Binnenland

BBB stemt tegen FVD-motie om boeren te beschermen tegen Haagse stikstofgekte: ‘BBBoerenbedrog’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

In Zeeland stemde de BoerBurgerBeweging tegen een motie van FVD om de boeren te beschermen tegen de Haagse stikstofgekte. De BBB gaf aan tegen te stemmen omdat ze geen ‘stikstofontkenners’ zijn.

“Belachelijk! Nergens in de motie wordt het bestaan van stikstof geloochend. FVD komt wel op voor de boeren,” reageert FVD Zeeland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De partij merkt op dat de door Den Haag gehanteerde stikstofnormen alsmede de ambities van het kabinet een directe bedreiging vormen voor de agrarische sector in Zeeland en dat stikstof geen reëel, maar een politiek gecreëerd probleem is.

Krachtig protesteren

Het is volgens de partij onwenselijk om de agrarische sector, die het toch al zwaar heeft, nog strengere normen op te leggen qua stikstof.

De motie verzoekt Gedeputeerde Staten om steeds krachtig te protesteren indien zij zouden moeten meewerken aan het onteigenen van boeren. FVD Zeeland vindt dat er geen onteigening van boeren moet plaatsvinden op basis van stikstofnormen.

Zouden de kiezers zich al bedrogen voelen?

“BBBoerenbedrog. FVD Zeeland strijdt door tegen de stikstofleugen. BBB heeft glashard tegen deze motie gestemd. Zouden de kiezers zich al bedrogen voelen? Toch maar FVD hè, volgende keer,” schrijft voormalig Statenlid Robert Koevoets (FVD).

“De enige en echte oppositie werd en wordt enkel door FVD gevoerd. De rest is BBBlabla en kun je vergeten,” voegt hij toe. “Dergelijk stemgedrag is niet uit te leggen aan de kiezers en niet te verkopen.”

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

196 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

Daar gaat het al fout……….

Domme domme domme boeren!!!!!!!!

hoogtijd
hoogtijd
1 jaar geleden

Degenen die op de BOERENBEDROG hebben gestemd, hebben helaas allemaal verkeerd gestemd. MENSEN STEM FVD, DAN ALLEEN IS ER HOOP VOOR DE BOEREN EN DE BURGERS. DE BBB STEMMERS ZIJN BEDROGEN. ALLEMAAL DE VLAG WEER OP ZIJN KOP. BLAUW, WIT, ROOD !!!!! DOEN !!!

Ron
Ron
1 jaar geleden

Ik zij het van het begin al BBB is niet te vertrouwen.
BBB zijn wolven in schaapskleren.
Caroline je hebt de boeren in de steek gelaten, stikstof crisis en klimaat crisis is allemaal gecreëerd door de regering in opdracht van het WEF.
Caroline wakker worden.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

BBB stemmers zijn er met open ogen ingetuind,BBB is WEF net als de rest van het zieke zooitje in Den Haag,alleen FVD is geen WEF.Dus BOEREN tijd voor omgekeerde vlag

Back to top button
196
0
We lezen graag je reactie!x