Homepagina » Buitenland » België in ‘lockdown’ na zwaarste aanslagen ooit – “Aanslagen opgeëist door Islamitische Staat”
België in 'lockdown' na zwaarste aanslagen ooit - "Aanslagen opgeëist door Islamitische Staat"

België in ‘lockdown’ na zwaarste aanslagen ooit – “Aanslagen opgeëist door Islamitische Staat”

België werd vandaag voor het eerst slachtoffer van terrorisme op grote schaal. Op de luchthaven van Zaventem ontploften twee bommen en ook in de Brusselse metro was er een explosie. Er zijn tenminste 34 doden en tientallen gewonden gevallen. Het gaat om de zwaarste aanslagen ooit in België.

Terroristen sloegen even na acht uur vanmorgen toe op Brussels Airport. Er waren twee explosies in de vertrekhal. Volgens getuigen werd er vlak voor de explosies geschoten en iets in het Arabisch geroepen. Onder de slachtoffers zijn ook kinderen. Op het vliegveld heerst grote chaos.

Even na negen uur ontploft er ook een bom aan de metrohalte Maalbeek. Het openbaar vervoer in Brussel wordt stilgelegd. De ravage op de plek van de explosie is enorm. Gewonden worden op de stoep gereanimeerd.

‘Zwartste dag in de geschiedenis’

“Het was vreselijk. Ik zag mensen die compleet verbrand waren. Er was veel bloed,” vertelt een ooggetuige. Radiopresentatrice Eva Daeleman zei: “We hoorden een harde knal en toen gebeurde het. Glas vloog in het rond en er ontstond paniek. Ik ben in shock.”

De Belgische premier Charles Michel spreekt van een laffe aanslag. Burgemeester van Antwerpen Bart De Wever heeft het over de ‘zwartste dag in de geschiedenis van ons land sinds de Tweede Wereldoorlog’.

#prayforbelgium

De sociale media staan vol met steunbetuigingen na de aanslagen en #prayforbelgium is trending. Alles wijst op een goed voorbereide en geplande actie. De terreurbeweging Islamitische Staat heeft de aanslagen intussen opgeëist. Of er een link is met de vrijdagavond gearresteerde Salah Abdeslam is onduidelijk.

De kerncentrale Tihange is ontruimd en België is momenteel in ‘lockdown’. Naast een lijk op de luchthaven zou een kalasjnikov gevonden zijn en ook is er sprake van een concrete dreiging aan de campus van de Vrije Universiteit Brussel in Etterbeek.


[Nieuwsblad]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Nuttig heh? Die surveillance. Wat heeft het weer zoveel geholpen! De politie kon nu precies waarnemen hoe hun gebrek aan daadkracht wederom vele onschuldige mensen de wereld heeft uitgeholpen. Maar ik hoor natuurlijk niet kwaad te spreken op zo’n moment, want dan ben ik diegene die het allemaal verkeerd heeft gedaan.
  Nee, laat dit allemaal maar weer rustig op de achtergrond zakken zodat iedereen gewoon weer rustig verder kan gaan met alles om zich heen te negeren zoals altijd, en de volgende aanslag zichzelf weer kan voorbereiden.

 • Mammon schreef:

  Tja, gek toch met zo’n vredelievend geloof in de samenleving?
  En wat neemt de moslim beweging toch ruim afstand van de daden…
  Net als Molenbeek, waar meer dan de halve samenleving “ervan wist”
  maar toch blijven zwijgen. Is zeker een teken van Integratie… (tja…)
  Ik kan hier niet rouwig om zijn, maar de massa wil maar niet wakker worden.
  Sterker nog, het keerpunt is gepasseerd.
  Al die parasieten die binnen komen zullen Europa en de Europese identiteit totaal
  gaan vernietigen, maar ook nu zal de massa maar blijven ontkennen.

  En nog steeds, zelfs nu, denkt de massa dat Moslims\Islam naar europa komt om
  “naast en samen met ons te leven”. Hoe gestoord en verneukt zijn je grijze cellen dan?
  Deze parasieten kijken je met een glimlach aan en tegelijkertijd zouden ze je het
  liefst alles afpakken wat je hebt, ja ook je kinderen!

  Ben benieuwd of de ontkenningsfase door blijft gaan als CS Amsterdam volledig
  verwoest wordt door dit soort gekken, of Schiphol?
  Ik vrees dat zelf dan alles nog wordt afgedaan als incident.
  Dat het volk, zowel de politiek als Moslimbeweging\Islam niet tot hun verantwoording
  roept is werkelijk te gek.
  Je wilt niet weten hoeveel % van de Moslims geweld tegen niet moslims wel prima vind.
  De cellen van dit volk leven van sterf, sterf en verderf.

  En de politiek, politie, justitie in NL zal alleen optreden tegen individuen die hun land,
  familie, kinderen en toekomst willen beschermen.
  We zijn voorts aangeschoten wild in ons eigen, vroeger, zo mooie landje..

  De maat voor mij is vol, en ik ga niet vertellen wat dat betekend!!!

  • Domoor schreef:

   En zo doe je precies wat de achterliggende organisatie van deze aanslagen wil.

   http://www.sott.net/article/315020-SOTT-Exclusive-Who-is-Bombing-European-Civilians

  • passant schreef:

   Precies goed die reactie van Domoor, je naam klopt wat mij betreft niet! Dit is inderdaad wat een gevaarlijke, fanatieke minderheid wil, namelijk verdeeldheid zaaien tussen bevolkingsgroepen om oorlog en tweespalt te ontketenen. Jammer en gevaarlijk dat dat bij een steeds groter wordende groep schijnt te werken.
   In de dertiger jaren was er een klein mannetje met een eng zwarte snorretje en een hele grote mond dat ook complete bevolkinsgroepen de schuld gaf van alles wat er mis ging, we kennen de gevolgen van het geloven in dergelijke retoriek maar leren er blijkbaar niks van.
   Een hele bevolkingsgroep beschuldigen deugt niet. Ik werk dagelijks met moslims en vluchtelingen die aangeven het afschuwelijk te vinden wat er aan terreur plaatsvindt. Zij zoeken veiligheid. Helaas komen er ook gevaarlijke anderswillenden mee. Goede controle daarop moet dat stoppen. Buitensluiten van alle goedwillende mensen maakt het erger, je maakt nog meer slachtoffers. Binnensluiten en samenwerken is het enige antwoord, gezamenlijk optrekken tegen de gekken en fanaten die met terreur hun levenswijze willen opdringen is het enige dat het tij uiteindelijk kan keren. Als alle vredelievende mensen de handen ineen slaan en samen optrekken tegen terreur en onverdraagzame fanatici, dan komt het goed. Vredelievende mensen zijn er van elke religie, kleur, sekse, afkomst en levensbeschouwing. Feit is en blijft dat er nog altijd meer goedwillenden zijn dan de helaas zeer gevaarlijke fanatiekelingen die rucksichtlos dood en verderf zaaien en alles vernietigen dat niet in hun zeer beperkte, onverdraagzame kadertjes past. Dat heeft een enorme, gruwelijke impact en ieder weldenkend mens wil dit stoppen. Maar maak daarbij niet dezelfde fout je blik en uiteindelijk je handelen door ongerichte haat te laten vertroebelen zoals zij dat doen, maar blijf kritisch, blijf nadenken, kiezen, slim handelen, ogen en oren open houden en verenig de krachten van alle goedwillenden! Dan winnen we.

   • Max schreef:

    passant
    23 maart 2016 16:04 at 16:04:ha,ha,grappig….Islam is in een permanente staat van oorlog met niet-moslims, totdat het uiteindelijk over de gehele wereld zal heersen(’De heerschappij is alleen voor Allah.’-Koran:12:40)..„Bestrijdt hen tot er geen verzoeking meer is en de godsdienst aan God behoort” (Koran- 2:193). Dus,strijdt tot iedereen zich onderwerpt aan Allah, zoals de Islam dat voorschrijft en dan is er vrede op aarde, zo is de redenering….De jihadisten die moorden in naam van Islam, rechtvaardigen hun acties door het bestaan van kafir’s/niet-moslims, in werkelijkheid worden ze gedreven door de bewuste aanwezigheid van ongelovige ” kafir’s”(vijand)….In tijd van de Tweede Wereldoorlog,het waren ook overwegend keurige nette en buitengewoon aardige mensen,net als ‘gematigde’ moslims,die deelden het gedachtegoed van Hitler niet, maar ze deden wel wat hij zei,en 60 miljoen mensen werden vermoord!…

 • Zonnemax schreef:

  Vreselijk zo´n aanslag, in wat voor wereld zijn we toch terecht gekomen? En waarom eigenlijk?

  Het wordt hoog tijd voor een agenda die de welvaart eerlijk verdeeld, sociale ongelijkheid tegengaat en zorgt voor verschillende manieren van zingeving in het leven. Alleen zo kan voor komende generaties deze vorm van geweld (op middellange termijn) worden voorkomen. Op korte termijn lukt dat sowieso niet meer want wegkijken, dingen niet benoemen en tegenstellingen verder opvoeren, is veel makkelijker.

  Ik vrees daarom met vreze dat de makkelijke weg (voorlopig) gekozen blijft.
  Nabestaanden en slachtoffers wens ik al het beste toe.

 • Ph schreef:

  “Volgens getuigen werd er vlak voor de explosies geschoten en iets in het Arabisch geroepen.”

  Niet waar, volgens directe getuigen, dus geen getuigen die niet binnen waren, zijn er geen schoten gelost en is er niets in het Arabisch geroepen.
  Het zouden volgens de laatste gegevens ook geen bomen geweest zijn (al hoe wel) maar radicalen geweest zijn die zich zelf hebben op geblazen, er zou nog een derde niet ontplofte bommengordel gevonden zijn (Zaventem)

  Voor de rest roep ik als Belg, iedereen op tot kalmte en zeker niet in een vlaag van emotie voorbarige conclusies te trekken of met stenen te gooien….bij deze.

 • Kalki schreef:

  Zolang de mensheid (religie, politiek en media) onderkent dat de Christus van de Nieuwe Tijd terug is op Aarde, zolang zal het niet ophouden met aanslagen.

  De mensheid (religie, politiek en media) moet deze Christus van de Nieuwe Tijd aanroepen en zodat hij/zij. deze entiteit, op de Internationale TV kan verschijnen en zodat hij/zij de mensheid daarmee overschaduwd en deze aanspreekt.

  • Ph schreef:

   Iedereen die een goed hart heeft, is een Christus, Mohamed, Boeddha, Krishna etc..ect..

   • Richard schreef:

    Mohammed even niet.
    Ik zou ook niet met Joris Demmink geassocieerd willen worden. Of nog ergere personen.

    • Ph schreef:

     Die aanslagen hebben niets met de islam te maken, het zijn een bende gestoorde radicalen die hun daden willen goed praten onder het mom van de islam…niets meer en niets minder!!

     • Richard schreef:

      Heb je jezelf wel eens verdiept in de persoon Mohammed?
      Die kun je echt niet in het rijtje van Jezus en Boeddha zetten.
      Ik ben dan ook niet verbaasd dat zijn gestoorde ideeën een stelletje gestoorde radicalen voortbrengt. Met alle gestoorde gevolgen van dien. We maken het al 14 eeuwen mee.
      Saturnus – cultus.

     • Ph schreef:

      Richard, heb je ooit al eens de bijbel gelezen???? dat staat thans ook vol onzin om niet gelovigen te vermoorden/vervolgen, men moest zelfs zonen en dochters opofferen.
      Vergeet ook niet dat alle (alle) zgn heilige boeken, bijbel, koran, Tora etc..al meermaals zijn herschreven/aangepast door individu’s, om hun macht in ere te houden en zelfs uit te breiden.

      Maar als men tussen de lijnen weet te lezen, dan verkondigen alle zgn heilige boeken/leer het zelfde….heb u naaste lief!!

      Dus neen, het zijn gestoorde radicalen die het ene of andere boek letterlijk gaan lezen/geloven en dan aan het moorden slaan onder het mom van!!

     • Richard schreef:

      Ik lees nergens in de Bijbel over veldtochten van Jezus om ongelovigen over de kling te jagen. Mohammeds leven daartegen was er een van geweld, verraad, onderdrukking, volksslachtingen en pedofilie.
      Ik kan geen liefde vinden bij iemand die 9 jarige meisjes verkracht.

  • Richard schreef:

   Dat is allang bekent. Ze proberen Hem daarom ook uit alle macht te vermoorden.
   De Liefde verdwijnt en angst verschijnt.

  • Maurice schreef:

   Koek koek! Reli alert!

 • Johan schreef:

  Interessant boek van professor dr. Peer Vries: dat abnormale westen. Mensen doden is nooit goed te keuren, ook niet bij oorlogen. Deze daad is een cultureel fenomeen dat al tiental jaren geleden voorspeld is.
  Zeg maar zo eind tachtiger jaren, 1989, om precies te zijn.
  Deze aanslagen in Brussel zijn te triest voor woorden. Sterkte voor de nabestaanden.

 • Richard schreef:

  Goh, hebben die terroristen in paniek hun i-phone weggegooid.
  Heerlijk, dat toeval.

 • John schreef:

  False flag! 3-22 322 (Skull & Bones) ritueel offer en meer controle, zoveelste stap riching NWO

  • ferrimassi schreef:

   Yep skull en bones zaait al zeker 1400 jaar dood en verderf. Moslims dragen geen persoonlijke verantwoordelijkheid voor daden want het westen is stout.. Misschien een keer de koran lezen?
   Alles is tegenwoordig een valse vlag, nog voordat de lijken koud zijn. Voorbarige conclusie. Ik denk wel dat de radicale islam blij is met je mening.

   • John schreef:

    mooie praat heb je, beetje jammer, ik zeg helemaal niet dat de uitvoerende terroristen geen radicale moslims zijn(het valt niet te bewijzen) Ik heb het enkel over de krachten achter deze uitvoerende terroristen(wel of geen moslims), Er is bij deze aanslag een opsomming van verborgen hints die niet weg te praten valt. Dat dezelfde mensen achter deze aanslagen dat vaker gebruiken voor 1 groot doel is ook niet weg te praten. Er is maar 1 geloof die nooit de aandacht in de mainstream media krijgt en dat zijn de satanisten(oa Skull and Bones), die zitten achter bv WW1, WW2(centrale bankiers families die beide partijen in een oorlog steunen), 9-11, 3-11, 3-22 Boston bombing en nog veel meer

   • John schreef:

    De Islam is wel blij met mijn mening ja, de Radicale islam is niet blij met mijn mening, die wil liever trots zijn met het idee dat hun radicale broeders deze aanslag hebben gepleegd, is toch niet zo moeilijk…

    • an argie schreef:

     Let goed op de numerologie alvorens een “usual suspect” aan te wijzen.

     http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

     Zie je echt het grote plaatje niet?
     Men provoceert een geloofsoorlog in Europa door aan de ene kant allerlei vluchtelingen toe te laten met een totaal andere cultuur en aan de andere kant angst te zaaien met aanslagen waarvan diezelfde vluchtelingen (of hun geloofsgenoten) de schuld krijgen.

     Tegelijkertijd wordt demografisch Europa volledig veranderd….

     Kijk naar de verloedering van de Westerse maatschappij. De verloedering van de Europese normen en waarden, En vraag je dan af: QUI BONO?

     Onderstaand verduidelijkt alles…

     https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MFE0qAiofMQ

    • ferrimassi schreef:

     Houd jij het maar lekker bij numerologie terwijl de halve wereld in de fik staat. De islam is in oorlog met iedereen. Dat is hier zelfs in de straat te voelen. De Krokodil voeren hopend als laatste opgegeten te worden.Voor tolerantie krijg je geen bonuspunten hoor.. de meisjes in je familie zullen ook gewoon op een markt te koop zijn. Wel je rekenmachine meenemen, kan je ze het uitleggen.

     • John schreef:

      pleiadian en ferrimassi, nummerolgie sprookjes en onzin? haha, dus jullie roepen zomaar wat zonder zelf onderzoek te doen? Of heb je alles wel onderzocht en niet de cappiciteit om het te begrijpen? geeft niet, ik geef jullie een herkansing, doe zelf onderzoek en kijk bv naar deze titel op youtube : Pateo TV on 3/22 2016 , Succes en ik hoor u beide graag terug, hele fijne dag

 • faith schreef:

  Zo en nu snel de financieele reset en massa arrestaties van de geesteszieken die zo denken de boel naar hun hand te zetten.
  Ook snel het basis inkomen invoeren, dan zijn we meteen van dat zootje ongeregeld af.
  De teletoeter heeft ook eindelijk weer eens smeuiig nieuws, tja het ging niet al te best met ze maar nu leven ze weer helemaal op. Het gaat nergens anders meer over. Dus repeat, repeat repeat etc.
  En ook vanavond blijft hier de tv uit.
  Keep it cool mensen, het zijn ratten in nood. Nog even….

 • elotra schreef:

  Wel mooi dat iedereen in ISIS geloofd lijpe sh*t precies wat ze willen, en dan nu allemaal je rechten inleveren lang leve de false flag attacks! Met dank aan gesloten ogen.

 • exegese schreef:

  @Faith,

  En ook vanavond blijft hier de tv uit.
  Keep it cool mensen, het zijn ratten in nood. Nog even….

  Zo ook bij mij. Zoals David Icke stelt : just don’t comply, thats all you need to do to take away their power.

  Alles wat ze willen en nodig hebben om hun satanische doelen te bereiken is angst, dood en verderf zaaien, zoveel mogelijk negatieve energie dat is wat ze nodig hebben om te overleven. Als ze dat niet meer lukt is het spel over en uit. Leef in je hart mee met de nabestaanden maar schenk er verder zo weinig mogelijk aandacht aan, kijk of luister niet naar het nieuws, laat het langs je afglijden, bedenk dat de kans dat het jou persoonlijk overkomt nagenoeg nihil is. Leef je leven zo liefdevol mogelijk, dat is waar ze geen enkel antwoord op hebben, dat is wat ze uiteindelijk uit zal schakelen.

  • faith schreef:

   De financieele reset zal ze uitschakelen, als ze niet meer bij hun geld kunnen en hun bodyguards zijn voor 2x zoveel geld omgekocht zijn die blaaskaken helemaal nergens meer.
   Massa arrestaties gaan volgen.
   Maar daar gaan we de grootste krant van zwakbegaafd Nederland niet over horen.

   • exegese schreef:

    @faith,

    De financieele reset ??
    Massa arrestaties ??

    Verklaar je nader.

    • faith schreef:

     @ exegese: Door de photonbelt zijn we naar een andere plek in de Galaxy gestuwd. De negatieve energieen waar de cabal altijd op teerde zijn steeds minder te krijgen. Daardoor raken ze uitgeput, vechten nog een laatste doodsstrijd maar ze weten zelf ook wel dat ze het gaan verliezen.
     2012 was echt de limit, daarna zou het ze niet meer lukken omdat ze ook exact weten hoe kosmisch gezien de vork in de steel zit. Daarom hadden ze eerder al het jaar 2000 als limit. Maar dat lukte toen al niet.
     Dan zal het nu wel lukken, maak je een geintje?
     Vechten tegen de energieen die nu op Aarde gestort worden kunnen ze absoluut niet mee overweg.

     Maar alles is al meteen klip en klaar duidelijk dat zij het hebben gedaan dus dan is arresteren een normale zaak toch?
     We gaan namelijk weer naar normaal terug en niemand heeft nog zin om door een stel coke en heroine verslaafden geregeerd te worden.
     Bovendien zijn er verschillenden echt compleet gek en zullen medische verzorging nodig hebben.
     Berlusconi denkt momenteel ook serieus dat hij Willem de Veroveraar is, maar zolang hij zijn medicijnen netjes neemt en onder toezicht staat, mag hij dat rustig blijven denken.

     • exegese schreef:

      @faith, naar een andere plek in de Galaxy gestuwd te zijn gaat mijn voorstellingsvermogen nog even te boven maar dat de cabal overduidelijk aan invloed en macht aan het inboeten is is me meer dan duidelijk. Er is een aardverschuiving aan macht gaande en hun pogingen om een derde wereldoorlog te ontketenen wil steeds maar niet lukken. Ook heb ik wel geluiden vernomen dat er arrestaties gepland zouden zijn die de huidige macht een fatale dreun zou geven en dat een eerlijkere samenleving in de steigers gezet wordt. Kortom het zou kunnen kloppen en als genoeg mensen er de schouders onder zetten, waarom zou het dan geen werkelijkheid kunnen worden ?

    • ET contactee schreef:

     Ik wil het wel even verklaren. Ze gelooft de praatjes van David Wilcock en Corey Goode. Dat zijn twee charlatans van de bovenste plank.
     En die zwammen maar over financiele reset, en disclosure en over allerlei zaken waar ze helemaal totaal geen verstand hebben.

     • faith schreef:

      Daar hebben we David Wilcock en Corey Goode niet voor nodig om te concluderen dat Amerika onder controle van criminele gestoorde gangsters staat, fanatici (let op dominant maar leeghoofd haantje Wilders) die op oorlog uit zijn om de wereld voorgoed te domineren.
      We hebben te maken met hogmoedwaanzin van geesteszieken.
      De maatschappij is voor het groter goed, niet voor persoonlijk gebruik.
      Het zijn een stel criminelen moordenaars, breken wetten en afspraken die in een normale beschaving gehandeerd worden. Ze zijn moreel zwaar onder de maat maar anno 2016 gaan ze niet ver komen.

 • Logiter schreef:

  Welke rechten verliezen we dadelijk weer onder het mom van terrorismebestrijding?
  Het grote haat en angst zaaien is begonnen.
  Ondanks dat het niet ver was vandaag,ben ik niet bang voor een aanslag.ik verdom het om een vreemde te haten omdat hij slechts een ander geloof hanteert,of ook zoals de vluchteling slachtoffer is van smerige spelletjes op top niveau.
  Ik vrees voor het welzijn van alle onschuldigen die de gecultiveerde volkswoede over zich heen gaan krijgen.
  Mensen heb je naasten lief,nu meer dan ooit.

 • ferrimassi schreef:

  #prayforbelgium, mag ik even kotsen. De media is al weer het nadelige effect voor de “zielige” moslims aan het spinnen. We worden al decennia verkracht, berooft en nu ook opgeblazen. Maar gelukkig hebben we hashtags en stille tochten. Ik vind de verslaggeving en de totale capitulatie erger dan de aanslag zelf. En dit allemaal voor een broodje shoarma zaterdag avond. Man man, triest.

 • frans schreef:

  het is allemaal voor die NWO die er zeker niet komt.!
  Dat is een zalig gevoel. kunnen we verder.
  Een elite in paniek doet nare dingen.

 • Ikke schreef:

  Wat een verbaasde reacties hier zeg. Hebben sommige van jullie in een ei gewoond?
  We zijn al jaren in oorlog met het midden-oosten dus dan hoort dit er bij, en moeten we niet zeuren.
  En waarom is het nu opeens erger omdat er Belgen dood zijn?

  Het lijkt wel of jullie meer meeleven met slachtoffers die dichtbij wonen, en dat het dan erger is.
  Al blazen ze half Rotterdam op blijft het net zo erg als een aanslag in Irak.
  Met de auto te hard rijden is veeeeeeeeel gevaarlijker, dus laat je niet gek maken door de machthebbers in de EU.

  Als er een aanslag verderweg is hoor je er niemand over en gaan ze weer verder met kijken naar de NOS en Hart voor Nederland.
  We zijn een laf hypocriet volkje.
  Ik ben absoluut niet trot op mijn Nederlandse afkomst.
  Wij als schoothondje van de VS moeten dankzij dat oorlogzuchtige volkje op de blaren zitten!

  • ferrimassi schreef:

   Wij hebben ook echt voor die oorlogen gestemd.. “Ik ben absoluut niet trots op mijn Nederlandse afkomst.” Met die instelling redden we het wel. In het middenoosten is het normaal dus moeten we het hier ook maar accepteren is het moraal? Dit soort ruggengraatloosheid vind je in dit land inderdaad te veel. Dat volk heeft bij tijden half europa veroverd, maar nee wij zijn de agressor.
   Als de amerikanen niet hadden binnengevallen zouden we ons alsnog in een jihad bevinden. Heilige plicht en traditie. Werelddominantie is het doel. Ze zijn geen haar beter dan het westen. Lees eens een boek over slag bij wenen of over de barbarijen. Andere tijden zelfde problemen. Het idee dat deze mensen een aanleiding nodig zijn om moord/oorlog te rechtvaardigen is onzin. Het woord islam betekent onderwerping.

 • kael schreef:

  Dit is de kroniek van een aangekondigde dood. Het leger op straat, veiligheidsdiensten alert terwijl de bommen onder hun neus worden gemaakt. Abdeslam in de knie geschoten, geen sprankeltje bloed te zien, looopt een aantal maand gewoond rond in Molenbeek, een moslimgemeenschap die dit toedekt , hoe gek kan het nog worden ? Er is geen multicultureel samenlevingsmodel en he zal er nooit zijn. Moslims horen niet thuis in de Westerse wereld, een andere cultuur en andere waarden waar ze niet kunnen met leven, wa komen ze hier in hemelsnaam zoeken ? Een sociaal systeem uitbuiten waar andere mensen zich krom moeten voor werken ? Sociale woningen betreden terwijl onze daklozen cfr Gent Veldstraat, tussen de vuilzakken slapen ? Dit kan niet verder worden bepamperd worden, keiharde actie dringt zich op en als die niet van de overheid komt, dan ….. zal er wel iemand opstaan, er is gewoon teveel gebeurd van alles. Ze kunnen 1000 km naar hier wandelen, dan zullen ze met zijn allen wel 1000 den km kunnen terugwandelen en in hun eigen cultuur leven zonder dat ze hiervoor andere mensen kwaad moeten berokkenen. Islam voor mijn part een verboden godsdienst of geweldadige sekte, weg ermee en verbieden. Tevens toch een dankwoord voor Merkel en Junckers en graaizieke politici die dit mogelijk hebben gemaakt, een cynisch dankwoord dan.

 • kael schreef:

  De kroniek van een ‘aangekondigde dood’ Hiervoor zijn zowel de zogenaamde EU, Merkel, Junckers als on eigen beleid (NvA, Cd&V, VLD, Spa) verantwoordelijk. Onze land toegankelijk gemaakt voor islamitische terroristen. Abdesladam loopt maanden vrij rond in Molenbeek ondanks speurtochten, in de knie geschoten, geen druppeltje bloed te zien, verliest ook toevallig nog een papiertje, niemand iets gezien buiten camera’s. Moslims die aanslagen toeroepen worden niet in beeld gebracht. Onze Westerse waarde en cultuur is en wordt verkracht door ons eigen beleid en door de Islam. Je bent een racist als je hierover de waarheid zegt, hoeveel neemt een bevolking nog voor een opstand ? Moslims worden bepamperd, vluchtelingen zijn heilig, krijgen een huis met inloopdouche, terwijl in Gent Veldstraat een vlaamse dakloze tussen de vuilzakken moet slapen, dit is Belgie ! Burger wordt krom belast om deze bepampering te betalen. Waarom gelukszoekers duizenden km wandelen terwijl ze in hun eigen cultuur ook toevlucht kunnen vinden, om een sociaal systeem uit te buiten, het paard van Troje ? Alleszins er is geen multiculturele samenleving mogelijk met een godsdienst die anderen wil onderwerpen en vrouwen wil discriminieren, beste moslim doe dat in je eigen cultuur, jullie wandelen 1000 den km of naar hier te komen om een systeem uit te buiten, wel genoeg van dat, wandel maar 1000 den km terug en doe het in je eigen cultuur. Tijd dat er eens een aantal mensen opstaan als het beleid hieraan verzaakt !

  • Ph schreef:

   In feite kun je die immigranten niets kwalijk nemen, de hoofd schuldige zijn de politiekers en hun beleid dat door heel de lijn heeft gefaald.

   Dus moeten al deze politici collectief ontslag nemen, inclusief de instanties die zulke aanslagen zouden moeten voorkomen, want ze hebben allen gefaald.

   • faith schreef:

    Het probleem is dat politici verplicht naar de pijpen moeten dansen van oorlogszuchtige neocons/foute Israëli’s/foute Amerikanen, ja wie eigenlijk? Verwarring is een eerste vereiste om zo ver te komen dat je de hele wereld naar je pijpen kan laten dansen. Lafaards dus.
    Ik denk dat politici moeten gehoorzamen of anders gechanteerd worden, omdat de zieke geesten alleen zo van hun wil een wet kunnen maken, laf dus.
    Maar je moet ook wel laf zijn als je de wereld in constante staat van oorlog wil hebben (handel) Want dat is waar het de hoofdschuldigen om te doen is, en chaos creeeren. Heel belangrijk voor ze.
    Dat daardoor moslims hier in grote getale terecht komen kunnen onze politici dus niet concreet iets aan doen als de grote valse spelers neocons/cabal/Amerika dit achter de schermen zo besloten heeft.
    Maar krijgen er wel de schuld van. Ook al zo slim. (laf) Anders dreigt er wat.
    Moslims en alle andere vluchtelingen kunnen er ook niets aan doen dat hun dorpen en huizen worden platgegooid onder valse voorwendselen. Maar als ze vluchten voor hun leven krijgen zij hier te schuld. Ze vinden wel wat waarom moslims niet deugen. zie Wilders. terwijl zijn baasjes de stroom op gang geholpen hebben en in stand wil houden roept Wilders dat ze weg moeten en dat de grenzen dicht moeten. Maar ze vinden zichzelf nog helemaal helder in hun bovenkamer! Het is haast lachwekkend.
    En mensen geloven het omdat we in de msm nooit iets horen over de echte oorzaak.
    1. Oorlog = big business.
    2. Willen doelgericht een grote gestuurde puinhoop van Europa maken.
    3. Dat kunnen ze met hun oplossingen ons redden. NWO.
    4. Geef vooral moslims de schuld, leuker kun je het niet voor ze maken.

    En met aanslagen straf je stoute landen die niet willen luisteren naar laffe broer af.
    Het lijkt simpel maar volgens mij is het ook zo simpel.
    Het wordt alleen een stuk ingewikkelder voor ze als iedereen het door heeft, dan is de lol er gauw van af voor ze. In die fase zitten we nu.
    Het blijft spannend maar hun hoogtij dagen zijn nu wel voorbij.

 • Elise49 schreef:

  Waar komt de naam België vandaan? Je ogen gaan open. Lees Bel(goden) De agenda herleidt naar: Syrië/ISIS/Babylonië/oren van babel(EU gebouw). Als het nu nog niet duidelijk is dat de drie geloven in dit tijdperk een rol spelen om een Niburu te creëren(zie Georgia Guidestones die bedoelt zijn voor een nieuw tijdperk), dan weet ik het ook niet meer. Mensen worden opgeruimd(systeem) Mensen ruimen elkaar op. Als de mens in zichzelf gelooft, dan laat hij zich niet sturen door een groep/ideologie/systeem. Judas speelt met ons gewone mensen. De big rotte apple. Hoofdkwartier New York.(big apple) Technologie: Apple/data. Mensen moeten begrijpen dat de agenda een over lijkende gaande masterplan is. Ik wijs alleen naar de agenda als bron van ellende/schuldige. Veel mensen zijn onwetend en ik hoop dat mensen dat wel gaan weten. Het grotere plaatje, zodat ze niet meer misleid kunnen worden. Of in ieder geval wat meer gaan opletten wat ze doen in naam van god.

 • Gudrun schreef:

  ‘Er werd iets in het Arabisch geroepen’
  Misschien: ‘Pas op lieve mensen!!! ik zie iemand met een bomvest!! ren voor je leven!!’
  ..wie zal het ooit weten?

 • emka schreef:

  Numerologie.
  Zo kan je overal wel wat achter gaan zoeken.
  Komop zeg!

  Waarom is een brandweerwagen rood? Een brandweerwagen heeft 4 wielen. Er kunnen 5 man op. 5×4 is 20; 20 shilling zitten in 1 pond. een pond kan ik in de zee vallen. in de zee zitten zitten vissen, vissen hebben vinnen, de Finnen hebben tegen de russen gevochten, en de russen hebben een rode vlag. Logisch dus dat een brandweerwagen rood is.

  • ferrimassi schreef:

   Precies, maar men moet toch ergens in kunnen vluchten. Want stel je voor je trekt een zinnige conclusie en moet daadwerkelijk wat gaan doen voor een betere wereld. Nee dan is goochelen met cijfertjes veel veiliger.

 • Max schreef:

  Het probleem is niet IS. Het probleem is islam.We moeten ermee ophouden te doen alsof het ‘terrorisme’ het probleem is. Terrorisme is slechts een modus operandi, een actiemiddel om in functie van een ideologie een doel te bereiken. Jihad en doden zijn het hoofd van de islam. Neem ze weg, dan neem je het hoofd van de islam weg.Het einddoel van de jihad is dat de hele wereld door de islam (sjaria) geregeerd wordt. We snoeien hier en daar een tak van de boom, maar de wortels blijven onaangeroerd….

 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  belgische

  1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

  Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals ...

  >