CoronaMens en Dier

Arts over bijwerkingen coronavaccin bij zwangere vrouwen: ‘Wat ik de afgelopen 2 jaar heb gezien, is ongekend’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

De 68-jarige verloskundige en gynaecoloog James Thorp ziet jaarlijks zo’n 6000 tot 7000 zwangere hoogrisicopatiënten. De afgelopen twee jaar kregen veel zwangere vrouwen last van ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie, zei de arts tegen de krant The Epoch Times.

“Ik heb heel veel complicaties gezien bij zwangere vrouwen, bij moeders en foetussen, kinderen,” zei Thorp. “Foetale sterfte, miskramen. Wat ik de afgelopen twee jaar heb gezien, is ongekend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Zwijgplicht

De foetale sterfte is toegenomen, evenals het aantal miskramen, maar artsen en verpleegkundigen hebben een zwijgplicht opgelegd gekregen.

Uit gegevens die de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft vrijgegeven, blijkt dat er tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021 bij 274 vrouwen iets mis was gegaan bij de zwangerschap na coronavaccinatie. 27 procent van de gevallen is aangemerkt als ‘ernstig’. Denk daarbij aan samentrekking van de baarmoeder, spontane abortus, vroegtijdig gebroken vliezen en foetale sterfte.

Het is niet bekend hoeveel prikken er in die periode zijn gezet. Het gedeelte van het document waarin dat staat, is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat zwartgelakt?” vroeg Thorp.

Dat is heel zorgwekkend

Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, zei tegen The Epoch Times dat de farmaceutische industrie al sinds 2012 weet dat lipide-nanodeeltjes, die onder andere worden verwerkt in de mRNA-vaccins, zich ophopen in de eierstokken van gevaccineerde vrouwen.

Een lipide-nanodeeltje is een piepklein deeltje dat het mRNA aflevert in het lichaam. Ze passeren allerlei barrières in het lichaam, waaronder de bloed-hersenbarrière en de placentabarrière. Zo komen ze in het foetale weefsel in de baarmoeder terecht. Dat is heel zorgwekkend, aldus Thorp.

Eitjes worden op deze manier blootgesteld aan een potentieel desastreus en giftig lipide-nanodeeltje, zei hij.

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sproetje
Sproetje
2 jaren geleden

Je moet je NOOIT laten vaccineren wanneer je zwanger bent en zeker niet voor wat Corona gerelateerde vaccinaties betreft. !!!!!!

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

De beerputten gaat steeds meer open, ook in Nederland en tjongejonge want komt daar een verschrikkelijke, misselijkmakende lucht uit. Om te kokke …………..

snappie
snappie
2 jaren geleden

Ken er inmiddels 3 waar het 12 weken te vroeg is geboren

Ilse
Ilse
2 jaren geleden

Vraag het de gynaecoloog van het Erasmus, die was stellig “het kan geen kwaad”. Valse info dus, geen vakkennis.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x