Mens en Dier

Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar over FvD hebben ze onzinverhalen over ‘buitenlandse inmenging’, stelt de partij. Voorman Thierry Baudet zegt: “Overspannen gedoe over zogenaamde ‘steun’ van de Amerikanen. Eerst waren het toch de Russen? Allemaal niets van waar natuurlijk. Trouwens wel benieuwd wanneer de media eens gaan vragen naar de werkelijk bestaande steun die linkse clubs achter de schermen van Soros ontvangen!”

In de Kamer confronteerde hij D66-minister Kaag met inmenging die wel heeft plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld het penthouse dat aan oud-fractieleider Pechtold werd gegeven in ruil voor steun aan het CETA-verdrag. Volgens minister Kaag was dit ‘framing’ en heeft Pechtold ‘op het juiste moment al specifiek uitleg gegeven’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vervolgens stelde Baudet haar een vraag over miljardair George Soros. “Wat vindt de minister ervan dat hij per jaar meer dan 5 miljoen investeert in links-activistische clubs in Nederland?” Daarop antwoordde Kaag: “George Soros is een bekend filantroop. Die heeft zich via zijn Open Society en andere goede doelen ingezet voor democratie. Dat hoef je niet meer links of rechts te noemen, het gaat om mensenrechten en organisaties die juist in landen opereren waar ze onderdrukt worden en waar steun op belangrijke momenten ontzettend relevant is geweest. Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van de heer Soros.”

Hoe verzint ze het!

Kamerlid Bram van Ojik (GroenLinks) zei ‘heel blij’ te zijn dat Kaag het in haar beantwoording opnam voor Soros.

“Kom vooral niet aan de heilige linkse held George Soros want dat is een ‘filantroop’ die aan ‘goede doelen’ geeft en zich inzet voor ‘democratie’,” reageert Leon van Galen sarcastisch. Percolator voegt toe: “Goed zo! Baudet stelt terecht een vraag over Soros, die de democratie van Nederland vanuit het buitenland ondermijnt met eenzijdige jaarlijkse steun van miljoenen euro’s aan linkse organisaties. Maar de deugers van D66 en GroenLinks willen geen kwaad woord over hem horen.”

“De kille, zeer berekenende Sigrid Al Kak noemt Soros een filantroop die ‘goede’ dingen voor ‘goede doelen’ doet! Hoe verzint ze het!” twittert Janny.

5 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
3 jaren geleden

Ach we wisten het al lang dat de hele linkse kliek corrupt is, dat moeten ze zelf weten, maar dat ze ons land aan vuile viese manipuleur als Soros verkopen voor een beetje smerige poen, nee dat moeten we niet tolloreren, Pechtold behoord in het gevang, en al die zich om laten kopen ook, en we gaan daar voor zorgen, bij de volgende verkiezingen !

Chantal
Chantal
3 jaren geleden

De man die de Britse pond liet duikelen dus hadden de mensen minder te besteden. Dat ging zo hij leende het Britse pond en verkocht het dan en zo verder zodat het steeds lager stond toen het laag genoeg stond kocht hij de ponden en gaf ze terug aan de leender. Google short selling.

Deed ook wat met de eerste cryptovaluta van David Chaum nadat die geflopt was.
Ja BTC was niet de eerste de meeste Btc fans weten dat niet eens.
Google David Chaum.

Er zijn mensen die gewoon teveel geld hebben en dit gebruiken om hun agenda door te drukken. Er zou een maximum vermogen moeten zijn of een restrictie wanneer een vermogen een bepaald bedrag te boven komt is het verboden politieke invloed uit te oefenen.

Perry
Perry
3 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=JiTIidwoOY8&t=3s

9 jaar geleden al lyrics over… Nieuw virus komt er een vaccinatie aan van het hetzelfde bedrijf dat je de angst aanpraat Check op 1.58 min

Joris
Joris
3 jaren geleden

Sigrid Kaag zit in het managementteam van het Global Preparedness Monitoring Board
(GPMB)?

Maakt de COVID-19 uitbraak en lockdown deel uit van een training en simulatie- oefening van de WHO en de Verenigde Naties?

Volgens de onderstaande documentaire is deze operatie beschreven in het ‘Global Preparedness Monitoring Board’s (GPMB) Annual 2019 Report’.

In de film wordt uitgelegd wat het het International Health Regulations Treaty van 2005 inhoudt. Dit verdrag is door 194 landen ondertekend. Het doel is een ‘Global Government’ – onder leiding van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de Global Preparedeness Monitoring Board.

https://stichtingvaccinvrij.nl/sigrid-kaag/

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x