Buitenland

Grote internationale weerstand tegen ‘criminele onteigeningsbeleid van onze roverheid’

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek nam een steunbetuiging op voor de boeren. “Herinnert u zich de Nederlandse boeren nog? En hun dappere protesten van afgelopen zomer? Weet u nog hoe zij vochten voor onze vrijheid?” vraagt ze in een filmpje dat ze met haar 317.000 Twitter-volgers heeft gedeeld.

“Het spijt me, maar ik heb slecht nieuws. Onze boeren zijn deze strijd aan het verliezen en de Nederlandse regering is aan het winnen,” zegt ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Leugens

In het tv-programma Ongehoord Nieuws lichtte ze toe dat ze de steunbetuiging heeft opgenomen omdat ze in nauw contact staat met veel boeren en merkt dat ze de hoop aan het verliezen zijn, dat ze beginnen te geloven in de leugens die door de mainstream media worden verteld hier in Nederland. Bijvoorbeeld dat ze de steun van het volk zijn verloren.

“Toen dacht ik: dat is niet waar,” aldus Vlaardingerbroek, die besloot het heft in eigen handen te nemen en een steunbetuiging op te nemen voor de boeren, met het verzoek aan iedereen ter wereld om aan onze boeren te laten weten dat zij gesteund worden.

Enorm opgeblazen

Ze kreeg duizenden reacties. “Wereldwijd zijn er heel veel mensen die het oneens zijn met het criminele onteigeningsbeleid van onze roverheid,” stelde Vlaardingerbroek.

“Het is enorm opgeblazen. Ik hoop echt dat dat het vuur weer een beetje aanwakkert in de boeren en dat ze voor de verkiezingen weer gaan protesteren.”

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
1 jaar geleden

Nederlanders zijn n slap volk. Diegenen die probeerden die slapjanussen in actie te krijgen gooiden het bijltje er al bij neer en zijn uit nederland vertrokken. Ergerlijk is het dat de domheid en de hypnose van deze idioten eerder schijnt toe dan af te nemen. Beschouw nderland als verloren en start again ergens anders.

Locutus of Borg
Locutus of Borg
1 jaar geleden

D66-ers alleen insecten laten eten. Dat lijkt me een prima oplossing.

Sjef
Sjef
1 jaar geleden

Volk staat achter de boeren, alleen de hogeropgeleiden daar heb ik mijn twijfel over. Zijn vaak overheidsdienaren en wiens brood men eet, diens woord men preekt.

Hoop dat de boeren anders gaan boeren en de winkel aan huis doen, laat die verdomde supermarkten maar aan hun lot over. Die worden straks door een Amazon opgekocht en uitgekleed.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x