Homepagina » Buitenland » Politie demonstreert in Valencia voor vrijheid en tegen mondkapjes: ‘Stop de leugens’
politie
Foto: Twitter/Policias por La Libertad

Politie demonstreert in Valencia voor vrijheid en tegen mondkapjes: ‘Stop de leugens’

Politieagenten hebben zaterdag in Valencia gedemonstreerd tegen de Spaanse regering, de mondkapjesplicht en vaccins, en vóór vrijheid (ja, dat lees je goed). De mars van ‘Politie voor Vrijheid’ eindigde voor het stadhuis, schrijft de krant 20 minutos.

De demonstranten scandeerden onder meer ‘de maatregelen zijn onwettig’, ‘de politie wil ademen’, ‘nee tegen het vaccin’ en ‘valse tests, valse positieven’. Ze droegen ook borden met teksten als ‘stop de leugens, stop de mensenrechtenschendingen’. De politieagenten hielden begin deze maand ook al een mars in Madrid. Toen liepen er vele honderden agenten mee.

De politieagenten zijn het oneens met de coronamaatregelen die de Spaanse regering heeft opgelegd en willen niet langer ingezet worden om angst te zaaien onder burgers.

Uit een recent onderzoek van 40dB in opdracht van de krant El País blijkt dat liefst 40 procent van de Spanjaarden gelooft dat er een ‘complot’ schuilt achter het coronavaccin. Een ruime meerderheid van de Spanjaarden, 65 procent, gelooft dat het coronavirus in een laboratorium is gemaakt.

Niemand kan ons tegenhouden

Schrijver en spreker Henna Maria van Dawn of Peace liep zaterdag mee in de mars. “Ze kunnen ons niet stoppen. Ze kunnen ons niet de mond snoeren. Niemand kan ons tegenhouden. Dit is wat er gebeurt als mensen de straat opgaan: er is geen censuur,” zegt ze in onderstaand filmpje terwijl betogers op de achtergrond ‘vrijheid, vrijheid!’ roepen.

De politieagenten die niet meededen aan het protest escorteerden de demonstranten door de stad en behandelden hen met respect, zegt Maria. “We hebben geen arrestaties gezien. Dit is prachtig.”

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T!MO
T!MO
10 maanden geleden

Zooo gaatie goed!
Nu hier in Nederland nog en de rest vd wereld, en dan mag Rutte en de Jonge zelf bekeuringen uitdelen 😷 Kijken of ze dat gaan doen!?!
Weet eigenlijk het antwoord al, ieder zijn vak 😅

Wappie
Wappie
10 maanden geleden

Dit is fantastisch nieuws!!
Laat de politie zich wereldwijd achter deze agenten scharen en achter de burgers die al maanden strijden voor de vrijheid, dan kunnen we binnen afzienbare tijd de schade gaan herstellen die door alle politieke leiders en andere machtswellustelingen, is veroorzaakt!!!

VRIJHEID IS EEN GROOT GEMIS ALS ER GEEN VRIJHEID MEER IS!

Veenendaal
Veenendaal
10 maanden geleden

Ze hebben daar groot gelijk en dat moeten we allemaal doen in deze wereld ook hier in Nederland 😍 Rutten jij bent ook een beetje krom bezig en we hebben al genoeg rotzooi te ruimen van wat er in de politiek afspeelde.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
10 maanden geleden

Hopelijk wordt de politie en het leger hier in Nederland nu eindelijk ook eens wakker en het voor de burgers opnemen. Overigens is het de plicht van de leger om ons te beschermen. Tegen wie of wat dan ook !

x

Check Also

arts

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs ...

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x