Homepagina » Buitenland » Wraak: “Amerikaanse oligarchen hebben regering-Trump overgenomen”
Wraak: "Amerikaanse oligarchen hebben regering-Trump overgenomen"

Wraak: “Amerikaanse oligarchen hebben regering-Trump overgenomen”

Amerikaanse oligarchen hebben de regering van president Donald Trump overgenomen en streven een pro-Israëlbeleid na. Dat zegt de Amerikaanse politiek analist E. Michael Jones.

Jones, voormalig professor en redacteur van het magazine Culture Wars, reageerde met zijn uitspraak op de aanval van het Amerikaanse leger vorige week op een Syrische vliegbasis.

Het Amerikaanse leger claimde dat de vliegbasis werd gebruikt voor de opslag van chemische wapens.

Verraden

Damascus vernietigde haar voorraad chemische wapens in 2014 vrijwillig na een chemische aanval net buiten de hoofdstad.

“Donald Trump heeft iedereen verraden die tijdens de laatste presidentsverkiezing op hem gestemd heeft,” stelde Jones.

“De slogan die Trump aan de overwinning hielp was America First,” vervolgde hij. “Hij beloofde een einde te maken aan de oorlogen in het Midden-Oosten.”

Israel First

De raketaanval op de Syrische vliegbasis strookt niet met zijn eerdere uitspraken en heeft alles te maken met het echte beleid van de regering-Trump, namelijk Israel First,” zei hij.

“Minister [van Buitenlandse Zaken] Tillerson zei voor de presidentsverkiezingen nog dat het geen zin had om oorlog te blijven voeren in Syrië en dat Assad niet zou worden afgezet,” aldus de analist.

Wraak

De VS is 180 graden gedraaid en dat zal in het Midden-Oosten leiden tot rampspoed, zei hij.

“Wat je hier ziet is de wraak van de oligarchen,” besloot Jones. “De oligarchen hebben de regering-Trump overgenomen en gebruiken hem om hun Israel First-beleid door te voeren.”

[PressTV]


Vind je dit leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. De vervloekte zionisten zijn weer terug van nooit weggeweest en alles lijkt weer bij het oude !

  21 likes
 2. Vreemd dat niemand rept over de crisis rond N-Korea.
  Deze situatie kan heel snel escaleren tot een globaal conflict.
  Een false flag is niet ondenkbaar zoals Pearl Harbor en dan is het volk weer om.

  150.000 Chinezen staan klaar om N-Korea binnen te vallen.
  Seal team six is ook reeds geïnstalleerd aldaar.

  Het geld is op en bijdrukken werkt niet meer.
  Een wereldoorlog is wat ‘zij’ nodig hebben ‘hun’ economie te redden.

  Overigens zijn er talloze profetieën gedaan rond N-Korea en een groter conflict als gevolg van de gebeurtenissen rondom N-Korea.

  Het kan hard gaan..

  10 likes
  • Ik hoop dat het ook hard zal gaan, maar dat dat het dan wel keihard verkeerd zal uitvallen voor de Amerikanen. Weet je, ik begreep in mijn tienerjaren nooit waarom men – op veel plekken in de wereld – zo anti Amerika was, maar gelukkig begreep ik het al gauw. Ik vind het oprecht sneu voor vele Amerikanen, maar toch zal het land een keer keihard geraakt moeten worden.

   14 likes
   • Het is niet de Amerikaanse bevolking die de diverse oorlogen begint.
    De zgn. (zoals men dat nu weer noemt) deep state is de schuldige.De banken, de FED Wall street, MIC etc.
    De gewone burger word door al jaren uitgekleed en gek gemaakt, dom gemaakt en vervolgens na een false flag ingescheept om een of andere vijand aan te grijpen.
    Het is niet veel anders dan de Duitsers vlak voor wereldoorlog 2.

    Ik heb veel liever dat de werkelijke agressors en werkelijke schuldigen eraan zullen moeten gaan geloven.
    Voor het Amerikaanse volk zal een militaire aanval op hun land dubbele misere brengen.Iets wat geen mens wil en je geen mens toewenst.
    Maar he, dat is slechts hoe ik het voel.

    Gezien er meerdere belangen zijn en meerdere belangen hebben en en om Amerika zal deze natie nog wel even blijven bestaan.
    Eerst zullen zij gebruikt worden N-Korea en Iran te conformeren aan het globale banksysteem.
    Daarna ‘mag’ ook de V.S. vallen.

    De V.S. is slechts het gereedschap om het doel te behalen.
    Zodra die functie is vervult zal het keihard geraakt worden.

    4 likes
   • @J. Hofmans. Maak je geen zorgen. Veel amerikanen denken er net zo over en gaven veertig jaar geleden al aan aan dat de kloof met Washington onoverbrugbaar is geworden omdat daar sprake is van een ons kent ons cultuur.

    Inmiddels en met de oprichting van de EU zien we dit verschijnsel ook dankzij Brussel aanwakkeren.

    3 likes
   • Iedereen is weer 180 graden gedraaid hier 😀

    Waren wij niet bijna de enige die tegengeluid gaven hier?

    1 likes
 3. Zakenbanken en oligarchen zaagden resp. in de 19e en 20ste eeuw al aan de stoelpoten van Amerikaanse presidenten. Het is de reden waarom president Abraham Lincoln nieuw geld in omloop bracht die alleen nog rechtsgeldig was en in groene zakken werd vervoerd. Zodoende ontstond de naam ‘Green Bags’ met een poging om de Rothschild bankiers voor Amerika buiten spel te zetten. Abraham Lincoln die ooit de woorden opschreef; We The People…, door het volk, voor het volk, zou later publiekelijk worden geliquideerd.

  Een volgende poging van de Rothschild bankiers slaagde wel. Alhoewel hun concept voor het opzetten van een centrale bank tot tweemaal toe door de senaat werd verworpen, drukte ze een derde poging vlak voor kerst door omdat veel senatoren al op kerstreces waren.

  De Federal Reserve (FED) werd bekokstoofd door een vijftal personen op Jekyll Island. Al deze personen onderhielden innige banden met het Rothschild Imperium waaronder een schoonzoon van de Rockefeller familie, Nelson W. Aldrich. JPmorgan en de Warburg bankiersfamilie, en een afgezant van het geheime genootschap Skull and Bones.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Pomeroy_Davison

  De eerste 20 jaar waren zo goed als alle voorzitters van de Raad van Commissarissen van de Federal Reserve afkomstig van het Skull and Bones genootschap.

  President John F. Kennedy gaf te kennen dat hij de FED wilde opheffen en de CIA in duizend stukjes wilde breken. Hij had ook last van een groep die zoals hij omschreef, altijd wat van hem moesten, en hiermee doelde Kennedy op de leden van de Council on Foreign Relations. (CFR) Als je de oprichters van de CIA, de FED, en Skull and Bones onderzoekt kom je al snel tot de conclusie dat het gros van adellijke komaf is, hetzij halve adel, of onderhouden de families al generaties goede banden binnen deze kringen.

  Kennedy die vlak voor zijn dood nog een toesprak gaf in het Waldorf-Astoria hotel, NY, over het feit dat de Amerikaanse bevolking rekening moest houden dat hij te maken had met geheime genootschappen, geheime procedures en handdrukken… zou even later idem publiekelijk worden geliquideerd. Na zijn dood en met de beëdiging van zijn opvolger Lyndon B. Johnson zouden sindsdien, en tot de dag van vandaag, alle administraties van presidenten van Amerika gevuld worden met leden afkomstig van de Council on Foreign Relations, en of lid van de Trilaterale commissie, of Bilderberg.

  De stelling dat Amerikaanse oligarchen de regering van president Donald Trump over genomen hebben is wat mij betreft dan ook te kort door de bocht. Ze waren er ‘ the deep state, of schaduw regering’ al lang voor hem en werken aan een groots plan, een Nieuwe Wereld Orde. Je dacht toch niet dat dit kabaal zich laat wegzetten door een president die er tijdelijk zit, laat staan dat deze op het idee komt om hun opgerichte instituten die een belangrijke bijdrage leveren om de NWO te verwezenlijken, word opgeheven.

  Ze beschouwen het als hun kindje. Bijvoorbeeld een van de belangrijkste taken van de CIA is het Amerikaanse bedrijfsleven ondersteunen in het buitenland en de reden waarom deze inlichtingendienst altijd betrokken was bij het afzetten van regeringen die niet mee wilde werken, d.m.v. een aanslag, een coup, het creëren van een burgeroorlog enz.. Vaak zocht de CIA naar een bevolkingsgroep of een politieke beweging die toch al dwars lag met de regering, om zodoende een wig te plaatsen. En als dat niet werkt dan sturen ze gewoon de marine corps, zoals majoor generaal Smedley Butler aanhaalde in zijn boek ‘War Is a Racket.’

  Met de komst van de Amerikaanse mainstream media en dat deze allen gecontroleerd worden door machtige multinationals in Amerika, voornamelijk Wall Street, kun je het gevolg verder zelf wel invullen. Ik zou zeggen, welkom op het platvorm van de plutocratische beweging waar geen ruimte is voor burgers die denken dat ze op democratische wijze enige insprak maken om zich met hun zaken te bemoeien. Dat is zo ongeveer de insteek, het concept waarin het westen al geruime tijd in verzeild is geraakt.

  28 likes
 4. Hahah overgenomen door oligarchen wat een grap.
  Trump was en is nog steeds bij dezelfde criminele club en is helemaal niet overgenomen maar voert zoals vanaf het begin zijn orders uit net zoals de leiders van alle vazal staten.
  Trump heeft ten alle tijde de Israelische agenda gediend en is onderdeel van de deep state.

  14 likes
 5. Wat mensen vergeten, dat Jerusalem de middelpunt van de Aarde is. GOD stond daar en schiep. Ook de gevallen engelen, daarop hun uitspraken deden. Het zal altijd om Jerusalem gaan tot het einde. Met Jezus terugkomst, gaat HIJ ook daar zitten, op de troon van David zijn voorouder van Maria’s kant.
  Als je kijkt hoeveel land de Arabieren hebben en Israël heel klein is, come on. Het is een geestelijke strijd. Ik zou zeggen, de oude landpalen in het wit, staan nog steeds daar. Het was de Britten, die alles overhoopt, had gegooid met de landpalen door het hele Midden-Oosten

  2 likes
 6. Ik denk dat wij, mensen, niemand meer kunnen geloven. De een zegt zus en de ander beweert weer iets anders. Het lijken allemaal broodje aap verhalen.

  9 likes
 7. En als, dat niet zo is, kan ik net zo goed de Bijbel in de prullenbak gooien. Jezus bestaat niet, Genesis bestaat niet en zoveel meer.

  2 likes
 8. Trump doet niet wat hij beloofde. Hij breekt eigenlijk al zijn verkiezingsbeloftes meteen en de beloftes die hij probeert na te komen lukken niet.
  Dat valt me nogal op.
  Meende hij het niet? Had hij een dubbele agenda?
  Vragen en nog eens vragen.
  In ieder geval vraagt dit om kielhalen,

  maar wie???

  3 likes
 9. De verslagenheid was anders groot toen Trump tegen alle verwachtingen en zelfverzekerder houdingen van ook onze msm de verkiezing won. Ze hebben er vervolgens echt alles aan gedaan, en nog, om hem kapot te krijgen danwel zoals hier beweren, dat hij stiekem bij de satanisten hoort.
  Een en ander valt niet te rijmen maar je kunt dit nog wel 100x aanhalen, het gaat er bij de NWO fans niet in. Net zo kortzichtig en koppig als hun baasjes.

  5 likes
 10. klopt, maar ligt niet aan Trump. Poppetje doet er niet toe, wordt niks gevraagd – en heeft de orders maar uit te voeren. Anders . . . doen de globalisten een ‘JFK’.

  Trump was – op afstand – de getalenteerdste mediamanipulator, reality-TV kanon; dus voor de globalisten de beste kaart om te spelen en zo het volk onderwerpen aan ‘Agenda 2030’; zonder veel weerstand – voor zij het doorkrijgen dat ze in een fuik zijn gezwommen.

  Ondertussen is de VS omgetoverd in een militaire dictatuur, de samenleving zwaar in verval – precies wat de globalisten beogen. De EU is next (werk reeds in uitvoering). Wordt doodgezwegen cq. gecensureerd:
  https://willyvandamme.wordpress.com/2017/03/31/miserie-en-winsthonger-in-de-vs/
  http://www.zerohedge.com/news/2017-02-22/

  Deze fascistische coup had zich in 2004 al voltrokken, getuige deze reportage van VPRO’s Tegenlicht; een samenzwering die machtiger is dan de politiek of de Federale overheid; oorlogen zonder 1 gegronde reden kan afdwingen – Executive Order; House én Senate buiten spel zet:
  http://www.dailymotion.com/video/xzy1k0_the-iron-triangle-the-carlyle-group-exposed-2004-english-with-dutch-subtitles_news

  5 likes
 11. Wat mensen vergeten, dat Jerusalem de middelpunt van de Aarde is. GOD stond daar en schiep. Ook de gevallen engelen, daarop hun uitspraken deden. Het zal altijd om Jerusalem gaan tot het einde. Met Jezus terugkomst, gaat HIJ ook daar zitten, op de troon van David zijn voorouder van Maria’s kant.
  Als je kijkt hoeveel land de Arabieren hebben en Israël heel klein is, come on. Het is een geestelijke strijd.

  3 likes
 12. Goh! Is het stemvee alweer bedonderd? Gutgutgut…

  3 likes
 13. Of Trump is overgenomen, of hij s zijn verstand verloren. Alletwee zou er op duiden dat de wereld verloren is.

  2 likes
 14. En nog moeten ze land afgeven, dacht ik niet. Het was aan Abraham gegeven en hij liep ook het hele traject, om zijn land te claimen. Het is zo, als je voet zet van jouw is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

davos

Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’

Klimaatverandering staat bovenaan de agenda op het ...

puerto rico

2018: ‘Trump bood geen hulp na orkaan Puerto Rico!’ 2020: Puerto Ricanen doen deze schokkende ontdekking

De onthullingen in Puerto Rico enkele dagen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.