Buitenland

Zoveelste false flag: ‘Pijpbommen’ zijn politieke stunt van Democraten voor tussentijdse verkiezingen. Emeritus hoogleraar spreekt zich uit

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ‘pijpbommen’ die naar prominente Amerikaanse Democraten en nieuwszender CNN zijn gestuurd, lijken een wanhopige politieke stunt te zijn van de Democraten om sympathie te kweken zo vlak voor de tussentijdse verkiezingen. Dat heeft academicus en politiek commentator James Henry Fetzer gezegd.

Hij merkte op dat de Democraten er op dit moment slecht voor staan.

Verdachte pakketjes werden onder meer verzonden naar Hillary Clinton, Barack Obama, George Soros en Joe Biden.

Dreigementen

“De poging om de kandidaat-opperrechter te belasteren die naar voren was geschoven door de president, bleek een schijnvertoning te zijn,” zei Fetzer.

“De migrantenkaravaan die op weg is naar de Amerikaanse grens is mogelijk een politieke reclame voor de muur,” vervolgde hij.

De emeritus hoogleraar merkte op dat liberale extremisten in het verleden ernstige dreigementen hebben geuit aan het adres van Trump.

Compleet absurd

Madonna zei onder meer dat ze erover had nagedacht het Witte Huis op te blazen en comédienne Kathy Griffin verscheen in beeld met een bebloed afgehakt hoofd van de president.

Verschillende prominente Democraten, waaronder Maxine Waters, hebben hun volgelingen bovendien opgeroepen om de Republikeinen te confronteren, op te jagen en lastig te vallen.

“Het is compleet absurd dat ze Trump proberen te beschuldigen van het aanzetten tot geweld,” benadrukte Fetzer.

Zoveelste politieke false flag

Dan heb je nog de baas van CNN die kwaad spreekt over Trump terwijl het onderzoek nog loopt en de voormalige CIA-directeur John Brennan, wiens naam vreemd genoeg verkeerd was gespeld op het pakketje, die zich buitengewoon kritisch uitliet over de president, klonk het.

“Dit alles bevestigt alleen maar dat dit de zoveelste politieke false flag was,” concludeerde de analist.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
4 jaren geleden

Als je de beelden bij nos journaal zag afgelopen week met commentaar, weet je eindelijk al genoeg, een opgeklopte politieke nep stunt.

Markus Wolf
Markus Wolf
4 jaren geleden

Geleuter wederom. Keer op keer lees ik hier de onzin over wat Democraten, de Clintons of de Zionisten zouden hebben aangericht.
Inmkiddels is klip en klaar duidelijk geworden dat een aanhanger van de Republikeinen verantoordelijk was voor deze pijpbommen.

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Tja mensen,

Ik ben werkelijk benieuwd hoeveel ezels nog in dit soort fabeltjes trappen.

De pedofielen, oorlogsmisdadigers en andere topcriminelen lopen nog steeds vrij rond en meer dan dat, ze reizen de hele wereld af en geven her en der speeches (in elk geval voor hele domme mensen die zo denken erbij te kunnen of mogen horen…..poeh poeh, tis me wat!!) waarbij kaartjes een kleine 1000 eurie kosten en trekken VOLLE ZALEN……….en echt waar, ook in MIJN LAND wat ik absoluut niet kan en zelfs wil begrijpen!!

Echter, dit geeft voor mij heel duidelijk aan dat de totaal verrotte MSM hun werk absoluut uitstekend doen, toch?

Ik blijf erbij, als WE met zijn allen, die pretenderen WAKKER te zijn NU geen actie beginnen te ondernemen, en dan bedoel ik dus echt niet meer lief de straat op gaan met een of ander dom spandoekje maar werkelijk actie gaan ondernemen we héél binnenkort onder de shariawetgeving zullen vallen met alle gevolgen van dien!!

En dan zal Trutte en zijn 40 rovers warm en droog achter een heerlijk cognacje zitten te glimlachen over dat verschrikkelijk domme gepeupel wat zich met de politiepionnetjes in de straten door het hele land liggen te slaan (welke nog steeds het vuile werk moeten opknappen niet wetende dat ze net zo afgeserveerd worden dan wijzelf maar daar gewoon wat later achter komen en dat heeft weer alles te maken met het überhaupt politie agentje spelen en zo denken iets meer waard te zijn….niet dus) en eigen volk treiteren en tegelijkertijd buitenlands tuig de hemel in prijzen!!

Ik kan u uit eigen ervaring mededelen dat dit echt wel anders geweest is ten tijde van…..ehhh, laat ik zeggen een kleine 30 jaar geleden!

Maar, ga maar gewoon door met toetsenbord rammen en schermvervuiling, dat zal misschien……heel misschien ook wel helpen, of NIET soms!!??

Slaap zacht, sweet dreams….uw REGERING waakt over u!!

Gladiator

Only you
Only you
4 jaren geleden

De trukendoos blijkt steeds meer doorzichtiger te worden?

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x