Het Complot

Wie heeft bepaald dat de aarde rond is? Canadees raadslid ziet complot achter verduisteren bewijs

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is sprake van een complot om bewijs te vernietigen waaruit blijkt dat de aarde plat is. Dat heeft een raadslid van een stad in het Canadese Quebec gezegd.

Nathalie Lemieux, tot voor kort locoburgemeester van de stad Gatineau, vroeg wie bepaald heeft dat de aarde rond is en waarom we dat zouden moeten geloven, schrijft de krant Le Droit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Nu mensen beseffen dat het mogelijk is dat de aarde plat is, moeten we ons afvragen waarom ze bewijzen hiervoor willen verbergen,” schreef Lemieux.

Tijd voor verandering

Ze vroeg zich ook af hoeveel geld er naar de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gaat en zei dat ze de nieuwsberichten op tv niet gelooft. Ik doe liever mijn eigen onderzoek, aldus het raadslid.

“De wereld is een podium en diverse acteurs vermaken zich ten koste van ons en denken dat ze intelligenter zijn dan wij,” schreef ze. “Het is tijd voor verandering.”

De assistent van Lemieux bevestigde dat het raadslid deze uitspraken heeft gedaan.

Complottheorieën

Ze plaatste ze onder een nieuwsartikel over de strijd die YouTube aanbindt met filmpjes over complottheorieën.

Eerder raakte Lemieux in opspraak nadat ze had gezegd dat islamofobie ‘een probleem is dat verzonnen is door premier Justin Trudeau’.

[Le Droit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Hoe lang willen bepaalde groepen de Mens nog afleiden van het ware Zelf met volstrekte nonsense.

ChiXiStigma
ChiXiStigma
5 jaren geleden

Nou mevrouw, degene die het bepaalde was Pythagoras, en degene die het bewijs leverde was Aristoteles. Maar dat had u zelf ook even kunnen googelen.
Jammer dat al het bewijs voor de platte aarde verduisterd is, ik had het graag gezien, zoals een foto van de rand, of een oude kaart waaruit blijkt dat wij omringd zijn door een ijsmuur en midden op de platte wereld een ijshoop hebben, misschien wat drone opnames of zo.
Misschien wat klokkeluiders die aantoonbaar bewijzen dat ze foto’s hebben zitten vervormen. Eeuwenoude landkaart vervalsingen.
Maar naar ik in het artikel zie, is het de zoveelste youtube wetenschapper die geen enkel diepgaand onderzoek pleegt, jammer.

marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

In elke religieuze handleiding staat dat de aarde plat is ,als je dus een religieuze fundamentalist bent van een van de grote religies kan je er niet omheen .Een beter bewijs voor de niet wetenschappelijk inhoud en komplete waanzin van die boeken is er niet om dat alle mensen toen dat dachten en als de goddelijke inspiratie niet klopt op zo’n belangrijk punt waarom zou men überhaupt de rest en de leiding van religies geloven.Precies zoals momenteel bij een hoop mensen al gebeurd.De religies als nonsens instituut dood verklaart want op onwaarheden en klink klare leugens en aannames gebaseerd geschreven door een mens met de toegang tot de dan heersende wetenschappelijke verklaringen.Voor aandacht zoekende ruzie makers is het een prachtig gegeven om de boel nu eens flink op te schudden .En dit is de reden waarom er nooit religieuze fundamentalisten in welk overheids orgaan ook mag aannemen. Voor je het weet willen ze de rest van de bevolking met veel geweld dwingen tot deze ijzertijd denktrend die al wordt gelogenstraft door een camera op te laten stijgen aan een ballon of een vlucht met vliegtuig of een verduistering ergens op aarde waar de ronding op elke manier te zien is.En wat eenvoudige wiskundige berekeningen met zon en schaduwen hoe groot de kromming is en dus de totale grote.Het vreemde van dit alles is natuurlijk dat voor de grote religies wel iedereen op de aarde in staat was de correcte berekeningen te maken En die berekeningen overal op aarde heeft achter gelaten inclusief de juiste omloop afstand maan aarde e.d.in hele kleine nederzettingen en gigantische bouwwerken die de omtrek van de aarde in correcte verhoudingen.Hoe bedoel je religieus vergif bedoelt om mensen dom en stom te maken en te houden met pathologische onwaarheden verkondigt door mensen met een verachtings en dom maak agenda tegen over de bevolking .En nu koffie.Mvrg,Marcel

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Prima hoor, om een aantal zaken te controleren of te wantrouwen, maar niet elke wetenschap is erop uit om ons een rat voor ogen te draaien. Vanuit ons perspectief is de aarde rond! Maar als iemand het als plat of vierkant, van mijn part ruitvormig wil zien …. joh veel plezier ermee, maar wellicht moet je dan een vrij kunstenaar worden. Ook best leuk, lijkt me.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x