Mens en Dier

Beelden van actrice Anne Heche op brancard ambulance doen vragen rijzen: ‘Dit is heel erg raar’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

Vorige week overleed de Amerikaanse actrice Anne Heche, die bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade zou hebben opgelopen. Zondagavond is Heche van de beademing gehaald.

De media schreven dat de actrice in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht en daar in coma werd gehouden. Ze was met haar auto een woning in Los Angeles binnengereden. Het voertuig en het huis vlogen daarbij in brand.

Heel erg raar

Het onderzoek naar het ongeluk is stopgezet. “Vanaf vandaag wordt er geen onderzoek meer gedaan in deze zaak,” zei de politie zaterdag. “Wanneer een persoon die wordt verdacht van een misdrijf overlijdt, zetten we het niet voort.”

Op beelden van Fox 11 Los Angeles is te zien hoe Heche overeind komt op de brancard van de ambulance en zich lijkt te willen bevrijden. Ze wordt vervolgens de ambulance ingeduwd.

Fotojournalist Stu Mundel riep verbaasd uit: “Mijn god, hij leeft! Hij probeerde weg te komen. Ik weet het niet hoor. Dat was heel erg raar.” Het was op dat moment nog niet duidelijk dat Heche op de brancard lag. Nieuwslezeres Marla Tellez zette de beelden op Twitter.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geheim chemtrail-programma

Heche is te zien in de film ‘Girl in Room 13’, die volgende maand uitkomt. Daarin speelt ze een moeder die op zoek gaat naar haar kind, dat is verkocht aan een Epstein-achtig mensensmokkelnetwerk.

Eerder speelde Heche in een film getiteld ‘Toxic Skies’, waarin een WHO-wetenschapper ontdekt dat de echte oorzaak van een epidemie het geheime chemtrail-programma van de overheid is.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
7 maanden geleden

Niks aan de hand mensen… de deepstate wist gewoon zn sporen uit en voorkomt dat deze actrice zich kan uitspreken en mogelijk nog meer kritische films kan maken. We leven in een matrix, een hel op aarde en het wordt elke dag erger. En nog steeds heeft de massa HELEMAAL NIKS in de gaten.

Twan
Twan
7 maanden geleden

Het hele zaakje stinkt, verschrikkelijk dit.

Fransdo
Fransdo
7 maanden geleden

Het onderzoek naar het ongeluk is stopgezet. “Vanaf vandaag wordt er geen onderzoek meer gedaan in deze zaak,” zei de politie zaterdag. “Wanneer een persoon die wordt verdacht van een misdrijf overlijdt, zetten we het niet voort.”

Ja, ja, tuurlijk. De vraag is alleen of de verdachte overleden is. Ik zou als rechercheur zijnde eens een bezoekje brengen aan de farmaceutische Industrie. Wellicht vind je daar meer verdachten dan je lief is.

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
7 maanden geleden

Word hier gesuggereerd, dat een acteur uit moet kijken wat voor rol zij/hij gaat spelen in een film, die onderwerpen aankaart, die actueel zijn?

Jammer deze actrice An Heche heeft mooie rollen gespeeld.

Wie volgt?

Op t.v. komen de laatste tijd ook films voorbij die niet aan het nwo narratief gelijk zijn

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x