Binnenland

‘BBB heeft haar handtekening gezet onder een coalitieakkoord waar ik me echt rot van ben geschrokken’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) stelt dat de BoerBurgerBeweging definitief haar ziel heeft verkocht aan de duivel. Volgens BBB-voorvrouw Caroline van der Plas is dat niet waar.

BBB heeft in de provincie Noord-Holland haar handtekening gezet onder een coalitieakkoord waar ik me echt rot van ben geschrokken, zegt Van Meijeren in een vlog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In dat akkoord staat in de stikstofparagraaf dat de coalitie Noord-Holland de wet- en regelgeving van Den Haag op het gebied van stikstof gewoon zal gaan uitvoeren, terwijl we weten dat het kabinet werkt aan een wet om die doelstelling van 2035 te vervroegen naar 2030, aldus Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Dat staat er niet’

Daarnaast staat er over onteigening expliciet dat dit tot de mogelijkheden behoort, voegt hij toe.

Volgens Van der Plas staat in het coalitieakkoord duidelijk dat er nooit onteigend kan worden vanwege stikstof, maar dat staat er volgens Van Meijeren niet.

Als de stikstofreductie onvoldoende is kan het bestemmingsplan worden gewijzigd en kan vervolgens op basis van dat bestemmingsplan de onteigeningsprocedure in gang worden gezet.

Keihard laten piepelen

“Als mevrouw Van der Plas dit niet begrijpt, dan heeft ze niet alleen haar ziel verkocht aan de duivel, maar dan heeft ze zich ook nog eens keihard laten piepelen,” zegt Van Meijeren.

“Volgens mij begrijpt ze het prima en is ze zich nu in allerlei bochten aan het wringen om haar gebroken verkiezingsbeloftes recht te kletsen,” vervolgt hij. “Een trucje dat ze ongetwijfeld geleerd heeft toen ze nog bij het CDA zat.”

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tori
Tori
11 maanden geleden

Het verbaasd me niet. Het toont voor mij alleen maar hoeveel mensen er slapen. Ik kan er niet bij dat wij Nederlanders niet zien wat er gebeurt of liever gezegd wat er gebeurd is. Wat is er in hemelsnaam nodig om al die mensen wakker te maken

Annette
Annette
11 maanden geleden

IEMAND verbaasd? IK in ieder geval niet.

Caroline van der Plas heeft “gewoon” een probleem met “begrijpend lezen”. Ach, Caroline, daar heeft op dit moment, anno 2023, een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking een groot probleem mee. Om maar van de niet-Nederlandse bevolking te zwijgen.

Er zijn nog steeds mensen, boeren en burgers, die in de “goede” bedoelingen van de partij BoerBurgerBeweging geloven. IK in ieder geval niet.
Het is mij een beetje TE toevallig, dat deze nieuw opgerichte partij dezelfde initialen heeft als de slogan van het World Economic Forum, namelijk Build Back Better.

Dat noemen ze liegen en bedriegen IN PLAIN SIGHT. Zó ongelooflijk doorzichtig allemaal.

De boeren in de eerste plaats, maar OOK veel burgers, hebben deze nieuwe partij omarmd alsof het onze redders in de nood zouden zijn.

Ik had op de alternatieve kanalen allang de achtergrond gelezen van WIE de geldschieters waren en gelukkig behoor ik nog steeds tot de groep mensen, die weten dat als iets te mooi is om waar te zijn, dat het dan ook meestal niet waar is.

EN….. bij mij is 1 + 1 nog altijd 2!

Vorig jaar waren er VEEL vlaggen omgekeerd. NU zie je dat nog maar sporadisch.
Onbegrijpelijk. Hebben de boeren de strijd al opgegeven? Je zou het bijna denken.

Het is SUPER, dat Gideon van Meijeren deze hele kwestie wat betreft BBB en voorvrouw Caroline van der Plas, weer vol in het daglicht zet. Maar helaas behoort hij tot een partij, die bij het gros van de bevolking leidt tot meewarig het hoofd schudden.

De ophitserij tegen Forum voor Democratie met zijn absolute kanjers heeft, jammer genoeg, goed gewerkt.

Zij hebben natuurlijk een groep van trouwe aanhangers, zoals ondergetekende, maar (helaas) een nóg grotere groep van aperte tegenstanders.

In ieder geval hebben wij als symbool weer de boerenzakdoek aan onze auto hangen. Misschien tegen beter weten in, maar toch…..

Frenk
Frenk
11 maanden geleden

Gideon legt het verraad van carolientje perfect bloot.

Maar in dit land geldt wie een minderheidsstandpunt vertegenwoordigt, heeft niet langer het rech op de televisie of op een universiteit of dadelijk in het wef-gekaapte parlement te spreken.

Het is alleen daar een minderheidsstandpunt, want dat in combi met de mainstreammedia is de poppenkast waarmee het volk om de tuin wordt geleid.
BBB hoort daarbij.

Benieuwd naar de reactie van de boeren, en daarop hopelijk eindelijk ook de burgers….

Rene
Rene
11 maanden geleden

Inderdaad Gideon FvD is de enige partij met een rechte rug ,geen staande ovatie voor de clown uit Kiev ,geen corona waanzin ,klimaat gekte en regenboogvlaggen .
FvD de enige partij die Nederland nog kan redden van de totale ondergang
Ga zo door Gideon ,zal jullie altijd blijven steunen
m vr gr van een trotse boer

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x