Binnenland

Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland en België geldt sinds enkele dagen code rood voor Zuid-Holland. De provincie is geclassificeerd als ‘risicogebied’. De hotels in Rotterdam hebben het zwaar en voor ondernemers is het een drama. Duitsers en Belgen blijven massaal weg en wie er al is, gaat vaak direct naar huis.

Code rood, een risicogebied, mensen blijven massaal weg. Je zou haast apocalyptische taferelen verwachten. De werkelijkheid is anders. Spoedarts R.M. Vercoutere deelde op LinkedIn een bericht van Pieter Stuurman, die schreef: “In Rotterdam worden volgens het RIVM 24 op de 100.000 mensen positief getest. Op het totaal aantal inwoners van 650.000 zijn dat dus 156 Rotterdammers. Volgens het RIVM krijgt 98 procent hiervan géén of zeer milde klachten. Dat betekent dat slechts 2 procent hiervan werkelijke gezondheidsklachten krijgt. Dat zijn er dus afgerond 3. Hiervan zullen er gemiddeld 2 herstellen. Gemiddeld zal er dus één inwoner van Rotterdam overlijden.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit de gegevens blijkt dat mensen die overlijden met corona gemiddeld 85 jaar oud zijn en onderliggende aandoeningen hebben.

“Conclusie: ALLE maatregelen in Rotterdam zijn gericht op het uitstellen van het overlijden van ÉÉN (gemiddeld) 85-jarige bejaarde, die al heel ziek is. En die dus sowieso binnen korte tijd zal overlijden. Wie nu nog achter de maatregelen staat, kan simpelweg niet rekenen!” schrijft Stuurman.

Griepdoden teruggelopen van 6500 naar 404

Ook arts Matthijs Schoemacher dook in de cijfers, die een ontnuchterend beeld schetsen. Op Twitter wijst hij erop dat het aantal coronadoden sinds begin juli is opgelopen van 600.000 naar 959.582. “Nog geen miljoen, hoe betreurenswaardig ook. Op een wereldbevolking van 7800 miljoen inwoners. Een goede 0,01 procent. Geen 3,6 procent zoals voorspeld.”

Overigens zijn die mensen niet puur en alleen aan corona gestorven, aldus Schoemacher. “90 procent van hen was ouder dan 65 jaar, lijdend aan talloze ouderdomskwalen en bovendien onder de medicijnen, met bekende en onbekende schadelijke bijwerkingen. Met corona als de bekende druppel.” Toch kregen deze mensen het etiket corona als doodsoorzaak opgeplakt.

“Bovendien was het aantal griepdoden in Nederland ook nog eens teruggelopen van 6500 naar 404 doden,” merkt Schoemacher op. “Een griep met gelijke symptomen, die met een cocktail aan vaccins de laatste 5 jaar evengoed 6500 doden gemiddeld per jaar scoorde (corona 6278 doden). Niet echt een killervirus dus. En ook nog eens zonder vaccin!”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Hier worden oorlogsmisdaden gepleegd onder je ogen en mensen laten het gewoon gebeuren, ze staan vrijwillig hun rechten af als je ze maar bang genoeg maakt! Eigenlijk zouden ze tegen die praktijken beschermd moeten worden, maar ik krijg zelfs sterk de indruk dat onze beschermers, de Hoge Heren die de Mensheidsrechtenverdragen hebben opgesteld, zelf zijn omgekocht, want ik vind ze veel te stil!!

Tony
Tony
3 jaren geleden

Laten wij er maar van uitgaan dat ons parlement drukker is met andere zaken, dan met daadwerkelijke cijfers. Hoe lang houden zij dit “spelletje” omtrent een virus dat niet bestaat, nog vol?

Jan
Jan
3 jaren geleden

Zal het kwaad zich momenteel niet doodlachen omtrent alle negatieve berichten over corona?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Waar blijft de politie en de hooggeleerde advocaten om deze zware criminelen op te pakken ?? Tijd om de regering in LOCKDOWN te gooien en dan allemaal arresteren !

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x