Graancirkels

In de VS verschenen in 1990 vele tientallen graancirkels. Tegelijkertijd werden deze vreemde objecten gezien

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1990 verscheen er een graancirkel in het weiland van een boer uit Illinois. Het was alsof er iets op de grond was geland.

“Wat het ook was, het kwam uit de lucht en steeg weer op,” vertelde boer James Lawson aan persbureau AP. “Ik denk dat er een UFO is geland.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de herfst van 1990 doken overal graancirkels op in het gebied. Een maand na de vondst stuitte collega Mike Searle op enkele kilometers afstand op een tientallen meters grote graancirkel.

Erg verrast

“Ik reed er bijna overheen, ging terug en reed er omheen,” zei Searle. “Ik was erg verrast.”

De politie zei te denken dat het waarschijnlijk het werk was geweest van kinderen.

Op het land van Thompson vonden agenten een gat in de grond ‘waar mogelijk ooit een stok in had gezeten’. Maar dat verklaart niet het grote aantal UFO-waarnemingen in Illinois gedurende die periode.

Vreemd vaartuig

Toen Lawson zijn graancirkel ontdekte, deed een 23-jarige vrouw melding van een vreemd vaartuig in het gebied.

Twee dagen later zagen een vader en zoon in buurstaat Indiana een onbekend object boven de weg hangen. Ze keken er 15 minuten lang naar, waarna het verdween.

De vreemdste melding werd gedaan in Kentucky, een andere buurstaat, waar een vrouw samen met een aantal collega’s 20 minuten lang twee vaartuigen zag vanuit haar kantoor.

Boemerang

Het ene vaartuig, dat eruitzag als een boemerang, smolt daarna samen met het andere en verdween.

In 1990 werden in de VS tenminste 60 graancirkels gemeld. In Groot-Brittannië lag dat aantal nog veel hoger.

Foto: Simisa Wikimedia Commons

[Courier & Press]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Het blijft een schitterend fenomeen , met de kracht van de gedachten van kosmische hogere energieen is oneindig veel mogelijk ,wat voor de mens moeilijk te bevatten is omdat alles bewijsbaar moet zijn………wie zegt dat hogere energieen geen gevoel voor humor hebben, er bestaan ook plaag geestjes en nee dat is lang niet altijd negatief…… We hebben onze eigen illusie gecreëerd hier op aarde, maar uiteindelijk is alles een illusie ……Als mensen overlijden zie je soms een energie bal uit het lichaam komen, wonderlijk toch een energie bal vol met informatie van de overleden persoon die opgaat in het grote geheel………We zijn allemaal ontstaan uit kosmische energie,.. maar kennelijk zijn we het vergeten omdat we hier op aarde andere zaken belangrijk vinden, maar wat we ook zoeken het zal nooit bevredigen……daarom is er zoveel eenzaamheid …….

Bassie
Bassie
6 jaren geleden

Wie zegt dat de graancirkels positief zijn? Het kunnen net zo goed symbolen zijn om kwaadaardige energiëen op te roepen.

Louise
Louise
6 jaren geleden

@ Bassie, typische gedachte van een aardling , er zijn teveel onderzoekers geweest die niet gillend zijn weg gelopen, want negatief en positief voel je direct……..

Bassie
Bassie
6 jaren geleden

Btw, graanCIRKELS is een onjuiste typering, want slechts een klein gedeelte van de graanfiguren heeft de vorm van een cirkel.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x