CoronaBuitenland

Aantal sterfgevallen in Australië schiet omhoog na uitrol vaccin

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Op 10 oktober vorig jaar was de helft van de Australische bevolking gevaccineerd tegen corona. In november was 70 procent ingeënt. Op 10 oktober waren er in het land 1448 coronadoden geregistreerd. Inmiddels zijn dat er ruim 4800, terwijl ongeveer 80 procent van de totale bevolking volledig is gevaccineerd.

Het aantal sterfgevallen stijgt hard sinds de uitrol van het vaccin. Op 3 september 2020 bedroeg het aantal dagelijkse coronadoden 0,85 per miljoen mensen. Op dat moment waren vaccins nog niet uitgerold.

Vier keer hoger

Het aantal dagelijkse coronadoden was op 11 januari dit jaar, toen bijna 78 procent van de bevolking volledig was gevaccineerd, gestegen naar 0,97 per miljoen mensen. Het aantal piekte op 30 januari toen er 3,39 sterfgevallen per miljoen mensen werden gemeld. De sterfte lag dus vier keer hoger dan in 2020, schrijft The Daily Sceptic.

Daarnaast telde Australië op 9 augustus 2020 2,17 ic-patiënten per miljoen mensen. Op 18 januari dit jaar waren dat er 16,44. In Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten is een soortgelijk patroon zichtbaar.

Coronaprotesten

Ondertussen groeien de coronaprotesten in Australië. In de Australische hoofdstad Canberra was afgelopen weekend een enorme mensenmassa op de been.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
4 maanden geleden

Die data geven ze niet vrij in Nederland, want dan zou er hiervan ook sprake zijn?
Rutte liet niet voor niks Kuyper de kolen uit het vuur halen?

Randy
Randy
4 maanden geleden

Het mag toch wel duidelijk zijn dat alles niks met gezondheid heeft te maken maar met de globalisatie visie van de hoge perverse heren .
Wat zien we gebeuren om ons heen het kan niet zijn dat we blind zijn.
Willen we leven in deze wereld wat hun voor ogen hebben waar wij betalen met het geld waar je voor gewerkt hebt om hun ellende te financieren, denk eens ff na .
Dit wil je voor jezelf niet en voor de generatie erna ook niet

Franc
Franc
4 maanden geleden

Wat zijn “corona -doden?”
Ze hebben geen idee, is geen test voor, alleen bloedtest.
Cijfers gaan nergens over, allemaal vax doden iig

elsjefiederelsje
elsjefiederelsje
4 maanden geleden

Als je denkt dat het “toppunt” bereikt is kom je tot de ontdekking dat het eind nog lang niet in zicht is. Om ECHT ziek van te worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x