CoronaMens en Dier

Arts over bijwerkingen coronavaccin bij zwangere vrouwen: ‘Wat ik de afgelopen 2 jaar heb gezien, is ongekend’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De 68-jarige verloskundige en gynaecoloog James Thorp ziet jaarlijks zo’n 6000 tot 7000 zwangere hoogrisicopatiënten. De afgelopen twee jaar kregen veel zwangere vrouwen last van ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie, zei de arts tegen de krant The Epoch Times.

“Ik heb heel veel complicaties gezien bij zwangere vrouwen, bij moeders en foetussen, kinderen,” zei Thorp. “Foetale sterfte, miskramen. Wat ik de afgelopen twee jaar heb gezien, is ongekend.”

Zwijgplicht

De foetale sterfte is toegenomen, evenals het aantal miskramen, maar artsen en verpleegkundigen hebben een zwijgplicht opgelegd gekregen.

Uit gegevens die de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft vrijgegeven, blijkt dat er tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021 bij 274 vrouwen iets mis was gegaan bij de zwangerschap na coronavaccinatie. 27 procent van de gevallen is aangemerkt als ‘ernstig’. Denk daarbij aan samentrekking van de baarmoeder, spontane abortus, vroegtijdig gebroken vliezen en foetale sterfte.

Het is niet bekend hoeveel prikken er in die periode zijn gezet. Het gedeelte van het document waarin dat staat, is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat zwartgelakt?” vroeg Thorp.

Dat is heel zorgwekkend

Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, zei tegen The Epoch Times dat de farmaceutische industrie al sinds 2012 weet dat lipide-nanodeeltjes, die onder andere worden verwerkt in de mRNA-vaccins, zich ophopen in de eierstokken van gevaccineerde vrouwen.

Een lipide-nanodeeltje is een piepklein deeltje dat het mRNA aflevert in het lichaam. Ze passeren allerlei barrières in het lichaam, waaronder de bloed-hersenbarrière en de placentabarrière. Zo komen ze in het foetale weefsel in de baarmoeder terecht. Dat is heel zorgwekkend, aldus Thorp.

Eitjes worden op deze manier blootgesteld aan een potentieel desastreus en giftig lipide-nanodeeltje, zei hij.

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sproetje
Sproetje
2 maanden geleden

Je moet je NOOIT laten vaccineren wanneer je zwanger bent en zeker niet voor wat Corona gerelateerde vaccinaties betreft. !!!!!!

Fransdo
Fransdo
2 maanden geleden

De beerputten gaat steeds meer open, ook in Nederland en tjongejonge want komt daar een verschrikkelijke, misselijkmakende lucht uit. Om te kokke …………..

snappie
snappie
2 maanden geleden

Ken er inmiddels 3 waar het 12 weken te vroeg is geboren

Ilse
Ilse
2 maanden geleden

Vraag het de gynaecoloog van het Erasmus, die was stellig “het kan geen kwaad”. Valse info dus, geen vakkennis.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x