Homepagina » Binnenland » Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij
code rood
Foto: Metrostation Rijnhaven (Smiley.toerist CC BY-SA 4.0)

Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

In Duitsland en België geldt sinds enkele dagen code rood voor Zuid-Holland. De provincie is geclassificeerd als ‘risicogebied’. De hotels in Rotterdam hebben het zwaar en voor ondernemers is het een drama. Duitsers en Belgen blijven massaal weg en wie er al is, gaat vaak direct naar huis.

Code rood, een risicogebied, mensen blijven massaal weg. Je zou haast apocalyptische taferelen verwachten. De werkelijkheid is anders. Spoedarts R.M. Vercoutere deelde op LinkedIn een bericht van Pieter Stuurman, die schreef: “In Rotterdam worden volgens het RIVM 24 op de 100.000 mensen positief getest. Op het totaal aantal inwoners van 650.000 zijn dat dus 156 Rotterdammers. Volgens het RIVM krijgt 98 procent hiervan géén of zeer milde klachten. Dat betekent dat slechts 2 procent hiervan werkelijke gezondheidsklachten krijgt. Dat zijn er dus afgerond 3. Hiervan zullen er gemiddeld 2 herstellen. Gemiddeld zal er dus één inwoner van Rotterdam overlijden.”

Uit de gegevens blijkt dat mensen die overlijden met corona gemiddeld 85 jaar oud zijn en onderliggende aandoeningen hebben.

“Conclusie: ALLE maatregelen in Rotterdam zijn gericht op het uitstellen van het overlijden van ÉÉN (gemiddeld) 85-jarige bejaarde, die al heel ziek is. En die dus sowieso binnen korte tijd zal overlijden. Wie nu nog achter de maatregelen staat, kan simpelweg niet rekenen!” schrijft Stuurman.

Griepdoden teruggelopen van 6500 naar 404

Ook arts Matthijs Schoemacher dook in de cijfers, die een ontnuchterend beeld schetsen. Op Twitter wijst hij erop dat het aantal coronadoden sinds begin juli is opgelopen van 600.000 naar 959.582. “Nog geen miljoen, hoe betreurenswaardig ook. Op een wereldbevolking van 7800 miljoen inwoners. Een goede 0,01 procent. Geen 3,6 procent zoals voorspeld.”

Overigens zijn die mensen niet puur en alleen aan corona gestorven, aldus Schoemacher. “90 procent van hen was ouder dan 65 jaar, lijdend aan talloze ouderdomskwalen en bovendien onder de medicijnen, met bekende en onbekende schadelijke bijwerkingen. Met corona als de bekende druppel.” Toch kregen deze mensen het etiket corona als doodsoorzaak opgeplakt.

“Bovendien was het aantal griepdoden in Nederland ook nog eens teruggelopen van 6500 naar 404 doden,” merkt Schoemacher op. “Een griep met gelijke symptomen, die met een cocktail aan vaccins de laatste 5 jaar evengoed 6500 doden gemiddeld per jaar scoorde (corona 6278 doden). Niet echt een killervirus dus. En ook nog eens zonder vaccin!”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
5 maanden geleden

Hier worden oorlogsmisdaden gepleegd onder je ogen en mensen laten het gewoon gebeuren, ze staan vrijwillig hun rechten af als je ze maar bang genoeg maakt! Eigenlijk zouden ze tegen die praktijken beschermd moeten worden, maar ik krijg zelfs sterk de indruk dat onze beschermers, de Hoge Heren die de Mensheidsrechtenverdragen hebben opgesteld, zelf zijn omgekocht, want ik vind ze veel te stil!!

Tony
Tony
5 maanden geleden

Laten wij er maar van uitgaan dat ons parlement drukker is met andere zaken, dan met daadwerkelijke cijfers. Hoe lang houden zij dit “spelletje” omtrent een virus dat niet bestaat, nog vol?

Riet,
Riet,
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

waarom pikken de mensen die onzin nog, van Rutte daar kom je van in de putte, gooi hem maar eens er in, en laat hem er 14 dagen zonder contact zitten, misschien krijgt ie zijn verstand dan terug.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Zal het kwaad zich momenteel niet doodlachen omtrent alle negatieve berichten over corona?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Waar blijft de politie en de hooggeleerde advocaten om deze zware criminelen op te pakken ?? Tijd om de regering in LOCKDOWN te gooien en dan allemaal arresteren !

Teun
Teun
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Helaas gaat dat nooit gebeuren, omdat zij een ander belang dienen.

Rob
Rob
5 maanden geleden

Ik heb de toespraak van Lex op prinsjesdag niet gezien. Ik ben ook niet geïnteresseerd in dat globalistische gezwets van individuën die zichzelf belangrijker en hoger achten dan anderen omdat ze hun ziel verkocht hebben. In een video van Lubach kwam ik het volgende tegen in een reactie:

SPEECH KONING op 20 SEPTEMBER 2020.
Zegt een Nederlandse KONING dit tegen zijn eigen volk?
In het jaar van 75 jaar Verenigde Naties domineert HELAAS steeds vaker het nationale (nederlands) eigenbelang. ….. en is de multilaterale WERELDORDE (de deep state)verder onder druk komen staan.

Het is duidelijk dat de wereld zich, over de coronacrisis heen, moet voorbereiden op de mogelijkheid van een VOLGENDE PANDEMIE 😳of een andere EXTERNE SCHOK 🙀🙀😳🥵

WAT WEET HIJ MEER DAN WIJ???????????
Zou hij KONING willen worden van de nieuwe Wereldorde ( the deep state?).

Aldus de reactie. Wat er allemaal gaande is gaat uiteindelijk ALTIJD om de NIEUWE WERELDORDE. Daar zal de oude wereldorde nog een paradijs op Aarde bij lijken, ondanks dat het in wezen altijd al een duistere planeet is geweest hier.

Rob
Rob
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Ik heb voorheen al vaker het gevoel gehad die de speech op prinsjes dag niet aan het volk is gericht maar aan de elite. Daarom zitten er ook nooit burgers bij die speech, alleen mede-globalisten. Het ‘domme volk’ kijkt mee via de tv maar het dringt niet door dat hij niet tot het volk spreekt. Dan kom je op hetzelfde uit als wat ze over films zeggen: je krijgt te zien wat ze van plan zijn. Het volk denkt dat hij tot hen spreekt omdat ze het op de tv kunnen volgen.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

@Rob, niet WA van Amsberg is het beoogd staatshoofd van de NWO/Novus Ordo Seclorum, maar prins William van Groot-Brittannië. Op 16.06.2008 kreeg hij van zijn grootmoeder Elizabeth II de versierselen uitgereikt behorende bij de hoogste Britste onderscheiding: the most noble Order of the Garter. Hij was nummer 1000 van deze in 1348 door koning Edward III gestichte orde.
Ga eens googelen naar bizarre paintings in the international airport of Denver/Fort Worth waar William nogal opmerkelijk staat afgebeeld.
Elizabeth is grootmeesteres van deze orde en er is een link tussen de Order of the Garter en Tempeliers (hebben modern bankwezen gecreëerd)

ben
ben
5 maanden geleden

zoals jensen al eerder en vaak gezegd heeft, “er is een wereldwijde staatsgreep gaande”

deze zogenaamde overheid die we nu hebben is er niet VOOR het volk maar TEGEN het volk.
praten/demontsreren/petities helpen niet, het wordt serieus tijd voor een tegencoup !!!!!!

Jan
Jan
Reactie op  ben
5 maanden geleden

99% van het Nederlandse volk slaapt

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Die slaappillen doen hun werk goed blijkbaar.

Arie Elgersma
Arie Elgersma
5 maanden geleden

Code rood als straf voor niet braaf luisteren naar den haag net als Amsterdam

Bert
Bert
5 maanden geleden

“Conclusie: ALLE maatregelen in Rotterdam zijn gericht op het uitstellen van het overlijden van ÉÉN (gemiddeld) 85-jarige bejaarde, die al heel ziek is”

Nee. Het gaat om die 24 op 100.000, dat zijn de besmettelijke mensen die gewoon rondlopen in Rotterdam. Het maakt België uiteraard niet uit dat er toevallig een Belg in een hotel zit terwijl er iemand doodgaat aan Corona. Het maakt ze wel uit dat er zoveel besmettelijke mensen rondlopen die het virus kunnen overdragen.

Die getallen staan gek genoeg 1 op 1 in de tekst, dus geen idee wat er mis is met het denkvermogen van deze “spoedarts”.

Justin
Justin
5 maanden geleden

Zeer verontrustende info over de nieuwe COVID vaccins,

https://www.stopworldcontrol.com/en

Ome Jaap
Ome Jaap
5 maanden geleden

En nog zijn er schapen die er intrappen

x

Check Also

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x