voor vrede in de wereld. Tussen 2008 – 2012 was trouwe Soros-dienaar Mabel van Oranje(-Wippe Smit) directeur. De inmiddels uit The Elder teruggetreden oud-president van Finland Martti Ahtisaari was/is lid van de Committee of 300 (o.l.v. Elizabeth II). De inmiddels overleden Nelson Mandela was lid van de Johannieter Orde. De van kanker genezen Jimmy Carter heeft tijdens zijn presidentschap (1977 – 1981) een geheim decreet ondertekend, waarbij de bevolking van de VS in 2050 teruggebracht zou moeten worden tot 150 miljoen. Minister Cyrus Vance van Buitenlandse Zaken en nationaal veiligheidsadviseur Zbigniew Brezinski waren hiervan op de hoogte. En laat in 1978 de FEMA (Federal Emergency Management Agency) te zijn opgericht; u weet wel van de kampen en de kingsize doodskisten.

Petrus
Petrus
3 maanden geleden

Wat een muts.

Elise
Elise
3 maanden geleden

Ach goede doelen, bestaan die eigenlijk wel? Ik erger me dood aan die reclames over zielige kinderen die nu getroffen worden door coronamaatregelingen. Die zorgen ervoor dat veel mensen verrekken van de honger. Deden daarvoor ook al. Geen toerisme/werk etc. Tja, dat zorgt voor honger. Dus creëer je weer een probleem om geld binnen te harken. Net zoals WO2 van meerdere kanten gesponsord werd, zo werkt het nu met corona ook.
En ja, ik heb wel sympathie voor mensen/kinderen die het moeilijk hebben, maar ik stoor me aan de nepoplossingen: dat anderen hun zakken vullen.

x

Check Also

rutte

Rutte legt uit wat hij bedoelt met Build Back Better (Grote Reset)

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN ...

kabinet

‘Vrijdag valt het kabinet-Rutte, de beslissing is genomen’

Twee Kamerleden hebben aan vastgoedondernemer Erik de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x