Homepagina » Buitenland » Zoveelste false flag: ‘Pijpbommen’ zijn politieke stunt van Democraten voor tussentijdse verkiezingen. Emeritus hoogleraar spreekt zich uit
Zoveelste false flag: 'Pijpbommen' zijn politieke stunt van Democraten voor tussentijdse verkiezingen. Emeritus hoogleraar spreekt zich uit

Zoveelste false flag: ‘Pijpbommen’ zijn politieke stunt van Democraten voor tussentijdse verkiezingen. Emeritus hoogleraar spreekt zich uit

De ‘pijpbommen’ die naar prominente Amerikaanse Democraten en nieuwszender CNN zijn gestuurd, lijken een wanhopige politieke stunt te zijn van de Democraten om sympathie te kweken zo vlak voor de tussentijdse verkiezingen. Dat heeft academicus en politiek commentator James Henry Fetzer gezegd.

Hij merkte op dat de Democraten er op dit moment slecht voor staan.

Verdachte pakketjes werden onder meer verzonden naar Hillary Clinton, Barack Obama, George Soros en Joe Biden.

Dreigementen

“De poging om de kandidaat-opperrechter te belasteren die naar voren was geschoven door de president, bleek een schijnvertoning te zijn,” zei Fetzer.

“De migrantenkaravaan die op weg is naar de Amerikaanse grens is mogelijk een politieke reclame voor de muur,” vervolgde hij.

De emeritus hoogleraar merkte op dat liberale extremisten in het verleden ernstige dreigementen hebben geuit aan het adres van Trump.

Compleet absurd

Madonna zei onder meer dat ze erover had nagedacht het Witte Huis op te blazen en comédienne Kathy Griffin verscheen in beeld met een bebloed afgehakt hoofd van de president.

Verschillende prominente Democraten, waaronder Maxine Waters, hebben hun volgelingen bovendien opgeroepen om de Republikeinen te confronteren, op te jagen en lastig te vallen.

“Het is compleet absurd dat ze Trump proberen te beschuldigen van het aanzetten tot geweld,” benadrukte Fetzer.

Zoveelste politieke false flag

Dan heb je nog de baas van CNN die kwaad spreekt over Trump terwijl het onderzoek nog loopt en de voormalige CIA-directeur John Brennan, wiens naam vreemd genoeg verkeerd was gespeld op het pakketje, die zich buitengewoon kritisch uitliet over de president, klonk het.

“Dit alles bevestigt alleen maar dat dit de zoveelste politieke false flag was,” concludeerde de analist.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
2 jaren geleden

Als je de beelden bij nos journaal zag afgelopen week met commentaar, weet je eindelijk al genoeg, een opgeklopte politieke nep stunt.

Markus Wolf
Markus Wolf
2 jaren geleden

Geleuter wederom. Keer op keer lees ik hier de onzin over wat Democraten, de Clintons of de Zionisten zouden hebben aangericht.
Inmkiddels is klip en klaar duidelijk geworden dat een aanhanger van de Republikeinen verantoordelijk was voor deze pijpbommen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Markus Wolf
2 jaren geleden

En wie is @Markus Wolf om een ander hier te vertellen dat het klip en klaar is? Markus Wolf is de alwetende, hij die alwetende is, omdat hij de mainstream media volgt en geleerd heeft als staatsslaafs de harses op het hakbijl te leggen? Is het woord “idioot” al weer gevallen?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…hakbijl = hakblok….

Foppe
Foppe
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Jongens zeg, wat laat jij je snel in de kaarten kijken. Iedereen die het eens is met de mainstream media wordt door jou als de slaaf gezien en dan durf jij ook nog te vragen of Markus Wolff de alwetende is? Jij bent het juist die doet alsof je een lijntje hebt met “boven” en alles weet.
Zodra linkse kant maar de schuld krijgt ben jij het met die bron eens, en als rechtse kant de schuld krijgt dan is het “ben jij de alwetende, de slaaf van links”?

Echt, je zou eens aan diep en grondig zelfonderzoek moeten doen, dan blaat je niet zo hoog van de tafel.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Foppe
2 jaren geleden

@Foppe

Zacht in het hoofd gemaakt en goed doorgekneed door de linkse kerk maakt mensen zoals jou blind. Lijntjes met “beneden” maakt jullie slaafs, sleets en mak. Precies zoals de doortrapte staatsfabriek het graag ziet.

Foppe
Foppe
Reactie op  Foppe
2 jaren geleden

Aan Weg met ons,

dit bedoel ik dus. Jij denkt dat wij slaafs zijn gemaakt door de elite, dat is jouw mening. Maar je beweert dat het DE waarheid is. Dat is arrogant. Dan moet je anderen niet verwijten arrogant te zijn.

Jij bent zelf slaafs, namelijk slaafs aan iedereen die “alternatief” is. Als de grote machten in de wereld geld verdienen of de baas zijn dan is het verschrikkelijk voor jullie. En krijgen ze overal de schuld van.
9/11 is een inside job, want terroristische moslims hebben we niet. Terwijl in de Arabische wereld de terroristen welig tieren.
Je gelooft waarschijnlijk ook in het idee dat de VM een nwo willen creeren samen met zionisten etc. Alles wat maar een beetje alternatief is omarm jij. Noem jezelf dus gewoon een slaaf van de alternatieve media, zoals jij mij een slaaf van de massastream media noemt. Dat zou eerlijk zijn. Maar doe niet alsof jij je ogen open hebt en anderen (die toevallig een andere mening hebben) slapen. Dat is arrogant, naar mijn mening.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@Foppe

Nou Foppe, dat weet ik dan ook weer, dat het grootste gros van de mensheid waarschijnlijk toch bestaat uit volslagen idioten die zichzelf voor de leeuwen en de tijgers gooien en vervolgens denken dat ze met huiskatjes te maken hebben en degene die ze heeft gewaarschuwd dat vooral niet te doen, het allemaal verkeerd ziet.

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Tja mensen,

Ik ben werkelijk benieuwd hoeveel ezels nog in dit soort fabeltjes trappen.

De pedofielen, oorlogsmisdadigers en andere topcriminelen lopen nog steeds vrij rond en meer dan dat, ze reizen de hele wereld af en geven her en der speeches (in elk geval voor hele domme mensen die zo denken erbij te kunnen of mogen horen…..poeh poeh, tis me wat!!) waarbij kaartjes een kleine 1000 eurie kosten en trekken VOLLE ZALEN……….en echt waar, ook in MIJN LAND wat ik absoluut niet kan en zelfs wil begrijpen!!

Echter, dit geeft voor mij heel duidelijk aan dat de totaal verrotte MSM hun werk absoluut uitstekend doen, toch?

Ik blijf erbij, als WE met zijn allen, die pretenderen WAKKER te zijn NU geen actie beginnen te ondernemen, en dan bedoel ik dus echt niet meer lief de straat op gaan met een of ander dom spandoekje maar werkelijk actie gaan ondernemen we héél binnenkort onder de shariawetgeving zullen vallen met alle gevolgen van dien!!

En dan zal Trutte en zijn 40 rovers warm en droog achter een heerlijk cognacje zitten te glimlachen over dat verschrikkelijk domme gepeupel wat zich met de politiepionnetjes in de straten door het hele land liggen te slaan (welke nog steeds het vuile werk moeten opknappen niet wetende dat ze net zo afgeserveerd worden dan wijzelf maar daar gewoon wat later achter komen en dat heeft weer alles te maken met het überhaupt politie agentje spelen en zo denken iets meer waard te zijn….niet dus) en eigen volk treiteren en tegelijkertijd buitenlands tuig de hemel in prijzen!!

Ik kan u uit eigen ervaring mededelen dat dit echt wel anders geweest is ten tijde van…..ehhh, laat ik zeggen een kleine 30 jaar geleden!

Maar, ga maar gewoon door met toetsenbord rammen en schermvervuiling, dat zal misschien……heel misschien ook wel helpen, of NIET soms!!??

Slaap zacht, sweet dreams….uw REGERING waakt over u!!

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

weet je waarmee ze zich verraden hebben?
Met 16 pijpbommen via de post te versturen op 1 dag vanuit 1 postcentrum en FBI CIA NSA misten dat???

hahahahahahaha mijn god, ze hadden beter soros opgeofferd door 1 pijpbom fake te versturen en soros te vermoorden dan had het effect gehad, konden ze Trump afzetten
Prachtig is dit 16 pijpbommen die dan nog ingepakt waren in een papieren omslag/enveloppe 15cm pijpbuis zo te voelen en al die postbodes leverden dat af????
Man man man qua amateurisme en leugens…
op 1 dag on Florida post werden 16 pijpbommen verstuurd in enveloppen te weinig gefrankeerd EN NIET DOOR POST AFGESTEMPELD;

hahahahahaha wat gaat dit exploderen, ik vrees burgeroorlog na tussentijdse verkiezing want soros is macht aan het kwijtspelen sinds uitkwam dat soros zowel KKK als black live matters sponsort, na die alt. right kwam dit uit, soros heeft gefaald, kan goed zijn dat soros 1 v/d dagen weken zal overlijden, dat is prijs falen bij illuminati, soros kennende die trekt iedereen in die VS mee
ZALIG is dit wie weet misschien toch hulp uit die Spirituele Wereld…

Matt
Matt
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Gladiator, wat had je in gedachten als je een spandoek ‘te min’ vind?
Zelf heb ik 40 jaar geleden ook al gestaakt en geprotesteerd (o.a. Leuven Vlaams) en nu doe ik nog mijn mening uiten via de cartoons op mijn site maar of het helpt weet ik niet zeker maar ik ga er wel van uit dat alle kleine beetjes kunnen helpen om de mensen wakker te schudden.
Ideeën om een cartoon van te maken zijn altijd welkom (mits haalbaar).

Louise
Louise
Reactie op  Matt
2 jaren geleden

@ Matt
Een leuke cartoon met kinderen die pijpbommetjs makem, als je het uitelkaar trekt komt er confetti uit……..
Maar ik ben het met je eens, ik heb ook vaak geprotesteerd in het verleden , het probleem is dat de jongere generatie of te lui of te verwend is , ik weet het niet precies waarom mensen niks meer ondernemen…. Bij ons worden er ziekenhuizen gesloten, wanbeheer al jaren….. I.p.v. dat mensen woedend worden , politici bij de haren pakken, loopt iedereen te huilen, oh zo erg……Ik weet 100% zeker dat we in de jaren 70/80 vorige eeuw wel een enorme rel hadden gehad, maar ja we leven nu.. iedereen in de slachtoffer rol, hoe treurig….. Maar wel goed dat jij dat op een ludieke manier doet…..

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Te lui of te verwend?? Kan een kern van waarheid in zitten maar ik denk niet dat dat het probleem is, bedwelmd en verdoofd door drugs die door het eten en drinken geroerd zit. Ja, de EG goedgekeurde hulpstoffen waar nu op dit moment (na op ons te hebben uitgetest) heel Europa mee wordt lamgelegd zijn de boosdoener, en kunnen die mensen er in hun onwetendheid eigenlijk niets aan doen dat ze door en door vergiftigd zijn. Om het kracht bij te zetten kijk maar eens naar die wielrenner in de tour de france, als die een vitamine B-complex erin heeft gestopt hoe die dan de laan uitgestuurd wordt als dopinggebruiker. Je moet die zittende garde dus eigenlijk bestrijden met hun eigen streken, oh oh oh als ik toch eens de cateraar van de 2e kamer was.

Louise
Louise
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@ strijdervoorvrijheid
Joh in China zijn ze goed in dat soort dingen, overigens het overgrote deel van planten is giftig, brouw een lekker thee’tje…… Lost niks op natuurlijk want dan komt de volgende lichting domoren……Nee hoor zit niet in het eten, er is een angstige ongeïnteresseerde mensheid ontstaan hier, en daar maken de handige graai grutters van nu dankbaar misbruik van….. Ik heb het hier bij een ziekenhuis gezien, ik wist wie het bestuur was en de directie , en waarschuwde dit gaat fout, luisteren neen, failliet ja…. Kijk ik ben met gave geboren, dus heb ik heel snel door hoe iets in elkaar steekt…… en jarenlang bestuurs functie’s gehad…. op dit moment adviseer ik wat mensen aangaande hun woning en maandelijkse kosten, sorry kan er niet in het openbaar iets over zeggen, maar gaat over vastgoed jongens, Terwijl ik er zelf niets mee te maken heb… inmiddels div mensen gesproken ( gaat over hun geld)…. en nu? Ze luisteren naar me, snappen het een beetje, maarrrrrr, reactie , jaja maar ja, nou eigenlijk geen zin in confrontatie , let wel alle leeftijden…. Na bonkende hoofdpijn dacht ik ,ophouden als niemand z’n nek wil uitsteken…. Dus laat ik het maar voor wat het is, wetende dat binnenkort het geklaag weer begint…….Je kunt een tijdsgeest niet veranderen …….

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

@Strijdervoorvrijheid

Klopt, denk dan vooral aan hormoonverstorende stoffen. Worden mensen ziek, slap en willoos mee gemaakt. Denk ook wel dat straling door zendmasten een mooi hulpmiddel is om de geest mak te krijgen, zeg maar gerust de hersenen droogkoken. Drinkwater is ook zo één en zeker de perfecte drager voor geestdodende stofjes. De overheid noemt dit residuen van medicijnen en gifstoffen die binnen de tolerantiegrens blijven en daarom niet als schadelijk kunnen worden aangemerkt.

Maarten V
Maarten V
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

U leeft blijkbaar in een nachtmerrie? Tuurlijk tis altijd de schuld van de democraten (of met uitbreiding : de”Linksen”), he? Pfff… gij geloofd in de horror-fabeltjes die sommige republikeinse trollen de wereld insturen. De wereld is in uw ogen dus een hel waar de democraten (de “anti-christen” zijn en) de mensen onderdrukken met valse berichten? Datgene waar nu net de republikeinen meester in zijn. (Als er een “anti-christ” zou bestaan dan is Trump een prima voorbeeld daarvan).

Trouwens de verdachte die men al heeft is een rasechte Trumpfanaat. Een geestgestoorde zonderling weliswaar. Oké. Het is een “verdachte” dus nog niet een “schuldige”. Maar het busje waarin hij reed en de sporen die men daar in vonden wijzen er op dat hij, al dan niet in zijn eentje, dit heeft opgezet.

Jij zal wellicht zeggen: de democraten hebben die geestgestoorde ingehuurd om Trump zwart te maken… oei. “zwart” Dat zou Trump niet graag horen. Ga maar mee met die horrorscenario’s van dergelijke trollen die er plezier aan scheppen om mensen op het verkeerde been te zetten.

Ach wat. Daarvoor dient deze site natuurlijk. Over Mysteries, complotten en fake news berichten. Tja. En af en toe schrijf ik een “cynische” reactie daarop die niet iedereen zint.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

🙂 pikt he jij als zionist moet gek worden nu

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Maarten als bible belt zionist man wat verraad jij jezelf herlees uzelf eens,
dank U ik weet dat je vergaat nu, foei zo soros willen verdedigen met zijn satan democraten, hihihi gotcha

https://www.ninefornews.nl/bombrieven-cnn-soros-clinton-obama/#comment-244720

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Maarten joehoe

een echte geestgestoorde man de zo gezegde dader
In de tijd recruteerde CIA zo jonge mannen ze werden gepakt omdat de ouders naar pers stapten en giga schandaal toen in de VS
NU?? opnieuw de ouders die naar buiten komen deze jongen kan ONMOGENLIJK die bombrieven gestuurd hebben,

quote MSM Vlaamse media:

“De realiteit kan hem gestolen worden, hij leeft in een fantasiewereld. Er zijn duidelijke tekenen dat hij aan een mentale aandoening lijdt.”

de VERMOEDELIJKE dader, als MSM dat schrijven weet je genoeg,

dan

“Alsof je tegen vijftienjarige bezig bent”
Lowy kent Sayoc, want hij stond hem al in vier eerdere zaken bij. “Het lijkt alsof je tegen een vijftienjarige bezig bent. Het verbaast me dat hij de mentale capaciteit had om zo’n bommen te maken.” DING DONG GECOUNTERD ALS DADER

De moeder van Sayoc moest gisteren onder het mes gaan. Pas nadien ontdekte ze dat haar zoon als hoofdverdachte gearresteerd was. “Mijn gedachten gaan naar haar en haar familie. Je kan geen lievere mensen bedenken, ze hebben alles gedaan wat ze konden.”

Een volwassene die mentaal 15j is????
FALSE FLAG
ik vreet trollen als u levend op! onze Vlaamse MSM CHAPEAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-hoofdverdachte-van-bompakketten-is-ziekelijke-eenzaat-die-vader-vond-in-trump~aac296df/

Louise
Louise
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Ach jongens het maakt niks uit of links of rechts deze grenzeloze knullige aktie heeft bedacht…..Ik wist niet eens dat er mensen bestonden die zoiets zwakzinnigs konden verzinnen , behalve op een kinder partijtje ,,, Het is gewoon nep een afleidingsmanoeuvre , en natuurlijk hoort daar een knullige dader bij… Het is bijna Halloween , dus lach er maar om…… Neem het maar niet te serieus….

Peter snijder
Peter snijder
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Dit is de zoveelste false vlag ani-Trump operatie van de zieltogende democratische partij.
Dit vlak voor de tussentijdse verkiezingen.
Uitgevoerd door een verwarde zgn pro Trump man,met een in elkaar gefrummeld bompakket,dat niet is afgegaan en de aldaar aanwezige democratische elite geen schrammetje liet oplopen.
Dit in tegenstelling,wat ik zojuist vernam, een niet verwarde anti Trump en anti Jood man, die een aanslag uitvoerde in Pittsburg,met 8 doden ten gevolg.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

@Maarten V

Echt een heel mooie reactie van je, vooral zo chique en belezen, zo politiek correct, maar zeker ook zo zelfingenomen en hautaine en dat alles volgens het links correcte indoctrinatie modelboekje van de zio staatsomroep en geconcentreerde media.

Jij begrijpt het linkse vreten, wat ze je dagelijks voorschotelen, waarmee jij anderen, met je brede linkse kennis, met hun dwalende complotten, op andere gedachten weet te brengen.

Er zijn veel sites te vinden waar mensen zoals jij zich helemaal kunnen laten gaan en gedoseerd het linkse gif kunnen spuiten, zoveel als ze maar willen. Wat jij hier uiteindelijk ook doet lijkt meer op de kont tegen de krib gooien dan wezenlijks iets toevoegen.

Je bent hier niet op de juiste plek, met je blind verdedigen van het links zionistische uitschot, wat moord en doodslag bij proxy hoog in het vaandel heeft staan.

Ergens in een eerdere reactie van je geef je aan dat de linkse politici “in het verleden fouten hebben gemaakt”, als een soort van goedkope en ordinaire verontschulding en is dat ‘t verzachten van hun misdadige praktijken. Ik noem het “bewust smerige en moordadige praktijken erop nahouden”. Het is op zeker geen fouten maken, maar doelbewust doen wat de meesters bevelen. En mensen zoals jij, die dat gedrag zo mooi kunnen ombuigen en verzachten zijn in mijn ogen evenzoveel niets waard.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…..Even kort en plat verwoord: rot toch op idioot!

Albert
Albert
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Maar Maarten! Deze idioot was geen Trumpsupporter; hij haatte – net als jij en je haters -Trump, The Best President Ever! Berney Sanders supporter bedoelu. Enne. Volg Fox News, Mark Dice, Next News Network, Judicial Watch op YouTube and je wordt heel wat wijzer en VRIJER! Independentt news instead of arrogant bias fake hoax dRATS leftist news.

Why!
Why!
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste,

Terug mailen…
Ben geen toetsenbord…

Een vreemde is een Vriend die je nog niet Kent.

Gegroet Gap.

Only you
Only you
2 jaren geleden

De trukendoos blijkt steeds meer doorzichtiger te worden?

Foppe
Foppe
Reactie op  Only you
2 jaren geleden

De trukendoos van rechtse complottoerristen ja, niet de trukendoos van links.

Snappen mensen dan niks meer tegenwoordig? Als een bombrief naar Trump gestuurd zou worden dan zouden jullie zeggen “domme linkse mensen, oppakken allemaal”. En nu er bom pakketten naar linkse bekende mensen gestuurd worden is het ook de schuld van een linkse idioot?

Jullie wassen dus jullie handen in onschuld. Driewerf bah, en dat noemt zich dan wakker. Maar een dosis gezond verstand zit er niet in?

Ook grappig dat er in dit artikel staat “Dan heb je nog de baas van CNN die kwaad spreekt over Trump terwijl het onderzoek nog loopt en de voormalige CIA-directeur John Brennan, wiens naam vreemd genoeg verkeerd was gespeld op het pakketje, die zich buitengewoon kritisch uitliet over de president, klonk het.”

Vreemd hoor, dat een naam verkeerd gespeld wordt. Neen, nu is het duidelijk dat de linkse mensen het zelf gedaan hebben. Het is een false flag! Ik ben om…

Ook vreemd dat mensen denken dat er republikeinen zijn die nu op de democrats gaan stemmen, vanwege 1 gek die bompakketten stuurde. Serieus?!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Foppe
2 jaren geleden

@Foppe

Juist de zionistische linkse honden zijn doorspekt met meest grote smerigheden uit de linkse trukendoos.

Dat de republikeinen geen haar beter zijn blijkt uit de oorlogen die ze hebben gevoerd onder valse vlaggen. Derhalve, democraten en republikeinen piesen beide in dezelfde zionistische linkse pot.

Misschien is Trump een weeffout in het geheel en speelt de zio linkse kliek deze bompakket-kaart uit om hem terug te krijgen in het hok?

Foppe
Foppe
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

aan Wegmetons:

elders doe jij alsof je zo wakker bent en anderen niet. Dat doe je steeds, maar ineens lees ik dat MaartenV arrogant zou zijn. Dit beweer jij. Wie is er precies arrogant? Toch de mensen die doen alsof ze wakker zijn en de rest volgt de kudde?

Nu mijn reactie op jouw reactie:

schelden laat al zien dat je inhoudelijk weinig tot niks bij te dragen hebt aan een debat. Alleen maar mensen uit elkaar spelen. En iedereen die foute dingen doet hoort bij de linkerkant? Ja, op die manier kunnen rechtse mensen inderdaad hun handen in onschuld wassen. Maar daar trap ik niet in. Democraten zijn links en vooruitstrevend en uit op eenheid, republikeinen zijn rechts en orthodox. Ze willen het liefst alles houden zoals het was. De grote witte mannen op het pluche. Gelukkig gaat dit niet meer door. Dankzij de fouten die Trump maakt met aanstellingen van nogal verdachte witte mannen. Vrouwenhaat, vreemdelingenhaat etc.

En je mag mij wel vertellen hoe men denkt Trump in het gareel te krijgen door pakketten naar zichzelf te versturen… Ik snap de logica niet zo.

Al vind ik het wel verdacht dat iemand opgepakt is die zo duidelijk anti democrat en anti-cnn is. Ik had een subtielere dader verwacht. Tevens laat dit voor mij zien dat het geen false flag is. False flag door instanties als de FBI CIA en anderen worden veel slimmer in elkaar gedraaid.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Foppe
2 jaren geleden

@Foppe

Mensen die de globale levensverziekers, de aanstichters van oorlogen met dood en ellende tot gevolg en ander gespuis willen zalven of zoeken naar verontschuldigen of verzachtende omstandigheden kunnen wat mij betreft niet rekenen op begrip.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Alles waar de wereldpers massaal als een bok op een haverkist op duikt betreft altijd zaken die de massa per se moet oppikken en onvoorwaardelijk geloven. Hoeft met waarheid niets te maken te hebben, doch kunnen er weliswaar waargebeurde feiten in voorkomen. Het hele Khashoggi verhaal is natuurlijk ook een voorbeeld waar een luchtje aan zit en veel meer achter zit. Politici zijn zeer bedreven beroepsleugenaars en laten zich ook nog open en bloot adviseren door “spindoctors”, “lobbyisten”, geheime diensten en criminele denktanks, welke de kunst van het bedriegen en manipuleren tot in de finesse beheersen. En de massa aanschouwt het drama en rent bij elke verkiezing weer naar de stembus in de hoop dat het deze keer toch echt anders zal aflopen. Dat is nou precies de definitie van waanzin : steeds dezelfde fout blijven maken in de hoop dat het nu toch echt anders zal gaan.
Ik ben benieuwd hoe lang mensen wereldwijd doorgaan om hun macht, hun hele hebben en houden, hun wel en wee vrijwillig in handen blijven geven van bewezen zwaar criminele beroepsleugenaars, onder het mom van democratie. De allergrootste leugen die men zich door de strot laat persen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Kashoggi is vermoord door CIA en SA omdat hij over SA en Iran schreef
https://www.moonofalabama.org/2018/10/us-intelligence-had-a-duty-to-warn-khashoggi-why-didnt-that-happen.html

die 300-400-500??? miljard dollar contract wapens van Trump in 2016 in SA dient om Iran en Jemen + Syrië uit te roeien, dat ze maar beginnen oppassen want ik zie Erdogan nog 1 worden met Iran

https://consortiumnews.com/2018/10/25/the-khashoggi-affair-and-the-future-of-saudi-arabia/
iets met: de vijand van mijn vijand is mijn vriend, Erdogan is geen puppet van de cabal, paar jaar geleden was die op bilderberg, is daar buiten gegooid omdat hij via zijn pers even alles openbaarde wat toen op die meeting gebeurde, en dan gebeurde die mislukte coup en Erdogan is paria nu, ik geloof Erdogan

thomass30
thomass30
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Interessant!

Kun je ook vertellen wat Erdogan openbaarde?

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  thomass30
2 jaren geleden

geef me even om dat terug op te zoeken, Erdogan werd op bilderberg uitgenodigd met belofte om tot EU toe te treden, hij ging maar onmiddellijk zelfde dag of dag erna ontplofte Erdogan daar.

Ik weet nog hoe Kashoggi (ben 95% zeker dat hij dat in Turkije in het engels samenvatting van die top gewoon in Turkije openbaarde schreef), ging ook over Atta Turk dat was een crypto zionist jood, weet nog dat ik van mijn stoel viel want in die periode kwam uit dat Attaturk MI5-6 agent was van die tijd ook was bedoeld om Turken van arabisch schrift en cultuur te houden, dit is echt waar,
Heeft met WOl te maken de UK rothschilds vernietigde oottomaans rijk via Attaturk
Verklaart Erdogan die EU als nazi’s aanviel ook, Erdogan veegde sindsdien Attaturk uit in Turkije en geen 1 Turk die Erdogan tegenhield, was dit vergeten zeg…
Wie weet wat kwam Erdogan nog te weten….

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

@Marduk’s Revenge, jij gelooft Erdogan ? Erdogan is idd zeer waarschijnlijk niet zo slecht als de wereldpers ons wil doen geloven. Geloven doe ik echter al lang geen enkele politicus meer. Ik aanschouw de voorstelling aandachtig en kom er steeds meer achter dat de totale waarheid zeer zelden of nooit aan bod komt. De leugen regeert, en als het systeem niet verandert zal dat altijd zo blijven.
We zouden toe moeten naar een echte democratie, een directe democratie waar het volk bij elke belangrijke beslissing geraadpleegd wordt met bindende referenda. Iets anders is altijd gedoemd uit te monden in machtsmisbruik. Onvoorwaardelijke macht corrumpeert immers altijd.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

ja ik geloof Erdogan, erg maar ik ben eerlijk, lees dit
https://www.moonofalabama.org/2018/10/us-intelligence-had-a-duty-to-warn-khashoggi-why-didnt-that-happen.html

ik geloof dat Kashoggi ook de journalist was on Turkije paar jaar geleden ivm bilderberg.
Die Erdogan ging toen tekeer en Kashoggi schreef wat daar toen gebeurde.

Wij maken allemaal de fout om Erdogan te veroordelen na die coup.
Als dat MSM journalisten en linkse academici zijn die Erdogan liet opsluiten massaal wel dan had Erdogan gelijk, zie naar hier bij ons wat die vuile linkse MSM doen met ons

deze
deze
2 jaren geleden

al die mafkezen hebben die rotzooi gewoon aan zich zelf verzonden!
vandaar ook de ongestempelde zegels denk ik zo
het gaat ze niet ( meer ) lukken om trumpie er uit te gooien, er staat iets geheel anders voor de deur waar die mafkezen geen rekening mee hebben gehouden, maar de komende 2, 3 weken gaat het helemaal los in de vs
ook die horde vluchtelingenstroom daar klopt niet, zijn volgens mij ook ” projecties ” van het oude enge rijke fossiel met zijn gevorkte nasa tong..
we gaan het zien.. maar 1 ding staat vast, en dat is dat trump een hele sterke ruggengraat heeft, dat zouden we hier ook moeten hebben.. maar ja.. wij moeten het doen met een uni-lever lachmafkees die alles verdraait

laten we hopen dat het allemaal snel voorbij is deze zooi, er is altijd wel wat op de aarde aan de hand, maar zo als het nu is, kan het gewoon niet meer doorgaan. De leugens vliegen om de oren bij de zogenaamde nieuwsbronnen, kortom programma’s als dwdd, pauwveer, late naait… allemaal NEP ( behalve de artiesten die er soms zitten, op een paar na zijn werkelijk echt )

fijn weekend, koud maar gezond weer

Frans2
Frans2
2 jaren geleden

Wetenschapper James Henry Fetzer heeft geen enkel bewijs voor zijn beweringen en is gewoon nepnieuws aan het produceren. Hij voert zijn academische titel dan ook onterecht.

Pim
Pim
2 jaren geleden

We moeten de wereld verschonen van democraten en andere valse linkse deugers voor dat het te laat is.
Zo’n slang als Madonna zou je voor haar uitspraak 20 jaar moeten geven.
Die lui denken dat ze er maar alles mogen uitkramen en komen ook overal mee weg.
Het grootste gevaar voor de wereldvrede zijn dit soort hypocrieten met hun moslim geknuffel, ook in Nederland loopt het de spuigaten uit met BN’ers die denken dat ze god zijn…

Foppe
Foppe
Reactie op  Pim
2 jaren geleden

Jij roept op tot het verschonen van democraten (oftewel, die democraten opsluiten of zelfs erger) en dan meteen stellen dat anderen er maar van alles uit mogen kramen en er mee weg komen.

Dat is pas ironie, als je er zuiver over nadenkt. Dus die ironie zal jou wel ontgaan.

En BN’ers die denken dat ze god zijn ben ik nog niet tegengekomen.

Martin33
Martin33
2 jaren geleden

Mijn eigenlijke vraag was, zijn er écht mensen die deze flauwe berichten geloven!? Maar na het lezen van een aantal reacties heb ik ook een antwoord.

Natuurlijk zijn er samenzweringen, natuurlijk zijn de grote machten niet altijd te vertrouwen, maar sinds wanneer hechten we meer waarde aan een Iraanse propagandamachine dan aan onze eigen pers???

Presstv is antiwesters en zij zullen er alles aan doen om mensen hier tegen elkaar op te zetten.

Niet gek laten maken en allemaal zelf blijven nadenken, ongeacht de bron of het soort media. 😘

x

Check Also

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x