CoronaBuitenland

Beelden: Politie Trudeau schiet van dichtbij traangasbus tegen been journaliste

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Sinds vrijdag krioelt het van de politie in Ottawa. De Canadese premier Trudeau heeft van heinde en ver politieagenten opgetrommeld om een einde te maken aan het vrijheidskonvooi dat bij het parlement demonstreerde tegen het strenge coronabeleid. Er zijn agenten uit Ottawa, uit Quebec, tactische voertuigen, scherpschutters, noem maar op.

Tijdens de politieacties gebeurde er iets opmerkelijks. Journaliste Alexa Lavoie van Rebel News werd getroffen door een traangasbus. Ze werd eerst drie keer geslagen met een wapenstok en vervolgens schoot een politieagent de traangasbus van dichtbij tegen haar been. “Trudeau heeft de politie opdracht gegeven om journalisten aan te vallen,” zei Alexa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De agent had het specifiek op haar gemunt omdat hij haar camera zag, zei ze, toevoegende dat hij probeerde de telefoon uit haar handen te slaan zodat ze niet langer kon filmen. Rebel News gaat de politie voor de rechter slepen.

Na het incident wisselde Alexa nummers uit met een persoon die getuige was van het politiegeweld. Ze was op dat moment nog aan het livestreamen. Te zien is hoe de journaliste naar een tent wordt geleid en water krijgt. Ook is te zien dat op haar been een grote paarsblauwe plek zit.

Een collega van Alexa, die erg geschrokken was, merkte op dat veel politieagenten lachten en grapjes maakten met elkaar terwijl vreedzame demonstranten met geweld werden verdreven.

Hieronder zijn beelden te zien van de aanval:


Hieronder zie je het moment dat de agent op Alexa schiet:


Trudeau zon op wraak nadat Alexa hem tijdens de verkiezingsdebatten een onwelgevallige vraag had gesteld, waar ze overigens geen antwoord op kreeg.


Vrijdag werd een andere journalist, Andrew Lawton, gepeppersprayed.

[Rebel News]

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

Wat ik net schreef in een ander draadje wordt hier weer bevestigd. Het fascisme van the young global hitlers van klausschwab neemt ongekende vormen aan.

The young global hitlers onder leiding van klauSSchwab willen totalitaire controle over hun burgers . Geweld wordt niet geschuwd. De vaccinatieplicht wordt stiekum over heel de wereld ingevoerd. Het aantal doden stijgt schrikbarend.
Hoe mag je je nu nog verzetten tegen dit fascistisch beleid ? Zwijgen is meewerken en geen optie in mijn ogen.
Verplichte vaccinatie is het mogelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met mogelijk de dood tot gevolg daar mag ik me toch met elk middel beschikbaar tegen verzetten ?
Hoor graag de reacties want het begint akelig benauwd te worden op deze wereld met de young global hitlers van klauSSchwab !

H M
H M
2 jaren geleden

Dit is maar een fractie van alle live streams…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hoe meer Geweld de Praetoriaanse Garde gaat gebruiken tegen Vreedzame Demonstranten….hoe verder de Geweldsspiraal zal escaleren….Hartjes & Vreedzame Burgers zullen op deze manier plaats gaan maken voor Gewelddadig Verzet….Zoals Rotterdam heeft aangetoond…Eenheid onder het Volk is wat dit Nazi-Ongedierte het meeste vreest… Van Michiel Adriaenszoon de Ruyter & Pieter Pietersen Heyn….toen de Boten nog van hout & de Mannen van Staal waren….Heden ten dage en door de eeuwen heen & vele…Véle Oorlogen later, is het overgrote deel van diezelfde Hollanders inmiddels doorgefokt tot een angstige kudde hersenloze gender neutrale Koeien zonder horens….immers de Dapperen & de Goeden Sneuvelen in elke Oorlog het eerst….Daar hebben die Elite-Parasieten altijd dankbaar gebruik van gemaakt…De Lafaards & de Verraders kropen na elk Pandemonium weer uit hun Veilige Holletjes waar de zon nooit schijnt tevoorschijn…om zich vervolgens weer naar hartelust voort te planten….Zo hebben die Elite-Parasieten Eeuw na Eeuw ons Genetisch materiaal gemodelleerd & volledig aangepast aan hun wensen….Verworden tot makke Koeien zonder horens…..want die zijn nu eenmaal een stuk volgzamer, gehoorzamer & véél eenvoudiger uit te melken dan het type Spaanse Vechtstier…

Good_day
Good_day
2 jaren geleden

Als ik de keuze heb tussen gerechtigheid en vrede, kies ik voor gerechtigheid.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x