CoronaBuitenland

Onderzoek naar schade door coronavaccins in België schetst ‘onthutsend’ beeld over het grote taboe

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

Doorbraak Magazine heeft onderzoek gedaan naar de schade door de coronavaccins in België. Vier getuigenissen en Belgisch cijfermateriaal schetsen een onthutsend beeld: één op de 1700 inentingen gaf aanleiding tot de melding van een ernstige bijwerking, laat journalist Christophe Degreef weten.

“Een hoog cijfer. Waarschijnlijk zijn die getallen nog een serieuze onderschatting van het probleem.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Mensen werden niet geloofd wanneer zij ernstig letsel kregen na hun vaccin en konden nergens terecht, zeker niet bij de medische wereld en ook niet bij de samenleving.

Niet serieus genomen

De getuigen van Doorbraak kregen hartproblemen, een zenuwziekte, reageerden overmatig en blijvend allergisch of zijn overleden.

Hoe je de cijfers ook draait of keert: er zijn historisch veel bijwerkingen gemeld. Die worden nog altijd niet serieus genomen, aldus Degreef

Collateral damage

Voor het kabinet van vicepremier en zorgminister Frank Vandenbroucke zijn de schadegevallen ‘collateral damage’. Net als de bijwerkingen die nog vastgesteld zullen worden.

Kno-arts Erwin Annys merkt op dat problemen en bijwerkingen verzwegen zijn om de vaccinatiebereidheid niet in gevaar te brengen. “Dat was vanaf het begin al de logica van de campagnes. Waarom zijn anders de vaccinproducenten door de overheid vrijgesteld van aansprakelijkheid?”

4.8 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarten Keutelmans
Maarten Keutelmans
7 maanden geleden

Ernst Gluipers staat klaar voor nog een ronde gifspuiten in het najaar! Deze smeerlap heeft nog niet genoeg ellende veroorzaakt! Klaus Schwab wil meer und Befehl ist Befehl!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Die kudde angstige compleet Hersendode Überschapen is toch zelf enthousiast geheel vrijwillig het GGD-Abattoir ingewandeld? We hebben al die comateuze kasplantjes nog zo gewaarschuwd om die mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-NOOD-VaxxiNazi vooral niet te laten injecteren. Operatie Dark Winter-Event-201-COVID-1984 was per slot van rekening bedoeld om alle Useless Eaters te ruimen.
https://globalintelhub.com/wp-content/uploads/2013/07/dark_winter.pdf
Maar die compleet Hersendode kudde Nazi-Sympathisanten trok zich van al onze goedbedoelde waarschuwingen helemaal niks aan & geloofden liever die massamoordende pathologische leugenaar Führer Rüttler met zijn eindeloze bullshit…Prachtige privileges voor alle Gevaccineerde Hersendode Überschapen werd ze beloof om ze te lokken. Wat waren al die hersendode Überschapen toen nog ontzettend blij met hun QR-oormerk en bijkomende privileges…het lachen is ze inmiddels wel vergaan…wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten..

Welder
Welder
7 maanden geleden

Zullen de verantwoordelijke ooit worden gestraft, ben bang van niet.

theo
theo
7 maanden geleden

Tis gewoon langzaam ruimen van de bevolking meer niet! En de volgende ronde dient zich alweer aan. Twijfelen, nee dan ondermijn je de demonazi, je moet geloven wat de msm en de overheidswetenschappers je vertellen en verder gewoon je bek houden.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x