CoronaMens en Dier

Emile Ratelband sleept De Jonge voor gerechtshof als hij niet op staande voet ontslag neemt

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Minister Hugo de Jonge deed Nederland tijdens de coronacrisis geloven dat nergens mondkapjes te krijgen waren. In werkelijkheid puilden de vliegtuigen die onderweg naar Nederland waren toen al uit van de tientallen miljoenen mondkapjes, ingekocht door inkoopcentrum LHC, schrijft columniste Marianne Zwagerman, die zich baseert op het onderzoek van Deloitte.

Media mochten er geen lucht van krijgen en De Jonge loog er keihard over in de Tweede Kamer. Op 16 april 2020 zei hij dat er geen mondkapje te krijgen was, terwijl het LHC hem op 10 april had geïnformeerd dat er genoeg kapjes waren.

De Jonge had de mond vol van nepnieuws dat artsen en wetenschappers zouden verspreiden, terwijl hij zelf de grootste fabrikant van leugens en verzinsels blijkt, aldus Zwagerman.

Procedure bij het gerechtshof

Het bericht wekt bij Emile Ratelband grote verontwaardiging. “Dit is waar! Dan is er maar één conclusie. Hugo alsnog op staande voet ontslag nemen!” reageert hij.

Als De Jonge niet op staande voet ontslag neemt, verzoekt Ratelband iedereen om bewijs te leveren en zal hij op eigen kosten een procedure starten bij het gerechtshof in Den Haag om hem hierover aan te klagen.

Gebruiker van coke

De aanklacht zal hij met een advocaat arbeidsrecht en/of strafrecht samenvatten en op LinkedIn publiceren.

Iemand schrijft: “De Jonge is een crimineel in overheidsdienst. De ruggengraatloze Rutte doet en deed er niets aan. Ambtenaren werden onder druk gezet om hem zijn zin te geven. Kijk naar die enge ogen. Deze man is zwaar gestoord.” Waarop Ratelband zegt: “Die ogen beschreef ik al eerder als gebruiker van coke.”

4.8 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Idk
Idk
1 maand geleden

Worden mensen nooit slimmer Jesus dat hele gerechtshof is corrupt punt

Johnny
Johnny
1 maand geleden

Ga ervoor Emile, mijn zegen heb je.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Blijkbaar is coke heel geschikt om leugens voor een langere tijd te verbergen.

Tinus
Tinus
1 maand geleden

Hoop dat het hem gaat lukken, maar ik vrees er voor !
alle systemen zijn corrupt tot op het bot !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x