Blog

In 3 stappen naar een keuken op maat

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kans dat ook jij vroeg of laat voor de aanschaf van een nieuwe keuken komt te staan is vrij groot. Een keuken gaat immers vaak een jaar of 15 tot 20 mee, wat betekent dat we in ons leven tot wel 3 keer toe op zoek moeten naar een nieuwe keuken.

De aanschaf van een keuken is een aanschaf die je niet binnen enkele ogenblikken regelt. Het is niet alleen een flinke uitgave, maar ook de keuze voor verschillende kleuren, materialen en apparatuur is een hele uitdaging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Doordat het uitzoeken van een keuken doorgaans in bijna alle gevallen maatwerk is, is het duidelijk kenbaar maken van je smaak, stijl en wensen essentieel. De 3 stappen die je dient te doorlopen voor een perfecte keuken op maat hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Budget

Alles valt en staat uiteraard met het budget wat je te besteden hebt voor je keuken. Net als bij iedere aankoop, geldt ook voor een keuken, dat je het zo gek kunt maken als dat je zelf wilt.

Zo kun je kiezen voor een chique ingebouwd koffiezetapparaat of een normale. Hetzelfde geldt voor de verlichting in je keuken. Wat enorm populair is, zijn led spots. Niet te verwarren met een led bouwlamp overigens. Deze zijn energiezuinig en geven een sfeervol, maar ook praktische verlichting.

Door vooraf vast te stellen over welk budget je beschikt, kun je keuzes maken tussen bepaalde zaken die je belangrijk vindt of zaken die mooi zijn indien het binnen budget kan worden uitgevoerd.

Ontwerp

Wanneer het budget is vastgesteld, kun je verder naar het ontwerp van je keuken. Dit gebeurt doorgaans in een 3D ontwerp, zodat je direct een beeld hebt bij hoe het uiteindelijk zal gaan worden. Uiteraard zal dit niet zomaar worden gedaan, hiervoor dienen eerst de wensen in kaart te worden gebracht.

Hierbij moet je denken aan kleur, afmeting en ook positie van onder andere de kraan, wasbak en eventueel aanwezige apparatuur. Gemiddeld duurt het enkele weken alvorens het ontwerp volledig klaar is. Wanneer het zover is, dan wordt het uiteindelijk ontwerp stap voor stap doorgenomen en worden eventuele op of aanmerkingen hierin verwerkt.

Tot je uiteindelijk helemaal tevreden bent en het ontwerp definitief is goedgekeurd.

Plaatsen

Wanneer het ontwerp en de keuze voor bepaalde apparatuur is vastgesteld, zal de keuken worden geproduceerd. Doordat een keuken volledig maatwerk is, kan het tot wel 3 maanden duren alvorens de keuken klaar is voor plaatsing.

Wanneer dit het geval is, zal er een datum worden vastgesteld waarop de keuken bij je wordt geplaatst. In overleg kan het zijn dat alle benodigdheden van te voren bij je worden geleverd, zodat de monteur direct bij je aan de slag kan.

Het plaatsen van een keuken duurt ongeveer twee dagen, afhankelijk van de complexiteit van het geheel en ook de grote van je keuken. Wanneer de keuken volledig is gemonteerd, zal de monteur samen met jou alles doorlopen om eventuele gebreken tijdig te kunnen vaststellen.

Als alles akkoord is, dan wordt de keuken opgeleverd en kun je direct aan de slag met je favoriete gerecht.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x